Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

Зависи от размера на снимката ползвай Format Factory и пробвай по-големички размери :P

брато не ги разбирам тези работи много значи ако можеш ми обясни какво трябва да направя.каква програма да си изтегля.БЛАОДАРЯ
  • Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

Не мога да ти обясня съжелявам от Гугъл напиши FormatFactory free download и си я дръпни и после има HELP на Български език:P

като ми званнат да ми покаже снимката на целия екран.ПОМОГНЕТЕ как става тоя номер.БЛАГОДАРЯ

Full Screen Caller се казва програмката при Е51 снимката която съм сложил става на целия екран

Full Screen Caller се казва програмката при Е51 снимката която съм сложил става на целия екран

Да, тва е точната програмка! Работи на N95.

Невероятен телефон. Години след излизането си на пазара не спира да радва феновете на нокиа. Устройството е найстина уникално. Ако някой иска подробности как да подкара гореспоменатите игри да пише на ЛС. Ще помогна. Не ми се занимава да качвам файловете на линк, но гарантирам че става. :) Става на въпрос за програмки (емулатори), който подкарвате ром файловте на игрите. Т.е. игирте са 1 към 1 с оригиналните. За мен лично най-интересно беше да играя марио на телефона си..има и не безизвестната игра с патиците, но няма с какво да ги стреляш :)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съобщения - Входящи, и като станат там песните към 60MB дава паметта съобщения е пълна и трябва да ги трия от съобщенията. (първо ги запаметявам в Mass Memory, и тогава трия съобщенията). Та въпроса ми е как да направя паметта за съобщения да ми е например 3GB да мога да пращам филми и такива работи?! имам свободни 6GB

По въпрос 1: виж телефонът, който приема файла дали е в състояние да запамети толкова голям файл, дали има свободна памер, къде го запаметява. По въпрос 2: иди в настройките на съобщенията и промени мястото където се запаметяват съобщенията. Press , and select Messaging > Options > Settings > Other. Select from the following: ● Memory in use — Select the memory where you want to save your messages.

Мда... Направих го да сейфа съобщенията направо в Mass Memory... Да питам също дали знаете някой Converter за конвертиране на клипчета за нокията, теглени от vbox7 или youtube. Пробвах с Total Video Converter но нещо май не поддържа N95...

Мда... Направих го да сейфа съобщенията направо в Mass Memory... Да питам също дали знаете някой Converter за конвертиране на клипчета за нокията, теглени от vbox7 или youtube. Пробвах с Total Video Converter но нещо май не поддържа N95...

Най-добрия естествено е SmartMovie.. Но също така може да си сложиш програмката CorePlayer и с нея ще ти тръгват клипчетата в avi формат. Иначе добра програмка за конжертиране е Format Factory...с нея може да форматираш в почти всички формати. Ако искаш помощ ми пиши на ЛС
:rolleyes:;):)

Здравейте, Някой може ли да ми даде сайт или да ми обясни, каква е процедурата, за да флашна телефона. Поздрави !

Първо си направи backup през Nokia PC Suite. След това си свали Nokia Software Updater от тук. Инсталирай го, свържи телефона (препоръчително е да е с пълна батерия) и следвай интрукциите на програмата. След това просто си възстанови backup-а пак през PC Suite. Толкова.

edit: пропуснах, че може и директно на телефона през Wi-Fi.

Menu > Tools > Device Manager и задаваш нов профил със следните стойности

Server Name---------------------------Nokia

Server ID ------------------------------Nokia

Server password----------------------firmupservpass

Access point---------------------------[select your preferred AP]

Host address---------------------------https://dms.update.nokia.com/dms/omadm

Port------------------------------------443

User name------------------------------nokiams

DM password---------------------------nokiamspass

Allow configuration--------------------Yes

Auto accept all requests--------------Yes

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Здравейте, имам Nokia N95 вече повече от година, взех си я почти като излезе. От тогава с този телефон съм нямал проблеми, за мен това е перфектната машина, но... днес зареждам телефона по 2 дена а батерията държи 2 часа, купих нова батерия, но нищо не се промени. :) ще ми кажете ли от какво може да е, и как да се оправи. Батерията не се зарежда до края никога, не спира да се зарежда. Предварително благодаря за отговорите.

Здравей!

От това, което си споделил, първата ми идея е за проблем със зарядното устройство. Пробвал ли си с друго зарядно?

Другото, което мога да те посъветвам е да пуснеш един тест с програмата Nokia Energy Profiler. Средната консумация за този тип телефон не трябва да надвишава 0,05W в Stand-by режим. Графиката, която програмата ще направи, не трябва да има резки пикове. Ако консумацията е по-висока, те съветвам да си направиш един "ресет" на телефона и да си форматираш картата с памет. Може би имаш инсталирана програма, която има процес, консумиращ енергия.

Успех!

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

нещо не ми се получи, но сега ще преинсталирам софт-а, моя беше доста задна версия 13.0 0 0... сега е 30. *** новата, не бях имал проблеми, но както каза може да е заради некоя програма, сега ще се види. Може ли проблема да е в телефона някоя част. Много съм притеснен, защото много работа ми върши, N95,а възможност да си сменя телефона скоро време нямам. :)

Ами не ми се вярва да има повреда в телефона. Но нека да не го изключваме. Най-добре е първо да проверим зарядното, след това софтуера, и най-накрая самия апарат.

Ами не ми се вярва да има повреда в телефона. Но нека да не го изключваме. Най-добре е първо да проверим зарядното, след това софтуера, и най-накрая самия апарат.

Проблема наистина много прилича на проблем със зарядното. Моя съвет също е да пробваш друго зарядно. Имах пдобен проблем - телефона се зареждаше прекалено дълго (n95-1) и се оказа че е от зарядното.
  • 1 месец по-късно...

здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв проблем,но има игри които са разархивирани и са в папка която е именувана систем.четох по форуми че инсталирането на енгейдж става така - качвате играта на картата с памет в папка енгейдж,пускате секюрити менаджер,след това влизате в енгейдж приложението и играта се инсталира сама.игрите в енгейдж формата се инсталираха точно така и нямаше никакъв проблем.да обаче другите които са разаривирани не искат имам предвит не започват да се инсталират след като ги кача на картата с памет(така пише и на н95 8гб).може ли някой да ми обясни как точно става инсталацията на тези игри,защото има една любима моя игра (калл оф дюти)и тя е разархивирана и не мога да я инсталирам и да играя.много благодаря предварително П.С. съжалявам че използвах толкова пъти думата ''енгейдж''

Въпросните игри за които говориш са за по-старите версий на N Gage и, за съжаление, не тръгват на новата платформа. http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/showroom.html тук може да видиш списъка с игрите които вървят на N95. Иначе ако искаш интересни игрички потърси емулатори Vbag, Vnes, EMame има доста интересни игрички.

Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Редактирано от tigertron
Оправено ;) (преглед на промените)

извиняваме се за заглавието.и все пак благодаря за отзоваването а има ли някакъв начин да се направят във формата енгейдж?

извиняваме се за заглавието.и все пак благодаря за отзоваването

а има ли някакъв начин да се направят във формата енгейдж?

Те са eнгейдж, но по-стара версия. Не, няма начин. Вземи си телефон със съответната версия на eнгейдж ако ти се играе. :)

P.S. енгейдж, енгейдж, енгейдж.... :)

• 1 месец по-късно...

здравейте.не знам тук ли е мястото на темата но искам да попитам един въпрос..собственик съм на нокиа н95 8гб.работи си перфектно но имам един проблем като вляза в интернет и вляза в някоя страница всичко ми е йероглифи..имам предвид показват ми се някакви квадратчета а не надписи..и така ми е във всички страници...ако може някой да помогне с нещо...благодаря предварително

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.