Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

Така е с нокиите :speak: първия ден бацат после ц. Носете ги на сервиз, там ще кажат какъв е проблема и евентуално после да се сменя Firmware.

• Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

Колко нокии си имал досега че знеш всичките подробности за тях ?

Аз също имам проблем с н95 8гб.сдобих се с него вчера и днес като поисках да го включа към компа да си кача музика ... излезе че има памет само 480 мб а не 8 гб както пише или поне аз не намирам тези 8гб.някой ако знае нещо моля да ми каже

набери *#0000#

и напиши какво показва

И аз имам проблем с моята N95 8гб - видеото което записвам не е на 30 fps а е на 25 което ме изнервя..Как мога да го оправя , какво да направя?Разгледах настройките но не намерих нищо.Поздрави ,trabant4e!

• 2 месеца по-късно...

Ако някой знае как може да стане този трик нека пише. Преди бях ги инсталирал с TRK ... но след ъпдеита на последния софтуер тази програмка вече не върви. Изписва че е вградена и дотук.

Трябва да хакнеш по новия начин със SecMan. Обаче на някои телефони не става, защото Нокия пуснаха нови версии на firmware и при тях не става. Разрови в нета има доста инфо.

На smart60.ru е отговора на твоя въпрос.Има ги инсталационни.Направо ги качваш на теле и всичко е ок.

Дано съм полезен на някой. Ето как може да инсталирате програмки и дори Ngage игрите след най-новия ъпдейт на NOKIA който забранява инсталирането на SecMan. Работи както на NOKIA N95 така и на почти всички други телефони. Също така помага ако искате най-накрая да успеете да пратите програмка на друг телефон по блуутут и след това да я инсталирате, което досега беше напълно невъзможно. Инструкциите са прости и няма от какво да се плашите :speak: Ето как става:

Програмката се казва "Drakkarious Hack" сваляте я от тук:

http://www.megaupload.com/?d=YWLTQALL

http://rapidshare.com/files/141738250/Drak...s_3.01.zip.html

Тази програмка инсталира на вашия телефон:

CapsOn

CapsOff

HelloCarbide

X-plore

..все програмки необходими за постигане на целта...

Когато започнете инсталацията ще ви попита какъв тип е вашия телефон и кои тип софтуер да се инсталира. Ето списък с телефони дано разпознаете своя... :sobbing:

Pre-FP1 devices:

-------------------

Nokia N77

Nokia E61i

Nokia E65

Nokia N93i

Nokia N91 8GB

Nokia E62

Nokia E50

Nokia 5500

Nokia N93

Nokia N73

Nokia N80

Nokia N71

Nokia N92

Nokia E70

Nokia E60

Nokia E61

Nokia 3250

FP1 devices:

---------------

Nokia 6124 classic

Nokia N82

Nokia N95-3 NAM

Nokia E51

Nokia N95 8GB

Nokia N81

Nokia N81 8GB

Nokia 6121 classic

Nokia 6120 classic

Nokia 5700 XpressMusic

Nokia 6110 Navigator

Nokia E90 Communicator

Nokia N76

Nokia 6290

Nokia N95

FP2 devices

-------------

Nokia 5320 XpressMusic

Nokia N78

Nokia N96

Nokia 6210 Navigator

Nokia 6220 classic

Specific devices

-------------

Nokia 3250 v4.14

Nokia 3250 v4.60

Nokia 5500

Nokia E50

Nokia E51

Nokia E61

И така...как става инсталирането. Свързвате телефона на NokiaSuite и от архива който вече сте свалили инсталирате файла който съответства на вашето устройство.

1.Сменяте датата на телефона си на 15-05-2007

2.Пускате X-plore , натискате "0" и слагате отметка на четирите опции. Ако вече има отметки не ги махайте! :sobbing: :sobbing:

3.Без да затваряте X-plore влизате пак в менюто и отваряте hellocarbide - там избирате "options" -> menu1 -> отговаряте "yes"

4.Връщате се в X-plore и екстрактвате (extract) ...installserver.exe ......и.... CProfDriver_SISX.ldd...от..c:\hack.rar ..във... c:\sys\bin

5.Рестартирате телефона си

6.Връщате се актуалната дата

Това е! След като се хакнали телефона си вече може да инсталирате и ъпдейта на X-plore който също е в архивчето. Просто но адски полезно.

Изпробвал съм го на NOKIA N95. Ако изпробвате на вашия телефон и не работи пишете ще помагам.

Здравеите, Интересувам се дали Nokia N95 8gb има Телевизия както при Privileg ZM90 и дали се плаща за интернет ако се ползва телевизията ?

Редактирано от liquid_ (преглед на промените)

Телевизионен тунер няма.Можеш да гледаш телевизия през интернет.През 3G за М-тел с водафон лайф с абонамент до 10 лева на месец или Глобул през видеоразговор за 5 лева.Или през Wi-Fi-то като има програми за тази работа.

• 2 седмици по-късно...

Абе моя си го имам от 6 дена и си работи всичко без проблем,прави много хубави снимки и видеоклипове,не засича софтуера,високоговорителите са си добре,абе всичко си бачка на 6. Сложил съм му 30 програми до сега...само за едно нещо мога да се оплача..........немога да му запълня тъпата памет,едвам 3 ГБ съм му заел досега :)Публикувано изображение

Просто редовно си ъпдейтваи софтуера (като естествено си правиш "backup" на важните файлове) Ъпдейта се прави с "Nokia Software Updater" , програмка която се намира на диска дето са ти го дали с телефона. Най-новият софтуер е винаги най-добрият. След ъпдейта не ти се губи българското меню, поне при мен е така с NOKIA N95 - v.30. Дори вече излезе хакче за N-gage игрите. Пуснал съм пост в тоя форум - подробно как да си качиш игричките. Едно е сигурно - новия софтуер ще премахне бъг-чето с камерата. То си е фабричен дефект на стария софтуер. Разрови се из форумите да видиш колко хора се оплакват от същия проблем. А....да.....след време слайда ще почне да ти клапче - не се стряскай......фабричен дефект. :);)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Страхотно, чудесно, невероятно...само детослед цялата тая врътка, при инсталация на каквото и да е приложение телефонът ми (Е50) почва да си се рестартира колкото иска :speak: язък дето си преинсталирах софтуера преди 2дни. нищо, пон процедурата ми е вече позната :speak: . айде, успех на другите

Страхотно, чудесно, невероятно...само детослед цялата тая врътка, при инсталация на каквото и да е приложение телефонът ми (Е50) почва да си се рестартира колкото иска :speak: язък дето си преинсталирах софтуера преди 2дни. нищо, пон процедурата ми е вече позната :) . айде, успех на другите

Сигурен ли си че си следвал стъпките правилно. Твоето устроиство е Fp1...аз лично съм пробвал на Е51 и работи без проблем.

Проблемът се състои в това ,че заснети с този телефон и след това качени на компютъра ,ми излизат файлове "уинамп"-все едно ,че е музика,а всъщност е клип,задавам да ми се пуснат с "гом"плеър ,тръгват си ,без проблем,но звук няма,а когато дам да ми се отворят с "уинамп"-само гласа тръгва.Как да накарам тези клипове да си тръгнат и с картина и със звук едновременно? Дойде ми на ум да ги конвертирам с "тотал видео конвертер във формат WMV,сега се конвертират даже,дали ще тръгнат...не знам.Ако някй има идея как да го направя,ще се радвам да ме освети ;):P

Никой не ми каза нищо,аз изчаках "тотал видео конвертер" да свърши,пуснах клипчето и всичко е както си мислех-тръгна!И клипа и гласа в едно!Браво на мен! :) .Ако ви се струва ,че това е по-трудния начин,може да предложите нещо друго,но аз за сега така ще си ги оправям. Публикувано изображение

Здравей приятелю , аз съм с Нокиа Н82 , когато я купих тя вече беше с новия фирмуер , както и да е ... следвах стъпките както са написани , обаче се появи проблем с екстрактването на installserver.exe ......и.... CProfDriver_SISX.ldd ... пише ми file not found или нещо такова. Освен това аз така и не разбрах как се инсталват Н гейдж игри .. би ли дал малко повече инфо по въпроса ... Благодаря предварително :dancing18:

Здравей приятелю , аз съм с Нокиа Н82 , когато я купих тя вече беше с новия фирмуер , както и да е ... следвах стъпките както са написани , обаче се появи проблем с екстрактването на installserver.exe ......и.... CProfDriver_SISX.ldd ... пише ми file not found или нещо такова. Освен това аз така и не разбрах как се инсталват Н гейдж игри .. би ли дал малко повече инфо по въпроса ... Благодаря предварително :computer2:

Сигурен ли си 4е си следвал стъпките правилно. Не може да има проблем. Въпросните фаилове са архивирани в "c:\hack.rar" ...т.е. на "c:" има едно фаил4е "hack.rar" него трябва да разархивираш а после да преместиш файловете. Иначе целия пост е как да хакнеш N GAGE , а игричките се слагат отделно и трябва да ги имаш свалени. Може да ги намериш тук : http://os60.com/fa.html ..... N GAGE 2 дето пише. Сваляш ги...ако са архивирани ги разархивираш. Трябва ти файл с окончание ".ngage". Копираш го на тела в папка "n gage" препоръчително на карта памет. А после инсталирасх игрите от n gage на телефона ти. Ако имаш още проблеми писхи на skype.

Никой не ми каза нищо,аз изчаках "тотал видео конвертер" да свърши,пуснах клипчето и всичко е както си мислех-тръгна!И клипа и гласа в едно!Браво на мен! :) .Ако ви се струва ,че това е по-трудния начин,може да предложите нещо друго,но аз за сега така ще си ги оправям. Публикувано изображение

Пускай ги направо с Media Player Classic.... и няма да имаш проблеми. Даже от пропертис си смени да ти отваря тоя тип файлове с нея. Мисля че ставаше и с windows Media Player.

Според мен трябва да си свалиш кодеци. Не съм сигурен, но май тоя беше.

Или просто задай на WinAmp да не отваря mp4 файлове. В прозореца на настройките има едно Audio only.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Според мен трябва да си свалиш кодеци. Не съм сигурен, но май тоя беше.

Или просто задай на WinAmp да не отваря mp4 файлове. В прозореца на настройките има едно Audio only.

Аз имам кодеците.Сега направих както ме посъветва,отметнах да не ми отваря мп4.Надявам се няма да се повтори.А така има ли вероятност ,някои от песните ,които си свалям от интернет да са мп4 и да не свирят на уинамп?

Пускай ги направо с Media Player Classic.... и няма да имаш проблеми. Даже от пропертис си смени да ти отваря тоя тип файлове с нея. Мисля че ставаше и с windows Media Player.

Не ми харесва този медиа плеър,не знам защо ,но много ми е дървен.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Аз имам кодеците.Сега направих както ме посъветва,отметнах да не ми отваря мп4.Надявам се няма да се повтори.А така има ли вероятност ,някои от песните ,които си свалям от интернет да са мп4 и да не свирят на уинамп?

Да, има. По подразбиране няма да ги отваря с WinAmp-а. Но има ли някой, който ползва този формат за музика?!?

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.