Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

ехее 80 лв. за 20 грама пластмаса. поне метален да беше.

• Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

aако не ви се вярва неоригинален

Панел за gsm NOKIA N95 в комплекта има и клавиатура посочената цена е на едро. За покупки на дребно цена 33,00 BGN

За оригиналния панел са пропуснали да споменат дали става дума само за пластмасата отзад заедно с капачето или и са включени и другите пластмаси. И ако са включени дали ти дават инструменти да си ги смениш.

Обнових софтуера до версия V20.0.016, Инсталирах FLV PLAYER 1[1].0.0 S60V3, Въпреки това не ми пуска клипчетата от vbox7.com, Както и този FLV player не иска да плейва клипове в flv формат качени на телефона. Трябва ли още нещо да инсталирам, или някъде другаде е проблема? Благодаря!

За съжаления не става, а и аз не знам дали има начин да се направи. В последния софтуер за телефона, който излезе сложиха флаш плеър и без допълнителни програми могат да се гледат клипчета от youtube, но от vbox не може. Не знам как се оправя това. Според мен е възможно да е от сайта, той си е малко бъгав и аматьорски направен.

искам да си направя тема с мои снимки. как мога? имам нокия н95

• 1 месец по-късно...

Привет Значи искам един савет имам Нокиа Н95 8ГБ донесена от Англия,искам да q направq доступна за българските оператори четох много теми и гледах клипове но нqма ли начин да се направи с обикножен "УСБ дата Кабел". Ако някои може да ми даде малко повече информация ще му бъда много благодарен ! :) Поздрави !

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да ми намери Flash меню за Nokian N95 и имали изобщо flash меню за този модел апарат?

Предварително благодаря на всички за отговоорите :P

За N95 не съм виждал,но на е51 видях,и ми хареса и искам да го слложа на моята е51,но си нямам и на идея къде да го намеря.

Ето линк

Ако няккой знае нека пише.

Също така намерих и линк,че е възможно да се направи за Nokia n95

http://blogs.forum.nokia.com/blog/giorgio-...-scrolling-menu

Редактирано от bankov (преглед на промените)

купих си вчера нокия н95 и много бих желал да си инсталирам навигация на нея.прочетох мн форуми но пак не можах.моляви ми помогнете ако може да е по подробно.благодаря предварително.

пробвай с Гармин,аз съм с него,и според мен няма по-точни карти от него :speak:

купих си вчера нокия н95 и много бих желал да си инсталирам навигация на нея.прочетох мн форуми но пак не можах.моляви ми помогнете ако може да е по подробно.благодаря предварително.

А ми той си има вграден софтуер, за какво ти е да инсталираш?

А ми той си има вграден софтуер, за какво ти е да инсталираш?

Ако говориш за Nokia maps се плаща за да го използваш.

Мога да ти помогна с инсталирането на ТомТом (и аз като теб се мъчих - един месец),но той не работи с вградения GPS.

Напротив. Работи и с вградения.

А има ли разлика между Nokia N95 и Nokia N95 8GB?Защото на Nokia N95 8GB съм почти 100% сигурна,че не работи.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Няма голяма разлика между двата телефона. Даже на Н95 8ГБ приемника намира по-бързо сателити от Н95 :huh:

Ако говориш за Nokia maps се плаща за да го използваш.

Мога да ти помогна с инсталирането на ТомТом (и аз като теб се мъчих - един месец),но той не работи с вградения GPS.

А ТомТом случайно да е безплатна програма. Айде стига простотии

А ТомТом случайно да е безплатна програма. Айде стига простотии

Nokia Maps ти се хваща около 70 евро на година.За ТомТом какво се плаща?Нищо.

Не са простотии.

Nokia Maps ти се хваща около 70 евро на година.За ТомТом какво се плаща?Нищо.

Не са простотии.

http://www.tomtom.com/products/maps/select...ge=1&P=4505

http://www.tomtom.com/products/maps/select...age=1&P=397

И картите се обновяват всяка година

И тук: http://europe.nokia.com/A4984199

не засичам никъде да пише нещо за плащане, а само за теглене!

Може да свалиш Nokia Maps безплатно,но използването и се плаща.

ТомТом я има в торент тракерите безплатна плюс това после не се плаща нищо.

Може да свалиш Nokia Maps безплатно,но използването и се плаща.

ТомТом я има в торент тракерите безплатна плюс това после не се плаща нищо.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Знам правилата на форума.

Никъде не съм публикувала,нито разпространила незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера.

Още по малко съм дала заявка за такива.

Просто споделям мнение,че я има безплатна.

Изпробвах я.Значи ако имаш друг ТомТом на телефона не е нужно да го триеш.Просто инсталираш само 1.bt и 2.GPSd!

Пробвах я...минах около 100км.Има малко недостатъци ...първо не работи,когато телефона е затворен.Второ на лунно кръгово,те кара да минеш през него ,а не винаги е нужно да го правиш.Ето и какво е лунно кръгово за тези който не знаят:

Публикувано изображение.

Друго какво...малко бавно мисли.Казва ми "качете се на магистралата" ,аз съм се качила и то пак ми повтаря..."качете се на магистралата" Публикувано изображение

И почти всички улици за ТомТом са магистрали :P

Харесва ми че има български език и почти всички улици,даже най-забутаните.Също така,когато караш с превишена скорост те предупреждава.

Намира бързо сателита,но ако не е включен към вградения GPS го намира по - бързо.

Като цяло е добра програмата.

За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Аз също имам проблем с н95 8гб.сдобих се с него вчера и днес като поисках да го включа към компа да си кача музика ... излезе че има памет само 480 мб а не 8 гб както пише или поне аз не намирам тези 8гб.някой ако знае нещо моля да ми каже

Редактирано от bibinka (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.