Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

...ъъъ , а има ли батерия, която да ме изкара поне 2 дена?

да, не искаш ли "Има ли 50вата говорители?" или "Има ли 5 инча тъч скрийн екран?"
  • Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

да, не искаш ли "Има ли 50вата говорители?" или "Има ли 5 инча тъч скрийн екран?"

Питам си, защото от юли месец го ползвам този телефон и да ти кажа повече от 2 дена не съм изкарвал, като имаш в предвид че съм изключил всички ненужни неща по него. Що на теб телефон с 50 вата говорител ли ти трябва?
Don_Tony, може да изкара 2 дена, но не трябва да ръчкаш много телефона. При мен изкара веднъж 2 дена, ама не го пипах. Имай в предвид, че ако си пуснал програми, които ползват акселерометъра батерията ще пада още по-бързо, тоя сензор явно доста хаби. При мен RotateMe + ShakeMe с доста джиткане изкарва до края на деня и телефона гасне. В нета съм чел, че може да му се сложи батерията от 8-гигабайтовата версия, но трябва да си махеш задния капак и да си сложиш crystal case.

RefreshMe, все пак говорим за бизнес телефон, аз се опитвам да го използвам по предназначение, като изключим баркод рийдъра, почти всичко му ползвам и ми е писнало да ме изоставя по средата на деня, когато съм в движение и нямам достъп до зарядното. Надявам се в N96 да са подобрили всички недостатъци на N95 и с удоволстие бих го пробвал в края на годината. Публикувано изображение

RefreshMe, все пак говорим за бизнес телефон, аз се опитвам да го използвам по предназначение, като изключим баркод рийдъра, почти всичко му ползвам и ми е писнало да ме изоставя по средата на деня, когато съм в движение и нямам достъп до зарядното. Надявам се в N96 да са подобрили всички недостатъци на N95 и с удоволстие бих го пробвал в края на годината. Публикувано изображение

Засега батерията няма да я сменят Публикувано изображение

еми това се получава от екрана - все пак 16М и 2.8" !!! аз с телефона издържам ден-два зависи колко го бъзикам, но моя не съм си го взел за бизнес предназначение, моя си го взех щото си ме кефи на външен вид, и заради музика, камера, филми, игри :P ама още не съм пробвал акселерометъра Публикувано изображение За зарядно, от Нокиа предлагат едно устройство когато си на път можеш да си зареждаш в него батерията няколко пъти в зависимост от големината й (капацитета де), а за N96 батерията му е същата като на N95-1, а ще се хаби още повече заради дошълнителните фенщини по него...

Редактирано от azot4o (преглед на промените)

Разбирам те напълно. Аз главно ползвам музиката и безжичния интернет и в първите дни бях потресен колко малко време държи батерията докато сърфираш. А между другото пробвах баркод рийдъра и не мога да скарнирам нито един баркод, как точно се справяш ти с това. Не, че е от значение, но просто ми се иска поне 1 код да сканирам :help:

и аз отначало се чудех, но не е проблема в самия четец, просто той чете друг тип баркод, и си го чете без проблеми.

ето това е един примерен баркод, като го сканираш ти показва изписаната информация на него, лично на този пише сайта от който е взет: S60tips.com, има и няколко сайта на които можеш да си правиш такива баркодове.

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Имам Нокиа N95 от 3 месеца и при получаване на най-новата сметка са ми начислявани суми за интернет през inet-gprs, което ми се струва невъзможно, тъй като този телефон има Wi-fi и само чрез него влизам в нета. Затова се обръщам към знаещите- има ли начин да изключа интернета на телефона през gprs и wap????? Ползвам само и единствено Wi-fi , а пък плащам за друго :):angry::angry: Мерси на всички отговорили :)

Като за начало отиди в настройките на съобщенията, влизаш в менюто текстови съобщения и на предпочитана връзка задаваш пакет данни. Ако искаш да си сигурен, че няма по-някакъв начин да се свържеш с интернет изтрий точките за достъп (Инструменти-> Настройки->Връзка-> Точка за достъп.) Друго, което ми идва на акъла - възможно е ако си с по-нова версия на софтуера да си използвал A-GPS, той използва мрежата на оператора за да прехвърля данни за позицията ти през GPRS или 3G. За да изключиш A-GPS пусни Nokia Maps натискаш Опции, след това Инструменти и след това Настройки. Избираш Мрежа и трябва да зададеш настройка Не на Използване на мрежата. Поне в Nokia Maps 2.0 е така. Ако си с версия 1.0 е възможно да е по различен начин менюто, но ти смятам, че ще се оправиш след като имаш телефона вече 3 месеца.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Като за начало отиди в настройките на съобщенията, влизаш в менюто текстови съобщения и на предпочитана връзка задаваш пакет данни. Ако искаш да не си сигурен, че няма по-някакъв начин да свържеш с интернет изтрий точките за достъп (Инструменти-> Настройки->Връзка-> Точка за достъп.)

Друго, което ми идва на акъла - възможно е ако си с по-нова версия на софтуера да си използвал A-GPS, той използва мрежата на оператора за да прехвърля данни за позицията ти през GPRS или 3G. За да изключиш A-GPS пусни Nokia Maps натискаш Опции, след това Инструменти и след това Настройки. Избираш Мрежа и трябва да зададеш настройка Не на Използване на мрежата. Поне в Nokia Maps 2.0 е така. Ако си с версия 1.0 е възможно да е по различен начин менюто, но ти смятам, че ще се оправиш след като имаш телефона вече 3 месеца.

Мерси много!!! Надявам се да помогне.

Значи тегля том том от http://######/details.php?id=97201.

Вкарвам чрез USB кабел,всичко точно както пише.

И накрая няма и следа от нито един файл.Някой ще помогне ли?Не мога да разбера какво точно не правя.

Проблема не е в USB-то,защото пробвах със снимка и я качва.

ми не ти става щот не е за твоя тел :):P :P

Това е така. Трябва да инсталираш TomTom за версия 9.2 на Symbian. Този, който ти се опитваш да сложиш е за по-стари версии.

Това е така. Трябва да инсталираш TomTom за версия 9.2 на Symbian. Този, който ти се опитваш да сложиш е за по-стари версии.

Може ли да дадеш линк?

Има го в горепосочения от теб тракер, просто трябва да потърсиш. TomTom Mobile 6 за Symbian v9.1 Успех!

Има го в горепосочения от теб тракер, просто трябва да потърсиш.

TomTom Mobile 6 за Symbian v9.1

Успех!

Symbian v9.1 : Nokia 3250, 5500, E50, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, N71, N73, N80, N91, N92, N93, N93i

Не тръгва на N95.Пробвах вече.

Здравейте колеги, искам да ви попитам има ли начин на стандартна Nokia N95 да се смени IMEI и Firmware-a??? Дайте предложения.

Редактирано от iovi
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)

става въпрос за Flash, защото софта е много зле на нокиата, не може да запали...

Принципно за смяна на IMEI може, но конкретно при N95 не знам как става, защото не съм се поинтересувал. А що се отнася до флашването - трябва ти Phoenix и конкретната версия на софтуера. А защо ти е да сменяш IMEI номера?

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Хмм, мисля, че ще трябва да се преинсталира целия Symbian. Чувал съм, че става и в домашни условия, но как и с какви програми не знам.

Мерси, аз ще търся навсякъде, някой ако е намерил вече начини за смяна на ИМЕЙ и ФЛАШ нека сподели :baby:

Мерси, аз ще търся навсякъде, някой ако е намерил вече начини за смяна на ИМЕЙ и ФЛАШ нека сподели :baby:

Пуснах един сърч с гугал и прочетох, че на новите N-серии на Нокия е невъзможно да се смени IMEI, успоредно с това обаче гледах в някои интернет магазини да се продават боксове, които могат да сменят IMEI на "всякакви модели."

Принципно за смяна на IMEI може, но конкретно при N95 не знам как става, защото не съм се поинтересувал.

А що се отнася до флашването - трябва ти Phoenix и конкретната версия на софтуера.

А защо ти е да сменяш IMEI номера?

Защото ме съмнява произхода на телефона, а не искам да ми цъфне някой и да ме обвини в кражба на телефон... Намерих го в лозето на вилата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.