Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

Да, има. По подразбиране няма да ги отваря с WinAmp-а. Но има ли някой, който ползва този формат за музика?!?

Не знам.Не разбирам Публикувано изображение кой знае колко какъв точно е МП4 формат :) ,но май всичко ,което свалям си е МП3.

Така ,че благодаря!

• Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

Един не много компетентен отговор - mp4 се използва в 99% в клипчета до колкото аз знам...Дори не сам срещал на аудио само.Ако те интересува малко повече за Mp4 и разбираш от англииски - Цък

П.С - Относно Media Player Classic може да е дървен обаче отваря почти всичко.

П.С2 - Когато направиш Winampa да не отваря mp4 просто няма да ти предлага да ги отваря с winamp

Редактирано от trabant4e (преглед на промените)

а ве брат аз на моята 6220ка нямам такава папка bin в sys. ко да прая. да ги разархивирам във sys ли

Абе тук никой не следи ,стъпките за да имаш БИН, И СИС ,трябва да имаш x-plore,и 2 опции да са ти маркирани ама никой не си прави труда да погледне по интернет за инфо Публикувано изображение ! Пиши ми ЛС със скайпа си , и ще и обясня всичко ! :) Важи за всички които искат помощ ;) !

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

а ве брат аз на моята 6220ка нямам такава папка bin в sys. ко да прая. да ги разархивирам във sys ли

да....следваш стъпките. Като инсталираш Xplore ще имаш бин. :)

Сваляте това фаилче:

http://os60.com/fa/files/symbian_os60/soft...+%28OS+9%29.SIS

...инсталирате го. И готово. Имате емулатора който ще подкара игрите. Теглите си rom-ве от нета...(има доста саитове) слагате ги в папка "roms" на телефона и после от емулатора ги стартирате. Резулюцията не е като за Н95 затова някои игри може да не вървят на цял екран.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Благодаря за линка

Благодаря и за информацията.

Имам Nokia n95 8GB купувана от Англия в България работи с TORNADO SIM позвах си я 4 месеца без проблем ето че преди малко видях че има нова версия на софтуера за телефона ми инсталирах го след като се рестартира телефона ми не може да намери оператора след като се опитах от настроиките на мрежата ръчно да избера оператора ми (Глобул) ми казва че няма достъп. Моля помагайте дали е възможно да си сложа старата версия на софтуера или пък някаква програма за турбо сима с която да си имам обхват. Мерси предватително.

Нали ползваш Tornado SIM, какъв е тоя Турбо СИМ, за който говориш в края на поста. Най-добре иди там където са ти поставили Tornado-то и им кажи да ти настроят параметрите отново.

или нещо не си направил както трява или незнам нали знаеш че торнадо сим се програмира за тел. сваржи се с мен да ти помогна. 0885450404

От каде се копува това торнадо бре,и аз искам след няколко дни като се върна в България да си купи,защото телефона ми е кодиран :) !Даже мисля,че защото телефонът ми е кодиран за това немога да си обновя софтуера :P !

От каде се копува това торнадо бре,и аз искам след няколко дни като се върна в България да си купи,защото телефона ми е кодиран :nono: !Даже мисля,че защото телефонът ми е кодиран за това немога да си обновя софтуера :rolleyes: !

Ей тука има.

Също и в ebay.

Има си един плеър вграден в PC Suite на нокия тои си отваря всичко (.mp4, 3gp и др.).

Здравейте, имам проблем с микро картата на телефона ми. Не съм слагала никакви кодове, но наскоро когато реших да си кача снимките на компа ми искаше код, който никога не съм слагала!? А не ми се иска да я форматирам... Опитах с пин, кода на гърба на картата, 0000 и какво ли още не! И нищо не върши работа Публикувано изображение Някой има ли представа как да извлека този код?! търсих доста неща в нета, но не вършат работа

Благодаря предварително :rolleyes:

Искало ти е сдвояване.Не се притеснявай като пак опиташ прехвълянето и ти иска код въведи какъвто си искаш код може и една цифра само трябва да го напишеш един и същ и на телефона и на компютъра за да направят връзката.

Искало ти е сдвояване.Не се притеснявай като пак опиташ прехвълянето и ти иска код въведи какъвто си искаш код може и една цифра само трябва да го напишеш един и същ и на телефона и на компютъра за да направят връзката.

Ами не, аз изобщо не мога да я отворя! нито с кабела от рс-то нито от самия телефон. С картрийдъра изобщо не я отчита и иска парола само на телефона

и така съм опитвала, не става Публикувано изображение нито с 12345 нито с 0-ли букви, всичко! дори гледах и кода отзад на картата и не става

Здравейте. Мисля да закупя Nokia N95 но преди това искам да науча някой неща за нея. Искам да знам дали панелът може де и се смени със черен, такъв като на 8ГБ. Също така дали има някаква разлика във тях освен батерия и памет. И до колко ГБ карта може да и се сложи. Мерси предварително.

Аз съм с Н95 сега.Разликите са следните,т.е. н95 8гб превъзхожда с:малко по-голям дисплей,по-издръжлива бателия,по-голяма памет,повечко опеаративна памет (от 64мб на 128мб),малко попроменен дизайн и май е това.

Мерси, за бързите отговори, но може ли да ми отговорите на въпросите където съм посочил в първият пост.

Панела може да се смени, но черните доколкото знам за N95 са ментаци, защото целите са черни като тези на 8-гигабайтовата версия. Иначе на оригиналния панел само задната част е черна, води се silver + (другият цвят), оригинални до колкото знам има черен, бежов (странен, но много готин цвят), кафяв и червен. А ако смяташ да слагаш панел от 8-гигабайтовата на обикновената да знаеш, че няма да стане. Освен разликите, които казаха колегите по-горе има и още една, капачето на камерата е премахнато и е променена позицията на светкавицата. 8 гигабайта карта върви перфектно, виждал съм и телефона да върви с 16 гигабайта карта, но нямам лични впечатления.

• 2 седмици по-късно...

искам да сложа микро сд карта,но въпроса ми е може ли да сложа по голяма от 2GB, и каква марка да бъде евентуално.мерси предварително.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.