Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

Често срещано е тия които обработват лозя да ползват N95 и да го губят в лозето.

• Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

Често срещано е тия които обработват лозя да ползват N95 и да го губят в лозето.

Батка аз не обработвам ЛОЗЯ!!! Както всеки знае в лозята има ВИЛИ, а където има ВИЛА има и купони и то страшно яки, защотот няма кой да ти вика "Намали музиката, ше се обадя на милицията". Просто един ден след купон разчиствахме и гледам неква тухла около един колец, и познай кво имаше... Никой от купонджиите си не е изгубвал телефона... защото са ми приятели и знам кой с кво е!!!

post-139579-1209018092_thumb.jpg

По принцип съм чувал че трябва да се сменят два чипа за да се смени IMEI.Но не твърдя че е миродавно, просто така съм чувал от един мой познат които работеше в магазин и сервиз за телефони.Бях си изгубил един телефон и попитах дали могат да му сменят IMAI-я и ми отговори по този начин.

• 1 месец по-късно...

Здравейте, моят мъж ми направи "подарък" телефон Нокиа N95 8GB, който след седмица проби да кача нещо установих, че всъщност това е някакво менте на истинската нокиа :speak: Както и да е, иначе си свикнах с нея, работи добре, качвам си уолпейпъри, музика, и филми, но с темите не мога да се справя, както и с други екстри по менюто. Установи се, че няма Симбиан, само външно прилича на телефон с такава операционна система (общо казано телефона е копие на Нокиата, само дето като влезеш в менютата за GPS, офис пакета и т. н. пише, че трябва да си направя ъпгрейд на хардуера и да се свържа със страницата на Нокиа) Повечето функции работят, като има доста разминавания с работата по менюто спрямо друга Нокиа със Симбиян. Въпросът ми е - някой случайно знае ли какъв точно е софтуера на това китайско менте, за да мога поне една тема да сложа (писна ми от тази матрица), когато въведа *#0000# изписва, че връща ленглуича на дифоут ;)

Надали ще намериш теми,освен ако не разбираш китайски и влезеш в такъв китайски сайт!Личното ми мнение,че няма темиПубликувано изображение

Кофти! Не купувайте такива ментаци. Софтуер за тях надали ще намерите от някъде. Дори може и производителя да не предлага. Гадното при тези телефони е, че има изключително малко информация за тях. Съжалявам, но не мога да помогна.

И аз незнам за софтуер за тях. По-добре си купи оригинала и няма да се отървеш от софт.

Здравейте,

моят мъж ми направи "подарък" телефон Нокиа N95 8GB, който след седмица проби да кача нещо установих, че всъщност това е някакво менте на истинската нокиа :) Както и да е, иначе си свикнах с нея, работи добре, качвам си уолпейпъри, музика, и филми, но с темите не мога да се справя, както и с други екстри по менюто. Установи се, че няма Симбиан, само външно прилича на телефон с такава операционна система (общо казано телефона е копие на Нокиата, само дето като влезеш в менютата за GPS, офис пакета и т. н. пише, че трябва да си направя ъпгрейд на хардуера и да се свържа със страницата на Нокиа) Повечето функции работят, като има доста разминавания с работата по менюто спрямо друга Нокиа със Симбиян. Въпросът ми е - някой случайно знае ли какъв точно е софтуера на това китайско менте, за да мога поне една тема да сложа (писна ми от тази матрица), когато въведа *#0000# изписва, че връща ленглуича на дифоут :)

*#0000# по принцип е телефонен код с който си пускаш езика на телефона, който е по подразбиране на някои от по-старите телефони (например Siemens)

Само при Нокиа след въвеждането му можеш да видиш какъв е софтуера и съответно как се казва телефона.

По същия начин *#9999# връща стандартните настройки в телефона...

• 2 седмици по-късно...

Значи имам 1 проблем... не знам как да направя така, че когато някой ми звъни да излиза снимката на цял екран, аз съм го направил да излиза снимката, но тя излиза супер малка... искам да е на цял екран или поне да е голяма... ако някой знае как кажете плз. И продават ли се сменяеми панели за Н95 ?

Аз на панели не съм попадал до сега. И моя е за смяна, но не знам от къде да си купя. Само в eBay видях 1 път.

А за снимката ти трябва програма. Ето тази.

Значи имам 1 проблем... не знам как да направя така, че когато някой ми звъни да излиза снимката на цял екран, аз съм го направил да излиза снимката, но тя излиза супер малка... искам да е на цял екран или поне да е голяма... ако някой знае как кажете плз. И продават ли се сменяеми панели за Н95 ?

Май продаватт, но са само черни..

Когато си купувах моята Nokia N95 8GB не се сетих да обърна внимание на стабилността на слайд механизма. След 6 месеца ползване на телефона, вече се забелязва луфт на слайда във всички посоки. Вчера сравних моя N95 8GB с N95 който е на 8 месеца и ако съдя по външният му вид, не изглежда на пазен телефон, обаче слайд механизма е много стабилен. Предполагам че съм попаднал на кофти бройка и не всички слайдери на Nokia се „раздрънкват” така, за това искам мнението и на други собственици на този прекрасен телефон. От колко време имате N95 8GB и доволни ли сте от сглобката на панела?

ами то това е проблема на повечето слайдери...мисля , че Refresh me има Н95

Имам N95 от година и месец.Това което си забелязал е фабричен дефект на почти всички N95.В You Tube дори има описания как да си го оправиш ако толкова много ти пречи.Телефонът съм си го изпускал няколко пъти,работя в изключително запрашена среда,без калъф е и освен малко изтъркване по панела няма абсолютно никакви други проблеми..Така че съвсем спокойно мога да обобщя:"Да здрав е (моят) телефон" :laughing5:

абееее много зле са прецака... капачето на батерията не се държи изобщо, пък не е падал и не се е чупило нищо... странно... една сутрин просто беше така на масата... дигнах го и видях проблема, а вечерта си беше перфектно!

Моята N95 вече е на 10 месеца и слайда според моите разбирания хлопа доста сериозно. Плюс това съм супер недоволен от конструкцията му - много е дървен. За съжаление не съм пипал 8-гигабайтовата версия, но са ми казвали, че нейният слайд бил по-мек и по-"мазно" се плъзгал. Като цяло хич не ми харесва слайда, според мен от Нокия можеха да сложат друга конструкция. Например N81 е много по-добра откъм плъзгане на слайда - меко и леко сякаш има масълце. Просто го обожавам. Страхотен слайд. Ето такъв слайд да бяха сложили. Иначе телефона няма грешка. Публикувано изображение

П.П. А това за поправянето на слайда не е решение. Първо - това е временно решение. И второ - съвсем малко коригира от луфта. :wors:

Все пак не ви пречи да опитате.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Предишната ми N80 въпреки че беше нова хлопаше като каруца. Затова избягвам този механизъм при Нокия. Тъста има някакъв Самсунг който се затваря като хладилник.

Изглежда с тази тема съм дръпнал дявола за опашката. Днес телефона ми прелетя 15 стъпала. Вече съм сигурен, че не се чупи лесно, но сега трябва да си търся нов панел. Интересното е че не се разхлопа повече.

Изглежда с тази тема съм дръпнал дявола за опашката.

Днес телефона ми прелетя 15 стъпала.

Вече съм сигурен, че не се чупи лесно, но сега трябва да си търся нов панел.

Интересното е че не се разхлопа повече.

Публикувано изображение Нали ти споменах ,здрав телефон.Дано да не ти се случват повече такива неща.:P

ooo :P панела оригинален е 80лв , а неоригинален 22лв

ooo :P панела оригинален е 80лв , а неоригинален 22лв

Е**х мама му.Моя взе да се поизтърква и смятах да го сменя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.