Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В Полша се роди пияно бебе

Featured Replies

0000038905-article.jpg

В град Забже в Южна Полша се роди пияно момченце, предаде АФП. В момента на раждането майка му била абсолютно пияна. Изследванията на новороденото, направени 12 часа след появата му на бял свят показват, че в кръвта му има 1,2 грама алкохол. За сравнение, толкова алкохол има в кръвта на възрастен, който е изпил бутилка вино или 2-3 литра бира. Лекарите са настанили новороденото в специална зала за терапия, защото се опасяват, че то ще получи необратими поражения на мозъка вследствие на алкохолна интоксикация. Изтрезнялата майка избягала от болницата, но още на следващия ден била задържана от полицията. Тя има още пет деца, грижата за които е възложена на бабата и дядото, защото майката е лишена от родителски права.

Dnes.bg

Като прочетох заглавието си помислих че ще падне голям майтап ...... НО сега да се чудя да се смее ли човек или да плаче !

Дано оживее милото,пък тая "майка" най-добре да го даде за осиновяване ;)

Тая с какъв акъл е пила алкохол по време на бременност не знам... Добре, че е лишена от родителски права. Като гледам какво причинява на детето още преди да го е родила, не ми се мисли какво може да му направи като порасне...

... Добре, че е лишена от родителски права. Като гледам какво причинява на детето още преди да го е родила, не ми се мисли какво може да му направи като порасне...

Аз съм почитател на китайските закони,на изнасилвача да му се отреже члена,на крадеца ръката и т.н..

Та за тая овца по добре една операция и да неможе да има деца повече никога.

Подкрепям проектозакон за кастрация на безотговрните родители, само трябва да видим кой ще го изготви! :angry:

"Машала, аферим" на такива майки, тая направо е за разстрел, каква кастрация?! Най-вероятно е пила през цялата бременност и детето е увредено! Кастрацията ще и дойде добре дошла, на нея и без това не и пука за децата!

Ох, не ми се мисли, как може да разсъждават така, ако мога изобщо да използвам думата "разсъждават". Като не можеш да отглеждаш и да се гружиш за деца, не ги създавай :brick wall:angry.gif Горкото човече, дано да му няма нищо или ако има, да се оправи и да не стане като "майка" си

Ей-много сте крайни :angry: Явно не знаете в България какво става и какви деца се раждат от "малцинствени" майки cool.gif

Ей-много сте крайни :angry: Явно не знаете в България какво става и какви деца се раждат от "малцинствени" майки cool.gif

Аз знам, домът в с. Петрово на границата Петрич-Кулата, говори ли ти нещо?

Горкото човече, дано да му няма нищо или ако има, да се оправи и да не стане като "майка" си

Абе тя крушата не ражда банани ! Лошо е когато безотговорни хора, решат да създават деца ! sad.gif

УжасТ, тази "майка" незнам бих я разкрасила така хубаво че ... Стискам палци за съкровището дано се оправи!

А на нея бих казала "Господ забавя, но не забравя".

Ей-много сте крайни :huh: Явно не знаете в България какво става и какви деца се раждат от "малцинствени" майки cool.gif

Ами често казано никога не бих била мека с такова отношение ...

Било то на българи, поляци и хора от всякакви народности и раси! Това е брутално и ... незнам. За жалост не само "малцинствени" майки раждат такива деца, което е много тъжно и няма да описвам какво съм виждала и ще продължавам да съм крайна и строга към такива безотговорни хора.

П.С Предлагам да се съберем, да я намерим и да я нацелим с камъни ;)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Аз знам, домът в с. Петрово на границата Петрич-Кулата, говори ли ти нещо?

Знам за какво става дума cool.gif Такива имаме и тук,а какво съм видял при работата си в "северозапада"-просто не ща да се сещам sad.gif

.........................

П.С Предлагам да се съберем, да я намерим и да я нацелим с камъни :lol6:

По тая логика трябва да убием всяка втора циганка над 25 годишна възраст-тя дотогава се е възпроизвела вече с 3 деца,а докато стане на 40 ражда още поне 5 cool.gif които не може да гледа,да издържа и въобще да им осигури елементарни удобства.

Да,ама не става-и те са хора,надарени със свободна воля-и могат да си правят каквото си искат! ;)

По тая логика трябва да убием всяка втора циганка над 25 годишна възраст-тя дотогава се е възпроизвела вече с 3 деца,а докато стане на 40 ражда още поне 5 cool.gif които не може да гледа,да издържа и въобще да им осигури елементарни удобства.

Да,ама не става-и те са хора,надарени със свободна воля-и могат да си правят каквото си искат! :angry:

Метафорично го казах това ... няма да го направя наистина това не е начина ;)

Освен кастрация, предлагам и да я затворят до живот в клиника за алкохолици

Не, там ги гледат като писани яйца, по-добре в затвора и никакъв достъп до алкохол, да се мори сама през абстиненциалната фаза.

Страхотен старт в живота angry.gif Интересно какво ще бъде следващото дете sad.gif

Много точно казано. Кастрацията е като да плащиш куче със салам! Тя и бездруго на дали не прави секс за да зачене, ся ше и спестите и от парите за контрацептиви... ако знае за тях?!

Редактирано от bgtrener (преглед на промените)

Много точно казано. Кастрацията е като да плащиш куче със салам! Тя и бездруго на дали не прави секс за да зачене, ся ше и спестите и от парите за контрацептиви... ако знае за тях?!

И пак ще е по-добре, отколкото да ражда увредени деца, нали? Като иска да се чукне, ОК, ама тука иде реч за децата и последиците, които те трябва да носят.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.