Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със CD-ROM и DVD-ROM - не засича поставен диск

Featured Replies

той се върти в началото ,но после спира и не се показва нищо :( вече станаха 20 пъти но не и не

Ами какво да ти кажа , по някой път помага почистване на лазера , я пробвай с оригинален/ от списание примерно / диск - предполагам ще тръгне .

Миналия ден реших същия проблем с NEC двд записвалка - записваш DVD Write Now програмата и преди да отвориш диска влизаш в нея. Натискаш next, избираш драйва горе

някои дискове тръгват но точно тоя който го записах и първо тръгна но следващия път не и вече не а ми е важен диск иначе не ми пука за другите :( как да го оправя това чудо

• 11 месеца по-късно...

здравейте , и аз имам подобен проблем ако някой може да ми помогне ще сум много благодарен.

cd roma  ми не чете всички дискове , като поставя някой оргинален със двд филм дето се стартира сам си  тръгва нормално и със програмни дискове който са с оргинален софтуер също , но като поставя някой който съм записал аз със филми да речем в avi формат или музика с mp3 изобщо не тръгжа и не ми го отчита или пък ми дава че диска е прачен и е за записване и вътре има някакъв файл който изобщо не мога да разбера

ето това пише в него :

[.ShellClassInfo]

LocalizedResourceName=@%SystemRoot%system32shell32.dll,-21815

Редактирано от slubchev (преглед на промените)

.

law and orderздравейте , и аз имам подобен проблем ако някой може да ми помогне ще сум много благодарен.

cd roma  ми не чете всички дискове , като поставя някой оргинален със двд филм дето се стартира сам си  тръгва нормално и със програмни дискове който са с оргинален софтуер също , но като поставя някой който съм записал аз със филми да речем в avi формат или музика с mp3 изобщо не тръгжа и не ми го отчита или пък ми дава че диска е прачен и е за записване и вътре има някакъв файл който изобщо не мога да разбера

ето това пише в него :

[.ShellClassInfo]

Нещо бъркаш в записването на дисковете ,с коя програма си пробвал.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

.

Нещо бъркаш в записването на дисковете ,с коя програма си пробвал.

не бъркам защото имам и друг компютър и там ги чете и няма проблеми , а и не записвам от вчера дискове , а иначе сум използвал много програми , но напоследък използвам ashampoo

не бъркам защото имам и друг компютър и там ги чете и няма проблеми , а и не записвам от вчера дискове , а иначе сум използвал много програми , но напоследък използвам ashampoo , а и някой дискове с музика който сум записал тръгват . иначе като пусна диагностика на cd rom-a си ми казва че бил наред ,е  да ама не . 
не бъркам защото имам и друг компютър и там ги чете и няма проблеми , а и не записвам от вчера дискове , а иначе сум използвал много програми , но напоследък използвам ashampoo

Цитирам„...изобщо не тръгва и не ми го отчита или пък ми дава че диска е празен и е за записване и вътре има някакъв файл който изобщо не мога да разбера...„затова си помислих че грешката е от записа.Аshampoo е много добра програма,лесна за работа и едва ли ще сгрешиш с нея,защото и с Българско меню.Преди да запише диска,можеш да променяш скоростта на записване.Пробва ли на най-бавната скорост.

Цитирам„...изобщо не тръгва и не ми го отчита или пък ми дава че диска е празен и е за записване и вътре има някакъв файл който изобщо не мога да разбера...„затова си помислих че грешката е от записа.Аshampoo е много добра програма,лесна за работа и едва ли ще сгрешиш с нея,защото и с Българско меню.Преди да запише диска,можеш да променяш скоростта на записване.Пробва ли на най-бавната скорост.

нали ти казвам че тези дискове са си наред и преди съм ги пускал , а и на другия мо лаптоп си тръгват има нещо в софтуера което е бъгнато и не тръгва , но не знам какво , гледах в нета и там всякакви теми та даже и за изтриване на регистри , но не помага и не сум чак до там навътре с тези неща, а и cd roma преди си вървеше нормално , но кога се е разжалил не знам понеже не го ползвам много и сега като ми потрябва и го установих този проблем

slubchev, на 04 Яну 2013 - 23:20, каза:Публикувано изображение

здравейте , и аз имам подобен проблем ако някой може да ми помогне ще сум много благодарен.

cd roma ми не чете всички дискове , като поставя някой оргинален със двд филм дето се стартира сам си тръгва нормално и със програмни дискове който са с оргинален софтуер също , но като поставя някой който съм записал аз със филми да речем в avi формат или музика с mp3 изобщо не тръгжа и не ми го отчита или пък ми дава че диска е прачен и е за записване и вътре има някакъв файл който изобщо не мога да разбера

ето това пише в него :

[.ShellClassInfo]

• 2 години по-късно...

Здравейте и при мен е така,поставям диск-излиза прозорец "Поставете диск в устройството"-

Мисля,че го няма зададено това устройство в BIOS 

• 1 година по-късно...

Изтеглих си една игра преди два дена и тя си врвеше добре, но днес когато се опитах да я включа, ми излезе това, което е на снимката отдоло.Пробвах да рестартирам компютъра, но пак не се получи.Някой може ли да помогне?

Untitledl.png

Ако не се чете, на снимката пише: Place the CD- ROM into the drive and start the game again

преди 3 часа, Berri написа:

Изтеглих си една игра преди два дена и тя си врвеше добре, но днес когато се опитах да я включа, ми излезе това, което е на снимката отдоло.Пробвах да рестартирам компютъра, но пак не се получи.Някой може ли да помогне?

Untitledl.png

Ако не се чете, на снимката пише: Place the CD- ROM into the drive and start the game again

Да, направи Mount на ISO файла, чрез Daemon Tools или програмата, която използваш за четене на такива файлове и играта ще тръгне.

Вече не можеш да слагаш тапети, а скоро компютъра ти ще започне да се рестартира на всеки час... Възможни са всякакви проблеми докато не си активираш Windows-а.

преди 23 минути, baikolio95 написа:

Вече не можеш да слагаш тапети, а скоро компютъра ти ще започне да се рестартира на всеки час... Възможни са всякакви проблеми докато не си активираш Windows-а.

Това са пълни глупости рестарта на машината няма нищо общо с активацията .

Не рестарти, а направо изключване на машината. Активация, лиценз изтече ли, системата минава във функционална ограниченост, като се премахва тапета /черен екран/ и долу в дясно се появява водния знак, че копието не е лицензирано. Мисля месец след това започва и автоматично изключване на всеки 1 или 2 часа .

https://superuser.com/questions/420183/what-happens-after-the-trial-period-of-windows-has-expired

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.