Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра: Коя е известната личност?

Featured Replies

Сетих се!!! Тва е Avril Lavigne!

Редактирано от vili1 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 109,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• тва е оная бе... дето играеше в един филм с оня... тя му купи душата и му изпълняваше желанията... а той ги менкаше... пфу... как ми е на езика ма не ми идва за да не ви напръскам...

• Опа... Елизабет Хърли исках да таковам... Да кажа де... А филма дет го запелтечих имах предвид Шеметн сделка... С оня бития с лопатата Брендън Фрейзър...

• Пак си пил Трибестан колега...

мдамммм точно Аврил Лавин е сега кои трябва да даде картинка аз не искам

мдамммм точно Аврил Лавин е сега кои трябва да даде картинка аз не искам

Не ти! ralcheto

• Автор

Да

Резултата е:

zorito-21т.

All_Eyes_On_Me-6т.

AciDBurn-6т.

vili1-6т.

Akasha -5т.

Fernando-4т.

Aragorn(Elesar)-4т.

electric-3т.

n_elito-3т.

bojidart-1т.

ToBy-1т.

varvarinata-1т.

4l4qtq9.jpg

Да

Резултата е:

zorito-21т.

All_Eyes_On_Me-6т.

AciDBurn-6т.

vili1-6т.

Akasha -5т.

Fernando-4т.

Aragorn(Elesar)-4т.

electric-3т.

n_elito-3т.

bojidart-1т.

ToBy-1т.

varvarinata-1т.

4l4qtq9.jpg

Защо крадеш от моята тема ?А? това да ти е познато ? dolls.forumi ? a?

МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ само да разбера коя си

хаха Ве4ноСладка ти сериозно ли говориш???????????????? :)

ДА сама може да се увериш влез в игри и виж че моите мнения са по-стари от нейните !

ДаРезултата е:zorito-21т.All_Eyes_On_Me-6т.AciDBurn-6т.vili1-6т.Akasha -5т.Fernando-4т.Aragorn(Elesar)-4т.electric-3т. n_elito-3т.bojidart-1т.ToBy-1т.varvarinata-1т.4l4qtq9.jpg
А тва е Кели Кларксън 1000000000000000000000000000000000000%

абе Вечно Сладка ако темата не е била в тоя форум какво значение има дали идеята е взета от другаде важното е че в този форум няма същата кви са тези детски работи :)

Вечно Сладка ти в ред ли си какво те интересува какво има в този форум стой си в твоя кво те бърка в другите какво става пък и от каде да знаем дали ти не си краднала идеята от някой друг форум или имаш патент за тази игра, немога да разбера от къде се излюпи че да говориш така на ralcheto всеки може да си прави каквото иска и никой няма право да му търси сметка!!!!

Защо крадеш от моята тема ?А? това да ти е познато ? dolls.forumi ? a?

" Нема Мое Твое! Всичко е Берое " biggrin.gif

П.С нека ние си продължим играта в НАШИЯ форум, а ВИЕ във Вашия! cool.gif

Видях играта от dolls.forumi ( Защо админа е забранил линк към сайта незнам ? ) ... снимките , които бяха постнати тук са 1 към 1 с тези от там .

Въпреки това ... VE4NO SLADKA какво точно си помисли , че можеш да направиш с влизането си в Калдата , търсейки сметка , на който и да било ... това са някакви ... дребни селски номерца ... още повече и заплахи отправяш ?!

Видях играта от dolls.forumi ( Защо админа е забранил линк към сайта незнам ? ) ... снимките , които бяха постнати тук са 1 към 1 с тези от там .

Въпреки това ... VE4NO SLADKA какво точно си помисли , че можеш да направиш с влизането си в Калдата , търсейки сметка , на който и да било ... това са някакви ... дребни селски номерца ... още повече и заплахи отправяш ?!

Реклама :rolleyes:

nclq9.jpg

Да замажем скандала? :rolleyes:

Офф...Вечно сладка,поласкай се,че ralcheto е харесала темата ти и толкова.Кви са тия простотии?Че и заплахи...човек ще каже,че колата са ти откраднали :rolleyes: Да си я пуснала и тука!На нас ни харесва и ако ralcheto продължи да пуска снимки ще си играем,а ти нищо не можеш да направиш biggrin.gif

Айде...Ралче пускай нови снимки:help wanted3:

nclq9.jpg

Да замажем скандала? :rolleyes:

тва да не е Мерил Стрийп? ohmy.gif

Мен малко на Никол Кидман ми прилича

мм чакаме DeadSmurf да кажи

Не бе хора аз не се ядосвам че тук има такава тема , а че тя копва моите картинки , които аз съм правила , а не си прави труда да си слага нейни . Много се извинявам че така ви нападнах но се ядосах когато видях картинките , които аз съм правила.Може сами да се оверите че аз първа съм ги пуснала !Е ето направете си изводите :777zy5.png87341017dw5.png

Ей мааму все едно света ти е паднал на главата. Върви я съди и се успокойте вече biggrin.gif Разбрахме, че ги е взела от тебе. Стига вече с глупости!

ohmy.gif ООооооооооо радвам се че най-сетне някой ме разбра.Благодаря ти.Вече съм спокойна.Повече

няма да ви безпокоя.

Пожелавам на всички успех с точките cool.gif Бай БАй ~~

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.