Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко често се усмихвате ?

Featured Replies

тази година вече се усмихнах ... чакам следващата година да дойде с нетърпение :)

Ставаме двама :wors:

Трима сме! Мен и пръст да ми покажеш може да почна да се хиля и да не спра половин час!!

а иначе ако не се смея (което става рядко и то само ако съм сама) се старая да бъда усмихната (даже са ми казвали "не се прави на сърдита"-като не съм усмихната) :)laugh.gifbiggrin.gif

Аз пък постоянно съм нахилен)Даже ме мислят за перманентно надрусан,но намирам смешната страна на всичко,което ми носи много неприятности...

И като спя пак се усмихвам :clap:

cool.gif Абе ако е с усмивка може Но ако ме питаш ^^ANGELSING^^ и elman се разбират идеално Между тях винаги има единомислие / забелязох го и в другата си тема/ а това е много готино и ме кара да се усмихна laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif
laugh.gif Мн си наблюдателен :P
И като спя пак се усмихвам ;)
Браво :) Аз обикновенно като спя само се ядосвам...

Принципно почти постоянно се усмихвам и непрекъснато се смея... Доста разностранно чувство за хумор на едно място, е обяснението според мен...не знам. Много неща ми се виждат смешни, които другите или не намират за такива и не осъзнават на какво по-точно се смея... Но пък повечето намират смеха ми за заразителен, т'ва ме радва донякъде... : ) Напоследък само, като че ли съм намалила смеха и усмивките... Нещо не ми е весело и слънчево... По-скоро съм унила и нервна... Но... не всяка усмивка трябва да изразява положителна емоция, нали така?... : )

Усмивката е нещо прекрасно! Усмивката прави хората красиви. Усмивката прави денят по-слънчев и ведър. Ето затова винаги съм усмихната. Обичам да карам хората да се усмихват. Когато човек се усмихне сякаш грейва още едно слънце!

Ние се усмихваме усмихвайте се и Вие :)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Забелязали ли сте че когато сте усмихнати и приветливи laugh.gif и отношението на околните се променя

Естествено не мога цял ден да се усмихвам непрекъснато biggrin.gif но по принцип съм усмихнат и приветлив човек laugh.gif

шьнь че отговора на този въпрос е ЧЕСТО СЕ УСМИХВАМ laugh.gif

Само да кажа, че понякога се смея и без да има причина biggrin.gif

Ххахахах и аз съм така спокич :P Ами за мен мога да кажа, че постоянно се усмихвам :angry: Когато съм навън с други хора, рядко съм сериозна, и затова, когато съм сериозна всички ме питат "какво ти е?" "Що гледаш така?" хахаах Или пък тази моя усмихнатост кара някои хора да си мислят за мен, че съм повърхностна и евентуално глупава... хах :whist: Не знам защо така, но усмихвайте се ;) няма нищо по-хубаво от това да виждаш усмихнати хора :angry:

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

в това отношение съм същата ....иначе колко често се усмихвам ? бих казала повече от норманото но весело да става

не си само ти спокойно ;) много често се усмихвам макар да имам малко кофти зъби..ама не ми пука нали на мен ми е кеф като се смея biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.