Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

регистрация в zamunda.net

Featured Replies

В замунда нямаше разумна причина да съм забранен защото там само свалях и сийдвах от сървъра си, имах много голям рейтинг заради сийд от сървър в интернет клуб и явно на някой му се е сторило че използвам програмка някаква и хоп забрана един ден без абсолютно никакво уведомление дори по email за някаква причина.

Правилата там съм ги чел и спазвал, по-добре да спра дотук за да няма повече наказания и груби коментари.

Донякъде мога да се съглася. Но и аз имам добър рейтинг / 7.3/ Свалям си каквото ми хареса, отдавам го достатъчно дълго време /поне 2 пъти/ Пиша коментари сегиз тогиз и най вече чета глупостите на много хора, които гледат само сеир и се чудят с кого да се заяждат. До ден днешен не съм имал даже забележка от техен модератор.

Защо според теб се получава така? Или ще кажеш, че се познавам с някой от техните? Да! Имам там един познат, но повярвай само два пъти сме се срещали за обмяна на информация, а не да моля или да ходатайствам за тоя или оня.Но да пишете криви приказки за "Калдата" - не съм съгласен. Сами сте забелязали, че тукашните модератори са далеч по-толерантни от другите.Друг е въпросът, когато не искаш да си отвориш очите и дразниш хората. Естествено, че ще се вземат някакви мерки. А и модераторския екип тук обикновено се избира с гласуване на 50+1 % от екипа, без да знае последният избран модератор.Може и да не сте съгласни с тези правила, но такива е предложила администрацията на този сайт и форум и те, така или иначе са задължителни за ВСИЧКИ НАС - без изключение.На когото не му харесва сайта или форума, трябва да знае, че не сме му пращали покана!

Лек и приятен ден!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 131
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

На който не му харесва да не влиза, да това е факт, но явно щом все още съм тук има защо. Има много хора които са свестни и с които може да се говори нормално, но за общо съжаление една много малка част от тях са от екипа...

• 1 месец по-късно...

Здравейте,искам да помоля за малко помощ.Нещо се случи днес с АСС ми в замунда.Видях че тук има такава тема затова пиша тук.Дава ми че паролата ми е грешна като я сменям вече за 5 пут поне.Ако някой има идея,защо става така или може да ми даде някакув mail на администроторите в замунда ще бъда много благодарен.

Здравейте,искам да помоля за малко помощ.Нещо се случи днес с АСС ми в замунда.Видях че тук има такава тема затова пиша тук.Дава ми че паролата ми е грешна като я сменям вече за 5 пут поне.Ако някой има идея,защо става така или може да ми даде някакув mail на администроторите в замунда ще бъда много благодарен.

С какъв акаунт се мъчиш на влезеш , името , да се опитам да видя ЗАЩО не става ?

loko1993 ако ти трябва паролата ми напиши maila си.Благодаря ти за вниманието.

Днес е влизано от него

Публикувано изображение

Сега ще провери един мой човек ... ама кажи ми какви си ги вършил , да не се излагаме ... писане на латиница , псуване ... нещо друго ?

Мерси много.Нз какво е станало АСС го ползваме аз брат ми и баща ми.Като това става от 3 PC.Може ли някой хакер или нз какво да е разбил паролата,защото никой от нас не е коментирал(б това съм сигурен).Ние само сваляме филми и игри и програми от там.Никой от нас не кометира работата на екипа от Замунда.Благодаря за информацията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.