Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

регистрация в zamunda.net

Featured Replies

Кой и как искаш да ти помогне?

• Отговори 131
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

какво да направя?Може ли изобщо да се регистрирам?

Ако онези решат да разчистят някой друг акаунт,и ти съответно уцелиш момента,ще те огрее. ;)

За това трябва да опитваш всеки ден,и все някога ще стане :ph34r:

И аз не можах да се регистрирам преди време,обаче един човек ме регистрира,и после ми прати името и паролата ;) Само смених паролата де.... Успех

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

вече мисля че е достигнат лимит от 600000 потребители мисля че работят в/у темата за увеличаване на 700000 само мои предположения ;) Аз имам акк но ся как да ти го кажа Публикувано изображение Успех

вече мисля че е достигнат лимит от 600000 потребители мисля че работят в/у темата за увеличаване на 700000 само мои предположения :down: Аз имам акк но ся как да ти го кажа Публикувано изображение Успех

Ами да си изчистят дърпачите-бегачите-и ще си освободят място за нови потребители

Преди чистеха-сега не знам

Иначе и мен са ме молили-да си дам акаунта-ще сийдвам бре-

мани,не вярвам изобщо

:whist:

мен ша ме е срам да ви кажа коефицентите си в Замунда: Рейтинг: 9.901 Качено: 1.67 TB Свалено: 173.11 GB (обновява се на 24ч.) обаче и си плащам всеки месец 20 лв. интернет, за да имам 450 kbyte/s upload kanal.

Номера е да се регистираш рано сутрин вечер махат неактивните акаунти това ми го е казал човек от екипа Публикувано изображение

пп аз така успях в 7 без 5 Публикувано изображение

Номера е да се регистираш рано сутрин вечер махат неактивните акаунти това ми го е казал човек от екипа Публикувано изображение

пп аз така успях в 7 без 5 Публикувано изображение

вси4ки са с твоя проблем

пробваи даже ипо рано

не се притесняваи :)

И какво излиза, че всички сте гадни лийчърчета.

Не сме лийчърчета всички, бре! Виж ми сега коефициента, а преди, като си бях още на хубав нет в БГ, бях наближил 1.8, ама в Германия ограничават П2П пе~ера~тите...

Публикувано изображение

мен ша ме е срам да ви кажа коефицентите си в Замунда:

Рейтинг: 9.901 Качено: 1.67 TB Свалено: 173.11 GB (обновява се на 24ч.)

ей на тия "терабайтовите" им чукат качулатите по вратите, не прекалявай с ъплоуда :rolleyes:

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Рейтинг: 2.853 Качено: 837.63 GB Свалено: 293.56 GB (обновява се на 24ч.) А да попитам някой знае ли дали изобщо ще пуснат формуляр за Ъплоудери че един авер се интересува

Ами да си изчистят дърпачите-бегачите-и ще си освободят място за нови потребители...

Много е лесно да се каже, далеч по-трудно е да се направи - как да имам висок рейтинг, след като в масовия случай тегля файлове, които сийдвам денонощия наред, но почти никой не тегли от тях? Рейтинг се прави с нови филми, които аз не тегля - изчаквам по-качествени версии след време. По този начин едва поддържам около 0,5. Не ме гонят за което, пък ако решат, надали ще свърши светът без мене.

А регистрации се правят рано сутрин, да речем около 5-6 часа.

Ами да си изчистят дърпачите-бегачите-и ще си освободят място за нови потребители

Ами то като ги изтрият след това пак могат да си се регистрират... Публикувано изображение:rolleyes:

Повечето членове на ЕКИП от ###### са пълни простаци. Не се регистрирайте там. После като искате да си заличите акаунта, не дават. Пълна дивотия.

...После като искате да си заличите акаунта, не дават...

Че защо е нужно да се заличава акаунта? В крайна сметка, всеки се регистрира доброволно, при това съгласявайки се с правилата, но са малцина тия, дето ги четат.

Много е лесно да се каже, далеч по-трудно е да се направи - как да имам висок рейтинг, след като в масовия случай тегля файлове, които сийдвам денонощия наред, но почти никой не тегли от тях? Рейтинг се прави с нови филми, които аз не тегля - изчаквам по-качествени версии след време. По този начин едва поддържам около 0,5. Не ме гонят за което, пък ако решат, надали ще свърши светът без мене.

А регистрации се правят рано сутрин, да речем около 5-6 часа.

Глупости, аз свалям всякакви филми, и мога да ти кажа че коефицентите на старите и редки филми са ми много по-големи отколкото на новите...а аз си колекционирам такива,от времето когато като деца единственото забавление беше да отидеш на кино , или ги даваха само в студио Х ( нека младите не го бъркат с каналите ХХЛ Публикувано изображение )

И рейтинга ми е добър....

Рейтинг: 1.572 Качено: 1.03 TB Свалено: 671.00 GB (обновява се на 24ч.)

Повечето членове на ЕКИП от ###### са пълни простаци. Не се регистрирайте там. После като искате да си заличите акаунта, не дават. Пълна дивотия.

То и тука недават, да знаеш :rolleyes: .. така че му мисли Публикувано изображение

Редактирано от Diin (преглед на промените)

:rolleyes: Само да питам хора, не се ли притеснявате, че като споделяте тези данни за даунлоади и уплоад, някой може да ви дойде на гости :clap:.

:rolleyes: Само да питам хора, не се ли притеснявате, че като споделяте тези данни за даунлоади и уплоад, някой може да ви дойде на гости :clap:.

Не, не се притеснявам.. да заповядат.. Нито продавам, нито давам под наем, просто споделям .... Всичко си е в рамките на закона :P

Аз обичам да си начийтвам коефициент и после само да си тегля, но имам оправдание - много бавен интернет, нереално IP, едва тегля с 20 КБ/с , да не говорим да ме откриват сийдъри.

Относно законно-незаконно http://www.lif.lex.bg/forum/viewtopic.php?...p;sk=t&sd=a

А за чийтърите на коефиценти.. аз лично не ги обичам такива мерзавци ... и баба знае така, но не това е принципа на торентите... Щом са такива в нета, те са такива и в живота....

http://forum.alein.org/index.php?topic=921.0

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Глупости, аз свалям всякакви филми, и мога да ти кажа че коефицентите на старите и редки филми са ми много по-големи отколкото на новите...

Не знам дали са глупости, не те знам и какво сваляш и не ме интересува, но не бих могъл да трупам коефициент, след като свалям популярен български филм от 80-те, за който има 67 сийдъри и 0 лийчъри (примерът е от преди 3 дни, в неделя).

П.П. Само за информация: преди минута отношението за същия филм бе 11:0.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

някой ще ми обясни ли защо не мога да се регистрирам в ######

Защото сайта има лимит за потребители

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.