Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

регистрация в zamunda.net

Featured Replies

някой ще ми обясни ли защо не мога да се регистрирам в ######

• Отговори 131
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Достигнат е лимита на потребителите /320,000/. Това е пречината.

А някой знае ли дали скоро ще бъде увеличен лимита ? Въобще дали ще има възможност за регистрация на нови потребители ? :)

Аз ако не продължа да сийдвам ще се освободи 1 място... Публикувано изображение

Имам 40GB down и 5gb Up ;)

аз откакто пуснаха замундата след 3 тия ден се регнах и имаше май повече от 200 човека

Замунда достига често лимита отпуснат от администрация, но има политика да трие стари акаунти и хора, които не сийдват. Всеки сайт има възможност да отпусне още места. политиката им в момента е да не се пускат повече и по точи начин да стимулират сийдването! Глупост голяма!

Пробвайте преди обяд или на обяд... обикновено тогава има най-голяма вероятност да успеете.

• 6 месеца по-късно...

аз пък се регистрирах рано сутринта към 7 часа ам тва беше преди 5 месеца

Така е. Само лийчвате, а не сийдвате и ви трия акаунтите после.

А така-да направят чистка на тия маймуни дето само дърпат и бягат

Публикувано изображение

лимита вече отдавна е 500 000, но в момента никой не може да се регистрира. Аз на скоро се регистрирах и явно имаше доста, които са ги баннали защото доста хора се регистираха. Но както каза ostavime просто трябва д уцелиш момента, а за целта аз редовно пробвах и ето на тегля. Успех на всеки, който не е успял да се регистрира

Аз имам последно предупреждение Аз като си изтегля нещо го сийдвзам седмица полсе трия торента от БитКомета

А така-да направят чистка на тия маймуни дето само дърпат и бягат

Публикувано изображение

Е, аз сийдвам. Не съм маймуна. Вярно, че тегленото е повече от качваното, ама с 5 кб/ъплоуд.. 2 седмици качвам и пак 3 ГБ.. Ужас..

Аз ако не продължа да сийдвам ще се освободи 1 място... Публикувано изображение

Имам 40GB down и 5gb Up :P

Пак си добре... Виж мене - Рейтинг: 0.025 Качено: 11.13 GB Свалено: 449.53 GB (обновява се на 24ч.) ;) А иначе и аз съм с последно предупреждение, но не сийдвам цяла седмица а няколко часа в зависимост от торента... А това за регистрациите - и аз бях така, просто трябва да пробваш постоянно и все ще нацелиш, когато има места. Опитвай винаги когато се сетиш :)

Аз пък до онзи ден имах коефицент малко над 10,но сега стана 9,че свалях малко. Иначе 200GB upload , 10GB download. :wors:

Аз пък до онзи ден имах коефицент малко над 10,но сега стана 9,че свалях малко. Иначе 200GB upload , 10GB download. :baby:

Се'а к'во, шъ се хвалим ли? И то при това съотношение коефициента ти трябва да е 20 /за твое сравнение свалил съм 351GB и съм качил 722GB коефициент 2.056, и аз да се изфукам покрай теб/. А относно регистрациите: ако чистят по-често хората без ъплоуд, ще става по-лесно :clap:

И какво излиза, че всички сте гадни лийчърчета.

Коефициент се прави от големите торенти. 5, 10, 20, че и повече GB. Запомнете това.

Не очаквайте коефициент от торенти по 500 MB. , които залязват след 3 дни.

Иначе аз съм: Рейтинг: 11.747 Качено: 4.91 TB Свалено: 427.61 GB

Ако е от служебни компове е нормално да се качва много ;) Нали преди години имаше акция която показа че държавната администрация в София масово използва служебните компове и интернет за лични цели.. За големите файлове не съм съгласен напълно... зависи от това кое е по-търсено и колко време ще качваш.. На мен ми е достатъчно да си поддържам коефицента над 0.5 за да не ме изхвърлят

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Мислиш ли, че биха ни оставили в службата да си сваляме и качваме разни работи? Никога. Защо само от служебните да е нормално да се качва много?

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Мислиш ли, че биха ни оставили в службата да си сваляме и качваме разни работи? Никога.

Защо само от служебните да е нормално да се качва много?

и аз съм на същото мнение. Просто трябва да имаш бърз интернет не само за сваляне, но и за качване

• 9 месеца по-късно...

помогнете ми вече цял ден пробвам да се регистрирам в ######,то ми изписва:Sorry

The current user account limit (600,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later... Помогнете ми,толкова много искам да си регистрирам в zamunda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.