Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

регистрация в zamunda.net

Featured Replies

...Днес пробвах от 6:00 до 8:00!За съжаление нищо не стана!Утре пак ще пробвам но едва ли ще стане! Публикувано изображение

Какво да правя??? Публикувано изображение

Опитай по същото време, но в събота или неделя сутринта, докато по-голямата част от народонаселението си ближе среднощните рани.
  • Отговори 131
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой може ли да ми даде връзка с админа на замунда(email).Не ще нещо че направя...Но да попитам нещо.

В сайта има един бутон "Екип" от там можеш да се свържеш с администрацията на сайта

В сайта има един бутон "Екип" от там можеш да се свържеш с администрацията на сайта

Аз ако имах регистрация нямаше да ми трябва админа. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не сте влезли в акаунта си!

Грешка: Трябва да влезете в акаунта си за да видите тази страница.

Важно: Трябва да имате активирани Бисквитки(Cookies) за да влезете в сайта.

Потребител:

Парола:

Нямате ли още акаунт? Регистрирайте се още сега :blink: !

Егаси и замундата!Изглежда никой от екипа не прави нищо по въпроса!Защото има хиляди които искат да се регистрират!

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

Егаси и замундата!Изглежда никой от екипа не прави нищо по въпроса!Защото има хиляди които искат да се регистрират!

Дано да следиш темата ... :wors:

В момента има свободни места, побързай.

Няма смисъл да се свързваш с някой от сайта Просто виж в нелегално.ком Би трябвало да си намериш

• 3 месеца по-късно...

От няколко седмици Замунда не се отваря в чужбина. Знае ли някой до кога ще продължи да не се отваря от чужбина?

От няколко седмици Замунда не се отваря в чужбина. Знае ли някой до кога ще продължи да не се отваря от чужбина?

ТЪРСАЧКА ВЪВ ФОРУМА !!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=106967&view=getnewpost

:mad:

• 10 месеца по-късно...
ами да попитам на моя акаунт му стана нещо и немога да вляза беше си наред пуснах си по бърз нет и оставих 20-30 филма да сийдват и след два дена неможах да влезна в акаута си

Редактирано от dikxon (преглед на промените)

ами не ме пуска акаунта несъществувал, дали мога да го активирам някак си

хмммм ... да не си сгрешил някой символ . Интересна работа ! Я пробвай от друго РС да видим ще успееш ли да влезеш ?

нестава вече пробвах незнам дали има общо но прочетох че и реитинга имал значение а моя беше почнал много да се дига,дали ще ми трябва нова регистрация и ако да може ли някои да ми каже кога нога да се регистрирам

Редактирано от dikxon (преглед на промените)

Може да са ти изтрили акаунта, защото не си спазвал правилата! :)

нестава вече пробвах незнам дали има общо но прочетох че и реитинга имал значение а моя беше почнал много да се дига,дали ще ми трябва нова регистрация и ако да може ли някои да ми каже кога нога да се регистрирам

99 % съм сигурен че си ползвал ТОВА ама не си признаваш :P . Дава ти грешка : 403 Forbidden нали ? А за " Кога мога да се регистрирам ? " ... ако са те банирали по ІР , което е сигурно , и си със статично ІР ... честито ;) ! Ако НЕ , когато се освободи място !

несъм го ползвал това това ми изписва "Неуспешно влизане!

This account has been disabled" и не ме пуска в акаунта дали ще мога да се регна отново http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

несъм го ползвал това това ми изписва "Неуспешно влизане!

This account has been disabled" и не ме пуска в акаунта дали ще мога да се регна отново http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ще можеш ако се освободи място. Там стои въпроса с лимита. Ако е достигнат лимита няма да можеш, но те чистят малко по малко така че проверявай по-често.

99 % съм сигурен че си ползвал ТОВА ама не си признаваш ;) . Дава ти грешка : 403 Forbidden нали ? А за " Кога мога да се регистрирам ? " ... ако са те банирали по ІР , което е сигурно , и си със статично ІР ... честито :) ! Ако НЕ , когато се освободи място !

99% е използвал това.

На който му пише такава грешка да се сърди на себе си. Не стига, че мамиш ами и недоволен :ph34r:

dikxon , караш ме да разлая кучетата ... ама ти си го пожела ... я ми кажи с коя регистрация се опитваш да влезеш ? И си припомни какво си правил , защото смятам да пиша на колега от замундата ... и всичко ще излезе на яве ... и ако си излъгал ще държа да ти наложат по тежко наказание ! Помисли си преди да ми отговориш !

Не искам да го възприемеш като заяждане ... ама мразя безпочвени обвинения и да ме правят на луд !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

И аз имам няколко регистрации в Замунда,но все изтрити като не ползвам известно време.Много е неприятно,може човек да пътува,да му е кофти компютъра и куп друго,голяма работа,че си се грижил за рейтиг. :)

И аз имам няколко регистрации в Замунда,но все изтрити като не ползвам известно време.Много е неприятно,може човек да пътува,да му е кофти компютъра и куп друго,голяма работа,че си се грижил за рейтиг. :)

Не разбирам много от поста ти ... ама до колкото схващам . Да си имаш регистрация ... ама да не сиидваш ! Как тогава ще се регистрира Иван от Долно Страхилово ... направо ви се чудя на акъла по някога ! Обезсмисляте идеята на P2P мрежата ... ама не е само замунда в световната мрежа ... за такива като katia_clio има много free torrents ! Като искате да сте клиенти на споменатият торент ще спазвате правилата с който сте се съгласили при регистрацията си ! Не съм от ръководството на тракера ... ама това си е типично българска черта , да се регистрираме някъде и после да почнем да мрънкаме !

Успехи !

Не разбирам много от поста ти ... ама до колкото схващам . Да си имаш регистрация ... ама да не сиидваш ! Как тогава ще се регистрира Иван от Долно Страхилово ... направо ви се чудя на акъла по някога ! Обезсмисляте идеята на P2P мрежата ... ама не е само замунда в световната мрежа ... за такива като katia_clio има много free torrents ! Като искате да сте клиенти на споменатият торент ще спазвате правилата с който сте се съгласили при регистрацията си ! Не съм от ръководството на тракера ... ама това си е типично българска черта , да се регистрираме някъде и после да почнем да мрънкаме !

Успехи !

Сега,аз съм на 42 години и това някакси не ми се изясни,сийдване и пийрсване,за мен е като ми е включена програмата за торент сваляне и виждам как се сийдва и как се пийрсва :),но това ми натоварва и мрежата и компютъра и дали сте наясно какво геройство е това ,това по айпи ли се определя,а не по торент портали и с регистрация? P2P мрежата не ми е ясна.Може би не се затруднявам само аз,ами при подвижни айпита?Може би Иван от Долно Страхилово би се регистрирал,както и аз от свети влас,но как да се задържи в торент мрежата,да си остави програмата включена ли?Няма срам за незнание.

Няма срам за незнание.

Срам от не знание няма ... ама от това да не научиш нещо ново - има ! Ще си опитам да ти го обясня с думи прости ... да не забравяме че и аз не съм тиин :) ! Така представи си филма / играта / програмата като една голяма картина съставена от много части ... един я слага , нарича се ъплоадер , така от него почва да се теглят парченца . Който е с по - бърз интернет успява по бързо да я изтегли и той става разпространител , тези абонати с по бавният нет почват на теглят пропуснатите парчета от него ... и т.н и т.н ... дефакто не теглиш само от един човек , а от много за това е по добре като изтеглиш торента да стой повече време за да могат и други хора да си го изтеглят ...

Така , виждам че си писал че торент-клиента / програмата с която теглиш / ти затруднява работата на РС-то ти ... програми - бол избери си най - леката , а това за

подвижни айпита ... натоварва и мрежата

са празни приказки !

Прочети малко !

Успехи !

Проблем със Замунда

-------------------

Tracker Status: Error: Tracker Response Error:Unknown passkey. Please redownload the torrent from . in Tracker: htp://tracker.######/announce.php?passkey=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Този проблем е само при торент файлове, свалени от Zamunda. Няма значение с каква давност са, някои са на повече от година, други са свалени днес.

На проблема се натъкнах вчера, но може да е възникнал още в събота. С останалите тракери няма никакви проблеми.

Повторното сваляне на торент файла не отстранява проблема.

Някой да знае нещо за причините? :P

------------добавено------------

Аха, намерих нещо. Трябва да се рисетне passkey в профила, после да се свалят отново всички около 200 торента от Замунда, които са в торент клиента ми, и всичко ще тръгне по вода. Днес вместо да работя ще се занимавам със Замунда. Друг път! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Двеста торента се подновяват за няколко часа, а се трият за няколко минути. Кой ли вариант да избера?! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

------------добавено------------

Намерих компромисен вариант - срещу известна сума хлапето на съседите свърши работата за около четири часа и половина. По-търпелив човек от него не съм виждал. ;)

===================================

Ако някой все пак знае защо от Замунда ни погодиха този номер, ще му бъда признателен... :)

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Беше се появило като новина в тракера преди известно време че имали някакви проблеми и се налага да си изтеглим наново всички торент файлове. Е аз нямам търпеливо хлапе за комшийче пък и повечето ми торенти бяха с положителен коефициент та заминаха в коша.

Абе те переодично ли ги чистят тея дет не ъплоудват или всеки ден по малко? За да знам кога имам най-голям шанс да си направя рег, след като ме баннаха и дали си струва да ставам в 4-5 часа сутринта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.