Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит рожден ден, Fifa

Featured Replies

Честит Рожден Ден, Василе! Пожелавам ти късмет, успехи във всяко начинание, здраве, девойки (но, не девици) и приятни емоции с последните :help wanted:Публикувано изображение

• Отговори 134
  • Прегледи 30,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Честит рожден ден !!! Много здраве, щастие и сбъдване на мечтите ти :help wanted:

Честит рожден ден и от мен! Току що преведохме на банкова ти сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие. Използвай ги с любов и оптимистично настроение. :help wanted:

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Fifa

Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре.Желая ти повече такива моменти.Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нека всички врати са отворени пред теб , а на затворените да намериш ключа !

Публикувано изображение

Хайде и тук Публикувано изображение (че снощи не знам колко трезва бях) Публикувано изображение

Честит рожден ден, Васкоооооо!

Васко, пожелавам ти да си щастлив, толкова много, колкото заслужаваш. Пожелавам ти да си все така търпелив ;) и всеотдаен към приятелите си. И много, много любов.... :)

Айде и подаръците ;)

Публикувано изображение Честит рожден ден, паток!!!Пожелвам ти две гънки в повече (eй, тъй да си имаш в резерва), и две мадами в повече (винаги трябва да има варианти B и C),пожелавам ти богата невеста, коята да те обича (и понякугаш да ти тегли по един здравословен бой- да ме вика да помагам) Публикувано изображение Пожелавам ти щастие, защото го заслужаваш, усмивки, защото ги предизвикваш (особено в мен) и любов, за да се чувстваш завършен Публикувано изображение

Останалите пожелания, боеве и закачки на четири очи...след като ме почерпиш....гледай тортата да е голяма, защото ям мноооооооооооогоооооо Публикувано изображение

То аз не виждам какво повече мога да ти пожелая освен здраве, че да можеш да се радваш на двете хубави мадами и на богатата невеста...

ЧРД! Нека най - смелите ти мечти станат реалност!

Честит рожден ден!

Пожелавам ти успехи, здраве, щастие, хубави мигове, неспирни купони, незабравими усмивки и много пари!

Честит рожден ден, Fifa Публикувано изображение

Желая ти цял живот да те преследват много хубави неща, да си винаги щастлив и влюбен и да осъществиш и най-смелите си мечти Публикувано изображение

Жив и здрав, Паток! Много веселли моменти и нови срещи ..........

ЧРД Фифа, да си жив и здрав, да имаш много успехи и да продължаваш да помагаш на новаци като мен, отговаряйки на всъщност тъпите им въпроси Публикувано изображение

А бе тия що ти се подмазват толкова... м?... баси... явно си некъф такъф заслужил артист... ми аре и аз да се включа в хора на обречените тогава... ЧРД и голем да ти порастне,ама колкото и да набъбне на моя все батко ще вика... :)

Честит рожден ден!Много усмивки,доста парички и леки запивки с готини женички ;):gift:

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден, Фифче! Нека най-красивите и вълнуващи неща на този свят бъдат твои!

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Адски, безумно много любов, здраве, щастие и истински добри приятели! Желая ти безумно много здраве, защото и без него нищо не става... всичко друго си го можеш ;) Ето ти и подаръка: :huh:

Благодаря за поздравите. Да ви се връщат тъпкано! :)

пп. Ех, че е хубаво да си си пак в България!

Благодаря за поздравите. Да ви се връщат тъпкано! :huh:

пп. Ех, че е хубаво да си си пак в България!

То, че е хубаво, хубаво е, по тази точка няма спор, но така и не спомена кога ще черпиш :)Публикувано изображение

Редактирано от Arcopix (преглед на промените)

Честито, Пате и от мен.

С известно закъснение, но от сърце ти пожелавам здраве и верни приятели. ;)

Публикувано изображение

Ами и аз да се включа,както винаги със закъснение,но с чувство,честито,от здраве и фенки да не се отървеш..и така де..къде ми е мястото на масата,до мокрия бюфет,нали?

К'во не го усетихте бе... покрай мен от 2 дни все алкохолни пари се веят... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.