Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

някой има у нас

Featured Replies

Защо чувствам невидимо присъствие в дома си,детето ми е индигово,то ли го придизвиква...Всички в къщи имаме увеличена чувствителност. ;)

Какво значи детето ти да е индигово? ohmy.gif

В добавка на това, което е постнал Кен и аз ще дам едно линкче...

http://www.yosif.net/bg/s4etinin/index23.htm

Моят коментар ще го оставя за себе си :)

Здравей, bubka,

По принцип енергията прелива от аура в аура и ако наистина детето ти е виолетово, то най-вероятно вие също попивате от енергията, която прониква през него в нашия свят. Повишавайки вибрациите си ставате и по-чувствителни към тънките светове.

А около нас винаги има някой друг. Но не всички хора го знаят, усещат или вярват .

Низшият астрал е най-близко до нас и съответно лесно да бъде видян. Не се страхувай, повечето му обитатели ни избягват заради огнената енергия на нашите чакри. (така съм чул и чел):-))

И се гришете добре за виолетовото дете. На колко е?

Приятен ден!

Един простичък съвет: иди и запали свещ в църква, щом не се чувстваш добре.

• 4 седмици по-късно...

Не знам дали на всеки се е случвало такова нещо -да почувства чуждо присъствие в даден момент .На мен лично понякога ми се случва.Например когато човек е сам и си въобразява някакви неща,но това е само плод на въображението. Бубка би ли казала нещо повече,дали това нещо продължава и сега sad.gif

Малко по-сложно е от "плод на въображението"...

Трябва да се има предвид, че отношението към подобни астрални същности, също има астрална природа. От една страна те кореспондират, но аз го казвам за да извлека извода, че всъщност те не са толкова отделни, колкото са част от нас. Зависи от глендата точка. Но именно нашето отношение определя и наличието, а донякъде и поведението им. Те биха могли да се захранват чрез отделяните при съответната емоция етери. Най-важно в случая е преборването със страха. Точно той е, който предизвиква и евентуалното налиие на подобни приссъствия, а дори предполага и по-масирани. Предвид есенциалността на емоциите, все едно е да викаш силно и някой, който има уши, просто да те чуе и да дойде.

• 2 седмици по-късно...

Един съвет и от мен.Помоли се на Бога да ти покаже какво става всъщност.И да ти помогне да го преодолееш.Може да има демонично присъстве у вас.Но няма как да знаеш, освен ако Бог не ти го покаже.

Разбира се че детето ти предизвиква това присъствие

Щом е от Шестата раса то привлича злите сили като магнит sad.gif

Запали свещички не само в църква,но и в дома си

Наръси го също така със светена вода

Говори с поп и сподели проблема си

Борбата с Антихриста не е никак лесна,но вярваш ли в Бог-всичко ще бъде наред :wors:

Божеее, леле - Майко мила! Тц-тц-тц biggrin.gifbiggrin.gif

Пробвай да не спиш на отворен прозорец, или пък започни да си завиваш краката нощем biggrin.gif

Боже мили, ако запалени свещи и светена вода, гонеха демони, аз бих си сменил вярата.Стига сте насърчавали тоя долен бизнес, като с индулгенции едва ли не.К'ва шеста раса, к'ви магнити, к'ви пет лева?Майко мила.Бог е Спасител, не дядо поп.Бог освобождава, не дядо поп.Извикай към Бога, ще бъдеш чута, гарантирам ти.Пък ако искаш си завивай и краката, но детето ти може да бъде избавено от Бога, не от човек или човешки обряди.Малко разум бе ей.Какво могат да направят свещи и вода, срещу една духовна сила?Силния човек в къщата не се гони с приказки, а с някой друг, по-силен.

Може да имате джин вкъщи. То по принцип във всяка къща има поне по един, но понякога повече и понякога се показват - нарочно или без да искат. Може да са добри, може и да са лоши. Аз си имам много добра защита за такива случаи - просто рецитирам Ал-Фатиха, Аятул Крси, Ал-Ихлас, Ал-Фалак и Ан-Нас. Обикновено, след Аятул Курси не остава нищо лошо покрай мен :jumping11:

Те са част от Манзила, което е най-добрата защита.

ПП От палене на свещи хаир няма.

ПП От палене на свещи хаир няма.

Естествено, че "няма хаир" след като не си християнин. Или може би мнението ти няма нищо с религията? Уотевър... според мен в случая е важно самовнушението. Човек, стига да иска, може да се отърси от това присъствие, а пък ако му е по-лесно като запали свещ, нищо лошо ;)

Естествено, че "няма хаир" след като не си християнин. Или може би мнението ти няма нищо с религията? Уотевър... според мен в случая е важно самовнушението. Човек, стига да иска, може да се отърси от това присъствие, а пък ако му е по-лесно като запали свещ, нищо лошо :)

До някъде имаш право. Ако наистина е само внушение, паленето на свещ ще помогне, но ако е нещо друго...

Аз си имам много добра защита за такива случаи - просто рецитирам Ал-Фатиха, Аятул Крси, Ал-Ихлас, Ал-Фалак и Ан-Нас. Обикновено, след Аятул Курси не остава нищо лошо покрай мен :)

Те са част от Манзила, което е най-добрата защита.

За съжаление при мен не помогнаха тези думички sad.gif

Вало ми беше дал някаква молитва,когато Хайдук Пикасо падна

Ми повтарях ли повтарях - полза никаква

Хайдучето ми си отиде след 12 часа агония

:sobbing:

Аз съм имал такива моменти, в които не мога да се отърва от... и като почна да рецитирам си тръгва. Понякога е много трудно и почвам да рецитирам Корана наред каквото знам от него и пак не мога да се отскубна напълно (като последния път), но тогава се сетих, че като се вика Езан, шейтана бяга и тогава с Езана се отскубнах. Хвала на Аллах, Господът на световете!

• 2 седмици по-късно...

ДУХОВЕ И ПРИВИДЕНИЯ

Съществуват ли изобщо такива явления като привидения и духове, и ако съществуват, какво представляват те- зрителна измама, халюцинация, игра на светлосенки?... А може би те са доловими само за особено чувствителни хора, надарени с необикновени възможности и качества?...

Във всеки случай срещите с привидения, за които има достатъчно свидетели, до 98 % могат да бъдат обяснени с естествени причини. Понякога това са чисто и просто отражения в напукани или некачествени огледала. Друг път са плод на чиста случайност- нерядко нечие палто пада от само себе си от закачалката и околните веднага приписват този факт на „пришълци от отвъдното”. За останалите два процента обаче обяснение така или иначе няма!...

Свидетелствата за появяване на духове са стари като света, а примери за тях могат да се намерят във всяка цивилизация и култура. Много начетени и уважавани хора са вярвали в тяхното съществуване.

Ще познаете ли вие обаче привидението, ако то се изпречи на пътя ви?... Най- достоверните свидетелства за срещи с отвъдното недвусмислено твърдят, че духовете не са нещо ефимерно и прозрачно, а приличат досущ на обикновени хора от плът и кръв. По правило тези фигури не издават никакви звуци, а нематериалната им природа ни се разкрива една тогава, когато те

безследно изчезват пред очите ни!...

Как да си обясним факта, че някои хора виждат духове, а други не? Вече е изяснено и то по научен път, че определени хора стават особено чувствителни след преживяна скръб, шокови състояния и травматични преживявания. В редица случаи се освобождават непознати скрити резерви и се разтоварват отрицателни емоции.

През 1980 година се завърнах от дългогодишен престой в Германия у дома. Пренасянето беше свързано с много трудности и непрятности. Точно тогава ми се случи нещо зловещо и необяснимо. Стана така, че аз спорих около половин час с един пощальон, който имаше наглостта да твърди, че аз не съм аз и че лице с моето име не живее на моя адрес. Първоначално го помислих за луд, но когато отидох да се оплача от неговото поведение в пощенската станция разбрах, че въпросният пощальон е… починал преди два дни! Направо изтръпнах от ужас!

Призраците не се явяват само в човешки образ.

Много хора са виждали коне и кучета.

Най- често споменаваният в литературата случай в това отношение е кучето на лорд Байрон на име Ботсвън. То се е привиждало на много хора в потомствения замък на поета Нюстет. Изобщо, около това имение и до днес се носят много мълви и легенди. Проф. Воробец Сперанский смята, че то отдавна е обвито със зловещата слава на лудостта, убийствата и упадъка.

Друго едно имение, абатството Уитсби, е вдъхновило Б. Стоукър да напише легендарната си книга „Дракула”.

В заключение само това: редица теолози и парапсихолози смятат, може би не без основание, че нито един човек не умира напълно. Всеки един от нас оставя материални и нематериални следи след смъртта си. Тази хипотеза не е лишена от здрав разум и ми звучи доста убедително Може би е редно да се замислим по- сериозно над нея…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

laugh.gif Бла-бла...

Иначе съм напълно съгласен, че всеки е свободен да вярва в съществуването на духове, привидения и т.н.

Доказано е, че обемът на кръгозора и интересите на човека са правопропорционални на натрупаните от него знания.

Тоя Апостолов няма ли си друга работа??? Мислех си, че пише само за пари от Интернет...

Тоя Апостолов няма ли си друга работа??? Мислех си, че пише само за пари от Интернет...

Тоя също според мен много отдавна трябва да се банне от администрацията, ама тя нещо спи...

Само да му види профила човек и разбира, че освен да прови глупави теми и да публикува статии на Апостол Апостолов друго не прави...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.