Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Масово сбиване в "Красна поляна"

Featured Replies

Видях вчера колко бързо се успокоиха, след половин час викания, но не го направиха заради полицията а заради придошлите скинари, за секунди всичко утихна. нова телевизия се изложиха много, нямаше грам истина в репортажа им.

• Отговори 56
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ужас...по бТВ новините дават дечица на по 7-8 години с брадви в ръка...Тия просто не са нормални...и сега какво хората няма да могат да си излизат от къщите, защото на някакви ненормалници им е прищракнало нещо?! И полицията била 'пасивна'...е евала просто!
Тия просто са глупави. Кофти тръпка утре няма да ходят на работа - Ще има боклуци по софийските улици (то не, че сега няма) А колкото до децата - циркове къде бееееее. Въпроса е на кой му е изгоден този театър (то може и по - сериозно да стане - ДАНО ГРЕША)
Видях вчера колко бързо се успокоиха, след половин час викания, но не го направиха заради полицията а заради придошлите скинари, за секунди всичко утихна. нова телевизия се изложиха много, нямаше грам истина в репортажа им.
Ахам и аз съм на това мнение

П.С. сега и по ББТ казаха, че има "материални щети"

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

П.С. сега и по ББТ казаха, че има "материални щети"

потрошили са линейка. да не говорим че хората не смеят да излезнат от домовете си.

Опитвам се да мисля като толерантен човек ,но за съжаление ,ако тези "инциденти" продължават може и да се окажем в гражданска война :clap:

Дано греша

Тези няма ли кой да ги стъпче? Егати държавата! 1ff564dc4f9b151f02c28f8f2af8f4e4.gif

Чудно ми е какъв ще е отговора на "АТАКА" по СКАТ...

Хах ми гледай утре СКАТ и ще разбереш :offtopic_s: То още тази вечер имаше коментари laugh.gif

"хубава работа,ама циганска"

Идотска история.Тази сутрин гледах репортажа по bTV...Гледах,гледах и не вярвах на очите си. :) 21-век,в центъра на София,се допуска тълпа с тояги и брадви да руши и да се заканва на всичко и всички :angry:

А преди месец бяха изпратили силите за справяне с масовите безредици да спрат миньорите!

и това ако е далновидна политика на правителството-ряпя му кажи! :angry:

И аз бих казала така като Trichocephalus "Хубава работа но циганска", снощи гледах и извънредните новини и сутринта репортажа по БТВ, слушаше се как циганите крещяха че ще пребиват всички българи ohmy.gif и това става сега в 21 век .... Незнам дали си спомняте мисля че беше в едно Новогодишно предаване на Шоуто на Слави, Любо Нейков играеше ролята на цигански цар в далечното бъдеще и говореше по новините, че тази година може да позволи поне новините да са на български език ...ей това ще стане ако продължаваме така. Една циганка просеше и аз и викам добре какво ти дава държавата а тя "Ами какво нищо, един скапан двустаен апартамент, 180 лв месечна помощ за трите ми деца, егати и държавата, не ми дава нищо!" Не си плащат тока с години, водата също, живеят на гърба на останалите хора, на нас...строят им жилища, подпомагат ги....абе луда работа. Да ги карат да работят, а не да размахват тояги, брадви и ножове, та даже и на децата си да дават такива "оръжия"!!!!!!! И полицаите стоят и гледат, ами ще гледат нали ако нападнат един циганини и го напердашат /това което заслужава/ после ще му съсипят живота на полицайчето, я по-добре да си мълчи и това е.

Орда цигани окървави кафене

150 роми смляха четирима, за да отмъщават на скинари

СОФИЯ. Невиждан отдавна масов бой се развъртя миналата нощ в столичния кв. "Красна поляна". Огромна тълпа цигани нападнаха кафене, за да пребият четирима от посетителите му с бръснати глави. Атаката бе отмъщение за скинарска акция от предната вечер, при която неофашисти пък пребиха петима роми. Набитите от циганите обаче нямат нищо общо със скинарите, а случайно са с къси прически, обясниха от полицията. Противоречиви са и цифрите за участвалите в мелето. Бройката варира от 20-30 до 200 души.

Според полицай Добрин Перфанов били "не повече от 150". Драмата започнала малко преди 23 ч в понеделник.

Трийсетина цигани минали на разузнаване през кафенето край виетнамските общежития. В него имало около 15 души, но ромите нарочили компания от четирима яки младежи и девойка. Минути по-късно цялата орда от 150 души атакувала. Нападнатите обаче се случили охранители и нямали намерение да се дадат лесно. Развъртяха столове, биха се майсторски, разказаха сеирджии от квартала. Само минути преди екшъна в градинката край кафето имало десетки деца, но родителите им ги прибрали навреме. За броени минути в квартала дошли над 10 патрулки и джипове.

Полицаи с щитове отцепили района и изловили мургавите тартори. Четирима били заключени, но след няколко часа ги пуснали. Малко след боя в махалата дойде и зам. вътрешният министър Камен Пенков.

Нападнатите момчета са ранени леко. Двама са с изкълчени рамене, един е порязан по ръката, а четвъртият е със синини и отоци. Пребитото от скинарите предишната вечер цигане пък е в "Пирогов".

в. "Стандарт"

Добре де-къде,по дяволите,живеем? ;)

В джунглата ли,в щата Алабама ли? :speak: Публично линчуване на хора,които други са ги нарочили за бой!няма значение цигани ли са,българи ли са,виетнамци ,китайци или негри са.

Какви са тия,които тръгват на тълпа,за да бият?Животни ли са?Полицията не осъществява ли превенция-в смисъл-още докато са се събирали циганите,да са разбрали,и да са ги спрели,преди да станат тълпа и да чупят и бият? :angry:

А аз гледах и коментарите на някои женоря готови и навити за гражданска война.. обзе ме тъга, от човешката глупост и простота. Вярно бяха българки, навярно мислещи си че една гражданска война ще им е като изкупление и далечно събитие- О свещенна простота sad.gif Ако знаят колко ще страдат и те самите , ако знаят колко ще страдат всички, ако знаят че собствените им синове ,дъщери и мъже може да загинат, едва ли щяха да са толкова смели в думите си ......

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Ами така е,защото живеем в най-глупавата страна в света. Каква е нормалната процедура при такива случаи? Без значение цигани,българи,чукчи или патагонци - пращаш жандармерията с палките и сълзотворния газ,чупят няколко горещи глави,пускат им малко газ,понабиват тоз-оня,арестуват най-активните,и работата спи и сънува. Да,обаче при нас,понеже са от малцинствата,дай да не си навличаме неприятности и да не ни обвиняват в дискриминация. Само ще си гледаме отстрани мирно и кротко и ще хвалим престъпниците : "Давайте,момчета! Ей там минава едно българче - счупете му главата! А тая новата кола хей там - направо си плаче да бъде натрошена. Давайте,по-смело!" ohmy.gif

Няма какво да си говорим за граждански войни и тем подобни глупости - достатъчно е просто полицията да си върши работата,както трябва,а не да стои с вързани ръце заради нарежданията отгоре на престъпните ни политици. Това е.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Полицията пази циганите за да чупят на спокойствие а пък прокуратурата ще преследва гражданите който са се опитали да си опазят имуществото. Оказа се че мангала е по-ценен от Българина. Остава въпросът имаме ли нужда от такава държава?

Полицията пази циганите за да чупят на спокойствие а пък прокуратурата ще преследва гражданите който са се опитали да си опазят имуществото. Оказа се че мангала е по-ценен от Българина. Остава въпросът имаме ли нужда от такава държава?

като си с по-тъмен цвят на кожата полицаите и енергото не те докосват, да не би да има расова дискриминация, а като си по бял ти 'съдират г*за' ....*бати живота. Все пак хората които бачкат по цял ден вадят социалните на циганите !

Дай на простия власт и му гледай сеира...Интеграции, минтеграции - простотии. Глупаво агресивно и неподатливо на развитие племе. Мъжете трябва да ги склопяват докато не разберат какво аджеба означава "презерватив", а на децата детските и помощите им трябва да се отказват ако не ходят на училище. Аз съм състрадателен човек и смятам българите като цяло за такива ееееееее с нашата състрадателност до тук се докарахме. На това му се вика: "храни куче да те лае"

Ами така е, ток не плащат - ааа що да го спират, ако е българин ще му го спрат веднага, ако не го е платил, обаче за циганите - НЕЕЕ. Помощи им дават, за които един БЪЛГАРИН може само да мечтае. Винаги всичко им се разминава, и сега така ще стане...Ама защо пък, те са свикнали да си правят каквото си поискат и след като никой нищо не прави, за да го промени това нещо, то ще продължава. И ние ще си патиме от това! Ц ц ц...аман!

Само се опитват (а и сигурно ще успеят) да провокират скиновете да им изпотрошат чутурите тъпи а после в медиите ще се думне ..... е сещате се кой е провокирал скиновете :) И после ще се почнат едни разправии относно една партия нейната законност (щото подстрекава скинове да бият хора) и така нататъка приказка без край :) А може да съм забравил и хапчето да си пия днес ама аз така го виждам :) .

:) Или така си го чул по СКАТ DEAM. В момента с любопитство гледам предаването им cool.gif Интересно е да се опознае другата гледна точка и да се прецени какво мисли тя, и какви хора са ....

Редактирано от Devians (преглед на промените)

:) Или така си го чул по СКАТ DEAM. В момента с любопитство гледам предаването им cool.gif Интересно е да се опознае другата гледна точка и да се прецени какво мисли тя, и какви хора са ....

Ами то е близо до акъла а и те отдавна го бяха казали - остави това предаване дето върви сега :) (а и АТАКА да са ги предизвикали - не ми пука аз не живея там :) )

Близко е до акъла че започват популистките изказвания,и търсене на дивиденти , АТАКА не правят изключение, искат и те да се възползват от ситуацията и случката, а кой реално е виновен не интересува никого, мозъците да се промиват трябва, електората да се нахрани със злоба и бяс за да гласува после за тях ....

Хей бай Ганьо го е казал всичките са маскари :) А и не е тайна, че властта покварява - поне все още не са тръгнали с кебапчетата и бирата по циганските квартали. На евроизборите в Монтана на майка ми а и на всички дето бачкат във фирмата са им предлагали по 30 лева да гласуват за ДПС :) а после са им подсказали какво ще стане ако не гласуват за тях - майка ми напусна въпросната фирма - глупаво е постъпила вместо да им вземе парите и да гласува за който си иска. Друго да кажа - щото съм го видял с очите си - глупаците дават GSM с камера да снимат избирателите за кой са гласували - демек да снимат бюлетината когато я слагат в плика. Почаках нарочно и погледах - с насмешка признавам си и си тръгнах (това за снимката ми го казаха хора дето са го ползвали телефона - аз видях само как им го подават СМЕХ)

• Автор

Четирима обвинени за скандала в "Красна Поляна"

188x118.jpg

Софийската районна прокуратура повдигна обвинения срещу четири лица за безредиците в квартал „Красна поляна" във вторник през нощта.

Те са задържани по обвинения за хулигански действия с особена дързост.

Това съобщи говорителят на прокуратурата Руси Алексиев, цитиран от БНР.

Той добави, че едно от обвиненията е за съпротива срещу орган на властта, а другото - за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди.

Трима от обвинените са задържани от полицията, а четвъртият е пуснат срещу парична гаранция.

Източник:news.bg

Само се опитват (а и сигурно ще успеят) да провокират скиновете да им изпотрошат чутурите тъпи а после в медиите ще се думне ..... е сещате се кой е провокирал скиновете ;) И после ще се почнат едни разправии относно една партия нейната законност (щото подстрекава скинове да бият хора) и така нататъка приказка без край :) А може да съм забравил и хапчето да си пия днес ама аз така го виждам :P .

Хмм...може и да не са ги придизвикали те, защото познавам един скин 'дето веднъж преби един 'ром', попитах защо и той каза "Защото не ме кефи"...Абсолютно никаква причина...

Редактирано от Over_And_Over (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.