Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тествайте силата на волята си

Featured Replies

Аз явно съм тъпичък,но накарах въображението си да върти момичето обратно на часовниковата стрекла като аз самият се завъртах наобратно на картинката.

И след известно "блеене" по картинката и успях да я накарам да се върти в двете посоки.

Та чак се изумих това как става-приятелите ми казаха,че съм луд. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :blink:

Развесели ме - а бях потопена в повсеместната тъпня на този ден! ;)

Като не става с воля и ум, става с връткане - ако не се връткат очите ти, връткаш снимката!

Е, и аз успях - но не разбрах точно в какво успях! Какво като я завъртях и на другата страна. Колко съм умна - това ли разбрах? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Карай, да е весело.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 79
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тая като го гледам на 1 ракия много бързо се сменя. Утре трябва да пробвам да видя как ще е.

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Пробвай на 2 ракии - тогава се появява Ронда

• Аха сигурно Накъде ли ще се върти да не вземе да подскача нагоре и надолу

Аз явно съм тъпичък,но накарах въображението си да върти момичето обратно на часовниковата стрекла като аз самият се завъртах наобратно на картинката.

И след известно "блеене" по картинката и успях да я накарам да се върти в двете посоки.

Та чак се изумих това как става-приятелите ми казаха,че съм луд. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :lol6:

Не им вярвай на приятелите, а ги накарай и тях да пробват. :) Може и да им хареса. Аз съм се заела да популяризирам разглеждането на тази картинка. Цяла кауза е - "поиграйте си с мозъка си". :biggrin::P

П.П. Как се научи да я завърташ? В тоя точно точка "блееше", или при теб тръгва отвсякъде? :P

Днеска в училище пробвахме с 3-ма приятели и наистина действа. Вече мога да сменям посоките когато поискам. :clap: Цаката е: Ако не следите кракът в кръг а на ляво и на дясно се получава. ;) Или по- точно, след като се скрие крака пред или зад другия гледата или от лявата страна на жената или от дясната и така се сменя. Тоест ако искате да се върти надясно след като се скрие крака гледате от дясната страна, а наляво от лявата страна. Още един начин: Гледайте в върящия се крак, но точно в баджака. След това преди да се скрие си представяте, как се върти надясно или наляво. Също става, тъй като при въртене баджака променя формата си най- малко.

Не им вярвай на приятелите, а ги накарай и тях да пробват.  :) Може и да им хареса. Аз съм се заела да популяризирам разглеждането на тази картинка. Цяла кауза е - "поиграйте си с мозъка си".  :biggrin:  :P

П.П. Как се научи да я завърташ? В тоя точно точка "блееше", или при теб тръгва отвсякъде? :P

Когато момичето се въртеше,аз си въртях главата обратно на това на картинката :lol6: 

Смешно,но ефекта е налице.

Когато момичето се въртеше,аз си въртях главата обратно на това на картинката :white flag: 

Смешно,но ефекта е налице.

Е, щом ефекта е постигнат....Какво повече да искаш? :white flag:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.