Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тествайте силата на волята си

Featured Replies

Каквото и да правя не се завърта наляво. Явно едната част на мозъка ми е много по-развита от другата

• Отговори 79
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тая като го гледам на 1 ракия много бързо се сменя. Утре трябва да пробвам да видя как ще е.

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Пробвай на 2 ракии - тогава се появява Ронда

• Аха сигурно Накъде ли ще се върти да не вземе да подскача нагоре и надолу

Билярд с лявата ръка ли играеш? Щото ако е с дясната, то трябва лявата част да ти е добре развита. Така мисля понеже викаш си добър на билярд. :lock:

Билярд играя и с двете ръце. И със двете играя добре, ама пустата мацка не мога да я въртя на където си искам Публикувано изображение

Съгласна съм с cecov-всичко е въпрос на концентрация.Аз когато си поискам я завъртам на другата страна,но гледам главата й:speak::wors:;) или по-точно опашката

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

да !!! трябва да се гледа крака долу и винаги се обръща. Просто трябва изолираш другото изображение...

В първият момент и аз се заблудих с това "усилие на волята", но двама човека (и една жена) гледахме и почти в един и същ момент всеки забелязва че мацето се завърта обратно.

ужас цял ден се занимавам да я гледам в краката и най-накрая стана Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Абе хора тва маце си сменя краката Ако стоите и я гледате достатъчно дълго сами ще видите :P

Няма значение, къде я гледате, мацката е направена така, че има много различни равнини на тялото й, които създава усещането в различните моменти, че ту единия или другия й крак се върти. Когато се върти по часовниковата стрелка и минава с гръб към зрителя е леко наклонена на дясно, а когато обратно на часовниковата стрелка изглежда наклонена на ляво. Оптична илюзия, която я усеща всеки според настройките си, до колко това е свързано с интелекта не знам, но определено се върти на където си пожелаете. Иска се само спокойствие и съмнение в това което виждате. Човек трябва да може да се съмнява иначе няма да види смяната. Може би от там авторите са го свързали с интелекта, защото разбира се тези които не се съмняват в нищо и си вярват до гроб са муджахидини и талибани, готови да убиват за вярата си. ;) Както много пъти съм казвал, вярата е опасно нещо, прави ни слепи за истината.

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Незнам за вас обаче на мен ми се зави свят Публикувано изображение (и на мен ми се върти и на двете страни ;) )

Незнам за вас обаче на мен ми се зави свят Публикувано изображение (и на мен ми се върти и на двете страни ;) )

Браво! Точно това е усещането на завиване на свят, което трябва да изпиташ. То показва, че усещанията ти за баланс се колебаят. ;) Значи наистина си я видяла да се върти в двете посоки. :P
  • 9 месеца по-късно...

Хм, получи се и при мен, но ми трябваше около минутка концентрация, после си я въртях свободно напред-назад, аз повече се радвам, че устоях на изкушението в първия момент да я отворя в някое редакторче и да и поразгледам кадрите в гифа :rolleyes: И наистина предизвиква леко завиване на свят...

стана... като я гледам в кракът найстина мога да си сменя посоката на въртене. Много странно как се върти и на двете страни без никаква промяна в картинката и без разлика в движенията.

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

и аз като dindi като погледна в сянката и тя започва да се върти на другата страна :rolleyes:

10 месеца по-късно: При мен няма никакъв напредък..върти си се само по часовниковата стрелка Публикувано изображение

Не се отчайвай! За мен се въртеше по посока обратна на часовниковата стрелка. Жена ми веднъж по посока, веднъж обратно...Хлапето като мен. След известна концентрация ( около 15-на мин ) успявам да я завартя в която посока си поискам. Гледай изпънатия крак в момента в който сочи надясно и се опитай да си представиш че не минава пред другия крак а зад него.

Билярд играя и с двете ръце. И със двете играя добре, ама пустата мацка не мога да я въртя на където си искам Публикувано изображение

Гледай в краката и си представи как се завърта в другата посока-ще стане. А после дори да излезеш от "транса" пак ще се върти в посоката, в която си я завъртял-колкото и да мигаш ;)

Между другото преди малко като пробвах пак да го направя гледах известно време и после като спрях да я гледам каката се завъртя Публикувано изображение

Редактирано от yosam (преглед на промените)

И при мен се завъртя обратно-след близо 2 минути :whist:

и аз като dindi като погледна в сянката и тя започва да се върти на другата страна :ph34r:

И аз така :whist:

Аааааааа, НЕ. Това нещо заблуждава. Като си завъртя очите наляво и тя почва, като ги завъртя надясно и тя тръгва в тая посока!

А ако можете с усилие на волята да го накарате да се върти накъдето пожелаете, значи имате висок IQ.

Публикувано изображение

Приятно забавление !

Хаха, да така е. Накъдето гледам - натам отива! :)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

това наистина се върти и в двете посоки............. Публикувано изображение

МЕжду другото по тоя начин завъртях един брейкър в тел-а на кака дето правише едно и също през цялото време...

С могъщи усилия успях да я завъртя :-) Интересно е да се види в редактор между другото.

• 1 година по-късно...

А ако можете с усилие на волята да го накарате да се върти накъдето пожелаете, значи имате висок IQ.

Публикувано изображение

мерси Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.