Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит рожден ден Tramway

Featured Replies

Честито и от мен, и винаги достатъчно пара в котела :baby:

• Отговори 90
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Публикувано изображение

Оооооо, не сте ме забравили! Благодаря на всички за честитките! Не съм влизал от една година тук и си мислех че сте ме отсвирили..... Мерси много още веднъж, и наздраве!

Оооооо, не сте ме забравили!

Благодаря на всички за честитките! Не съм влизал от една година тук и си мислех че сте ме отсвирили.....

Мерси много още веднъж, и наздраве!

Стига бе, как така, пълна пара :cool:

Стига бе, как така, пълна пара :yanim:

Ами ние сега правим още една машина - 03.12, и колкото и да са напъваме, работата е много и докато стане за пълна пара може и сняг да я навали..... Ето защо нямам време и възможност да посещавам форума.

Ами ние сега правим още една машина - 03.12, и колкото и да са напъваме, работата е много и докато стане за пълна пара може и сняг да я навали..... Ето защо нямам време и възможност да посещавам форума.

Бе, аз си бях помислил, че си заседнал нейде из тунелите през Балкана :yanim:

Честито :yanim:

Тенкю, докторе!

Има време за Балкана - още сме в дизелов цех 1 в депо ГО.

Бай дъ уй: да ми препоръчаш някой твой колега сексолог?

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

Тенкю, докторе!

Бай дъ уй: да ми препоръчаш някой твой колега сексолог?

тц.

не са за тебе таквизи люде.

Снимай процеса, после ни покажи как е :yanim:
  • 11 месеца по-късно...

Днес е 22 август и отново имам рожден ден. Макар че изобщо не ми са иска. Тъй като не може да бъде изтрит от календара са опитвам някак си да прескоча тоз ден, да го дам накъсо. Не от женски глезотии че остарявам. Просто е един много тъжен ден, какъвто не пожелавам на никого. Стоя си сам, изключил съм телефона защото знам, че тоз, когото очаквам, няма да се обади. Слушам една от любимите ми песнички и й припявам. Като че ли за мен е писана.

I never really want to be alone. I had a woman once in my life and but now she's flown. Ev'ry night I keep seeing her face. I never really broke her heart. She was a part of me. But that's the way it was now we live sep'ratly. When will you walk through this door babe? When you left I fell to pieces. But now I feel as good as if I were dead. I'll keep remembering all my life. Remembering when you were my wife. Remembering all my life. And I'm facing a life that I must go through remembering. I first set my eyes on you one cold February. You made me go out of my way to make me feel fine. Oh but when will you walk through this door babe? When you left I fell to pieces. Now I feel as good as good as if I were dead. I'll keep remembering all my life. Remembering when you were my wife. Remembering all my life. And I'm facing a life that I must go through remembering.

Честит рожден ден, много здраве, любов и късмет...

жив и здрав !!! и любов! :) честит ти рожден ден! :)

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.