Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит рожден ден Tramway

Featured Replies

Събирането по случай рождения ден на Трамвая е утре привечер, някъде из София. Който е свободен и иска да дойде да ми пише на лично. Теоретично :speak:

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Отговори 90
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Thank you, doctor! Не се притеснявай за закъснението, при тез намаления, дето никнат като гъби, и при масовата практика да караме с образец 2А, да закараш влак навреме е нечувано и невиждано събитие.

Мерси за пожеланията! Забравил си да пишеш "и кнора да ти е корав", ама той и без туй си е такъв. Кога и къде ще пием? В Сф или в Пл?

В Пл.

Събирането по случай рождения ден на Трамвая е утре привечер, някъде из София. Който е свободен и иска да дойде да ми пише на лично.

Теоретично :speak:

Не мърдам от Плевен Публикувано изображение

Снощи, събота, 25.08, на организирано от DeadSmurf събиране в хубава софийска бирария, с малка, но много весела форумска компания и немалък брой студени бири :beer::beer11: , отпразнувахме рождения ми ден :) .

Лично аз изкарах чудесно, надявам се на другите също да им е било приятно.

Благодаря ти, DeadSmurf! Ти си една голяма работа! ;):clap:

Всички, които не дойдоха, да съжаляват.

Благодаря, чувствам се поласкана :) Ще повторим и потретим, но следващия път ние ще черпим ;)

Беше много забавно.. отдавна не се бях смял така с кеф .... само малко накрая дето ми стана зле заради дишането но се оправих ... едно таксинце до нас и след 3 минути дишах като новородено :))) Мдам ще чакам следващите ;)) мероприятия Определено ние ще черпим некст тайм :)

И да си вземеш пак жената, много арна мома :) А Емо да не си забрави сина поне ;) А ние със Стефан винаги вървим в комплект :)

Мдам верно е арна ;) Само дето някой път има чепат нрав :)) Но неможе всичко да е на 6 :) Мдам другия път трия се съберем повече пакетчета ;)))

И ние 5мата ставаме като за начало :) Айде стига спамили темата :)

С много голямо закъснение, но от сърце... Пожелавам дълголетие, здраве, много любов...

С много голямо закъснение, но от сърце... Пожелавам дълголетие, здраве, много любов...

Мерси! Следващата бирена сбирка няма да ти се размине!
  • 11 месеца по-късно...

Happy birthday, my friend ;)

Публикувано изображение

Трамвайчо, да си ни жив и здрав, винаги така усмихнат и смахнат, за да разсмиваш хората около теб (включително и себе си). И горе главата, нали :P

Айде и от мен честит рожден ден ! ;) Жив и здрав !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди, здрав, усмихнат и много обичан!

Публикувано изображение

ЕЕЕЕЕ, приятели, мерси много за хубавите пожелания, и за чудесната железопътна торта! Обещавам да си остана все толкова шантав, че и повече. Мерси още веднъж!!!

ЕЕЕЕЕ, приятели, мерси много за хубавите пожелания, и за чудесната железопътна торта! Обещавам да си остана все толкова шантав, че и повече.

Мерси още веднъж!!!

Поздрави и от мен. И да внимаваш с налягането, да не прегрее парата :-)

Поздрави и от мен. И да внимаваш с налягането, да не прегрее парата :-)

Благодаря, капитане! За парата не са притеснявай - тя всичката отива в свирката.

Охохохохо -Честито, бе скрападжия :gift:Публикувано изображение

наздраве, много години още да се движиш с пълна пара с твоя железен кон по родните линии !

и да не забравиш да почерпиш, като се отбиеш към-то Плевен Д`ге ;)

Охохохохо -Честито, бе скрападжия :gift:Публикувано изображение

наздраве, много години още да се движиш с пълна пара с твоя железен кон по родните линии !

и да не забравиш да почерпиш, като се отбиеш към-то Плевен Д`ге ;)

Мерси, докторе! Сега стягам още два коня - единия пак в Горна, другия в Пловдив. А с моя другата седмица ще опуша половин България с пълен влак с англичани.

А за черпенето - ще почерпя и още как, стига да си налице, че досега колкото пъти дода в Плевен все си наопаки ;)

За парата не са притеснявай - тя всичката отива в свирката.

Честит Рожден Ден!

Жив и здрав и много сили за...свирката. :)

Публикувано изображение

Честито!!! Жив,здрав,и много лични и железопътни успехи! Публикувано изображение:)

Честит Рожден Ден!

Жив и здрав и много сили за...свирката. :)

Мерси!

На 4.09 идвам с машината във Варна, ела на гарата да ти покажа свирка.

Мерси!

На 4.09 идвам с машината във Варна, ела на гарата да ти покажа свирка.

В едната ръка каса бира,в другата тава кебапчета Публикувано изображение

Честит рожден ден! Нека релсите те водят и да не достигнеш крайна гара поне още толкова години колкото си изминал от начална.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.