Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Баща на 78 деца иска да има 100

Featured Replies

Баща на 78 деца иска да има 100

Баща на 78 деца в емирството Аджман (ОАЕ) иска да увеличи броя на потомците си на 100 до 2015 г., като за целта усилено се оглежда за нови невести, предаде Ройтерс от Дубай.

60-годишният еднокрак инвалид Даад Мохамед Мурад Абдул Рахман имал 15 жени, но е трябвало да се разведе с някои от тях, защото законът в емирствата не разрешава мъжът да има повече от четири съпруги. Най-голямото му дете е на 36-години, а най-малкото - на 20 дни. Две от сегашните му три съпруги обаче са бременни.

Голямото семейство живее в 15 къщи. Многодетният баща го издържа с военна пенсия и с помощите, отпускани му от властите в Аджман.

Рахман загубил крака си при пътен инцидент, но планира да му бъде поставена протеза в Джайпур (Индия). Там се надява да срещне и някоя от бъдещите си булки.

в. "Сега"

Kaкви ентусиасти има по света, а и държавата го подпомага, а ние тука едно не искаме да родим, че няма как да го отгледаме!

Отварям харем и набирам доброволки.

Да, ма нали знаеш, че за да си вземеш жена, трябва задължително да можеш да я осигуриш при сватбата с кило чисто злато?

Той е новия ми идол.Като може,защо дa не го правии?biggrin.gif

Само не ми е ясно каква по дяволите е тази военна пенсия за да гледа 15 къщи angry.gifohmy.gif

Ле-ле, той може ли да им запомни имената?

друг път помни...... сигурен съм че забравя от време на време даже кои са му децата .

:)

Горките му жени. Правят ти 5 - 6 деца и получаваш развод :help:

Тоз е някъв ненормалник :)

Този на колко години е?

В статията ясно пише :P

друг път помни...... сигурен съм че забравя от време на време даже кои са му децата .

:help:

И аз така си помислих, направо се чудя, някаква нужда ли изпитва да прави деца, не знам. Много ме учуди

На всеки четири дена и половина празнуват рожден ден на децата. Като сложим и съпругите - се пада на всеки 3,9 дена. ohmy.gif е*а*ти джумбаретата дето правят.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Аз ако имах толкова много деца бих се гръмнал... няма да помня имената на всички 100% съм сигурен :yanim:

Представям си колко трудно живеят...Лесно ли се изхранват 100 деца от 60 годишен човек без крак?!Глупаво е тва нещо,глупаво...

Представям си колко трудно живеят...Лесно ли се изхранват 100 деца от 60 годишен човек без крак?!Глупаво е тва нещо,глупаво...

Човека е бивш военен. Знаеш ли каква е военната пенсия в Обединените Арабски Емирства?

> По един кладенец...

Момчета, хайде да му помогнем. :angry:

Баща ли ти се става, бре? ohmy.gif Не се натискай за там. То правенето лесно, ама после .... Много задължения, отговорности, тежести.... Тц тц тц .... Таковало си е майката.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Баща ли ти се става, бре? ohmy.gif Не се натискай за там. То правенето лесно, ама после .... Много задължения, отговорности, тежести.... Тц тц тц .... Таковало си е майката.

това че ги прави не значи че ги гледа , по вероятно е да не ги поглежда въобще .

ми те си имат майки за тази работа .

biggrin.gif

Kaкви ентусиасти има по света, а и държавата го подпомага, а ние тука едно не искаме да родим, че няма как да го отгледаме!

И аз ако не живеех в България щях да имам дете sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.