Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Един телефон, 2 сим карти

Featured Replies

Здравейте!

Попаднах на следния сайт - http://2sim.org/ и ми се стори доста интересно това устройство, само че от сайта никъде не става ясно каква марка е телефона, как си ползва, в каква конфигурация са симкартите - master и slave или се ползват едновременно?

Ако някой може да ми даде информация ще съм му много благодарен.

Може и други подобни телефони да кажете.

Благодаря предварително!

Гледах реклама на този GSM .но и на мен не ми стана много ясно.Най-добре отиди до Mtel,Globul или Vivatel и ги питай. :)

Здравейте!

Попаднах на следния сайт - http://2sim.org/ и ми се стори доста интересно това устройство, само че от сайта никъде не става ясно каква марка е телефона, как си ползва, в каква конфигурация са симкартите - master и slave или се ползват едновременно?

Благодаря предварително!

http://gsm.new.bg/

В България вече се предлагат, но не официално. В момента ползвам такъв телефон... малко е странно, но като цяло е интересно. Имаш две зелени слушалки, две червени всичко е по две:P

В България вече се предлагат, но не официално. В момента ползвам такъв телефон... малко е странно, но като цяло е интересно. Имаш две зелени слушалки, две червени всичко е по две:P

Странно,аз вече виждах такъв телефон и всичко си му е нормално.Беше марка "Smile"

Здравейте!

Благодаря предварително!

На самия телефон пише: MPEG4

...............................................

Някъде бях чел, че обикновенните (GSM) телефони също могат да се направят така, че да можеш да го ползваш със 2 сим карти. Ще видя дали ще мога да намеря статията..

Продавам такива телефони, внесени са от Китай, ако някой се интересува да пиши на ЛС

В България вече се предлагат, но не официално. В момента ползвам такъв телефон... малко е странно, но като цяло е интересно. Имаш две зелени слушалки, две червени всичко е по две:)

Дай някакви отзиви. Заслужава ли си инвестицията?

Дай някакви отзиви. Заслужава ли си инвестицията?

Ам на мен ми изглеждат малко индиански, не бих инвестирал

Малко странно ми изглежда, но вие преценете; ще ви дам малко инфо... почти всички са със сензорен дисплей и със Symbian (!), a цените им са по около 450 лв. (!)

Fuji-Tel NF-6611

208d87af1d4bbb09.jpg

Fuji-Tel NF-5577 Напомня ли ви на нещо?

1e6b07e4febbda2a.jpg

Fuji-Tel NF-6300y Май и това ви напомня за нещо друго :-)

2af8b51924792896.jpg

Ето ви още няколко модела.

По принцип аз такава марка не открих (Fuji-tel), но пък открих няколко от тези телефони в Китай, произвеждани под друга марка, от може би най-големие производител там.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Здравейте!

Благодаря предварително!

То има и един китайски модел-СЕСТ.

С тъчскрийн е и има гнезда за две симкарти и се работи едновременно и с двете. Има слот за памет и 128МВ вградена. Операционната система е Linux базирана, но не може да се намери допълнителен софтуер. И най-странното от всичко е, че на кутията пише модел, под който на сайта на производителя излиза някакъв друг флип. Абе китайска работа,струвал 200$.

То всичко е ОК,ама като чуеш че е китайски ти се очтява всичко...

То всичко е ОК,ама като чуеш че е китайски ти се очтява всичко...

Събуди се младежо :-) Почти всичко се прави в Китай. Вече не съществува по-голяма компания, която да няма заводи там.

biggrin.gif
То има и един китайски модел-СЕСТ.С тъчскрийн е и има гнезда за две симкарти и се работи едновременно и с двете. Има слот за памет и 128МВ вградена. Операционната система е Linux базирана, но не може да се намери допълнителен софтуер. И най-странното от всичко е, че на кутията пише модел, под който на сайта на производителя излиза някакъв друг флип. Абе китайска работа,струвал 200$.То всичко е ОК,ама като чуеш че е китайски ти се очтява всичко...
Имам един въпрос.Освен китайски телефони от този тип има ли други видове на пазара?
Ам на мен ми изглеждат малко индиански, не бих инвестирал

Извинявай, ама аз ползвам в момента два апарата и се чудя къде да ги дяна, а имам познат с четири. ;)

Извинявай, ама аз ползвам в момента два апарата и се чудя къде да ги дяна, а имам познат с четири. ;)

И аз ползвам два,но китайските стоки не ми вдъхват доверие...

Моите и двата са китайски (Сименс и Нокия).

вижте аз на какво попаднас от един newslatter

http://pc.promoardes.com/mobile/mobile?tags=251,252

Писах на търговеца и наочаквано за мен ми отговори, като ме убеждава, че почти всичко в БГ е китайско и това да не ме притеснявало да си купя подобна машинка, съгласен съм, но май все още им нямам доверие на такива посредствени марки, тъй като пределно ме е ясна схемата как се пазари от китай, а и още по-интересно, така и немажах да намеря мнения за тази марка, освен в сайта на фирмата която ги продава, май, май това си е напълно измислена марка специално от вносителя

Това няма нищо общо с фирмата Фуджи.То ясно че всичко е китайско ама части затова търговеца дали е внесъл?

Ако погледнеш няколко мнения назад ще видиш че съм писал за тия телефони. Притеснителното не е в това, че са от Китай. Почти всичко е от Китай. Всички произвеждат там. Повече ме притеснява работата с 2 сим карти едновременно, тъчскрийна, операционната система, карта с памет, 2МРх камера за само 450 лв.! Напълно е възможно марката да не е измислена - има си сайт - http://fuji-tel.3000mb.com/ който е писан с йероглифи. Интересното обаче е, че като кликнеш на банерчето FujiTel те изпраща на http://www.octek.hit.bg/fujitel.htm :-)

П.П. Абе като гледам и двата сайта са еднакви :-) Така че може и да е измислена марка. Но на кой му дреме?

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Моите и двата са китайски (Сименс и Нокия).

???

Не са ли немски и японски biggrin.gif

А и има много хубави китайски стоки е всяка евтина стока е некачествена където и да е произведена за това имаме такова впечатление от Китай, но там се пройзвеждат и много качествени стоки. :wors:

Принципно за това което предлагат са си на доста добра цена,но поради липса на хора работили с тези телефони е безмислено да се дават каквито и да е отценки.Ако се намери някой да си е поръчал да пише за какво иде реч.

???

Не са ли немски и японски biggrin.gif

А и има много хубави китайски стоки е всяка евтина стока е некачествена където и да е произведена за това имаме такова впечатление от Китай, но там се пройзвеждат и много качествени стоки. :wors:

Nokia - Финландски

Siemens - Японски

А че има и хубави китайски стоки не споря. :help wanted3:

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Нокията е финландска само ако е смартфон.За Сименса не съм сигурен че е японски хич.

Siemens са немски. По-немска марка от тази за електроника (не само за електроника де) аз лично поне не знам! :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.