Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко съвета към модераторският екип

Featured Replies

Искам да дам няколко съвета към модераторите на този форум,защото като гледам работа хич не върви на добре.

Ще започна с изречението,което мисля да бъде мото на този пост:

Няма незаменими хора,има неповторими хора!

Г-да Модератори,научете се на обноски на първо място.Човешките взаимоотношения са най-важни когато общуват хора.Научете каква представлява реалният форум и виртуалния (какъвто е този тук).Ще ви помогна малко.Форумът(без значение реален или виртуален) е място на което се събират хора с общи интереси,които имат за цел да дискутират,обучават и обогатяват културата на членовете на това мероприятие.Това не е място за налагане на превъзходство и за показване на величие.

Да,има правила които трябва да се спазват,но тези правила в някой случаи не са коректни,ако има някой забелязал подобно нещо.Няма да споменавам теми и да цитирам имена на съответни модератори.Все пак говорим за култура и възпитание,а не е етично да се напада човек по този начин.Не давайте свобода на моментното лошо настроение да влияе на преценката ви,не се поддавайте на емоцията и бъдете толерантни.

Ако все пак някой се поинтересува къде има правила за промяна може да попита,ще го насоча.

Виждам,че се наказва за всякакви глупости,но сериозните нарушения,някой от които според европейският закон дори се наказват и със затвор остават ненаказани.

Г-да Модератори,моля ви превърнете този форум в едно приятно място на което всеки може да намери отговор на въпроса си,да помогне на изпадналият в нужда.Нека това е приятно място за хора от всякаква религия,националност и пол и не наказвайте винаги прегрешилите,просто понякога човек се нуждае от две добри думи,за да се поправи.

И запоменете:"Няма незаменими хора,има неповторими хора"

Поздрави на всички!

п.п.:Нека темата се затвори,за да не е повод за провокации към други потребители.

Няма да споменавам теми и да цитирам имена на съответни модератори.

И все пак, сподели. Защото иначе остават празни приказки.

Хвърляш 2-3 реплики и се скриваш. Дори молиш темата да бъде заключена. Защо? За да четат хората твоите писания без да могат да ги репликират? Нали това е идеята на форума. Дискусия. Дискусионен форум.

• Автор
И все пак, сподели. Защото иначе остават празни приказки.

Хвърляш 2-3 реплики и се скриваш. Дори молиш темата да бъде заключена. Защо? За да четат хората твоите писания без да могат да ги репликират? Нали това е идеята на форума. Дискусия. Дискусионен форум.

Имах предвид,че като се затвори темата няма да има повод все ки да пише за щяло и не щяло и да се оплаква.

Темата не е насочена към никой конкретно,а е написана в следствие на доста впечатления повлияли ми и бях намислил да напусна форума.Не писах доста време,но разбрах,че така няма да се помогне на никой.

Мислих си с Калин да пием кафе и да му разкажа всичко това което съм написал тук с някой конкретни примери,но не за модератори или потребители,а за пропуски(умишлени или не).Това е.Не нападам никой.Просто искам наистина да е приятно да се общува тук

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Разбирам те много добре, но в заглавието на темата ти пише: Няколко съвета...

Конкретни съвети не се виждат. Ако има нещо, то ще бъде изсмукано от пръстите. Забележки винаги могат да се намерят. Въпроса е да не се издребнява.

Това, което мога да прочета е нормално роптаене на недоволен потребител. Недоволен, но от какво? Точно за това помолих да се дадат конкретни примери, за да може ако има грешки (което е съвсем нормално) те да бъдат изчистени. Съветите винаги са добре дошли, но не и представени и по този начин, а именно с недоволен тон, който не е подплътен с факти.

Именно това е мястото за споделяне на впечатленията от форума и колектива. Пък били те позитивни или негативни, пропуски и всякакви други. Отворени сме за дискусия.

Сега съм сигурен, че ще се обидиш (което ще е глупаво) и ще кажеш да си гледам/е работата.

най-важно е да се дават с две-три думи обеснение защо е затворена дадена тема,а не механично да се местят в коша.днес се наложи да занимавам бацката,да ми каже защо ми е затворил и преместил тема,поради факта,че е драснал само едно "?" в поста си след моя....така,че другари модератори обосновявайте действията си.

най-важно е да се дават с две-три думи обеснение защо е затворена дадена тема,а не механично да се местят в коша.днес се наложи да занимавам бацката,да ми каже защо ми е затворил и преместил тема,поради факта,че е драснал само едно "?" в поста си след моя....така,че другари модератори обосновявайте действията си.

Четете правилата другари, дали сте съгласието си с тях при самото регистриране!

Знаеш ли с колко теми се занимаваме на ден?А знаеш ли колко ЛС получаваме и изпращаме на ден?

В повечето моменти и "?" няма, по простата причина че не си само ти във форума със неправилно написана тема.Когато може и има повече колеги се отговаря в самата тема.

Група: Потребители

Съобщения: 404

За 400 поста не научи правилата ли?

Виж си темата пак: www.mybloop.com - нов и готин share сайт

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry646130

Стараем се, и когато си заслужава, обяснение се дава. Било то и кратко. Но когато небрежността на даден потребител е абсолютна е безмислено да се дават обяснения и да се пише обяснение, което се вижда и без да се задълбочаваш. Друг е въпроса, че и на нас не ни е приятно да заключваме и местим теми и повярвайте, не го правим за кеф или, за да ви дразним, още повече за да се величаем. За да бъде преместена или заключена дадена тема то е имало конкретна причина. Не се "надуваме" или правим на важни с действията си, само, за да ви подразним. Минало му е времето на това. Може би от страни изглежда нещо такова (което ме съмнява), но целта не е такава. Точно за това помолих за конкретни примери. За това е този форум, какво казах и преди. Дискусия между нас и вас. Примери, въпроси, проблеми и р.н.

И помнете, че винаги можете да се обърнете към администрацията на сайта, когато сметнете, че отношението и действията на даден член от екипа към вас не са били коректни по някакъв начин и са ви засегнали или ощетитли. Бъдете сигурни, че ние ще търпим същите последствия и наказания каквито и вие.

Група: Потребители

Съобщения: 404

За 400 поста не научи правилата ли?

Виж си темата пак:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry646130

неграмотен ли ме изкара ? дай да не издребняваме,правилата съм ги прочел още като се регистрирах,но като машинално цакаш темите на конвйр за затваряне няма как да разбереш,че въпросната тема не беше реклама и не ставаше дума за поредният 1 click hosting,но после на мен ми писаха няколко ЛСта да питат хората за сайта,защото им харесал .

• Автор
Стараем се, и когато си заслужава, обяснение се дава. Било то и кратко. Но когато небрежността на даден потребител е абсолютна е безмислено да се дават обяснения и да се пише обяснение, което се вижда и без да се задълбочаваш. Друг е въпроса, че и на нас не ни е приятно да заключваме и местим теми и повярвайте, не го правим за кеф или, за да ви дразним, още повече за да се величаем. За да бъде преместена или заключена дадена тема то е имало конкретна причина. Не се "надуваме" или правим на важни с действията си, само, за да ви подразним. Минало му е времето на това. Може би от страни изглежда нещо такова (което ме съмнява), но целта не е такава. Точно за това помолих за конкретни примери. За това е този форум, какво казах и преди. Дискусия между нас и вас. Примери, въпроси, проблеми и р.н.

И помнете, че винаги можете да се обърнете към администрацията на сайта, когато сметнете, че отношението и действията на даден член от екипа към вас не са били коректни по някакъв начин и са ви засегнали или ощетитли. Бъдете сигурни, че ние ще търпим същите последствия и наказания каквито и вие.

Добре,ще дам един елементарен пример:

Раздел - Искаме Програми

правила на раздела:

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Не е ли малко пресилено това? Да се затваря тема за такова нещо точно в този раздел?

Не исках темата да се превръща точно в това в което се превърна.

Мисля,че не е и моя работа да извадя от няколко теми расистки и антисемистки обиди.Потребителите са едни и същи и се знаят.

неграмотен ли ме изкара ? дай да не издребняваме,правилата съм ги прочел още като се регистрирах,но като машинално цакаш темите на конвйр за затваряне няма как да разбереш,че въпросната тема не беше реклама и не ставаше дума за поредният 1 click hosting,но после на мен ми писаха няколко ЛСта да питат хората за сайта,защото им харесал .

Казахти че има тема за Upload.......трябва ли да ти се обяснявам още?

Това прочете ли?

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

4.1 Спазването на правилата изложени тук е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя нарушител.

След като са ти харесали темата я пусни където и е мястото!

Така е преценено, така е написано (говоря за правилата). Ако тръгнем така да ги гледаме нещата, ще бъде издребняване и както казах, "съветите" ще бъдат изсмукани от пръстите, само за да се промени нещо, а дали наистина има нужда от тази промяна. Забележки винаги могат да се намерят. Сега обаче не разбрах какво предлагаш? Какво да бъде написано вместо това, което пише е момента?

Ако забележките към правилата са добре основани, естествено, че те ще бъдат разгледани от екипа и могат да търпят промени. В случая обаче не виждам предложение и предпоставки за евентуална промяна. А това дали е пресилено или не пак казвам, че решават администраторите. Можете да се обърнете към тях. Кое те притеснява в това да се пише "Търся" в началото на темата? Мен лично нищо. Нали за това са правилата. И аз като пускам тема, и аз ги спазвам. А ко не ги, някой ще ме резне или поне ще ме поправи. Дано и с другите да е така.

Темата не се е превърнала в нищо. Това е една съвсем нормална дискусия.

А защо да не е твоя работа да се докладват проблемите от каквото и да било естество? Чия е? Защо да се делим? Нали точно това не искаме? Деления на модератори и потребители. Това е глупаво и никога не е било толерирано тук. Всички сме равни.

Това (с дикладването) е работа на всички. Това, че под моя аватар пише Модератор не ме прави по-различен от който и да било друг. Всеки видял някаква нередност може да докладва за нея. Все пак потребителите са стотици хиляди, а екипа се състои от няколко човека. За това всеки трябва да съдейства с каквото може и нещата ще се изчистват своевременно.

Добре,ще дам един елементарен пример:

Раздел - Искаме Програми

правила на раздела:

1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

Не е ли малко пресилено това? Да се затваря тема за такова нещо точно в този раздел?

Изобщо не е пресилено, а е точно премислено. След като някой търси програма е нормално и логично заглавието на темата да започва с "Търся". Кое заглавие е по-ясно - "Програма за корекция на снимки" или "Търся програма за корекция на снимки"? Първият вариант, сам по себе си, не говори нищо.

В крайна сметка софтуерните раздели са своеобразен каталог от знания и информация и целта е този каталог да бъде максимално ясен и лесно достъпен, за да е в помощ на тези, които имат проблем и търсят неговото решение. Същата е целта и на правилото за вида на заглавията на темите (т.2.3)

• Автор

Бъдете креативни!Имате си форум в който си пишете.Внасяйте предложения за промени!Гласувайте ги!Калин няма възможност да гледа всичко.Говрете си вие с него.Той е умен човек,едва ли ще откаже нещо позотивно за форума.Бих направил сравнение с българската полиция и българската съдебна с-ма.А за примера за който ти дадох,не мислиш ли,че е направо глупаво да се затваря темата,при положение,че може и без него????Не е ли разбираемо???Креативност трябва!!!Имаше една реклама...Не става само с ядене Мите,трябва и акъл!

Изобщо не е пресилено, а е точно премислено. След като някой търси програма е нормално и логично заглавието на темата да започва с "Търся". Кое заглавие е по-ясно - "Програма за корекция на снимки" или "Търся програма за корекция на снимки"? Първият вариант, сам по себе си, не говори нищо.В крайна сметка софтуерните раздели са своеобразен каталог от знания и информация и целта е този каталог да бъде максимално ясен и лесно достъпен, за да е в помощ на тези, които имат проблем и търсят неговото решение. Същата е целта и на правилото за вида на заглавията на темите (т.2.3)
в раздел Искам Програма,е много ясно,че я искам и я търся.

И се получава нещо от сорта на: Искам да поискам...

Виж в заглавната страница на сайта как излизат заглавията на темите в прозореца "Последно във Форуми". Пробвай и с търсачката. И за да приключа по въпроса, доста отдавна не е била затваряна тема, само и единствено поради липсата на горепосочените думички. У теб е изградена определена позиция и нямам намерение да я променям, просто изложих моята. Правилата са за това, за да се спазват. И понеже съм и професионално изкривен, ще приключа, че още от римското право идва правилото Dura lex, sed lex - Лош закон, но закон.

И аз не съм съгласен да се трият/затварят темите още на ПЪРВОТО постване на даден потребител.Може да му се направи забележка и ако вече не си вземе поука тогава...но това се прави в повечето случаи...Модераторите редактират заглавието или я местят в правилния раздел...Ако все пак я затворят има един период на изчакване за да може съответния потребител да види предложените му решения и чак тогава заминава за коша.Задръсти ми се кутията с лични съобщения да помагам на потребители с затворени теми (добре че КАЛ ги увеличи)...Или те искат помощ или аз съм видял решение и не мога да се сдържа да не им го кажа...(ако го знам разбира се)...Но все пак правила трябва да има и именно това отличава този форум от останалите - където всеки прави каквото си иска(пълна анархия).В края на краищата човек щом иска помощ ще си даде зор да спази правилата, защото на него му е спешно а не на този който отговаря.Да не говорим че при повтарящи теми може да му писне на човек да си търси старите постове и да копира и пейства отново и отново...Тук сме на гости и като такива според мен трябва да се спазват определените от домакина правила.На който не му изнася има едно X горе вдясно натиска го и повече не влиза.Не разбирам какво толкова има да се дели.Няма неща които да не могат да се разрешат в рамките на добрия тон.Поздрави! cool.gif

Отделно модераторите си знаят колко пъти на ден използвам бутона "ДОКЛАДВАЙ" именно за да им помогна ако нещо са пропуснали (а не както някои ще отбележат да се "наколади" съответен потребител)!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор
Виж в заглавната страница на сайта как излизат заглавията на темите в прозореца "Последно във Форуми". Пробвай и с търсачката. И за да приключа по въпроса, доста отдавна не е била затваряна тема, само и единствено поради липсата на горепосочените думички. У теб е изградена определена позиция и нямам намерение да я променям, просто изложих моята. Правилата са за това, за да се спазват. И понеже съм и професионално изкривен, ще приключа, че още от римското право идва правилото Dura lex, sed lex - Лош закон, но закон.

Мен не ме дразни това за което говорим.Повече от година съм във форума и не съм сгафил нито един път.А за приказката за лошият закон....нали за това ви има вас за да се променят лошите закони?

Пак ще кажа не искам да нападам никой от екипа,просто дадох съвети които са вследствие на дълги наблюдения.Май умишлено беше изпусната забележката ми за расистките обиди към някой потребители.Стенли,ти добре познаваш законите и знаеш тежаста му в такива случаи.

Не позволявайте това да се случва.

Хм, не съм казал, че сегашните правила са лоши. Разбира се, винаги има какво да се желае cool.gif Що се отнася до расистки, верски, етнически и т.н. обиди, винаги сме се старали да бъдем обективни и безкомпромисни към подобни прояви. Като доказателство за това, мога да ти кажа, че както бях хулен от Morfey_A, заради санкции спрямо него, когато прекаляваше, така днес бях "освиркан" и от другия лагер:

Стенли, за съжание ме разочароваш.

Предпочитам да съм психясал фашизоид, отколкото да вярвам, че е имало 500 ГОД ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ !?!?!?! ( ЩО ЗА ИДИОТИЗЪМ ) И трябва да издигаме паметници на терористи.

Опомнете се, бе, хора, това е България, вие от Истамбул ли пишете???????

Но всеизвестно е, че не може да се угоди всекиму ;)

Добре де Иво, ти така и нищо конкретно не каза. Споделяш неща, които всеки знае. Не са тайна и дори не знам как да ги нарека. Какво точно искаш да кажеш. Нека конкретизираме нещата. Давай точни и яни примери. Потребители и теми. Тук с това работим. Нямаме други начини.

Имаме си форум, пишем си в него, там се разждат и обсъждат идеите.

На мен ми се струва, че от твоя страна това ми прилича на някаква завист. От какво ли?

Явно си доста навътре в нещата щом знаеш колко зает е Кал, колко време има за форума и т.н. Говориш за гласуване и други такива.

Нека ти кажа, че това не е тайна за никой. И?

Аз си пиша, но кой ли чете. Ти сега си си навил на пръста, че искаш да си малко по-интересен с някакво предложение и опит за креативност, но пред кого се показваш? Ще кажеш пред никой. Правиш го за форума и за благото на всички.

Защо тогава е цялата тази показност?

Всичко това, което сподели, можеше да кажеш и на Кал щом си толкова в час с нещата.

И пак ще кажа. Не се обиждайте. Говорим прямо, както и трябва да бъде. Защото много са тези, които се отказаха или смениха никовете и пишат, но под други псевдоними. Необяснимо защо. Всеки се цупи за нещо. Опитва се да е интересен. Причините?!?

До какво водят дългите ти наблюдения? Давай ги конкретно нещата. Стига с тия недомлъвки.

Прочети предишните ми постове. Нека не пишем на сляпо само, за да защитим твърденията си.

За тези прословути обиди... е хайде де. Давай ги. Някога да са били толерирани?

Какво ще рече, че трябва креативност? В кое по точно. В това да не пишем "Искам" или "RQ"?

Toва са поне 5-6 въпроса.

Нямаше да пиша в тая тема, но има нещо според мен, което трябва да се промени. Търсачката никак не е съвършенна. Примерно объркаш една буква или някой решил, че вместо "лек автомобил", трябва да напише "лека кола', търсенето отива по дяволите. Но не е само това. За да повториш търсенето ти трябват 20 (!) секунди изчакване. Ей това мен най ме дразни. Не може ли чакането да се намали? 20 секунди са много, предполагам не само за моето търпение cool.gif

Нямаше да пиша в тая тема, но има нещо според мен, което трябва да се промени. Търсачката никак не е съвършенна. Примерно объркаш една буква или някой решил, че вместо "лек автомобил", трябва да напише "лека кола', търсенето отива по дяволите. Но не е само това. За да повториш търсенето ти трябват 20 (!) секунди изчакване. Ей това мен най ме дразни. Не може ли чакането да се намали? 20 секунди са много, предполагам не само за моето търпение cool.gif

Тоя пост май не е много, много за тая тема, но както и да е. Тея 20 секунди при мен ги няма. Търся си както си искам без да се налага каквото и да било изчакване.

ostavime, защо точно ТИ пишеш тия работи, като отлично знаеш, че използваш доста обидни думи към потребители, та било те и към твои лични познати? Все пак на никой не е приятно някой да нарича някой "копеле" и постовете вече месеци да не са изтрити! А само за ден изтри (предполагам ти) няколко обяснителни бележки между мен и B-boy[style], което и трябваше да се направи! Какво би си казал един обикновен потребител като мен? "Ами щом той модераторът, може да използва такива думички, значи и аз мога!"ivo23, няма да си първият и последният, дето напускаш за седмица или повече. Не мисля, че това е решение на проблема, ако изобщо има такъв де, защото според мен модераторите си вършат добре работата. Ето и аз напуснах, ама после нещо ми прещрака и пак съм тук :wors: Можех и да си се крия, както го правят много потребители с амнайсет профила,но за мен това е пълна идиотщина. Идиотщина за мен е и анонимността на 90 % от потребителите! А ето, на мен ми отнеха най-простото оня ден - анонимнста ;) Живи, здрави колеги ;)

Тоя пост май не е много, много за тая тема, но както и да е. Тея 20 секунди при мен ги няма. Търся си както си искам без да се налага каквото и да било изчакване.
Предполагам, щото имаш повечко права. Поправете ме, ако греша.
  • Автор
Добре де Иво, ти така и нищо конкретно не каза. Споделяш неща, които всеки знае. Не са тайна и дори не знам как да ги нарека. Какво точно искаш да кажеш. Нека конкретизираме нещата. Давай точни и яни примери. Потребители и теми. Тук с това работим. Нямаме други начини.

Имаме си форум, пишем си в него, там се разждат и обсъждат идеите.

На мен ми се струва, че от твоя страна това ми прилича на някаква завист. От какво ли? - Изобщо не завиждам и не ревнувам дори в реалният ми живот

Явно си доста навътре в нещата щом знаеш колко зает е Кал, колко време има за форума и т.н. Говориш за гласуване и други такива.

Нека ти кажа, че това не е тайна за никой. И?

Аз си пиша, но кой ли чете. Ти сега си си навил на пръста, че искаш да си малко по-интересен с някакво предложение и опит за креативност, но пред кого се показваш? Ще кажеш пред никой. Правиш го за форума и за благото на всички.

Защо тогава е цялата тази показност?

Всичко това, което сподели, можеше да кажеш и на Кал щом си толкова в час с нещата.

И пак ще кажа. Не се обиждайте. Говорим прямо, както и трябва да бъде. Защото много са тези, които се отказаха или смениха никовете и пишат, но под други псевдоними. Необяснимо защо. Всеки се цупи за нещо. Опитва се да е интересен. Причините?!?

До какво водят дългите ти наблюдения? Давай ги конкретно нещата. Стига с тия недомлъвки.

Прочети предишните ми постове. Нека не пишем на сляпо само, за да защитим твърденията си.

За тези прословути обиди... е хайде де. Давай ги. Някога да са били толерирани?

Какво ще рече, че трябва креативност? В кое по точно. В това да не пишем "Искам" или "RQ"?

Toва са поне 5-6 въпроса.

1.Това е форум,не полицейско управление!(участвал ли си някога в истински форум?Аз имам няколко зад гъба си)

2.Аз не съм модератор и не искам да бъда,за да тръгна да търся постовете на определени потребители в определени теми.За това сте вие,да следите не само темите дали се пишат по правилата,а и какво се пише в тези теми.

3.Не е нормално да се затвори тема която наистина ми трябваше с предтекста горе за искам,не искам програми и така нататък.Просто е тъпо е малумно от страната на човека затворил темата дали му ранг модератор и мислещ се за велик.(ядосах се и се извинявам за думите си)

4.Не се показвам пред никой,просто давам предложения за напред да не се случват подобни неща като тези които съм описал.

5.Приеми тази тема като съвет от страничен наблюдетел забелязал пропуски и решил да ги посочи.

6.Никога не съм парадирал и не искам и да парадирам с това което мога и с това което знам(а то не е малко)

7.Не съм дребнав,не се цупя,не се доказвам,не работя за ничие благо освен за моето,но това не ми пречи да помогам на този на когото мога.

Приеми всичко това като съвет за напред,старите грешки са стари грешки,не приемай нещата лично.Много хора познавам от този форум лично и те ще ти кажат какъв човек съм.Живея с всичко и с всеки в мир.

Просто грешки,които могат да се чистят занапред.

Това е от мен.Ако решите да вземете това в предвид ще се радвам,ако не...здраве да е

Ако е нов потребителя обикновено получва линк с правилата на ЛС,дали ще ги чете е негово право.Мое право е като се повтори да му редактирам/изтрия/преместя темата.Така форума остава подреден и е едно приятно място.

Мисля,че не е и моя работа да извадя от няколко теми расистки и антисемистки обиди.Потребителите са едни и същи и се знаят.
Има един бутон "докладвай",след като го направиш за конкретното мнение точно на минутата ще получа имейл и ще се справя,другите също.Ако искате да спомогнете това място да е чисто и подредено просто докладвайте.Много е лесно да се критикува без конкретни упреци.Не съм казал че модераторите не грешат.

Bilder, що се забави толкова? Очаквах да отреагираш по-бързичко и да ме нахокаш. Плитко. Сигурно ти доставя голямо удоволствие да си пишеш щуротийки.

Нападки?

Познати, лични? Я хвърли малко светлина тук, ако обичаш или просто си склонен да се доверяваш на това, което някой ти говори?

Карай. Свикнал съм.

Давайте конкретно бе хора. Колко пъти да ви го казвам. Давайте ги директно нещата. Ако имате нещо против мен, с кеф ще го чуя. А не само да мрънкате. Не ви разбирам така. Страх ли ви е от нещо да си кажете казаницата? С отворени очи съм и чакам да напишете нещо ясно и точно, а не да се цупите за това, че сме ви обидили на автомобилна принадлежност. Ауууу, накърнихме нечие самочувствие. Да поплачем ли? 6-ти клас. (много е)

Издребняваш... и то много.

Иво, сподели опит от истинските форуми. Нека научим по нещичко и ние.

Нали и вие сте тук, за да върви всичко гладко. Прочети пак какво написах (за пореден път те подканвам). Ние сме десетина, потребителите хиляди.

Малоумците... за тях вие знаете повече.

Грешки винаги ще има, винаги.

Човещинка е.

Е, няма се коладим ся я ;) Важно е да е весело, а който ми затвори тема да му...спечели фиша от тотото cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.