Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забранената любов...

Featured Replies

Извини ме, но.... нещо не можах да разбера! Доста е объркан разказа ти! /поне за мен/ Първо: Защо си страдал по първата сестра, като аз не забелязах да си имал нещо хубаво с нея, в смисъл само болка и очакване, после нали самият ти си искал на няколко пъти да скъсате - пък тя... плачела??? Второ защо тази любов със сестрата да е забранена, тя не е твоя сестра и десет да са какъв е проблема. Ти нямаш нищо общо с първата вече, тя не е сама а ти си?? Ако е взаимно ... няма проблем и пак питам "КАКВО ТЕ КАРА ДА МИСЛИШ, ЧЕ ТОВА Е ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ?" :)

• Отговори 55
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Защото любова си е любов. Когато си влюбен не виждаш грешките на другия, нито неговите недостатъци, нито проблемите, нищо лошо няма... А за сестрата, хммм радвам се че не направих тази грешка, защото все пак са сестри а аз не съм супер гадняр и не мога да си позволя да е гадно на някой заради моята прищявка, независимо дали ми е приятел, враг или в случая бивше гадже.

... защото все пак са сестри а аз не съм супер гадняр и не мога да си позволя да е гадно на някой заради моята прищявка, независимо дали ми е приятел, враг или в случая бивше гадже.

Така ... според мен на първо място трябва да си помислиш тази сестра дали е само "прищявка" или е нещо повече. Бъди обективен, защото това е от изключително голямо значение. Разбери какво ТИ искаш и след това действай, НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО.

Искам да ти кажа, че живота си е твой и всичко, което правиш го правиш за себе си. Никой няма да те похвали после и да каже: "Браво, този не е гадняр и не може да си позволи да направи нещо лошо на някого, дори и това да му струва любовта." Не плащай данък обществено мнение - бъди малко егоист и помисли за себе си - какво искаш, какво не искаш, какво очакваш и какво правиш за да се получаят нещата.

Действай! :)

Няма да ти давам съвети. Забранената любов е най-сладка.

• 3 години по-късно...

Пиша това за тези, които мислят, че това, което се говори за мен е за подигравка. Да, има доста неща, които съм направил и според мен сега наистина съм ги заслужил със своите глупости, които съм говорил допреди 2 години. Едно нещо преобърна живота ми и разбрах, че с тези глупости сам навредих на бъдещето си и нямаше сега всичко да е срещу мен и да е толкова жестоко към мен. Целият ми живот стана жесток към мене и цялото ми бъдеще. Както споменах, че живота и мислите ми се преобърнаха от едно нещо. Това нещо е момиче. Името й е Зорница. Видях я за първи път на лагер в Турция. Харесвах я, но глупостите ми я отблъснаха. Всички чуха глупостите ми и когато се прибрахме всеки от тях разказа на своите приятели и така се прочух като глупак. Измисляха ми и прякори. Да, много глупав бях. През тези почти 2 години това харесване прерасна в някакво чувство. Това чувство всеки ден се усилваше и се усилва и да днес. Промених се. Глупостите забравих, но нея не мога. Виждам я всеки ден в училище и всеки ден мисля как ще живея без нея, защото тези глупости я отблъснаха от мене и не мога да говоря с нея нормално. Страх ме е да говоря с нея. Страх ме е, защото тя ме мрази. Единствено се осмелих да й пиша съобщение по E-mail-а с кратък текст, в който се опитах да се изразя накратко. В края на текста направих й предложение, че ще й изпълнявам желанията дори ако не избере мене, аз няма да й се разсърдя и ще живея без нея, понеже ще тя иска да се махна и това е желание, но отговорът беше такъв: „аее ти майй неме раззбра ,, ; @ НЕ означава НЕ ,, иззчезни от живота ми е .. ! ”. Напротив, аз я разбрах, но тя - не. Тя си мисли, че искам нещо задължително от нея и задължително искам да съм с нея, но аз не я задължавам за нищо. Знам, че не мога да съм до нея, знам, че тя не е за мен. Не я заслужавам. Опитвам се да я забравя, но колкото повече се опитвам, толкова повече се усилва чувството. Когато се опитвам да я забравя всичко около мене сякаш пропада.Без нея ми се случват само странни и гадни неща. Но за мен моя живот не е важен, за мен е важен нейният, важно е ТЯ да е щастлива. Един ден, в трети клас един мой съученик се разплака. Учителката каза: „Не всички са като вас, някои са по-чувствителни Не се сещам за причината по която се разплка, но се сещам какво си помислих и това ми се „запечата” като спомен. Помислих си: „И аз искам да бъда по-чувствителен, защото те разбират най-добре другите какво чувстват. Може би станах такъв... Когато видя някой да плаче ми става жално, съжалявам все едно аз съм го накарал да плаче. И аз съм плакал съм, плача дори сега, но без да го показвам. Душата ми плаче! Плаче и не спира. Плаче, защото разбрах колко е жесток света. Колко жестоко се отнася той към мене, колко гаден ми стана живота! Всъщност, аз си го направих такъв. Аз говорих глупости, аз се влюбих в Зорница. Как да се оттърва? Всеки ми казва, че ще я забравя когато видя „другата”. Другата? Никоя друга не може да замести Зорница, никоя друга няма да е толкова красива като нея.....никоя........... Това беше моята история, ако някой може да помогне да пише.

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Пиша това за тези, които мислят, че това, което се говори за мен е за подигравка. Да, има доста неща, които съм направил и според мен сега наистина съм ги заслужил със своите глупости, които съм говорил допреди 2 години. Едно нещо преобърна живота ми и разбрах, че с тези глупости сам навредих на бъдещето си и нямаше сега всичко да е срещу мен и да е толкова жестоко към мен. Целият ми живот стана жесток към мене и цялото ми бъдеще. Както споменах, че живота и мислите ми се преобърнаха от едно нещо. Това нещо е момиче. Името й е Зорница. Видях я за първи път на лагер в Турция. Харесвах я, но глупостите ми я отблъснаха. Всички чуха глупостите ми и когато се прибрахме всеки от тях разказа на своите приятели и така се прочух като глупак. Измисляха ми и прякори. Да, много глупав бях. През тези почти 2 години това харесване прерасна в някакво чувство. Това чувство всеки ден се усилваше и се усилва и да днес. Промених се. Глупостите забравих, но нея не мога. Виждам я всеки ден в училище и всеки ден мисля как ще живея без нея, защото тези глупости я отблъснаха от мене и не мога да говоря с нея нормално. Страх ме е да говоря с нея. Страх ме е, защото тя ме мрази. Единствено се осмелих да й пиша съобщение по E-mail-а с кратък текст, в който се опитах да се изразя накратко. В края на текста направих й предложение, че ще й изпълнявам желанията дори ако не избере мене, аз няма да й се разсърдя и ще живея без нея, понеже ще тя иска да се махна и това е желание, но отговорът беше такъв: „аее ти майй неме раззбра ,, ; @ НЕ означава НЕ ,, иззчезни от живота ми е .. ! ". Напротив, аз я разбрах, но тя - не. Тя си мисли, че искам нещо задължително от нея и задължително искам да съм с нея, но аз не я задължавам за нищо. Знам, че не мога да съм до нея, знам, че тя не е за мен. Не я заслужавам. Опитвам се да я забравя, но колкото повече се опитвам, толкова повече се усилва чувството. Когато се опитвам да я забравя всичко около мене сякаш пропада.Без нея ми се случват само странни и гадни неща. Но за мен моя живот не е важен, за мен е важен нейният, важно е ТЯ да е щастлива.

Един ден, в трети клас един мой съученик се разплака. Учителката каза: „Не всички са като вас, някои са по-чувствителни Не се сещам за причината по която се разплка, но се сещам какво си помислих и това ми се „запечата" като спомен. Помислих си: „И аз искам да бъда по-чувствителен, защото те разбират най-добре другите какво чувстват. Може би станах такъв... Когато видя някой да плаче ми става жално, съжалявам все едно аз съм го накарал да плаче. И аз съм плакал съм, плача дори сега, но без да го показвам. Душата ми плаче! Плаче и не спира. Плаче, защото разбрах колко е жесток света. Колко жестоко се отнася той към мене, колко гаден ми стана живота! Всъщност, аз си го направих такъв. Аз говорих глупости, аз се влюбих в Зорница. Как да се оттърва? Всеки ми казва, че ще я забравя когато видя „другата". Другата? Никоя друга не може да замести Зорница, никоя друга няма да е толкова красива като нея.....никоя...........

Това беше моята история, ако някой може да помогне да пише.

Вече невалидно....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.