Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забранената любов...

Featured Replies

Аре един женски съвет и от мен. Отдръпни се. Не разбрах точно какви са ви отношенията ако сте близки приятели. Просто и покажи, че имаш и други приятели.

Да накараш една жена да те желае най - лесно е да се направиш на недостъпен (умерено, разбира се).

Ако смяташ, че ако се отдръпнеш липсата ти няма да се усети както казах не останах много наясно какви са ви точно отношенията намери си гадже. Неразбираемо за мен, но заетите мъже са много вървежни. Това е някак си доказателство, че си готин, желан абе оборотен.

Тия женските хитринки на дребно си ги правете вие.

Те мъжете са му казали кво да прави: да си е естествен и да си слуша сърцето.

Така ако се преебе, ще знае, че ТОЙ се е преебал, а не се е преебал този, на когото се е правил.

• Отговори 55
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така ако се преебе, ще знае, че ТОЙ се е преебал, а не се е преебал този, на когото се е правил.

Де да беше толкова просто.

Аз наистина съм на мнение, че това привлича жените и го казвам като жена. И именно защото съм жена смятам, че съм доста по - наясно с женската логика.

Въпросът не е на какъв се правиш, а как те виждат другите. Може да се учудиш, но когато жена си избира мъж гледа целия пакет, а не само неговата същтност.

Пич, не мога да повярвам, че такова хувабо момче се заплита в някакви тъпи и глупави филми......Да, на всеки му се случва да изпада в подобна ситуация (аз го харесвам, а той мен-не), но това вече със сестрите е адски тъпо. И то не, защото "какво ще кажат хората", а заради теб самия. Погледни се "отстрани", прочети някоя помощма литература от рода " как да не ме манипулитрат" и си вярвай повече! Защото все пак си готино и умно момче!Да, и тази Динди не е права.....Женски хитрости - глупости! Добре са и го казали да си ги прилага сама. Би трябвало ти сам да се справиш, да се огледаш, да се осъзнаеш и най -вече да разбреш какво искаш. Послушай сърцето, но направи и разбор с разума! Публикувано изображение

Пич, не мога да повярвам, че такова хувабо момче се заплита в някакви тъпи и глупави филми......Да, на всеки му се случва да изпада в подобна ситуация (аз го харесвам, а той мен-не), но това вече със сестрите е адски тъпо. И то не, защото "какво ще кажат хората", а заради теб самия. Погледни се "отстрани", прочети някоя помощма литература от рода " как да не ме манипулитрат" и си вярвай повече! Защото все пак си готино и умно момче!Да, и тази Динди не е права.....Женски хитрости - глупости! Добре са и го казали да си ги прилага сама. Би трябвало ти сам да се справиш, да се огледаш, да се осъзнаеш и най -вече да разбреш какво искаш. Послушай сърцето, но направи и разбор с разума! Публикувано изображение

Първо скъпа, леко с тона да не те пратя аз при помощната литаратура като за начало "Как да се държим в обществото?". Второ научи се да дискутираш като хората и трето баси как с написаните си 3 поста стигна до тези дълбокомислени прозрения не мога да разбера...

Аз пък гледам именно същността. Останалото е преходно и то просто допълва "картината". 2-ро - да гледа първо и единствено себе си, не винаги е най-доброто за него. Може би за него... 'айде, да кажем това да, но накрая така ще се превърне в ши*ан егоист. А никой не харесва егоистите. Ако и ти (който четеш това, не се кефиш на егоистите - значи знаеш какво не харесваш, какъв да не бъдеш и на кого да не приличаш) не се "кефиш" на "тях" - тогава не бъди като тях - тези, които те отвращават. Общо взето, нека ти служат само за пример какъв да не бъдеш. Има жени и жени, мъже и мъже.. - ХОРА И ХОРА. Има някои, които би привлякъл по "модела", който dindi описа. Само че не всички са такива и така може да сгреши. Мисля, че TZETZO си взе вече поуката и си получи съветите, оттук-нататък можете само да го объркате и май точно това правите... а той и без това е на кръстопът. Аз ще ти кажа 1 - човек е щастлив, когато прави това, което иска, а не това, което трябва. (Хубаво е ако двете се съчетаят, но ако не могат и правиш това, което на теб ти се иска и водиш се от желанията си - ти се стремиш, и съответно [евентуално] постигаш своето лично щастие.) Това е Пътя! Go ahead! \m/ Успех... ; )

100% съм съгласна с написаното от теб, ТАКА Е!

Ти да не си се извърнал на вълнен чорап, какви са тия песни любовни ;) Да си бил слушал сърцето... Публикувано изображение патката да си слуша той. Цецо, тоя ако го слушаш направо си обуй и едни впити джинси та да го докараш изцяло на френски гей :singer: НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ е да разкриеш чувствата си пред жена. Направиш ли го ставаш...

Публикувано изображение

Абе Ушко, ти тая от снимката кво я лъжеш? Че си Ледения Стив, или че си Големия пич? И верва ли ти? Щото ако ти верва, значи тоя вълк има проблеми с обонянието. Нормалната жена нюха позьорщината от километри.

Може ли и аз да се включа? Оставам на страна факта, че никоя и никой от приятелите ми, за съжаление, не ме подкрепят, и ми остана само да потърся утеха и отоговори от Вас, форумци :baby: Не искам да и затормозявам с историята, затова ще се прехвърлим направо на проблема. Хора,МОЛЯ ВИ,отоговорете ми,е не проумявам!! Защо когато един човек те обича, и ти си сигурен в любовта му, и той ти го доказва и показва ежедневно, изведнъж престава да се обажда?!! Кажете ми, защото или на мен мозъчето ми още не е еволюирало :) или аз изобщо не мога да си обясня за какво,аджеба,иде реч!! Ето това е! И сега колкото и да ме боли,колкото и да се моля на всите светии, няма никой! Зарязаха си ме без дори да разбера как! ;):angry:Публикувано изображение аз всъщност дори не знам дали съм зарязана, вече нищо не знам.Само знам, че си искам любовта обратно! :sobbing::help:

Казваха ми че не мога да те обичам,че не трябва

Преследваха ни и ме прибираха от къде ли не - да не би да съгрешим

А ние не сме и мислили за това,просто бяхме щастливи заедно

Ние просто се обичахме

Ако знаех само че ще те загубя скоро

Ако...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=57401

Може ли и аз да се включа? Оставам на страна факта, че никоя и никой от приятелите ми, за съжаление, не ме подкрепят, и ми остана само да потърся утеха и отоговори от Вас, форумци :baby: Не искам да и затормозявам с историята, затова ще се прехвърлим направо на проблема. Хора,МОЛЯ ВИ,отоговорете ми,е не проумявам!! Защо когато един човек те обича, и ти си сигурен в любовта му, и той ти го доказва и показва ежедневно, изведнъж престава да се обажда?!! Кажете ми, защото или на мен мозъчето ми още не е еволюирало ;) или аз изобщо не мога да си обясня за какво,аджеба,иде реч!! Ето това е! И сега колкото и да ме боли,колкото и да се моля на всите светии, няма никой! Зарязаха си ме без дори да разбера как! ;):angry:Публикувано изображение аз всъщност дори не знам дали съм зарязана, вече нищо не знам.Само знам, че си искам любовта обратно! :sobbing::help:

Мила, много отчаяние има в думите ти. Няма как да знам какво точно е станало, но аз оставам с впечатлението, че ти си изпаднала в отчаяние след като някой е пропуснал да ти звънне (не знам, може и да греша). Просто изчакай и не си прави прибързани изводи - може всичко да е фалшива тревога и нещата да си дойдат на мястото скоро.

Може ли и аз да се включа? Оставам на страна факта, че никоя и никой от приятелите ми, за съжаление, не ме подкрепят, и ми остана само да потърся утеха и отоговори от Вас, форумци :baby: Не искам да и затормозявам с историята, затова ще се прехвърлим направо на проблема. Хора,МОЛЯ ВИ,отоговорете ми,е не проумявам!! Защо когато един човек те обича, и ти си сигурен в любовта му, и той ти го доказва и показва ежедневно, изведнъж престава да се обажда?!! Кажете ми, защото или на мен мозъчето ми още не е еволюирало :wors: или аз изобщо не мога да си обясня за какво,аджеба,иде реч!! Ето това е! И сега колкото и да ме боли,колкото и да се моля на всите светии, няма никой! Зарязаха си ме без дори да разбера как! :write a letter::angry:Публикувано изображение аз всъщност дори не знам дали съм зарязана, вече нищо не знам.Само знам, че си искам любовта обратно! :sobbing::help:

Защо просто ти не го потърсиш? Ако той те обича няма логика просто да те зареже ей така. Всичко си има причина и следствие. Следствието е, че май си зарязана, а причината трябва да си я изясниш поне заради самата себе си. Затова по-добре не го чакай да ти звънне, а му звънни ти.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Нямам смелостта да го направя, страхувам се да не загубя приятелство. Мазохизма ми е присъщ май ....

бегай да говориш с мацето ... просто няма какво да загубиш .. може само да спечелиш

Защо просто ти не го потърсиш? Ако той те обича няма логика просто да те зареже ей така. Всичко си има причина и следствие. Следствието е, че май си зарязана, а причината трябва да си я изясниш поне заради самата себе си. Затова по-добре не го чакай да ти звънне, а му звънни ти.

Ами... разбира се,че го търсих,просто не ми вдига тела.Което в случая не е доказателство,че не иска да говори с мен, защото работата му е свързана с много пътуване извън Бг и почти 99% от дните е в роуминг.Но не е пропускал никога да не пише,винаги го е праивл.Просто...не знам...няма реална причина за мен.Даже ми споменаваше,че ще си намери др работа,за да е в Бг. Писала съм му,тарсех го,исках отоговор,нищо,за съжаление вече два месеца... :rolleyes:

Ами... разбира се,че го търсих,просто не ми вдига тела.Което в случая не е доказателство,че не иска да говори с мен, защото работата му е свързана с много пътуване извън Бг и почти 99% от дните е в роуминг.Но не е пропускал никога да не пише,винаги го е праивл.Просто...не знам...няма реална причина за мен.Даже ми споменаваше,че ще си намери др работа,за да е в Бг. Писала съм му,тарсех го,исках отоговор,нищо,за съжаление вече два месеца... :beer:

Два месеца Публикувано изображение

Който има желание,мила,намира начин

Който обича...

Мъжете не казват истината-не чакай това

Те ни оставят разпънати - на болката в безсънните нощи,на възглавниците,мокри от сълзи...

Гушкам те,да те утеша

Дано пак сте заедно,дано

Два месеца Публикувано изображение

Който обича...

Те ни оставят разпънати - на болката в безсънните нощи,на възглавниците,мокри от сълзи...

Гушкам те,да те утеша

Дано пак сте заедно,дано

И аз се надявам да сме заедно отново.Мн Благодаря за гуш, може би аз самата не искам да го према за истина,че вече може да не го видя.Просто беше човек,който си заслужава.Какво е станало,е загадка за мен. Остана ми само времето...да ме лекува...10х :mark:

• 2 седмици по-късно...

Всъщност чакам някой да ме напсува. И без това ми трябва кофа студена вода, защото твъеде често се рея в висините. Нали знаете как в живота на много хора има един момент, в който се променяш коренно. Е моя наближава.

Усещам го с всяка фибра на тялото си, че чашата скоро ще прелее, и тогава ще живея както аз си искам, а не както е добре за другите...

Здравей.Прочетох твоята изповед и много много не се учудих.Малко или много любовта прави всички нас на глупаци,въпроса е че някои го осъзнават,други-не.Няма някой който да не е страдал от несподелена любов,от изневяра и тем подобни.Но най добре е да слушаш сърцето,а не да се чудиш какво ще си помислят хората за теб.За съжаление наистина(прочетох и постовете ти)сегашните момиченца си го търсят и смятам че момчетата не го заслужават-но и вие мъже не им давайте прекалено евала за да не се възгордяват те самите.Само ти съчувствам като прочетох съученичката ти колко пъти ти е изневерила с "най-добрия приятел".Що не и тегли една майна в началото още-я си вдигни малко самочувствието-ти мъж ли си или лукова глава? :) пиши ми на мейла ко искаш да поговорим :)

Който обича...

:offtopic_s:

Алоу...балоните...леко на завоите каке,че гумите са износени нещо...

Аз пък тия думи бих ги казал за жените.Но не съм.

И знаеш ли защо?

Щото тва,че некоя/и кифла/кифли са постъпили така с мен,не значи че сички жени са същите и са еднакви.

Само вие сте разпънати...само вас ви боли...само вие плачете...

А ние как се извъдихме такива безочливи,безчувствени и непукисти...

пп.Понякога големи и разумни хора пишете като...

Айде да не казвам,че ще си оакам възпитанието.

:rolleyes:

Алоу...балоните...леко на завоите каке,че гумите са износени нещо...

Аз пък тия думи бих ги казал за жените.Но не съм.

И знаеш ли защо?

Щото тва,че некоя/и кифла/кифли са постъпили така с мен,не значи че сички жени са същите и са еднакви.

Само вие сте разпънати...само вас ви боли...само вие плачете...

А ние как се извъдихме такива безочливи,безчувствени и непукисти...

пп.Понякога големи и разумни хора пишете като...

Айде да не казвам,че ще си оакам възпитанието.

Никъде не съм написала че всички сте такива-нали Публикувано изображение

А обръщението ми е лично към нея

Еми хубаво-плачете и вие-заради някоя кифла :)

Ние пък ще плачем заради някой тутманик Публикувано изображение

Не прочетох всичко писано....нямах нерви. Спри да мислиш - няма смисъл да се тормозиш. Спри да чакаш нещо между вас да се случи - с чакане не става, няма смисъл да си губиш времето. Спри да търсиш развръзка - никой не е намерил отговор на любовта си с търсене - тя просто идва или не. Живей живота си и мисли за себе си, а не за някоя "кифла", както се изрази някой....Просто трябва да проумееш, че не си заслужава да искаш да бъдеш с човек, който не те заслужава. Забраненото е по-интересно и сладко, истина е, но.... Колкото и добре да се отнасяш с една жена, тя винаги ще иска още (болшинството). И в крайна сметка, дори и да и даваш 90% от всичко , което може да се даде, няма да си интересен ти, а този който дава другите 10. И понякога разбират, че грешат, но обикновено е късно...... Съветът ми е: просто се дръж естествено и вярвай, че нещата (не между вас, по-принцип), ще се оправят! ;) Haiduk, защо поне веднъж не потърсите вината в себе си???

Не прочетох всичко писано....нямах нерви.

Haiduk, защо поне веднъж не потърсите вината в себе си???

Нямаме време,нямаме нерви всички... Публикувано изображение

Нищо де,ние си ви обичаме такива,каквито сте-простете ни

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Здравей, защо не почнеш на чисто. Харесай си някоя необвързано момиче. Първата ти любов е тръгнала на зле, не допускай същите грешки. Момичета има "под път и над път". Не е задължително да си я опознал добре, за да се влюбиш в нея. Ако е заета, просто се отръпни от нея не влагай много сили и чувства. Не бъди 2-ра цигулка. Щом е тръгнала с друг, а не е изчакала теб значи не си е заслужавало. Също така не постъпвай кофти с прияелите си като им отнемаш гаджетата. Колкото и да харесваш момичето дори и да скъса с приятелят ти пак не се замесвай с нея. Особено пък случая с 2 сестри това е тъпо. Както ти казах момичета много. Стратегията да чакаш момента да скъса с настоящото си гадже, за да тръгне с теб е кофти. Ти ще си им временната утеха. Никога няма да те приемат на сериозно. Ти просто хлътваш в момичета след дълго опознаване и приятелство. Трябва от първия момент да я харесаш и да действаш. Иначе не си заслужава.

Редактирано от harmoniksound (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Забранената любов......Toвa e наи-сладкото нещо.Знам го от личен опит.

Може ли и аз да се включа? Оставам на страна факта, че никоя и никой от приятелите ми, за съжаление, не ме подкрепят, и ми остана само да потърся утеха и отоговори от Вас, форумци :baby: Не искам да и затормозявам с историята, затова ще се прехвърлим направо на проблема. Хора,МОЛЯ ВИ,отоговорете ми,е не проумявам!! Защо когато един човек те обича, и ти си сигурен в любовта му, и той ти го доказва и показва ежедневно, изведнъж престава да се обажда?!! Кажете ми, защото или на мен мозъчето ми още не е еволюирало :nono: или аз изобщо не мога да си обясня за какво,аджеба,иде реч!! Ето това е! И сега колкото и да ме боли,колкото и да се моля на всите светии, няма никой! Зарязаха си ме без дори да разбера как! :nono::angry:Публикувано изображение аз всъщност дори не знам дали съм зарязана, вече нищо не знам.Само знам, че си искам любовта обратно! :):help:

Защото никой не иска сигурна любов. Трябва да даваш малко по-малко отколкото получаваш.
  • 3 седмици по-късно...

Искам да изкажа становище.Аз съм силно критичен човек,предполагате че нищо положително няма да кажа и сте прави ако си го мислите.

1.Отношенията м/у мъжа и жената мн са се променили,въпрос на морал,което е следствие на възспитанието.Преди известно време си мислех че това е само в БГ простащината(да аз не харесвам България),но не,глобално е.

Каво можем да направим сблъсквайки се с такива хора-отвръщаме им с подходящата грубост,арогантност и егоизъм,мн жени си мислят че към тях не би следвало да се отнасяш грубо тъй като са жени(не съм женемразец,напротив,която заслужава уважение й го признавам)

2.Иска ми се поне морала на подрастващите(защото там е основата на формиране на характера)да поеме в положителна посока,но засега това няма да стане.

P.S. коментарът ми касае не само момичетата,а и момчетата

Има още много но се ядосвам когато пиша за нещо което не мога да променя,а ми се иска Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.