Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Охранител стреля по деца, родители го пребиха

Featured Replies

0000041416-article.jpg

Охранител стреля с газов пистолет, за да разгони играещи на паркинг деца в столичен квартал, след което е набит от родителите им, съобщава Дарик радио. Снощи около 20 часа в Четвърто РПУ е получено съобщение за инцидент в кв. ”Гоце Делчев”. 70-годишният мъж, който охранявал кооперация на ул. „Деян Белишки” забелязал деца да играят между паркираните пред блока автомобили. Опитал се със забележка да ги прогони, за да не одраскат някоя кола, след като децата не го послушали той стрелял във въздуха с газов пистолет. Уплашените деца избягали и се оплакали на родителите си, последвала саморазправа, при която охранителят бил набит. Полицията е извършила оглед на мястото на инцидента, по случая е образувано дознание.

Dnes.bg

Това е то-единият гърми по деца :lol6: а другите се саморазправят с него.....и на това му викаме "правова" държава :P

Познай кой живее в тази кооперация, щом си има частна охрана и щом охраната си позволява да стреля, па било то и във въздуха за да гони деца. Не правова, а парична държава сме ние.

П.П. У Резервато а сме го влачиле кат свиня баберка у железно корито :-)

Абе, тия хора побъркват ли се или какво? Как може да стреля по деца, нищо, че е във въздуха angry.gif А родителите как да не се раправят? Все пак децата са си деца, уплашили са се. И аз сигурно бих се разправяля, ако ставаше дума за моето дете (е, нямаше да бия)

Ами факт е и друго нещо:децата вече няма къде да играят от застроени и заградени парцели,та са се навряли във (охраняем?!)паркинг.Но пък на него са плащали да охранява нечии автомобили така,че саморазправата е да се покажат колко са велики!

Защо ли вече нищо не ме учудва в тая шибана държава!

Най - вероятно става въпрос за некви богаташчета, които са се заканили да му еб.т майката и са го направили. Като виждам родителите, спокойно мога да си направя извод за децата.

И кво като е стрелял във въздуха, явно от дума не са разбрали, трябвало е той да им тегли първо един бой.

Едно време аз като направех беля, мене пердашеха, а не този чийто е пострадал от моите действия. :speak:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Щом са го набили значи е имало защо! Кои знае къде е стрелял и как се е държал. Преди месец-и един "охранител" стреля баш по децата. Даже уцелил. Сигурно нищо не са му направили, освен че се гледа по новините.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Малко му е било.

Човека е стрелаял ВЪВ ВЪЗДУХА ? Какво му е било малко а ? Я обяснете ? Баси и преправете ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ, че хората влизат и пишат по ЗАГЛАВИЕТО вместо да четат шибаната ви статия :) Тоя човек да са му извадили душицата ако недай си боже е пострадала някоя кола той е стрелял във въздуха и толкова - родителите трябва да ги осъдят деаба и боклуците

Абе, тия хора побъркват ли се или какво? Как може да стреля по деца, нищо, че е във въздуха angry.gif А родителите как да не се раправят? Все пак децата са си деца, уплашили са се. И аз сигурно бих се разправяля, ако ставаше дума за моето дете (е, нямаше да бия)

Да не би децата да са били във въздуха ? :Pbiggrin.gif А и от деца до "деца" има разлика

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Аз заставам на страната на охранителя. Бих направил напълно същото. И по родителите на тия деца бих стрелял, не им е работа на децата да играят там. Наистина няма достатъчно места за игра, но баш там ли е трябвало да се заврат?

От това което прочитам и аз заставам зад пазача!!!

Първо и най-важно е че е стреляв във въздуха и то с ГАЗОВ пистолет(газовото оръжие не си обяснявам защо е измислено въобще)

Аз живея в "нормален" блок(без охрана) и да не ви казвам на какво приличат колите пред блока, защото някое "малко и мило" детенце(тия в нашия блок са м/у 6-13 г) е решило че няма проблем да ми ходи по предния капак, да стреля по колата ми с прашка, да рита футбол м/у колите, да си рисува с камани и пирони в/у колата ми и тн(на 15 метра от моя блок има голяма детска площадка)

На мен лично ми е писнало да правя забележки към "малките и сладки" дечица и техните "добри" родители, на които всичко им се струва нормално(да не говорим че след забележките драскотините по колите стават повече)

Та аз мисля че не съм дръжен да плащам, защото някои хора раглезват хлапетата си.Да не кажат някои хора че то не видиш ли децата са малки и не разбират- ми тогава защо не драскат по колите на родителите си!!!!

Аз съм на 21г и още помня глупостите които правехме като малки, но имахме някакво възпитание и рядко се е налагало да ни правят забележка 2 пъти!

За мен днешните хлапета не ги чака нищо добро!!!

Абе, тия хора побъркват ли се или какво? Как може да стреля по деца, нищо, че е във въздуха angry.gif А родителите как да не се раправят? Все пак децата са си деца, уплашили са се. И аз сигурно бих се разправяля, ако ставаше дума за моето дете [ (е, нямаше да бия) е не съм сигурен]
Човека е стрелаял ВЪВ ВЪЗДУХА ? Какво му е било малко а ? Я обяснете ? Баси и преправете ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ, че хората влизат и пишат по ЗАГЛАВИЕТО вместо да четат шибаната ви статия :rolleyes:

E не са го оправили като гледам sad.gif

И аз викам леле тоя изтрепал дечурлигата biggrin.gif пък той гугутките

Човека е стрелаял ВЪВ ВЪЗДУХА ? Какво му е било малко а ? Я обяснете ? Баси и преправете ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ, че хората влизат и пишат по ЗАГЛАВИЕТО вместо да четат шибаната ви статия :rolleyes: Тоя човек да са му извадили душицата ако недай си боже е пострадала някоя кола той е стрелял във въздуха и толкова - родителите трябва да ги осъдят деаба и боклуците

Да не би децата да са били във въздуха ? :)biggrin.gif А и от деца до "деца" има разлика

Съгласен съм и аз. Щом е стрелял човека, значи е имало защо. А и какво да прави стареца? Да му се качват на главата и подиграват ли? Навремето, аз бях нацелил една чисто нова Жигула от Корекома с камък без да искам. Оня тъкмо си я бил купил. Подгони ме и ме намери в къщи. Бях с прабаба си и оня нахлу у нас, щеше да ме утрепи. Баща ми като се прибра, му плати 30 лева и по живо по здраво. Жалко, че не го съди за нахлуване в частна собственост. Спря го само това, че тоя гад се оказа познат на комшията отгоре. Сега ако го срещна, ще му строша муцуната.изядох после няколко шамара от баща си между другото, но джоба му олекна с 30 лева, но 30 лева не бяха като сегашните 30, а много повече. Кой крив, кой прав, трудно е да се каже. Ако бях на мястото на родителите, може би същото щях да направя, но щях да натупам яко и децата! Ако бях на мястото на охранителя, пак същото щях да направя ;)

И да не беше стрелял пак щяха да го пребият. Същите собственици на коли и родители на децата. Защото като играят деца винаги има нещо повредено. Само че тогава освен пребиване ще отнесе и глоби за повредено охранявано имущество.

Оръжие е дадено за използване. Има доста случаи ПОЛИЦАИ да не го използват и да отнасят бой от мутри. Е?

Малко сте ми смешни бре хора, почти никой не е прочел статията, но веднага

тръгна да съди охранителя (който е на 70 години). Хващам бас че става дума

за някой бивш военен, който не може да свързва двата края и прави някой и

друг лев от охрана. Лапетата сто-на-сто са го правили на малоумен, и после

са си мерили пишките кой какво бил казал, или пък как го бил затапил.

Човека извадил газовия пистолет и стрелял във въздуха. Децата са се разбягали

и са отишли при мама и татко и са казали следното: "Охранителя стреля с пистолета

по нас", сигурен съм че са пропуснали информация като факта, че ги е помолил,

че е стрелял във въздуха, защото самите те (хлапетата) са били супер нагли...

После "мъдрите" и "смели" родители отишли при охранителя, без да задават и един

въпрос и какво са направили?

E не са го оправили като гледам sad.gif

И аз викам леле тоя изтрепал дечурлигата biggrin.gif пък той гугутките

Хайдук, първо четем, после пишем, не обратното ;):)

Редактирано от Arcopix (преглед на промените)

Тези дни видях един трабант, на паркинга пред блока с напълно потрошени стъкла. После стана ясно кой е злосторника: малки сладки разглезени дечица, които решили да се подиграят на собственика за колата му. Коментарите, които преобладаваха (сред възрастните, съответно родителите на тези деца, т.е. хората, които възпитават тези деца) бяха: "Е, д**ба и трабанта, сега тамън ще си купи кола " ohmy.gif

Тези дни видях един трабант, на паркинга пред блока с напълно потрошени стъкла. После стана ясно кой е злосторника: малки сладки разглезени дечица, които решили да се подиграят на собственика за колата му. Коментарите, които преобладаваха (сред възрастните, съответно родителите на тези деца, т.е. хората, които възпитават тези деца) бяха: "Е, д**ба и трабанта, сега тамън ще си купи кола " ohmy.gif

Те пък да има как да си купят първите 7 години дето им липсват-ама не могат,колко са жалки sad.gif

А крушата по-далеч от дървото не пада

Е*и тъпата си жена,какво ти е направил горкия Трабант biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.