Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Най - най - най ... във форума "

Featured Replies

Топ 5 разглеждани блогове

Това е толкова достоверно колкото и прегледите на профилите. Публикувано изображение
  • Отговори 381
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма как да се направи ... по кой принцип да я направя ! Дай идея !

Здравей. Бях зает с блогът ми и не съм видял въпросът ти. Вече направих класацията.

За класацията съм изчислил коефициент образуван от отношението теми / прегледи. И така:

1. Profruit - 245 Публикувано изображение

2. vorfax - 169 Публикувано изображение

3. ganinka - 166 Публикувано изображение

Останалите блогове са с двуцифрени коефициенти!

Модераторският ***извол е победил любовта Публикувано изображение Мисля, че това е достатъчно основание да се затвори блогът на vorfax Публикувано изображение

Заб.: Реалната посещаемост на блогът vorfax е 178, т.к. в нея се отчита тема изтрита от модератор/администратор!

Ако имате корекции, моля ги направете.

:rolleyes: Какво толкова е станало? Бил втори по посещаемост блогът му, е и? Фактът, че не е първи, говори сам по себе си много, а и присъстващите емотикони все ще трябва да значат нещо, но кой ти ги гледа? Бил номер 1, ами оставете го човека на мира, каквото и да каже, вече имам чувството, че търсите под вола теле. Не ви прави чест да водите кръчмарски спорове, щото сами казвате, че отдавна се изживявал еди как си, а това ви дразни. Е, игнорът за какво ли ще да е? Оставам с впечатление, че намирате някакво неистово привличане към дракането - това съвсем не е първият път, предполагам и последният. П.П. Колкото повече модераторите се впрягат, толкова повече доказват, че заслужено са влезли в малко по-горе намиращата се класация за най-сприхав модератор. Не се засягайте, но това виждам и такива изводи си правя. А, и още нещо... ако ще мерите "шпаги", WhiteHart направи преди време тема "Свободни разговори", що не вземете там да си пренесете ламарините? Това важи и за мен, естествено.

Преди да си направите труда да пишете - моля, прочетете поста на fedora, над моя! При следващ коментар, който не е по темата, няма да има само триене...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

5 НАЙ - ПРЕГЛЕЖДАНИ ТЕМИ В РАЗДЕЛ " Кино и Телевизия " :

1. Търся този филм... - 512 077

2. Старите детски сериал - 163 043

3. Желания и линкове към субтитри - 142 752

4. Желания и линкове към сериали - 104 295

5. Сайтове за гледане на филми онлайн - 89 114

Класацията е правена днес /05.04.2009 г. около 16:00 ч./ при промени ще я актуализирам веднага !

• Автор

5 НАЙ - ПРЕГЛЕЖДАНИ ТЕМИ В РАЗДЕЛ " Българите по света " :

1. Какво би Ви накарало да напуснете България ? - 36 915

2. Българите в Кипър - 26 665

3. Живееш в чужбина?! - 25 632

4. Българите в Норвегия - 22 079

5. Впечатления от чужда държава - 8 736

Класацията е правена днес /05.04.2009 г. около 16:40 ч./ при промени ще я актуализирам веднага !

Да ги нямаме такива, някой да те е спирал през първата година. Публикувано изображение Галя е номер 1 :)

Еш, тука как сте ме прехлопали Публикувано изображение

ама ти не си ли го знаеш ... винаги си номер 1 !

а, моля, моля

забелязала съм, че има други индивиди, които гонят тази цел и искат все да са ви в устите...

Аз си спамя за кеф :)

Ако Галя не си беше давала почивки за по 4 и повече дни, сега със сигурност щеше да е на първо място Публикувано изображение:)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

10 потребителя побликували НАЙ - МНОГО съобщения във форума , и челната 10-ка е :

1. dragozow - 9 752 съобщения

2. capnemo - 7 389 съобщения

3. Fifa - 6 960 съобщения

4. Trichocephalus - 6 834 съобщения

5. haidukpikaso - 5 464 съобщения

6. B-boy[styLe] - 5 397 съобщения

7. kokomil - 5 308 съобщения

8. Ken - 4 948 съобщения

9. potrebitel - 4 786 съобщения

10. backata- : 4 414 съобщения

Класацията е правена днес /03.05.2009 г. към 10:42 ч./ при промени ще я актуализирам !

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

10 НАЙ-ПРЕГЛЕЖДАНИ профила , и челната 10-ка е :

1. Trichocephalus - Преглеждания: 63 696

2. infinity1305 - Преглеждания: 46 291

3. ^^ANGELSING^^ - Преглеждания: 33 016

4. proletsearch - Преглеждания: 22 469

5. B-boy[styLe] - Преглеждания: 20 328

6. dareto - Преглеждания: 18 863

7. Fifa - Преглеждания: 17 788

8. chain_reaction - Преглеждания: 17 501

9. AciDBurn - Преглеждания: 17 419

10. baby_muse - Преглеждания: 16 808

Класацията е правена днес /31.05.2009 г. към 18:42 ч./ при промени ще я актуализирам !

може да се направи и класация която показва броя постове относно датата на регистрация. то е ясно че ако си регистриран 2005 година ше имаш доста постове.

prepinatelen , два коментара над твоя съм дал тази класация ... Не ти ли върши работа ?

Той има предвид да се направи статистика за броя постове, която да е свързана с датата...нещо, като средно постове на ден.

prepinatelen , два коментара над твоя съм дал тази класация ... Не ти ли върши работа ?

искам да кажа брой постове делено на броя на дните от датата на регистрацията или месеците съответно.

средно-аритметично демек.

искам да кажа брой постове делено на броя на дните от датата на регистрацията или месеците съответно.

средно-аритметично демек.

имаш ги - в профила

имаш ги - в профила

е тия профили как да ги намеря според теб :huh:

трябва да обикалям форума като луд и да им търся никовете

от къде да рабера кой в коя тема е поствал и кога запоследно...???

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

10 НАЙ-ПРЕГЛЕЖДАНИ профила , и челната 10-ка е :

1. Trichocephalus - Преглеждания: 63 696

Като се има предвид, че 58 723 преглеждания са от жени...

Редактирано от Censored (преглед на промените)

е тия профили как да ги намеря според теб :huh:

трябва да обикалям форума като луд и да им търся никовете

от къде да рабера кой в коя тема е поствал и кога запоследно...???

аха, разбрах. Искаш някой друг да обикаля из форума като луд и да им търси никовете Публикувано изображение

аха, разбрах. Искаш някой друг да обикаля из форума като луд и да им търси никовете Публикувано изображение

е да ама не си разбрала.

просто ако модератор има лесен достъп до никовете може получи тези данни много лесно предполагам.

съмнявам се че и Лектър е обикалял и сравнявал броя постове на ВСИЧКИ поствали НЯКОГА в този форум.

ти как мислиш?

е да ама не си разбрала.

просто ако модератор има лесен достъп до никовете може получи тези данни много лесно предполагам.

съмнявам се че и Лектър е обикалял и сравнявал броя постове на ВСИЧКИ поствали НЯКОГА в този форум.

ти как мислиш?

Не е обикалял и сравнявал броя постове. Горе има линк "Потребители". Като влезеш там има няколко опции за сортирането на потребителите. От там взема статистиката.

е да ама не си разбрала.

ти как мислиш?

и? какъв е смисъла?

Като се има предвид, че 58 723 преглеждания са от жени...

Другите от теб ли са ? :huh:

и? какъв е смисъла?

е, явно prepinatelen е открил смисъл Публикувано изображение

Съвет : prepinatelen отва на страницата с "потребители на форума" поставя опции на филтъра : "всички потребители", сортиране по брой постове", "низходящо" .

След това смята колко дни са минали от дата на регистрация и разделя с броя постове -данните ги пише като статистика на всеки акаунт - няма нужда да ходи и да рови.

След това идва в тази тема и публикува резултатите, които е получил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.