Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Най - най - най ... във форума "

Featured Replies

Понеже циганката умря да си се похваля сам :)

Ама голям спамер съм, ей

Публикувано изображение

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 381
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък съм най-големия земевладелец във форума. Имам под аренда 100 декара мъгла у Балкана. :)

• Автор

10 потребителя побликували НАЙ - МНОГО съобщения във форума , и челната 10-ка е :

2. capnemo - 10000 съобщения

3. Trichocephalus - 8934 съобщения

4. dragozow- 8458 съобщения

5. Ken - 8333 съобщения

6. Fifa - 7754 съобщения

7. B-boy[styLe] - 6858 съобщения

8. haidukpikaso - 6237 съобщения

9. kokomil - 5924 съобщения

10.Hanibal_Lektar - 5754 съобщения

11.Galeto_ /potrebitel / - 5604 съобщения

Честито Капитане ! Най - добрият :)

Класацията започва от 2 място , защото 1 е окупирано / запазено / пожизнено за ам-ам ( да няма пак 150 неразбираеми поста ) !

Класацията е правена днес /15.07.2010 г. към 22:13 ч./ при промени ще я актуализирам !

Кажи и за блоговете, но така няма да получиш плюсче от WhiteHart Публикувано изображение

абе мен и в тая класация ме няма

айде сложете ме поне в бисерите че се комплексирам така от двамата ми любими герои в тоя форум http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

айде сложете ме поне в бисерите че се комплексирам така от двамата ми любими герои в тоя форум http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не си заслужил за бисерите. Работи по въпроса :)

Почна се ... !!! Бат Данчо ... дай ми два - три минуса че да миряса !

Няма да се меся, че пак ще бъда обвинен в какво ли не... :)

Успех! ;)

• Автор

Къде да те сложа брат ... ?

Най - много да направя " Приятелите на бат Митко/ на мен / " и да те сложа там !

хехехее еееее мнгоо ще се радвам да съм в тая много специална класация

Не си заслужил за бисерите. Работи по въпроса :)

ами опитвам се - изпускам запетаи (и то много) или си ги слагам където ми дойде, пиша на жаргон и съм саркастично/иронично малко зверче - ама не стига викаш... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

а няма ли класация за най-най-досаден потребител? там май мога да се вместя? нещо тип - "на всяка манджа мерудия"?

хехехее еееее мнгоо ще се радвам да съм в тая много специална класация

ами опитвам се - изпускам запетаи (и то много) или си ги слагам където ми дойде, пиша на жаргон и съм саркастично/иронично малко зверче - ама не стига викаш... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

а няма ли класация за най-най-досаден потребител? там май мога да се вместя? нещо тип - "на всяка манджа мерудия"?

Цъ, за такива дребни правописни прегрешения нямаш място в оная тема. Трябва по-сериозно да наблегнеш, това и, й, акане, и други хубавини..

А за класацията, кажи на Канибала да спретне една, той е добра душа

10 000?!

Абе Капитане....ти верно си се олял :)

Прага му влияе зле хихихих

споко - ние ще сме от невидимия фронт :mad:

:) хихиихи тхе фантом менас (star wars I: the fantom menace) и сега да се подмажем малко на човека с класациите и серийните убийства :P:
:mad: ние невидимите ви наблюдаваме постоянно - may the force be with you

:)

хихиихи тхе фантом менас (star wars I: the fantom menace)

:mad: ние невидимите ви наблюдаваме постоянно - may the force be with you

невидимо ти пляснах един плюс :P

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

10 потребителя побликували НАЙ - МНОГО съобщения във форума , и челната 10-ка е :

2. capnemo - 11453 съобщения

3. Trichocephalus - 9264 съобщения

4. dragozow- 8458 съобщения

5. Ken - 8334 съобщения

6. Fifa - 7873 съобщения

7. B-boy[styLe] - 7089 съобщения

8. haidukpikaso - 6690 съобщения

9. Hanibal_Lektar - 6515 съобщения

10. kokomil - 6057 съобщения

11.Galeto_ /potrebitel / - 5635 съобщения

Класацията започва от 2 място , защото 1 е окупирано / запазено / пожизнено за ам-ам ( да няма пак 150 неразбираеми поста ) !

Класацията е правена днес /26.09.2010 г. към 13:05 ч./ при промени ще я актуализирам !

Класацията започва от 2 място , защото 1 е окупирано / запазено / пожизнено за ам-ам ( да няма пак 150 неразбираеми поста )  !

Се съм ви в устата. Най-споменаван ник в темата - am-am Публикувано изображение Най-влагопропусклив потребител (разбирай, че му държи влага) - Hanibal_Lektar Публикувано изображение Най-заядливо неоригинален - същият Публикувано изображение

• Автор

Не съм видял някой друг да ме оприличава на

Най-заядливо неоригинален - същият

това си е лично твой проблем ... не искам да ти чеша егото ... защото ти живееш от това ... да създаваш и всяваш интрига навсякъде ! Помисли си малко защо никой друг освен теб , не е стигнал до това заключение ... Дори и в шегата ти намираш тема да се заяждаш ... остани си сам със злобата си ... много хора вече разбраха що за стока си ! И ще продължават да разбират ...

Ха лек ден ти желая , пии един валерян за успокоение !

П.П. Просто си ми отворена книга ... която препрочитам , докато правих класацията бях сигурен че ще пишеш ... ама не ми пука ... хората с чувство на хумор разбраха за какво иде реч !

Не съм видял някой друг да ме оприличава на

това си е лично твой проблем ... не искам да ти чеша егото ... защото ти живееш от това ... да създаваш и всяваш интрига навсякъде ! Помисли си малко защо никой друг освен теб , не е стигнал до това заключение ... Дори и в шегата ти намираш тема да се заяждаш ... остани си сам със злобата си ... много хора вече разбраха що за стока си ! И ще продължават да разбират ...

Ха лек ден ти желая , пии един валерян за успокоение !

П.П. Просто си ми отворена книга ... която препрочитам , докато правих класацията бях сигурен че ще пишеш ... ама не ми пука ... хората с чувство на хумор разбраха за какво иде реч !

Благодаря за "настроението". Успяваш да сговниш и най-хубавите теми в провокации и лъжи като изсипаните току що. Казах ти, направи си тема, откажи се от модераторският си имунитет в нея и ще получиш достатъчно факти които имам, за да стане ясно кой какво крие и върши.

Заслужаваш първо място в класацията ми и по инат и по липса на причини като изключим непрофесионалните и като злоупотребяващ с пространството дадено за писане. Пълниш темите с глупости от рода "това знаех, с това бях сигурен", а не се сещаш, че каквото почукало такова се обадило. Чакам темата ти. След нея ще има много да се червиш и току виж се засрамиш та се поспреш.

• Автор

Благодаря за "настроението". Успяваш да сговниш и най-хубавите теми в провокации и лъжи като изсипаните току що. Казах ти, направи си тема, откажи се от модераторският си имунитет в нея и ще получиш достатъчно факти които имам, за да стане ясно кой какво крие и върши.

Заслужаваш първо място в класацията ми и по инат и по липса на причини като изключим непрофесионалните и като злоупотребяващ с пространството дадено за писане. Пълниш темите с глупости от рода "това знаех, с това бях сигурен", а не се сещаш, че каквото почукало такова се обадило. Чакам темата ти. След нея ще има много да се червиш и току виж се засрамиш та се поспреш.

Какви " провокации и лъжи " :) ... човече хлопа ти дъската здраво ! И къде пълна темите с

глупости от рода "това знаех, с това бях сигурен", а не се сещаш, че каквото почукало такова се обадило

каква тема искаш да направя ... и защо ти не я направиш ... ако проблема ти е табелката ми модератор ... ще кажа на Калин да ми я махне . И в какво ще се изразява , естеството на темата ... колко съм лош и колко съм глупав ... и защо да се

След нея ще има много да се червиш и току виж се засрамиш та се поспреш.

стоя зад всичко написано от мен тук ... направи тема такава и ще видим какво ще се получи ... МНОГО държа да го направиш , ще пиша на всички колеги да не я пипат !

Хайде чакам темета отворко !

стоя зад всичко написано от мен тук ... направи тема такава и ще видим какво ще се получи ... МНОГО държа да го направиш , ще пиша на всички колеги да не я пипат !

Хайде чакам темета отворко !

А неееее още ли теми да пуска

:)

Не се ядосвай,Митак!

Мене има ли ме в някоя класация :Д ?

Да, за най-абсурдни въпроси, но Ханибал търси още деветима за да попълни класацията :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.