Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Най - най - най ... във форума "

Featured Replies

• Автор

хайде и тук се набутах за една годинка Публикувано изображение

Къде си бре Дръпчо :) ... аз съм го правил поста и не те виждам след първите 10 ... я обясне на нас , простосмъртните , къде си !???!!!

• Отговори 381
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Къде си бре Дръпчо :ph34r: ... аз съм го правил поста и не те виждам след първите 10 ... я обясне на нас , простосмъртните , къде си !???!!!

Митак, остави го да се радва, щом е толкова важно... :)

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

• Автор

съгласен Бианка ... ама това му е вторият такъв пост в темата ... първият бе свързан с Вили .. а сега с кой е ... само той си знае !

Мисли се за чейн риакшън.

Това трябва да е смешно ли?

Какво ви става бе хора, баси завистта плъпна тука, тръгнаха едни минуси, едни екзистенциални въпроси :baby:

Това, че за година съм направил нещо което на други не им стига за 5 години може да подразни само някой комплексар. Поста ми си има едно явно послание и то е, могат ли хората които си нямат работа да понесат във виртуалната общност някой да е нещо. Хората на които държа нито ме знаят какво правя, нито знаят за статистиката, класациите, дипломи или постове в нета. Може би е редно да се замислите защо се втурвате да пишете глупости и да ви люти на жлъчката, че съм ви провокирал с нещо, което иначе сам човека написал поста който цитирах призовава?

Какво ви става бе хора, баси завистта плъпна тука, тръгнаха едни минуси, едни екзистенциални въпроси :baby:

Това, че за година съм направил нещо което на други не им стига за 5 години може да подразни само някой комплексар. Поста ми си има едно явно послание и то е, могат ли хората които си нямат работа да понесат във виртуалната общност някой да е нещо. Хората на които държа нито ме знаят какво правя, нито знаят за статистиката, класациите, дипломи или постове в нета. Може би е редно да се замислите защо се втурвате да пишете глупости и да ви люти на жлъчката, че съм ви провокирал с нещо, което иначе сам човека написал поста който цитирах призовава?

В цитата от предишния ти пост не се вижда името ти никъде. Ако искаше да го направиш да изглежда така както го мислеше, трябваше да дадеш подновената статистика.

Завист? За какво да ти завиждам? Че можеш да си цъкаш по 20 пъти на ден на профила и след година да се хвалиш, че си направил нещо, което други не са направили за 5 години, защото не си цъкат на профила? Ако преглеждането ти на профила ти 20000 пъти те прави "нещо", то си силно заблуден. "Нещо" не те прави броя цъкания на профила ти.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор

Никой не ти завижда ... ама ти защо не обясниш , на нас ... простолюдието , къде си в цялата работа . Ето класацията , правена от мен

10 НАЙ - МНОГО преглеждани профила , и челната 10-ка е :

1. Trichocephalus - Преглеждания: 80 837

2. infinity1305 - Преглеждания: 51 901

3. Лина - Преглеждания: 40 886

4. ^^ANGELSING^^ - Преглеждания: 38 123

5. B-boy[styLe] - Преглеждания: 32 977

6. proletsearch - Преглеждания: 28 578

7. Amadea - Преглеждания: 25 105

8. Hanibal_Lektar - Преглеждания: 23 605

9. Fifa - Преглеждания: 23 072

10. chain_reaction - Преглеждания: 22 779

Класацията е правена днес /22.04.2010 г. към 16:14 ч./ при промени ще я актуализирам !

Док е недостижим !

не виждам ам-ам , нито дръпнатото , нито ... някой от 100 ти клонинга ... затова се чудим / поне аз / ... в кой филм се слагаш .

Отговори ми на въпрос ?

П.П. Няма да падна на твоето ниво и да ти праскам минуси ... ти слагай на мен ... колкото ти душа сака !

В цитата от предишния ти пост не се вижда името ти никъде. Ако искаше да го направиш да изглежда така както го мислеше, трябваше да дадеш подновената статистика.

Завист? За какво да ти завиждам? Че можеш да си цъкаш по 20 пъти на ден на профила и след година да се хвалиш, че си направил нещо, което други не са направили за 5 години, защото не си цъкат на профила? Ако преглеждането ти на профила ти 20000 пъти те прави "нещо", то си силно заблуден. "Нещо" не те прави броя цъкания на профила ти.

Ти прочете ли какво съм написал?

Ако класацията значеше нещо за мен, близките ми щяха да знаят за нея. От друга страна класацията има ама много голям смисъл за хора чувстващи се комплексиране от меренето на пишки и посещения. Ти за какво се хвърляш да ми обясняваш, че видиш ли това нямало стойност, какво те бърка? Аз бях по темата, а ти си тръгнал да ми развиваш хипотези и пишеш извън темата? Малко мисъл влагаш ли?

Пределно ясно написах за какво е класацията за която говорех - популярност. Същата тая популярност влива живот в сайтовете и носи пари за собствениците им. Стига комплекси и офтопици, ще ли се заблуждавам, ако и придавам някакъв мистичен смисъл. В раздел за забавление сме, хихикам се, а гледам съм от малкото които влизат вече тук със същата мисъл.

Затова и не пиша, хвърлям само изображения, чак ми е станало като рефлекс. Липсват ми познатите които напуснаха форума, защото бяха заобиколени от такива които не могат да донесат нито настроение, нито да допринесат нещо. Днес отново ми се репчат насреща, доказват си характерите върху мен, упражняват си самочувствието...

Дължиш извинение на Чейни, която много уважавам, че я намесваш във виртуалните си болни фантазии.

Наскоро попитах защо афиширането на наркоманията като готино преживяване е допустимо във форумът. Получих минуси в отговор. Зададох въпрос и в предният си пост от темата. И той ще остане глас в пустиня, защото всички знаем отговорите. Искате ли да направим класация за най-неудобни въпроси задавани в Калдата? Защото такива те правят неудобен из форуми и човек извън тях. Гражданска позиция му викат, когато започнеш да мислиш и за другите, а не само за себе си и как изглеждаш за пред хората.

Никой не ти завижда ... ама ти защо не обясниш , на нас ... простолюдието , къде си в цялата работа . Ето класацията , правена от мен

не виждам ам-ам , нито дръпнатото , нито ... някой от 100 ти клонинга ... затова се чудим / поне аз / ... в кой филм се слагаш .

Отговори ми на въпрос ?

П.П. Няма да падна на твоето ниво и да ти праскам минуси ... ти слагай на мен ... колкото ти душа сака !

Здравей.

Прави се на ударен, колкото си поискаш.

Класацията е правена днес /22.04.2010 г. към 16:14 ч./ при промени ще я актуализирам !

След като имаш самочувствието да ме клеветиш, че се занимавам с минуси, поискай и ще ти дам паролата си за да видиш в профилът ми. Обидно ми е, че си си го помислил, но пък е ефективен начин да пъдиш хора от форума.

Изобщо не ми дреме за класацията. Но все пак, понеже ми стана интересно, бих те помолил да уточниш кратко и простичко какво си искал да кажеш с изказването

хайде и тук се набутах за една годинка

, след като е видно, че те няма в цитираната челна десетка. Попитаха те няколко души, и ти изнесе едни прочувствени тиради, с които нищо не каза. А нещата са пределно прости. При теб обаче синдромът да ги усложняваш до безкрайност е доста развит...
  • Автор

Здравей.

Прави се на ударен, колкото си поискаш.

не се правя на ударен ... а искам да ми обясниш ... защо ги пишеш тези глупости ...

Изобщо не ми дреме за класацията. Но все пак, понеже ми стана интересно, бих те помолил да уточниш кратко и простичко какво си искал да кажеш с изказването , след като е видно, че те няма в цитираната челна десетка. Попитаха те няколко души, и ти изнесе едни прочувствени тиради, с които нищо не каза. А нещата са пределно прости. При теб обаче синдромът да ги усложняваш до безкрайност е доста развит...

като гледам ... май не само на мен ми е интересно ... и не подхващай празните , дървени , философски тиради с който нищо не казваш ... с тях заприличваш на онези в парламента ... ?

За втори път те моля да отговориш !

И какво толкова да отговаря? Повече от ясно е написано, че след година и той ще присъства в тази класация + емотикона, която е повече от красноречива - аз я тълкувам "Ха, да ви видя сега сеира?" и тъй като гледам успя. Или нещо много ви се е насъбрало въпреки и се чудите къде да си го изкарате, защото тонът определено не е "Ела да те черпя едно кафе" или ... да. Естествено, че няма как всички да се харесваме на всички, в никакъв случай не призовавам към лицемерие, но определено е грозно да се напада така един човек, пък ако ще и първи да стане в някаква си никому ненужна (не се извинявам) класация. П.П. Не съм адвокат на никого и се извинявам, че се намесвам в цялата тази пяна, но не се стърпях.

И какво толкова да отговаря? Повече от ясно е написано, че след година и той ще присъства в тази класация + емотикона, която е повече от красноречива - аз я тълкувам "Ха, да ви видя сега сеира?" и тъй като гледам успя.

Явно аз нещо не съм добре, щом не правя разлика между минало свършено време - "хайде и тук се набутах за една годинка" и бъдеще време - "хайде и тук ще се набутам за една годинка"... Конкретно на мен ми е все тая и не нападам никого, просто ми е интересно и затова попитах. Още от едно време винаги ми е било трудно да разбирам въпросния потребител, затова и задавам въпроси. Нищо повече...

Явно аз нещо не съм добре, щом не правя разлика между минало свършено време - "хайде и тук се набутах за една годинка" и бъдеще време - "хайде и тук ще се набутам за една годинка"...

Лично аз се изразявам понякога по този начин, може и неправилен да е, но го употребявам, тъй както една камара народ покрай мен. Може и да не съм го разбрала правилно, но както вече казах, това е моето тълкувание.

Май много съм си калила нервите напоследък.

Дано да ви отговори ясно, точно и кратко - типично в негов стил :cool:

• Автор

П.П. Не съм адвокат на никого и се извинявам, че се намесвам в цялата тази пяна, но не се стърпях.

fedora ... нито го нападаме ... просто най - културтно го попитах защо го прави това ... два пъти под ред . Той не отговори, а почна с неговите философки дъра - бъра ... че не сме уважавали този ... че сме нападари онзи ... на кой трябва да се извиняваме ... Той на колко хора трябва ... това е друга тема на разговор ... Охххх ... как не искам да почвам споровете с него ... като знам какъв хетър е ... той Док правилно го е казал " Какво ще стане, ако се сбориш с прасе в калта ? И двамата ще се изкаляте.....но на прасето, ще му хареса ... " ... защо не си го каза направо ... изкам и аз в класация ... ще изкарам себе си ... и ще сложа него ... баси конплекса където го има ...

Да обясня вместо него. Идеята му е, че до днешна дата, той е на десето място по прегледи на профила. Само, че не е дал ъпдейтната статистика, а цитира старата такава.

Сега обяснявам на него:

Дължиш извинение на Чейни, която много уважавам, че я намесваш във виртуалните си болни фантазии.

;)

Така. Още първия ми пост в темата, по въпроса беше в рамките на шегата. Това, че ти не можа да го разбереш, си е твой проблем, не мой, но нека ти разясня. От поста който си цитирал, се вижда, че Чейнито е на 10-то място. И ти казваш, че си се набутал там. В момента ти си на нейното място. Ако не беше цитирал стар пост, а беше дал новата информация още тогава, нямаше да кажа "мисли се за чейн риакшън". Същото щях да го кажа, ако беше на първо място в момента и пак цитираш стария пост. Но тогава щеше да е "Мисли се за Док". Хващаш ли тънката логика.

П.С.: Ти извинение не ми казвай на кого дължа. Това аз сам ще си го преценя. Още повече, че бих го направил само, ако тя ми каже, че се е засегнала, в което силно се съмнявам. Това, че в блога си не съм си фантазирал, че искам да се женя с нея, не значи, че не я уважавам и харесвам. Ти това не го мисли хич ;)

Бай дъ уей, много правилно уцели, че имам болни, виртуални фантазии свързани с нея, ама това е друга тема вече :cool:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор

Да обясня вместо него. Идеята му е, че до днешна дата, той е на десето място по прегледи на профила. Само, че не е дал ъпдейтната статистика, а цитира старата такава.

Сега обяснявам на него:

Ооооо Боже , Буда , Алах , дарт Вейдър , Шрек , Треглавата змия ... и всички други ... това ли била работата ....ето нова

3 НАЙ - МНОГО преглеждани профила , и челната 3-ка е :

1. ам-ам - Преглеждания: 80 583 837

2. онуй дръпнaтото - Преглеждания: 51 966 901

3. vorfax - Преглеждания: 40 894 886

Класацията е правена днес /29.04.2010 г. към 18:37 ч./ , тя е вечна ... не се променя , не се обсъжда ... на първо / вечно / място е БОГ ам-ам !

Така харесва ли ти Дръпчо ???

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ооооо Боже , Буда , Алах , дарт Вейдър , Шрек , Треглавата змия ... и всички други ... това ли била работата ....ето нова

3 НАЙ - МНОГО преглеждани профила , и челната 3-ка е :

1. ам-ам - Преглеждания: 80 583 837

2. онуй дръпнaтото - Преглеждания: 51 966 901

3. vorfax - Преглеждания: 40 894 886

Класацията е правена днес /29.04.2010 г. към 18:37 ч./ , тя е вечна ... не се променя , не се обсъжда ... на първо / вечно / място е БОГ ам-ам !

Така харесва ли ти Дръпчо ???

Изпускаш си нервите.

Направете си анкета. :*

• Автор

Изпускаш си нервите.

Направете си анкета. :angry:

Не приятелко моя ... говоря с най- най - мекият си тон ... анкета винаги мога да направя ... ама виждаш какво става ... Дръпчо като го няма в анкетите се побърква ... Затова, от сега нататък ... всяка анкета на първо място е той ... а после ние :ph34r: !

Не приятелко моя ... говоря с най- най - мекият си тон ... анкета винаги мога да направя ... ама виждаш какво става ... Дръпчо като го няма в анкетите се побърква ... Затова, от сега нататък ... всяка анкета на първо място е той ... а после ние :) !

Няма ли да спреш да се заяждаш? Поставих един едноредов пост по темата, а в отгово получих 2 страници спам. Мястото ми е фиксирано и то е много по-напред от твоето, тълкувай го както поискаш. Злоупотребяваш с поста си като обиждаш потребителите по този начин и се гавриш с тях.

Ако статистиката нямаше значение нямаше толкова да ви боли тези които ми се репчат. Всеки писал след мен защо и как тъй съм припомнил собствените ти думи, че при промяна на класацията ще я обновиш, определено има какво да дели.

"Най-най-най" във форума е този който раздава присъдите, без да се съобразявас другите. Аз класирам цитираният на първо място.

• Автор

Към ам-ам,онуй дръпнaтото,vorfax и всичките ти клонинги ... постави един цитат където съм те обидил . Да ти напомня че раздела е "Празни приказки и забава" ... най-вече ЗАБАВА ... ние тук се ЗАБАВЛЯВАМЕ , а ти приемаш всички за " чиста" монета . Щом е толкова важно за теб да си във всички класации ... от тук нататък ще присъстваш във всички на първо място.

ОК ?

Готино ми е в КАЛДАТА !!! :lol6: Все още харесвам всички (още не съм ги опознала, де) Моят ГУРУ в този форум е Онуй дръпнатото. Благодаря ти, приятел! Знам, че имаш много приятели. . . Всичко останало е без значение

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

10 потребителя побликували НАЙ - МНОГО съобщения във форума , и челната 10-ка е :

2. capnemo - 9587 съобщения

3. Trichocephalus - 8682 съобщения

4. dragozow- 8458 съобщения

5. Ken - 8333 съобщения

6. Fifa - 7598 съобщения

7. B-boy[styLe] - 6762 съобщения

8. haidukpikaso - 5996 съобщения

9. kokomil - 5851 съобщения

10.Galeto_ /potrebitel / - 5568 съобщения

11.Hanibal_Lektar - 5165 съобщения

Класацията започва от 2 място , защото 1 е окупирано / запазено / пожизнено за ам-ам ( да няма пак 150 неразбираеми поста ) !

Класацията е правена днес /27.05.2010 г. към 12:05 ч./ при промени ще я актуализирам !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.