Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за записване на CD/DVD (merged)

Featured Replies

Ще пробвам CDBurnerXP Pro 3.0.116.

Надявам се да ми бъде полезен.

Благодаря.

Поне при мен тая версия имаше проблем при записването на имидж файловете...

Забелязах ,че няма функцията CD to CD.На мен ми трябва понякога.Първите ми впечатления за нея са добри.

Явно ще трябва да потърся друга програма или да използвам Неро.

За функцията CD to CD използвай CloneCD 5.2.9.1 мисля че я поддържаше (не е безплатна обаче) ...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=132...ghlight=clonecd

Ако ги комбинираш няма да имаш проблеми!

20160-w520.jpg

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Имам малко странен проблем с Неро-то,без значение коя версия...Опитах 2-3 пъти с различни версий и прясно преинсталиран Уин, но проблема е налице всеки път. Явно става въпрос за неразбирателство м/у самото оптично устройство и Неро-то?! Всичко, което поискам с Неро-то е без грешка, но опитам ли се да създам обикновенно аудио CD , забива на 4-6% и до там. Първоначално си мислех,че записвачката не ми е наред,но гогато опитах през Windows Media Player аудио CD-то се записва и няма грешка... Похабих над 15-тина диска само за опита,но увиsad.gif За съжаление в Медия Плейъра ги няма всичките опции, както при Неро-то,за това търся някакъв негов аналог, който отново да има възможност за запис на CD/DVD; Правене на Image дискове; запис на всякъква data; запис на аудио CD; поддръжка на форматите cue/bin, ISO; boot-ъбъл дискове... и изобщо всички възможности на Неро-то. Ще съм Ви благодарен, ако имате идей и опит с някоя друга програма от сорта (по-възможност не толкова голяма), която да върши същата работа! Благодаря!

бацето!

Редактирано от batzeto (преглед на промените)

Някакви впечатления от alcohol 120% ? Дали може да задоволи същите потребности, които Неро-то може или е по скоро програмка за създаване на виртуални СД-та?

Продукта на ashampoo ми се струва не лош, но ако някой знае още варианти нека коментира,плс!

Благодаря на отзовалите се!

"SCDWriter" - малка /398 КВ/, руска, не се нуждае от инсталиране, записва CD и DVD, но не записва аудиодискове. С "Alcohol 120%" ще можеш да записваш само ISO-та и да копираш дискове, така че предполагам няма да ти върши работа.Още повече че е платена. "DeepBurner" - безплатна, има български език, добра алтернатива е на Нерото. "Ashampoo Burning Studio" е наистина много добър вариант.

Редактирано от TheMetal (преглед на промените)

Може да си избереш мякоя от тези програми на този сайт.

http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/...CD-DVD-Burning/

Ако ти трябват за нещо по-елементарно изтегли си Безплатните които не се нуждаят дори от инсталиране:

Small CD-Writer 1.4

или

Ultimate CD&DVD Burner 2.0

cool.gif

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)

Препоръчвам да пробваш Prassi Ones,иначе има и няколко безплатни варианта.

Ами благодаря първо на хората оказали съдействие! В крайна сметка си свалих Ashampoo и за сега съм доволен доста,да не кажа голяма приказка,но вече надмина очакванията ми тази програмка и май с нея ще се задържа. Още не съм пекнал аудио СД, но се надявам да работи и с него,ако ли не определено този път с различна програмка ще търся причината в записвачката. Както и да е за сега оставам с Ashampoo-то, още веднъж благодаря!

• 2 месеца по-късно...

CDBurnerXP Pro 3.0.116

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...show&id=116

Или погледни този каталог:

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...n=cat&id=34

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Търся програма-записвачка, която да може да копира от CD на miniDVD. Да има подобна функция както на NERO-то (Copy CD) само че да е от CD на DVD.Благодаря ви предварително.

Търся програма-записвачка, която да може да копира от CD на miniDVD. Да има подобна функция както на NERO-то (Copy CD) само че да е от CD на DVD.Благодаря ви предварително.

За копиране на CD-CloneCD.Не прави разлика дали ще копираш в/у CD или DVD.Е,за miniDVD не знам.Пробвай.

Ако има защити,това е друга тема.

Успех! :wors:

• 3 месеца по-късно...

Вече създадох една тема, но тя беше заторена поради неспазване на едно правило. Значи, k3b е програма за линукс-не я знам. Интересува ме програма за уйндоус. Ккато писах вече, желателно е програмата да има запис на имидж-файлове, видео-дискове, ако може аудио-дискове, макар, че загубата няма да е голяма. Някакви предложения?

Вече създадох една тема, но тя беше заторена поради неспазване на едно правило. Значи, k3b е програма за линукс-не я знам. Интересува ме програма за уйндоус. Ккато писах вече, желателно е програмата да има запис на имидж-файлове, видео-дискове, ако може аудио-дискове, макар, че загубата няма да е голяма. Някакви предложения?

доколкото знам има много безплатни, но не съм сигурен че има с отворен код, съжалявам

Препоръчвам ти InfraRecorder cool.gif

Хубава програма.. а има ли опция за запис на image/.iso/? Защото имам намерение да махна нерото..

П.П. Offtopic С тая програма вече 3/4 от софта ми е с отворен код и всичко, освен уин-а ми е легално :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.