Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за записване на CD/DVD (merged)

Featured Replies

Искам да ми препоръчате програма за записване на CD и DVD дискове, и съответно да ми дадете линк от където да я изтегля.

Прегледах всички теми от " Искаме програми " , но неоткрих нещо подходящо. :doh:

Nero Burning Rom - има я навсякъде.

• Автор

Предложете ми и нещо друго и ме посаветвайте кое е по-добро. Благодаря

Да не отварям нова тема, искам да попитам с каква програмка мога да запиша видеофайл с големина 4.4 GB т.к. Nero не иска искарва ми едно съобщение и не иска.

Да не отварям нова тема, искам да попитам с каква програмка мога да запиша видеофайл с големина 4.4 GB т.к. Nero  не иска искарва ми едно съобщение и не иска.

<{POST_SNAPBACK}>

От менюто на Nero му посочи , че искаш да записваш DVD-ROM(UDF) и вече ще иска. Той по подразбиране е на ISO, а там не може да е по-голямо от 2 GB

:bye:

Към cveteelina: Явно си нова още и за теб най-добро ще е Ashampoo Burning Studio 5 (Има и български превод за нея). Успех:wors:.

• Автор
Към cveteelina: Явно си нова още и за теб най-добро ще е Ashampoo Burning Studio 5 (Има и български превод за нея). Успех:).

<{POST_SNAPBACK}>

Ако може линк от кадето да я изтегля. Благодаря

За да не отварям друга тема искам да попитам, тази програма CDBurnerXP Pro може ли да записва DVD.

За да не отварям друга тема искам да попитам, тази програма CDBurnerXP Pro може ли да записва DVD.

<{POST_SNAPBACK}>

Да , може

*  Writes all kind of mediums apart from double-layer DVD (follows in next version). Burning video-DVDs is limited.

* Burn audio-CDs with and without gaps between tracks

* Burn on the fly / Burn-proof

* Supports most IDE, USB, Firewire and SCSI drives

* Rip Audio-CDs to harddrive, obtain track-information (ID3-tags) from Internet

* Burn and create ISO-files

* Customizeable with many settings

* Data verification after burn, create bootable discs

* (will be) available in multiple languages

* 100% freeware - no adware or restrictions

* bin/nrg->ISO converter, simple cover printing and much more!

* Operating systems: Windows 98/ME/2000/XP/2003 Server.

• 3 седмици по-късно...

Можеш съвсем спокойно да прегледаш нашият Каталог

• 1 месец по-късно...

Наскоро изпрoбвах Roxio Easy Media Creator 8. Претрупана и тежка, не ми хареса. Nero 7, обаче, май е същата история. Или поне натам е тръгнал. Не че 6-цата е перфектна, тя също има разни излишни глупости, но се понася.

Иначе съм чувал добри думи за NTI CD Maker, май беше.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Знчи,свалих от арената едно филмче обаче е двд и в папката колко файлове щеШ!!!

С какво да ги запиша за да върви двд-то нормално на плеъра???

Благодаря Предварително

Всяка от съвременните програми за запис има и опция за изграждане на DVD. Има го и в Nero и в Roxio Easy Media Creator и в CyberLink Power2Go. Ако евентуално си с Nero посочваш че ще записваш DVD -> DVD-Video -> New и в левия прозорец виждаш че папката VIDEO_TS ти е в червено. В десния прозорец избираш файловете , които си свалил и ги насочваш към VIDEO_TS. След това печеш и си готов.

При Roxio Easy Media Creator и CyberLink Power2Go е още по лесно, защото посочваш само папката в която ти са записани файловете.

Успех

;)

• 2 седмици по-късно...

--

Търся Програма за записване на CD & DVD работеща под Windows Vista.

Пробвах вече няколко версии на Nero ... но без успех.

--

Аз работя също под виста ето това върши работа,аз с него си записвам вече,не би следвало да имаш проблем.При мен на RC1 5600 на Вистата си върви.Успех

• 1 месец по-късно...

Здравейте.

Трябва ми безплатна програма за печене на CD DVD i DVD-videо, да е надежна и изпитана от други потребители да не включва нищо друго в себе си освен инструментите за парлене.

Предварително благодаря!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

май и нерото има подобна функция.

П.П. ей сега си записах В търсене на Свеия Граал на СД и ще го пробвам на ДВД.

май и нерото има подобна функция.

П.П. ей сега си записах В търсене на Свеия Граал на СД и ще го пробвам на ДВД.

Nero BURNING ROM е доста голям пакет.Човекът не иска излишни неща...Иначе добри са още и Ashampoo Burning Studio 6.30, ROXIO Easy Media Creator 9 Suite

Нещо леко и безплатно с интерфейс подобен на НЕРО-то е CDBurnerXP Pro 3.0.116

Disc-at-once, Session-at-once, and Track- at-Once recoding modes for all supported formats. (audio\video\data)

DVD-Video (UDF\ISO9660 bridge file systems)

Multi-session support on every format including DVD-R DL with Layer Jump

mode.

.ISO file editing and recovery.

Support for DVD-R DL Layer Jump recording.

Data compression options for on-the-fly Data CD\DVDs.

Data Image parsing/editing.

Bridged Data images (Joliet\ISO\UDF\El Torito)

UDF File system support.

Optional Unicode only optimized releases.

Plug-in Audio support for on-the-fly MP3\OGG\WMA decoding.

CD-TEXT for audio CDs.

Easy interfaces and high performance to maximize device capabilities.

Highly flexible for different needs.

Designed for HD and BD support in near future.

main-data.png

Други снимки:

http://www.cdburnerxp.se/screenshots.php

CDBurnerXP Pro 3.0.116

http://www.cdburnerxp.se/download.php

Small CD-Writer

scdwriter.gif

...

Програмата се отличава с изключително малък размер и в нея се съдържа наистина само минимално необходимото. Тя не притежава инсталатор – нужно е само да я разархивирате, при което заема около 400 KB място и вече може да я използвате. Затова тя е особено подходяща за пренасяне на стара дискета, ако все още държите да използвате тези носители. Едно от най-важните й предимства е, че е напълно безплатна за използване.

Със Small CD-Writer 1.33 може да извършвате всички основни видове запис – многосесиен и автостартиращ (boot) диск, ISO образи и др., както и да разглеждате вече готовите сесии и да извличате файлове от тях. Програмата автоматично засича вида на вашето оптично устройство и определя максимално възможните скорости, като непосредствено преди записа имате възможност за промяна (при автоматичното разпознаване на дисковете всичко работеше както трябва).

Интерфейсът й е пределно опростен, като най-важната особеност е, че е на руски език, без възможност за промяна. Работният прозорец е един и в лявата му част се намира поле, в което се изобразяват файловете и папките в проекта. Могат да се избират от главното меню, но най-лесният начин е директно да се влачат и пускат с мишката от Windows Explorer. Вдясно от него са поставени трите функционални бутона: “Инфо” – с него получавате информация за поставения в записвачката диск, “Очистить” – за изтриване на презаписваеми дискове и “Записать” – за стартиране на записа.

Под бутоните има индикатор за нивото на запълване на диска и още две полета, в които се изобразява информация за проекта и текущия избран файл.

Една от другите отличителни черти на Small CD-Writer е, че тя не кешира предварително файловете, и затова може без проблем да я използвате дори и в случай че твърдият ви диск е препълнен. Бих отбелязал специално функцията за изтриване на презаписваеми дискове, тъй като според мен тя превъзхожда дори тази на Nero! В моята практика често попадам на проблемни CD-RW-та, които ми е невъзможно да изтрия нито чрез Nero, нито директно от Windows. Единствено Small CD-Writer успява да ми помогне в такава ситуация и затова бих препоръчал да стои върху твърдия ви диск, дори и да използвате друго решение.

За съжаление последното обновяване е от 17 септември 2004 г., но според мен това няма особено значение. Факт е, че приложението върши добре своята работа, и нищо повече не е необходимо. Може да изтеглите Small CD-Writer от: www.avtlab.ru.

Източник: computers.bg

Забелязах ,че няма функцията CD to CD.На мен ми трябва понякога.Първите ми впечатления за нея са добри.

Явно ще трябва да потърся друга програма или да използвам Неро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.