Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пробем с FlexType и писането на някои букви

Featured Replies

Здравейте!Днес видях,че не мога да пиша "Л"(само в BG) и "Q" като маЛки букви.ИзпоЛзвам FlexType .Надявам се да ми помогнете.БЛагодаря ви предваритеЛно...

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Мога да ти препоръчам да го деинсталираш...и да си качиш един BG Phonetic за фонетичната подредба (Windows XP си има поддръжка за BDS)

Remove FlexType

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=703778

BG Phonetic

1105709105.gif

http://boyan7640.my.contact.bg/Programs/In...Phonetic_BG.exe

• Автор

Не става.Инсталационната папка е само Датекс и ми иска диск с Уиндоус.Сега имам само Фонетик.Други идеи имате ли?Аз не откривам нищо...

• Автор

Интересно,че Shift изклюва caps lock и от лампичката....

Парен чук по Windosw-а и обикновен чук по твоята глава за това, че ползваш ФлексТайп. Точно в това ти е проблема.

П.П. Извинявай за обидата, но ... абе хора не разбрахте ли че ФлексТайп е вреден за вашия компютър!?!

П.П. Извинявай за обидата, но ... абе хора не разбрахте ли че ФлексТайп е вреден за вашия компютър!?!

Не. :lol6: Ползвам го от 4 години и никога не ми е правил проблеми. :lol6: Явно не за всички е проблемен Flex-ът. Обаче авторът на темата май ще трябва да ползва друг кирилизатор. ;)

Не. :) Ползвам го от 4 години и никога не ми е правил проблеми. ;) Явно не за всички е проблемен Flex-ът. Обаче авторът на темата май ще трябва да ползва друг кирилизатор. :beer:

Да,не за всички е проблемен,но за повечето е.Аз също преди съм го използвал,но много ми се ровеше навътре из регистрите и му теглих ножа.За повече инфо-тук.

Ето и тук има една прекрасна фонетика! ЦЪК :beer:

• Автор

Благодаря за помоща ви,особено на Nikolai1990!Преди малко преинсталирах Уина,качвам FlexType и отново същия проблем.Nikolai1990 е дал чудесен линк,който ми помогна да оправя проблема.Повече няма да инсталирам FlexType!

Искам да пояснение за други потребители който прочетат тази тема.Поради причината от видян коментар.

При повечето езикови добавки който искат диск за да продължи диска от който се нуждаете е вашият windows .На който му се появи сащиа проблем просто да постави Win диска и нека сподели дали е имал проблем.

Какво значи инжинер?

Неправилно произнасяне на думата "инженер".

А Инжинера е човек борещ се за правилно кирилизиране на Windows-а и създал фонетична клавиатурна подредба за Win95 и WinNT.

Благодаря за помоща ви,особено на Nikolai1990!Преди малко преинсталирах Уина,качвам FlexType и отново същия проблем.Nikolai1990 е дал чудесен линк,който ми помогна да оправя проблема.Повече няма да инсталирам FlexType!

Уиндолс с вградената си кирилизация е като кола с оригиналните си части!

Инженера

• Автор

Хора,компа ми се гаври с мен!Преди малко копчето на Я и S не работеше и се наложи нанова да инсталирам BPhonXP2 .Има ли някои предсава защо става така?Единствения проблем,който намерих е,че Уина ми няма cmmgr32.exe ,но този файл не е бил важен.Надявам се да ми помогнете...

Хора,компа ми се гаври с мен!Преди малко копчето на Я и S не работеше и се наложи нанова да инсталирам BPhonXP2 .Има ли някои предсава защо става така?Единствения проблем,който намерих е,че Уина ми няма cmmgr32.exe ,но този файл не е бил важен.Надявам се да ми помогнете...

За да нямаш проблеми с кирилицата, не инсталирай ФлексТайп. За фонетика използвам Кирила 2003+, която е безплатна за домашни потребители, а за БДС използвам Bulgarian BDS KeyBoard For Windows XP, което съм го правил лично с програми на Майкрософт. От тези два продукта съм адски доволен и нямам никакви проблеми :)cool.gif

• Автор

Сега ги инсталирах и се надявам да нямам повече проблеми.Но някои си останаха-Shisft изключва CAPS LOCK и Alt+Shift не работи.Това са дребни нища.но все пак ако някои има идея как да ги оправят ще му бъда благодарен...

Сега на работи BackSpace biggrin.gif

Да не би така да е направено от регионалните настройки в Контролния панел?

60676241zv1.jpg

Направи:

To turn off the Caps Lock => Press the Caps LOCK key

С Alt + Shift какво правиш => сменяш езиците ли... (или имаш предвид Alt + TAB?)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

Това е.С виртуална клавиатура пак не става.

645818_orig.jpg

Сега отсамосебеси Backspace се оправи....засега

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Неее премести отметката на: cool.gif

49068087zj4.jpg

To turn off the Caps Lock => Press the Caps LOCK key

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор
biggrin.gif Благодаря!Рестартирах компа и засега няма проблеми.Надявам се.че няма и да има...
  • Автор

Добро утро!Засега всичко е наред освем това

646493_orig.jpg

Как мога да оправя големия шрифт и болта?Така е с повечето програми.Благодаря ви предаврително...

за БДС използвам Bulgarian BDS KeyBoard For Windows XP, ...

Тази клавиатурна подредба замества ли оригиналната на Microsoft или се използва съвместно с нея?

• Автор

Оправих го! :) Трябвало е да добавя няколко отметки в Code page conversion tables . Благодаря на всички . които ми помогнаха!

Тази клавиатурна подредба замества ли оригиналната на Microsoft или се използва съвместно с нея?

Работи съвместно с нея. Просто съм направил някои дребни промени, за дастане точно както е оригиналния БДС cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.