Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американски учени: българите са тъпи

Featured Replies

Аз също не разбирам нищо от математика,

но това не ме прави половин човек нали?

Написал съм, че няма наука без наметатика, никъде не съм писал, че който се страхува и бяга от математика не е човек!! Моля да се внимава по-добре, какво е писано и да не си вменяваме лъжи! Предварително благодаря! cool.gif

Сори, но това опровергава всички глупави твърдения...

Още малко информация

http://en.wikipedia.org/wiki/International..._in_Informatics

http://en.wikipedia.org/wiki/International...atical_Olympiad

http://en.wikipedia.org/wiki/Junior_Balkan..._in_Informatics

По една друга тема- защо се самопрецакваме.Причина...

Румен Христов със злато, но втори в генералното класиране на олимпиадата по информатика

Така написано заглавието, на мен лично ми е обидно, а на вас?

Не знам за какво самопрецакване се говори тук, не виждам в критичността нищо самопрецакващо. Тъкмо обратно, цялата жива природа без нито едно изключение е базирана на метода на критичността и адекватността. Винаги и навсякъде всеки един жив организъм на Земята комуницира в околната среда и търпи корекции в резултат на реалните условия на живот.

Човеците сме първите твари на тая Земя, които непременно държим никой да не ни пипа и да си правим, каквото искаме.

Не на критиката! - това никой друг жив организъм не си позволява да скандира. Никъде и никога в цялата история на живата природа. Точно затова и природата е изнамерила болката, за да отрезвява и да ни дава реално усещане за евентуалните глупости, които вършим. Само че някои хора биха продали майка си и баща си, но само и само да не изпитват болка, а после пак другите им виновни.

Събудете се!

Американците са най умния народ biggrin.gif но не ги базикайте много че имат яко бомби laugh.gif

5 пари не давам, какви са американците, мен ме вълнува, какви сме ние българите. Много добре би било, ако вместо да се обиждаме от нещо, което би трябвало да ни отрезви, да се замислим малко и да се огледаме, какво точно ни е кривото. Защото кривини имаме и то много, а като плюем било по американци или по руснаци няма да си оправим проблемите. Не знам, колко интелект се иска за да осъзнае човек тази истина, но се надявам както тука някои се хвалят, че били по-интелигентни от американците да имат тогава достатъчно сили да осъзнаят и тази истина. Успех!

Така си е, ето тук са показани интелигентните българки, които са кумири за младежта. На порадвайте се всички на тези исполини на гениалността българска. biggrin.gif

• Отговори 75
  • Прегледи 14,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.