Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Windows XP SP3-кога и какво да очакваме?

Featured Replies

Може ли линк към SP3 възможно най-новата версия?

Благодаря

Редактирано от perer (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

е те още са RC-та иначе пиши в google или ходи на сайта на Microsoft

Отдавна има HotFix, който оправя проблема с датата.Не се сещам,кой беше,но на сайта на MS можете да напишете date fix и ще излезе.

Ето какво намерих.

Една много полезна статия жалко,че е на англ. може да я преведа,ако ми остане време. :P:speak:

Цък

Редактирано от perer (преглед на промените)

Отдавна има HotFix, който оправя проблема с датата.Не се сещам,кой беше,но на сайта на MS можете да напишете date fix и ще излезе.

Точно за такъв фикс говоря, че ми промени реда на дните в седмицата.

Интернета(пиратските тракери) са пълни със windows xp sp3 build3282 някъде го наричат релийзкандидат2,другаде релийзкандидат1 рефреш2.Дайте повече информация - никъде няма нищо официално,но захапах един такъв и има 270 сийдъра(пак се тегли бавно при мене) и поне 600 лийчъра.Линк не е необходимо да ви давам/а и правилата на форума го забраняват/ но чичо Ви google,предполагам и другите търсачки ще ви върнат стотици резултати.

Така и така ще преинсталирам скоро(подсигурил съм се за вслучай,че нестане и със един сървизпак2 корпорейт),смятам и същия лиценз да сложа.

Дайте информация кога ще се появи това чудо и на сайта на Майкрософт.

• Автор

И аз го открих този файл,който наистина от 2-3 дни се търкаля из мрежата.Инсталирах го на моето хп за проба.

Инсталирал си го? ;) Кажи как се държи,оправен ли е проблема с часовника на уиндоус по Бългериан настройки?

• Автор

Не,проблемът си стои,не виждам никакви видни промени на този етап.Инсталирал съм го вчера и засега нищо различно.Държи се стабилно,нямам оплаквания освен,че според календара сме събота 27 януари. :)

При мене интернет експлорър 6 дава грешка при първото и всяко следващо стартиране.Ще търся начин за връзка с Уиндоус Ъпдейт.

Вышла Windows 7 Alpha 1 - релиз в ноябре 2009 года! Vista SP1 уже вышел - XP SP3 лишь к маю. 30 июня 2008 года прекратятся поставки Windows XP - в апреле 2009 прекратится и её поддержка!

XP остана на заден план за Microsoft... По различен начин се гаврят с потребителите и т.н. Софтуер се пише, който оправя едно, а поврежда друго в системата... и това не е в една програма. От личен опит мога да кажа, че за XP няма бъдеще

Здравейте,

И аз си сложих SP3 и да ви кажа според мен няма съществена промяна.Може би,защото уина ми е за преинстал,но това е друг въпрос.

Пробрлема с дадата си е стои.

Според мен единствената смяна е шрифтовете.

Сега ще си сложа фикса за датата да видя дали работи. :)

Къде го намерихте този фикс на страницата на Microsoft не знам, аз не можах да го открия.

Здравейте,

И аз си сложих SP3 и да ви кажа според мен няма съществена промяна.Може би,защото уина ми е за преинстал,но това е друг въпрос.

Пробрлема с дадата си е стои.

Според мен единствената смяна е шрифтовете.

Сега ще си сложа фикса за датата да видя дали работи. :eek:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=793760

Дано включат в последния момент промени в интерфейса и производителноста, нов драйвърен модел.

Промени в интерфейса няма да има няма да има нов модел за драйвъри. Причината е проста - Microsoft целят по-големи продажби на Vista, а ако добавят такива функции Vista заминава ;)

Проблема с датата аз лично няма да го поправям - така както са подредени отгоре пише неделя,пък то е понеделник,не е голям проблем.

За кога е планиран Интернет Експлорър 8.0,евентуално ще работи ли изобщо на XP или да го чакаме по-късно във сървизпак1 за Виста?

Mного въпроси за XP SP3 - предизвестената смърт на поредния опит за шлайфане на M$ операционна система. Сега е малко по-различно - Бил Гейтс се оттегля в пенсия. Остатъците от висшия ешелон или по-точно тези които ще трябва да дават нови идеи в Редмънт може да пуснат XP SP4 и т.н., подобно на Windows 2000. Но вече ще е умряла работа, след като ще спират XP от поддръжка и то съвсем скоро. Дано Виста (Глиста) оправдае шарените увъртуални очаквания. Даже Джобс от Макинтош влезе в час отдавна и направи МAC OS-X, базирана отчасти на UNIX. Хехе, да са ни живи и здрави и да ни радват тези милиардери с все по-скъпи компове и операционни системи за тях. За "информация" - тракерите бачкат - там е евтино, даже без пари! Както бачкат форумите за Windows юзърчетата, които си вземат лаптопче без OS. Искаааааам - Vista Ultimate...

Даннннн ама не ми хареса, дай пак XP! Трак - трак - тракер...

По темата - нищо добро не очаквам от XP SP3. Просто няма смисъл...

Проблема с датата аз лично няма да го поправям - така както са подредени отгоре пише неделя,пък то е понеделник,не е голям проблем.

За кога е планиран Интернет Експлорър 8.0,евентуално ще работи ли изобщо на XP или да го чакаме по-късно във сървизпак1 за Виста?

Къде го намирате този бъг? При мен всичко е нормално. Е, ХР-то е купено с машината...

Много ми бъркаше в очите този проблем с календара (дните в седмицата бяха подредени, така че първи беше неделя, като в същото време датите си бяха подредени като за първи ден понеделник).

Ако има още изпатили си от това, мога да им кажа, че проблема се решава много лесно.

Виновника е файла locale.nls. Въпреки, че няколко пъти инсталирах и деинсталирах различни релиизи на SP3, този файл не се възстановяваше до предишната версия. След ръчно изкопиране от папката C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$ и рестарт, всичко вече е наред. По-новата версия е пусната от Microsoft за решаване на друг проблем с имената на месеците (незнайно защо са решили, че имената трябва да са изцяло с малки букви).

В момента съм с SP3 v3264 и искам да уточня, че не използвам БГ интерфейс. Нямам идея защо се получи този проблем при мен, а при други не.

Искам да ти благодаря Кен за решението с копирането на ново копие на локале.нлс. Аз го взех от компа на колегата и се оправи тъпия проблем. При нас на всички машина, на които качихме СП3 цъфна проблема с календара. Освен това и с офиса например, като особено проблемно за мен беше с Аутлюка, част от работата ми е да реагирам до броени часове при получен мейл и много ме дразнеше факта, че всички писма ми идваха с вчерашна дата :)

Версията ми на локале.нлс, която плюснах на моя и оправи проблема беше от 09.09.2007... А най-лошото бе, че се наложи да работя и в неделя (т.е. понеделник...), шегувам се, разбира се biggrin.gif

Някой може ли да качи някъде този locale.nls или да даде линк към сървис пак,в който има работещ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.