Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да направя за да си Отключа Късмета?

Featured Replies

преди 4 часа, witness написа:

Не съм казала нищо подобно, казах, че съдбата или късметът са зло в някакъв смисъл, което не е и съвсем точно. Зло са такива, каквита ги мислим ние, а не каквито са в действителност. Макар че съдба и късмет са едно и също. Както и да е, едва ли ще внимаваш достатъчно дълго, за да свържеш какво пиша. 

Принципно няма зло! Злото го "правим" "ние"! То е следствие на лукавост! Всеки по презумпция се ражда добър. Зло не възниква заради късмет (да, на български е съдба), а поради лукави помисли

Цитат

Това е способността да се използват хитрини, лъжи и обмани, за да се постигнат лични цели или интереси. Лукавостта може да бъде изразена чрез думи, действия или поведение, които са насочени към измама или обмана на другите. Тя може да бъде използвана за лична изгода или за ущърб на другите.

Един вид да се облагодетелстваш за чужда сметка! Щото поради ред условия не си в състояние да постигнеш успеха на другия.

Ако човек живее в хармония със света, то определено не му е потребно да има познания какво е страдание! Всеки недоволен и/или проповядващ какво не е добро е лукав!   

преди 25 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Всеки може да си направи диагностика за това къде ще попадне и дали ще е по добре за вечността от земният живот . 

Да, така е, но кой тук ще сподели, че е избрал ада?! :) Всеки си въобразява, че ще отиде в рая, включително и ти! :) 

За мен лично ми е все тая, т.е. аз си имам съдник = Христос! За другите ... ми ... нека се допитат до техния си господар! :) 

Бог да ми прости волните и неволни грехове. Амин

• Отговори 138
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ключ

• Смешни са хората, които оправдават собствената си некадърност с това, че някой им е направил черна магия Чудя се дали да не се преквалифицирам на врачка, ходжа, поп или маг - изглежда е доста пе

• Ще ви кажа кратко и ясно, защо хората страдат от магии. Ето отговора- Защото са бездуховни. Бездуховни са и правещите (поръчващите ) магии и тези, които ги хващат магиите. От мен да знаете,че правенет

преди 7 часа, Solly написа:

Мюсюлманите ще бъдат съдени от Аллах, юдеите от Йехова, а будистите от Кармата.

Няма как Кармата (късметът или успехът) да е съдник! Стремежа на будистите е Нирвана, т.е. в този живот да я постигнат и изобщо не ги вълнова прераждането! :)  

преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

Няма как Кармата (късметът или успехът) да е съдник! Стремежа на будистите е Нирвана, т.е. в този живот да я постигнат и изобщо не ги вълнова прераждането! :)  

Те искат да постигнат Нирвана, за да не се прераждат, защото допускат, че прераждането може да им донесе страдание, а не желаят да страдат.

преди 6 часа, (:IdioibI:) написа:

!   

Да, така е, но кой тук ще сподели, че е избрал ада?! :) Всеки си въобразява, че ще отиде в рая, включително и ти! :) 

За мен лично ми е все тая, т.е. аз си имам съдник = Христос! За другите ... ми ... нека се допитат до техния си господар! :) 

Бог да ми прости волните и неволни грехове. Амин

Никой . Но под предтекст ,че има хора ,които искат в ада , защото по старому е че разврата и опиатите били там . А според мен всички удоволствия са в рая , а в ада има само мъчения и гадости .

преди 8 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Никой . Но под предтекст ,че има хора ,които искат в ада , защото по старому е че разврата и опиатите били там . А според мен всички удоволствия са в рая , а в ада има само мъчения и гадости .

По презумпция всеки се счита за добър, т.е. злото е извън него! 

Рая и ада не е по-различен от наличните в този свят условия, т.е. ти или продължаваш по инерция на оня свят или се променяш. 

За да считаш, че там са всичките удоволствия, то явно си разочарован от този свят. Защо? 

ОК, сподели, че си загубил любовта си в този свят (без значение дали е било по нелеп начин или прочие), но кое ти пречи да намериш удоволствия в този свят? Така или иначе рано или късно ще се възнесеш при своята си любов на оня свят.!? Не е ли по-добре да направиш и друга щастлива в този свят? 

Така, че: Ада е за всички с амбиция! За тях постигането на победа е по-важно! Колкото повече побеждават, то по се отчуждават и рано или късно остават сами. Жалка "картинка" представляват! В този свят остава само тяхна сянка, която с времето избледнява. 

Идеята на вечността е: Ти да си активния, т.е. правейки нещо, то да се отпуснеш и погледнеш назад във времето и кажеш = това което съм оставил в този свят е добро! = Което ще рече: Удовлетворението от делата ти в този свят е по-важно от изживените удоволствия. 

Удоволствията са кратки, т.е. на оня свят те не представляват ценност! 

Считам себе си за голям късметлия! Благодарение на родителите си, на моите преподаватели и приятели съм оставил доволни добри неща в този свят, но имам и грехове. Те обаче са тайна и не ги споделям било то тук или в действителността, защото не помагат на живота, а могат да са в ущърб на въпросния. 

Още като малък "отключих" късмета, съдбата или кармата си. И всичко това го дължа, че около мен бе Любовта! Тя именно ме мотивираше да правя чудеса, е някои не бяха свързани с мои удоволствия, но успявах да преодолея въпросните. 

И да повторя: Няма четири пътища към осъзнаване на страданията! Това го ползват слабите духом! Те именно живеят посредством чудото страдание! 

Самото страдание е кратко, т.е. за определен момент! Въпроса е да го надживееш и да осъзнаеш, че този свят е прекрасен!  

Мир вам. Амин

преди 4 минути, (:IdioibI:) написа:

По презумпция всеки се счита за добър, т.е. злото е извън него! 

Рая и ада не е по-различен от наличните в този свят условия, т.е. ти или продължаваш по инерция на оня свят или се променяш. 

За да считаш, че там са всичките удоволствия, то явно си разочарован от този свят. Защо? 

ОК, сподели, че си загубил любовта си в този свят (без значение дали е било по нелеп начин или прочие), но кое ти пречи да намериш удоволствия в този свят? Так или иначе рано или късно ще се възнесеш при своята си любов на оня свят.!? Не е ли по-добре да направиш и друга щастлива в този свят? 

Така, че: Ада е за всички с амбиция! За тях постигането на победа е по-важно! Колкото повече побеждават, то по се отчуждават и рано или късно остават сами. Жалка "картинка" представляват! В този свят остава само тяхна сянка, която с времето избледнява. 

Идеята на вечността е: Ти да си активния, т.е. правейки нещо, то да се отпуснеш и погледнеш назад във времето и кажеш = това което съм оставил в този свят е добро! = Което ще рече: Удовлетворението от делата ти в този свят е по-важно от изживените удоволствия. 

Удоволствията са кратки, т.е. на оня свят те не представляват ценност! 

Считам себе си за голям късметлия! Благодарение на родителите си, на моите преподаватели и приятели съм оставил доволни добри неща в този свят, но имам и грехове. Те обаче са тайна и не ги споделям било то тук или в действителността, защото не помагат на живота, а могат да са в ущърб на въпросния. 

Още като малък "отключих" късмета, съдбата или кармата си. И всичко това го дължа, че около мен бе Любовта! Тя именно ме мотивираше да правя чудеса, е някои не бяха свързани с мои удоволствия, но успявах да преодолея въпросните. 

И да повторя: Няма четири пътища към осъзнаване на страданията! Това го ползват слабите духом! Те именно живеят посредством чудото страдание! 

Самото страдание е кратко, т.е. за определен момент! Въпроса е да го надживееш и да осъзнаеш, че този свят е прекрасен!  

Мир вам. Амин

Явно не си бил в Отвъдното , за да цениш повече земният живот . Но аз бях там и знам че е многократно по - хубаво , затова и и рекламирам вечността и важността на добрите дела .

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov написа:

Явно не си бил в Отвъдното , за да цениш повече земният живот . Но аз бях там и знам че е многократно по - хубаво , затова и и рекламирам вечността и важността на добрите дела .

Лъжеш! Не си бил там! ;) И то е, защото и аз съм преживял смъртта! Отвън твоето познание има безброй други светове. 

Това което не споделяш е: Че ти е мъчно за твоята любов, т.е. бил си разочарован когато и "там" не си я намерил! 

преди 44 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Но аз бях там и знам че е многократно по - хубаво , затова и и рекламирам вечността и важността на добрите дела .

Ти си получил съновидение и тъй-като не ти върви в този живот, очакваш Отвъдния да е по-добър от този.

Да, там няма страдание, но няма и земни удоволствия, защото няма да имаш физическо тяло. Така че, всичко което бълнуваш, и всички желания на тялото ти, ще останат тук, заедно с тялото ти. Там ще има наслада само на душата, но тази наслада няма да е свързана с телесни удоволствия каквито очакваш.

преди 1 час, Solly написа:

Ти си получил съновидение и тъй-като не ти върви в този живот, очакваш Отвъдния да е по-добър от този.

Не! Изпаднал е в кома! Друг е въпроса дали е бил в алкохолна или прочие, но за да получиш съновидения трябва да си ползвал психотропни вещества. ;) Че е загубил нещо в този свят е факт! Това обаче едва ли е свързано с плътски страсти! ;) Те лесно се удовлетворяват с пари! 

Има и друго: С възрастта човек започва да осъзнава своите пропуски в този живот. Не обръща въобще внимание на удоволствията които е изживял. 

Удоволствието е също кратко както и страданието! По-важно е да имаш с кой да ги споделиш! 

Примерно: За теб е удоволствие всичко което е свързано с веган общността, а за мен пък е всичко свързано с добре печената свинска пържола! :) = Няма разбирателство между нас! :) 

Ето и нещо което е мое съновидение:

36406b5fede6ecf1e134edd16e7a5d99-01-11.j

= изчистено и семпло!

Споделих го с жена ми, а тя не! По и хареса:

scout-traveler-concept.jpg

= практично и женствено! 

:) 

Въобще: Много мои детски страсти са се сбъднали до този момент. Включително и плътски. И, ако някой има проблем с късмета и все още не знае как да го "отключи" го заменя с неща от Ошо или Агни Йога! :) = Това е висша суета, а не духовност! 

Мир вам. Амин 

преди 23 минути, (:IdioibI:) написа:

Удоволствието е също кратко както и страданието! По-важно е да имаш с кой да ги споделиш! 

Хора като Анжел, които не чувстват удовлетвореност от този живот, проектират желанията си за Отвъдния. Това за което мечтаят, но не могат да постигна тук, бленуват и са убедени, че ги чака единствено в Отвъдния свят. Това е и мечтата на всички несретници. Това проповядват и вашите религии. Тук проповядват да си беден, но обещават богатства и изобилие в Отвъдното. Но това е само за тези, които не могат да постигнат тези неща тук.  Тези които имат желания да имат много жени, но не могат да ги имат в този живот, мечтаят и вярват, че в Отвъдния ще имат цели хареми с жени. Също като Анжел, на когото не му върви с жените. Мечтаейки за Отвъдния свят, той пропуска да живее тук и сега. Все пак, мечтите и фантазиите са безплатни.

преди 54 минути, Solly написа:

Това е и мечтата на всички несретници.

Едва ли е бездомен, беден, босяк, скитник, номад, авантюрист. 

Тук е споделил, че живее в доволство! Единственото което е загубил е любима жена. 

Уж е бил в отвъдното, но не я срещнал нея, а е "срещнал" своя бог. = Което по своему говори, че се е разочаровал от жените! ;) Що ли? 

По-вероятно е да обвинява себе си за въпросната загуба! => НО, това е в областта на психологията, а не в областта на вярата! 

От тази гледна точка, то които вярват на късмета, на съдбата си, на кармата или производни понятия свързани със случайностите са обречени на вечно колебание в този свят! 

Всички мъже и жени са еднакви! Различни са им мечтите! По-удачно е да се свържеш с еднакво мислещ, а не с противоположно мислещ! 

Кой обаче е честен в користната си цел? Хората са по-склонни да ползват лукавост, за да привличат последователи. 

Та, замени несретник с неудачник и по ще съм склонен да приема съждението ти! ;) 

Защо ли няма тема "християнство за любопитни"? :) = Защото навлеци на християните не им трябват!!! :) 

Ей за това съм християнин = не ми трябва да знам какво е добро или зло, а само поуката от делата на Христос! => Бил ли е глупак или такъв му е бил късмета?! Не! 

Та, като се знае какъв несретник е бил Христос, то да оприличаваш @Anzhel Dimitrov на него е неуместно! :) = Показва само колко си невежо по отношение на духовния живот в този свят! 

Мир вам. Амин

преди 4 часа, Solly написа:

Мечтаейки за Отвъдния свят, той пропуска да живее тук и сега.

:) ако той имаше "тук и сега" нямаше да има потребност да мечтае за каквото и да е. И цялата тази идиотщина, маскирана зад социални идеализирани клишета и папагалщини нямаше да я има. 

преди 4 часа, Solly написа:

Все пак, мечтите и фантазиите са безплатни

Да. Но не само чуждите - креаторските фантазии също са безплатни и са цел на авторката им да й е по-добре, по-спокойно, по-приятно и да си присвои усещането за толкова нужната й самоувереност. Така са и въпросните няколко житейски лузъра с детски рани - с мечти и фантазии се напъват да компенсират мизерията отвътре, което хич не е проста работа и те отдават в това целия си житейски потенциал.

преди 9 часа, (:IdioibI:) написа:

Лъжеш! Не си бил там! ;) И то е, защото и аз съм преживял смъртта! Отвън твоето познание има безброй други светове. 

Това което не споделяш е: Че ти е мъчно за твоята любов, т.е. бил си разочарован когато и "там" не си я намерил! 

Задгробният живот е доста различен от земният . В Отвъдното е доста по - хубаво ако си заслужил , но на теб не ти е харесало там защото си привързан към земният живот .

То не е само една , ама не разбираш , че в задгробния живот ще съм с всички бивши пак .

преди 9 часа, Solly написа:

Да, там няма страдание, но няма и земни удоволствия, защото няма да имаш физическо тяло. Така че, всичко което бълнуваш, и всички желания на тялото ти, ще останат тук, заедно с тялото ти. Там ще има наслада само на душата, но тази наслада няма да е свързана с телесни удоволствия каквито очакваш.

Ти понеже си била там и знаеш . А аз бях там и знам по - добре от всеки . 

И не е съновидение ,а преживяване . 

За заслужилите си има удоволствия от всякакъв род . Това че повечето от ,които са били в Отвъдното  не са заслужили удоволствия , и се връщат уплашени тук е отделен въпрос .

преди 7 часа, (:IdioibI:) написа:

Тук е споделил, че живее в доволство! Единственото което е загубил е любима жена. 

Уж е бил в отвъдното, но не я срещнал нея, а е "срещнал" своя бог. = Което по своему говори, че се е разочаровал от жените! ;) Що ли? 

По-вероятно е да обвинява себе си за въпросната загуба! => НО, това е в областта на психологията, а не в областта на вярата! 

От тази гледна точка, то които вярват на късмета, на съдбата си, на кармата или производни понятия свързани със случайностите са обречени на вечно колебание в този свят! 

Всички мъже и жени са еднакви! Различни са им мечтите! По-удачно е да се свържеш с еднакво мислещ, а не с противоположно мислещ! 

Кой обаче е честен в користната си цел? Хората са по-склонни да ползват лукавост, за да привличат последователи. 

Та, замени несретник с неудачник и по ще съм склонен да приема съждението ти! ;) 

Защо ли няма тема "християнство за любопитни"? :) = Защото навлеци на християните не им трябват!!! :) 

Ей за това съм християнин = не ми трябва да знам какво е добро или зло, а само поуката от делата на Христос! => Бил ли е глупак или такъв му е бил късмета?! Не! 

Та, като се знае какъв несретник е бил Христос, то да оприличаваш @Anzhel Dimitrov на него е неуместно! :) = Показва само колко си невежо по отношение на духовния живот в този свят! 

Мир вам. Амин

Аз бях в отвъдното преди да я изгубя .

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

в задгробния живот ще съм с всички бивши пак .

Това пак е поредната твоя фантазия.

Ти може да желаеш да си с бившите, но те може да не желаят това. Има толкова разведени хора, които не желаят изобщо да виждат бившите си, както и хора които не желаят да виждат дори близките си.

Твоето тяло ще умре и ще остане тук в пръстта, а душата ти ще отиде на почивка в Отвъдното. Няма как душата ти да има същите преживявания както физическото ти тяло. Това не можете да го разберете фантазьорите, които не сте удовлетворени от живота си на Земята.

преди 42 минути, Anzhel Dimitrov написа:

За заслужилите си има удоволствия от всякакъв род

Заслужилите ще бъдат връщани тук, или на някоя друга планета. Тук е и Раят, и Адът. Тук можеш да преживееш всякакви удоволствия на тялото и душата, но Там отива само душата и освен блаженство за душата, няма как да преживееш физическите удоволствия на тялото.

преди 8 часа, (:IdioibI:) написа:

Та, замени несретник

Синоними на думата несретник са също - неудачник, непрокопсаник, човек без късмет, нещастник

преди 52 минути, Solly написа:

Това пак е поредната твоя фантазия.

Ти може да желаеш да си с бившите, но те може да не желаят това. Има толкова разведени хора, които не желаят изобщо да виждат бившите си, както и хора които не желаят да виждат дори близките си.

Твоето тяло ще умре и ще остане тук в пръстта, а душата ти ще отиде на почивка в Отвъдното. Няма как душата ти да има същите преживявания както физическото ти тяло. Това не можете да го разберете фантазьорите, които не сте удовлетворени от живота си на Земята.

Заслужилите ще бъдат връщани тук, или на някоя друга планета. Тук е и Раят, и Адът. Тук можеш да преживееш всякакви удоволствия на тялото и душата, но Там отива само душата и освен блаженство за душата, няма как да преживееш физическите удоволствия на тялото.

Пак да питам - била ли си в Отвъдното ? та говориш с такава увереност , какво е след смъртта , и какво ще се случи с мен и с бившите ми . 

преди 26 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Пак да питам - била ли си в Отвъдното ? та говориш с такава увереност , какво е след смъртта , и какво ще се случи с мен и с бившите ми . 

Ако приемем, че прераждането е истина, значи всички сме били там и сме дошли отново тук ... стига да не е първото ни раждане в тяло.

преди 2 минути, Solly написа:

Ако приемем, че прераждането е истина, значи всички сме били там и сме дошли отново тук ... стига да не е първото ни раждане в тяло.

Ако , но аз не приемам теориите с преражданията . Има само един живот и след това рай или ад .

Ти приемаш нещата с ако , но аз съм се стремял да получа отговорите и съм ги получил , и съм се стремял да попадна в Отвъдното ( за ,което също съм се потрудил в стремежа си да се убедя на  💯 от 💯 процента за Вечността ) , защото това е най - важното за един човек - Вечността и знанията за нея . 

Повечето хора ( включително и вие ) се стремят да узнаят бъдещето , докато по - умните се стремим да си го устроим в наша полза . Това е и голямата разлика , която за повечето хора е неразбираема , защото подходите са различни като аз мисля не само за днес и утре , а за Вечността . Повечето хора казват - то не се знае утре какво ще стане а той мисли за след смъртта . Какво да правя като Вечността съм я проумял още като ученик , докато болшинството са се оставили на течението . Затова ще сме единици ,които ще ползват пълният капацитет от райят , а другите ще си оснатете на ниво клюкарщина ....

преди 10 часа, Solly написа:

. Също като Анжел, на когото не му върви с жените. Мечтаейки за Отвъдния свят, той пропуска да живее тук и сега. Все пак, мечтите и фантазиите са безплатни.

Е , кой какво му вървяло , само да напомня че съм доволен от миналото си .

Наживял съм се за сто твои живота . Не е мечтаейки за Отвъдния  , а изграждайки си отвъдния . 

преди 9 часа, (:IdioibI:) написа:

Мир вам. Амин

Аз съм честен в користните си цели , като признавам че правя всичко в името на райската Вечност .

преди 9 часа, Solly написа:

Синоними на думата несретник са също - неудачник, непрокопсаник, човек без късмет, нещастник

Дори не се сещаш защо са синоними, но това е до владеене на българския език. =>

Цитат

Синонимите са близки по значение думи

НО не са еквивалентни! => Смисъла им е различен! неудачник = без късмет; несретник = не се е уредил. 

Близки, но с различна денотация! 

Цитат

Денотативното значение на думата дава информация за това, какво фактически е обозначено с дадената дума, определя класа на обектите

Обектът в темата е късмет! => @Anzhel Dimitrov многократно е споделил, че води доволен живот, т.е. се е уредил в него! 

= Твоето невежество явно не е само в духовната сфера! 

Пак да те попитам: Това, че Христос е бил несретник (неудачник) прави ли го глупак или такъв му е бил късметът

преди 11 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Задгробният живот е доста различен от земният . В Отвъдното е доста по - хубаво ако си заслужил , но на теб не ти е харесало там защото си привързан към земният живот .

То не е само една , ама не разбираш , че в задгробния живот ще съм с всички бивши пак .

Доста глуповато мислиш. :) Бивши любови няма! :) ОК, в този свят коя от тях бе истинска? Защо към някоя която все още е жива не се "завърнеш"? 

Ангеле, нещо си съгрешил към жените. Затова и си сам в момента. Свързваш жените само с плътски удоволствия. => По общо = Явно нямаш късмет с избора си на жена. => Очи пълни, ръце празни! :) И, затова считаш, че "там" в отвъдното ще е по-добре. :) 

Цитат

Блажени бедните духом, защото тяхно е царството небесно. Блажени плачещите, защото те ще се утешат. Блажени кротките, защото те ще наследят земята. Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят. Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани. Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии. Блажени изгонените заради правда, защото тяхно е царството небесно. Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно каква и да е лоша дума заради Мене.

Радвайте се и се веселете, защото голяма е наградата ви на небесата; тъй бяха гонени и пророците, които бяха преди вас.

@Anzhel Dimitrov, блаженството няма нищо общо с удоволствията! Затова и в този свят трябва да ги изпиташ, а останалото е за оня. ;) 

= Оня свят е за бедните духом! Т.е. в отвъдното те властват! Именно на несретниците и на неудачниците Бог ще им даде власт! 

=> Затова приживе наваксвай! Не бленувай за отвъдното! => Там ще ти се даде от това което ти е липсвало в този свят! 

От тази гледна точка, то аз съм се насочил към ада, защото няма нещо което да не съм изживял! :) 

По-хубаво от да изживееш блаженството в този свят няма! Да виждал съм и Бог тук!!! Всичките въпросни висши страсти съм ги изживял! :) 

Така, че това е моята съдба, късмет или карма: Удоволствията и удовлетворенията си да съм постигнал сам! = И всичко това благодарение на молитви! 

Мир вам. Амин 

преди 8 часа, Solly написа:

Ти може и да приемеш, но аз не, т.е. знам благодарение на кое съм се пръкнал в този свят. => Знам и кой е бил Алфата и кой е бил и Омегата в този свят! 

Истината е: Има успоредни светове. Те се базират на различни избори в дадени важни моменти в този живот. => Което ще рече => Няма как да се преродиш в този свят! В този всичко ще бъде рециклирано! В онзи, то първо трябва този да спре да съществува! => След колко години?! Милиарди, трилиони?  

Та, ти си приема определени истини, а аз други. Няма ако или ако, както няма първо раждане в тяло! :) Ти или имаш дух, дъх, хъс за живот или нямаш! 

Бъди щастливо и не се занимавай с неща които не те вълнуват.    

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

Т.е. в отвъдното те властват! Именно на несретниците и на неудачниците Бог ще им даде власт! 

Значи, в този свят Бог ги наказва, но в другия ще им даде власт! И защо не им я даде тук, а Там?

преди 13 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм честен в користните си цели

Користност и честност са оксиморони!

, докато по - умните се стремим да си го устроим в наша полза

Ако беше толкова умен, щеше да се устроиш още в този живот! Но докато умните правят живота си хубав тук, неспособните чакат това което не могат да постигнат тук, да им се даде Там!

аз не приемам теориите с преражданията

Трябва да се образоваш още доста. Дотогава вземи прочети някоя книга от Майкъл Нютън или Долорес Кенън.

pytiat-na-dushite-d-r-majkyl-niutyn-350x524.jpgМежду смъртта и живота - Разговори с отвъдното Възнесение 9789549291667

преди 20 минути, Solly написа:

Значи, в този свят Бог ги наказва, но в другия ще им даде власт! И защо не им я даде тук, а Там?

Користност и честност са оксиморони!

Какво наказание ти се върти между ушите?! :) Бог в този свят е дал едно: Свобода на избора ти, т.е. да избираш над кого да властваш! => Само едно е забранил: Да не властваш над друг човек или човеци! 

Образно: Аз нямам власт над теб и ти над мен нямаш! Всяка твоя мисъл за наказание няма как да е моя. 

Прави Любов! Не мисли за това, че ще бъдеш наказан! Христос знаел ли е, че ще го накажат? Защо доброволно се е склонил да бъде съден от чужд цар?

Бог не съди в този свят никой, а изисква да вярват в заветите му! Отдавна е ограничил правата на човеците видейки, че човек е съблазнен от познанието! Въпреки това им съдейства, за да облекчи срама им! = Това е неговата милост! 

Всеки дръзнал да посегне към познанието, то Бог му праща изпитания, а не наказва! Човек, ако праведно е по постъпва, то го добавя към своя екип или не му позволява да продължи във вечния живот. На тези, които са грешници, то там съдник ще е Христос! 

преди 7 минути, (:IdioibI:) написа:

Какво наказание ти се върти между ушите?!

Знам, че не си чел Библията и не знаеш какво пише там. А там пише, че Бог наказва хората, още в този свят!

Еремия 21:14
И ще ви накажа според плода на делата ви, казва Господ; и ще запаля огън в леса на тоя град, та ще пояде всичко около него.

Еремия 16:18
И най-напред ще им въздам двойно За беззаконието им и за греха им, Защото оскверниха земята Ми с труповете на гнусотиите си, И с мерзостите си напълниха наследството Ми.

Притчи 24:29
Не казвай: Както ми направи той, така ще му направя и аз, Ще въздам на човека според делата му.

преди 20 минути, Solly написа:

Знам, че не си чел Библията и не знаеш какво пише там. А там пише, че Бог наказва хората, още в този свят!Еремия 21:14
И ще ви накажа според плода на делата ви, казва Господ; и ще запаля огън в леса на тоя град, та ще пояде всичко около него.

Еремия 16:18
И най-напред ще им въздам двойно За беззаконието им и за греха им, Защото оскверниха земята Ми с труповете на гнусотиите си, И с мерзостите си напълниха наследството Ми.

Притчи 24:29
Не казвай: Както ми направи той, така ще му направя и аз, Ще въздам на човека според делата му.

Не, не знаеш,

(Би следвало да разпознаеш от къде е моя цитат!) 

отделно не виждаш => "Ще ви накаже", т.е. ако не следвате неговата Божия промисъл! 

Това е предупреждение, а не акт!!! 

Виж какво си написала:

Цитат
преди 41 минути, Solly написа:

=> Грешен извод си извела за моите схващания какво Бог дава и какво ще даде след смъртта ти

За разлика от теб, то аз не мисля с познания, а със знания! Те до момента са ми помогнали да живея в охолство. Дори повече от тук регистрираните. Имал съм власт, но не над човеците, а над всичко останало, включително и над живота на животните. 

Всякакъв вид блаженство съм изживял! Не съдя никой, нито го наказвам! Не посягам на чуждо!!! Доволно имам!!! Включително и от духовно естество! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.