Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

:wors::wors::wors:

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кликнете ТУК! Много забавна и оригинална идея за СтарГейт :gift:

Пишете какво мислите!

Страхотно е :clap: Евала на този, който се е сетил. Разгледах епизод 1 и 2, сега ще видя трейлърите. Интересно ми е как са направили... а стига бе... "водата" - това по средата на Старгейт (приличащото на вода) как се казва :yanim: та него де как са го направили?

Репликаторите са супер. Клиповете за съжаление са на италиански...

Поздравления, Тор, за сайта :clap:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Vala мерси много то че4е го има в нашия локал. ей сеа го дърпам и гледам :):):clap:

Alt_CX мерси и на тебе. тва е направено на пеинт за около 10 минути. :)

Изгледах го.Супер интересен и забавен е!!! Но мисля че този черния сгреши с избора си да потули всичко.

Много ми харесаха 120%! 50% процента бомбата гърми, 70% оспяват да захранят портала и няколко процента се препокриват - захранват портала и бомбата гръмва :):):)Публикувано изображение

Пишете какво мислите!?! :)

Редактирано от Thor (преглед на промените)

...тва е направено на пеинт за около 10 минути. :)

...

Пишете какво мислите!?! :)

Сериозно??? Пфу, на мен ми се сториха истински фенове, които бая са се постарали...

Не мога да коментирам новата серия, чакам субтитри ;)

Между другото честит ти рожден ден :line dance::) и наздраве :beer:

не съм сигурен че знам??? а за новата серия ей сеа я дърпам :)

Така,аз от доста време не съм се мяркал с по-сериозен пост,ама то като гледам никой освен Тор не

пише по-сериозно напоследък...... :speak:

Ей,юнаци и юначки!Недейте така!Раздвижете темата! :wors:

Аз имам да ви съобщя, че в Замунда излезе Старгейт Инфинити - анимационен сериал, посветен на

СГ-вселената:

http://######/details.php?id=82068

Надявам се да ви хареса!!!

абе хора случайно някой да знае точно ама точно кога ште излезе 4 сезон на STARGATE ATLANTIS

тоя сериал така ме е зарибил харесеа ми повече от всички сериали които сам гледал до сега :headphones:;):clap:

на храта които го правят

абе хора случайно някой да знае точно ама точно кога ште излезе 4 сезон на STARGATE ATLANTIS

тоя сериал така ме е зарибил харесеа ми повече от всички сериали които сам гледал до сега :clap::clap::clap:

на храта които го правят

Мисля, че есента някъде.

В Щатите е есента, но канадците може пак да ни изненадат, кой знае...

venisha много мерси за сериала 6те го дръпна утре дръги ден като намеря време :wors::):)

abe hora daite nqkakav link ot kade moga da si drapna seriite ot parvi do deseti sezon na starget 4e tam ot kadetogi svalqm polovinata ne tragvat plssss blagodarq predvaritelnoo :yanim:;);););););););)

Ами не знам откъде сваляш. В http://######/ ги има всички сезони. В http://######/ има доста, но дали са всички не знам.

И в http://www.######/ има много Старгейти.

Ето и още един :)

http://######/details.php?id=82631

http://######//details.php?id=69287

Това са линкове за 18тия епизод на 10 сезон(който излезе снощи)!

Enjoy!!!

П.П.Аз лично сезоните ги свалях от find-bg.com!

:yanim::yanim::yanim::yanim: ot nikade ne stava ima gona vsqkade tuk nqma siid tam pak polovinata ne tragvat ot piratbay se darpa ima siid no se darpa sas 1 kb/s , 2kb/s RAZOCHEROVAN sam che vsichki sa takiva egoisti :):):):brick wall::brick wall:

:help::help::yanim::yanim: ot nikade ne stava ima gona vsqkade tuk nqma siid tam pak polovinata ne tragvat ot piratbay se darpa ima siid no se darpa sas 1 kb/s , 2kb/s

RAZOCHEROVAN sam che vsichki sa takiva egoisti :):doh:;):sobbing::speak:

Ами не мога да ти помогна особено - аз съм го теглил от find-bg.com и от Замундата, а в момента замундата не бачка, а пък във find-bg не знам какво е положението..Пробвай в арена.Там би трябвало да стане.

Едит:Във ###### има 123 активни торента със ключова дума stargate.От там ако не услееш да го изтеглиш, просто не знам.....

Редактирано от venisha (преглед на промените)

ужас вече се стигна до 18 епизод много лошо. още 2 и сериала свършва Публикувано изображение:yanim:Публикувано изображение:speak:Публикувано изображение:doh:Публикувано изображение

ужас вече се стигна до 18 епизод много лошо. още 2 и сериала свършва Публикувано изображение:)Публикувано изображение:(Публикувано изображение:(Публикувано изображение

Да,така е... :whist:

Но от друга страна, ако нещо не ги оплескат, това ще са два от най-добрите епизоди..

Едит: руснака, какво стана с тегленето?Оправи ли се?

Редактирано от venisha (преглед на промените)

rusnaka3, от където и ти идват проблемите с торентите в замунда, то те определено не са свързани пряко с тракера и файловете, които сваляш през него. В крайна сметка, не може сума народ да сваля и гледа и една отрицателна дума да не е казал относно качеството на продукта, а ти единствен от многото да се оплакваш... Не че не е възможно или не казваш истината. Напротив, но трябва да се замислиш, че щом и тук, сред редовните фенове се намират такива, които не само свалят, но и ти дават замунда като вариант, то значи проблемът определено е в теб. Препоръчвам ти най-искрено да си провериш кодеците. Напълно е възможно проблема да идва от тях. Да са по-стари или някоя опция да не е отметната и съответно да не е активна ... така че успех с начинанието. Що се отнася до егоистите... Все някога идва момент, в който дори и най-големите фенове, трябва да продължат напред и да запишат или изтрият това, което е на хардовете им. Така че не можеш да обвиняваш хората просто ей така в егоизъм. Съмнявам се някой да е провокирал подобно чувство или състояние лице в лице с теб, нали?

Нямам какво повече да кажа относно този коментар... за линковете..

Що се отнася до факта, че темата замря. Нормално. Не се и изненадвам. През последните няколко месеца, освен да се обсъждат вече обсъждани неща и да се пишат по едно две изречения с инфо, а останалото да се дава само като линкове... Това определено би убило интереса. В крайна сметка от месец насам, поста на vala беше най-дълъг и то може би, защото момичето си наваксваше за дългото отсъствие и се опитваше да отговори на максимално голям брой зачекнати въпроси.

Дори мога да се сетя за един ясен пример на човек/ потребител. фен/, който изобщо няма да прочете всички тези линкове, които venisha/ не че те опреквам в нещо/ дава... - Алти, която не знае английски и освен ако някой не седне да преведе написаното, няма да го прочете/ макар, че и преведено е малко вероятно, ако е много дълго... - това е малка шегична между нас, разбира се/.... В крайна сметка всички сме фенове, но коментари от по изречение с линк не представляват сериозен интерес... Какво може човек да коментира относно подобно изказване... мисля, че нищо конкретно. Четенето на линкове е божествено нещо, когато имаш време, обаче... Дават ти богата информация. Зареждат те с положитела енергия, защото тоновете нова и интересна информация те правят щастлив от факта, че си научил нещо ново за любимият си сериал. Но когато нямаш време.. Ех, линковете се насъбират един след друг... изоставаш с наваксването, домързява те да четеш още и още и още... Бъркаш се.. не можеш да сортираш всичко... Оплиташ се в собствените си мисли... И накрая решаваш, че е безмислено да коментираш, защото темата вече отдавна не е актуална.

Сигурна съм, че малцина ще са съгласните с мен, което е напълно нормално, защото мисля, че съм доказала, че разсъждавам по малко, да не кажа доста различен начин от повечето потребители... не само тук и но въобще. Аз пиша рядко, но винаги дълги постове. Кратките изречения при мен са рядкост и обикновено са плод на липсата на време, но на голямото желание да кажа нещо по няокй въпрос. В повечето случаи това са някакви грешки на съдбата, които корегирам.

Но стига с изключително дългият флуд, който написах. Но все пак се чувствах длъжна да отговоря на явно един от наболелите въпроси в темата, а имено липсата на коментари и посещаемост от страна на повечето потребители.

Сега относно последно излезлите серии и от Staragte SG-1 и от Stargate: Atlantis... За съжаление не мога да кажа, че ги окачествявам като достоен финал на сериала ... конкретно, ако говорим за Stargate SG-1. Прилича повече на претупване на сезона, което не говори добре, предвид че е финален... Този сериал върви по телевизионните ефири в цял свят вече едно десетилетие. Обхваща два века - краят на 20ти и началото на 21ви. Масово се признава и отчита, че това е един от най-великите sci-fi сериали на всички времена, редом с много други. Това е сериал, който не се спира, защото няма бюджет или добър рейтинг, а защото е стигнал до преломен момент, в който е дошло времето да се поеме по един друг път, да се постави друго начало на края. В последните няколко серии, от как гледахме осъществяването на планът на Даниел и Мерлин.. нещата не замряха, не затихнаха, не се развихриха, не... те просто пропаднаха в една бездънна яма на спокойствие и безразличие.. Последните епизоди не ми носят нищо друго освен това. Стоим пред последните серии на сезона, на сериала, на това величие на актьорска игра и уникални по рода си сценарии и аз не мога да седна и да кажа.. "Да, това е един наистина достоен финал...Изпълнен с напрежение и интрига" и не мога да го направя, защото значи да излъжа. А когато се отнася до Stargate SG-1, това определено е материя, за която няма смисъл и никога не си е заслужавало да лъжа. Не мога да кажа нещо, което не ми е присърце само за да се съглася с масата... Уви не съм такъв човек и може би това винаги ще представлява пречка в интегрирането ми към хората и техните привички. Ако на Вас последните епизоди са Ви харесали като изпълнение и идея с малките забавни и добре изпълнение, кървави екшън моменти, то значи не мислите за 10 сезон като за финален, но погледнете нещата стоят така с краят на този сезон идва краят на Stargate Sg-1, независимо колко филма направят нещата вече няма да същите... Мен подобни епизоди не задоволяват зрителският ми интерес, а Вашият?

Аз лично съм съгласна с Hathor. Наистина около линковете няма какво толкова да се коментира. Пък и както се установи не всички ги четат.. дали защото не знаят езика или нямат време не е от значение.

За последните епизоди - на Атлантис беше доста интересен и като се има предвид, че сезона не е последен беше едно от най-добрите минавания от един сезон към друг. Както самия Joe Flanigan (Шепард) каза "Отвежда сериала в напълно нова посока." Определено ще стане интересно.. Публикувано изображение

За Сг1 - и аз последните епизоди се чудих какво стана с Орай и наистина не оправдаха очакванията ми за финални епизоди... все едно гледам междинни епизодчета от 6-7 сезон :angry: Според мен спряха да въртят историята около Орай за да остане за филма. Което е много глупаво. За да спечелят от филма ще опропастят така финалните епизоди на най-добрия сериал! :angry22::sobbing::sobbing: Но има още 2 епизода дано поне те да са на ниво! :help: Макар че каквото и да си говорим ние феновете не искаме сериала ни да свършва и каквито и да са последните епизоди - няма са достатъчно добри... Публикувано изображение

Току що станах и рекох веднага да погледна какво ново покрай епизодите на Stargate SG-1...Навиците трудно се забравят май...не искам да се представям какво ще е когато вече няма да има сутришни недоспивания, за да изтегля сериала :headphones: Както и да е ... тъй като половината тракери са в ремонт, някой ги затвориха и прочие, заради смешната кампания на Бългаските творци - "Пиратството Ограбва", остана само арена заветно да си е на линия....Така че, ето го и линка към нея....макар, че сигурно вече сте си го изтеглили или определено си знаете от къде да го теглите :baby:

Връзка в АренаБГ:

Stargate SG-1 S10E19 WS PDTV XviD-CRNTV

Приятно теглене и гледане, а от мен коментарите малко по-късно... ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това са няколко снимки от официалният сайт на Sci-Fi, които по-любопитните и редовни негови потребители сигурно са виждали.

Относно епизода...Да отва беше достойно завръщане на сцената. Браво, определено събудиха желанието в мен да гледам Stargate SG-1 със затаен дъх до край. Жалко, че ни дадоха само два такива епизода и то само на самият край на сериала...Разбира се, че трябва да им какво да остане и за филмите...Сигурна съм, че ще остане много и за книгите, които скоро смятам, ако не намеря в интернет, да си поръчам от някой чуждестранен сайт. Просто това си заслужава да се гледа и чете в оригинал. Неверочтно е. Мой приятел от Канада редовно си закупува всеки по-сериозен артикул, който излиза с темата Stargate и сподели, че е изключително очарован от книгите и че ако наистина харесвам научната фантастика и Stargate ми допада като тематика, то трябва да ги прочета. Това мисля и да направя...При първа възможност.

Да, серията ме очарова. Очароваме, дори вдъхнови мисълта за хилядите спекулации, които могат да произлязът в крайна сметка относно иданата серия. Изключително добра актьорска игра видях при представянето на образа на Адрия, която беше обладана от Ба'ал. Страхотен финал за ролята на "досадния" гоа'улд, който толкова много сезони не престана да ни радва с присъствието си... А може би и никога няма да престане... В крайна сметка, тези от вас, които вече са гледали серията, сигурно са забелязали спекулациите, които самите герои направиха на финала...

Нима наистина успяха, след толкова много битки, да победят Ба'ал и Адрия - двата най-сериозни опоненти на Таури в един и същи ден? Нима наистина беше толкова лесно? Или може би пътят, който героите извървяха и който изобщо не беше осеян с рози заслужаваше такъв "лесен" финал?

Не знам какви са вашите основни впечатления. Не знам какво ще стане в следващият епизод. Мога само да си мечтая, мисля, спекулирам или просто да седна и да прочета оскъдните презентазии по въпроса и да оставя отново въображението ми да влезе в действие....Знам само едно...Финалът ще бъде грандиозен, макар и незавършен. Ще бъде велик, защото ще постави краят на една ера и ще положи основите на нова такава, може би дори оше по-велика.

Като се замисля, че идният епизод е последен за сериала, започвам да нервнича относно излизането на филмите...Защото един филм изисква време, за да се изпипа, а съм сигурна, че филмите ще бъдат грандиозни или поне много силно се надявам да бъдат такива, защото те определено ще са окончателният завършек на тази история.

Добре, много се разговорих, а трябва и на работа да се ходи и сметки да с еплащат... Е хайде до по-късно и се надявам, че тази седмица коментарите наистина ще бъдат на нивото на епизода, защото екипът сътворил тази приказна утопия го заслужава... ;)

Btw, ако има желаещи да четата за последният филм с участието на Michael Shanks могат да погледнат тук:

Michael Shanks във филма Under The Mistletoe

И тъй като днес съм във страхотно настроение и намирам тук таме разни забавни и хубави снимки, и тъй като явно ми е ден да бъда прекомерно щедра... Ето още няколко общи снимки правени във връзка с последният сезон на Stargate SG-1.

Публикувано изображение

Между другото открих торент на филма Under The Mistletoe и при първа възможност след изтеглянето му и възстановяването на Замунда, ще го кача, за да може желаещите от вас да го свалят и гледат.

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.