Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Не мога да ти помогна, не съм гледала Стар Трек.

:)

Обаче си продължавам с офтопиците:

Публикувано изображение

Премиера: 14.05.2007 г.

Режисьор: Мартин Ууд

В Ролите: Робин Дън (Уил Зимерман), Аманда Тапинг (д-р Хелън Магнъс), Кристофър Хейърдал (Джон Друит), Емили Улръп (Ашли Магнъс)

Държава: Канада

Година: 2007

Жанр: Sci-Fi / Action / Adventure

Времетраене: 17 мин.

Език: Английски

Рейтинг: 9.4/10

Резюме: Аманда Тапинг пресъздава образа на 157-годишната Хелън Магнъс, една от първите жени лекари в Кралския колеж през Викторианска Англия.

Д-р Магнъс е била сгодена за Джак Изкормвача и също така е имала дъщеря от него на име Ашли, която не знае кой е баща й. Бащата на д-р Магнъс създава убежище за свръхестествени същества, събрани от цял свят. В процеса на работа с тези същества д-р Магнъс получава дълголетие...

Епизодите са WebRip и ще бъдат обявявани един по един

Информация за рилийза:

Видео: XviD MPEG-4, 720x406

Аудио: MPEG-1 Layer 3, 48000Hz 128 kb/s

Размер: 194 mb

Кадри/с: 24.649

Времетраене: 00:17:07

Информация за сериала:

Линк към tv.com

Първи епизод: "Harbor Master"

Axel Net

Bittorent Monster - без регистрация

Втори епизод: 29.05.2007 г.

Ето и официалната страница: http://www.sanctuaryforall.com/

В първия епизод участва и Маккей :) Не му разбрах името обаче, не че разбрах от другото кой знае колко, но все пак основното го захапах.

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мога да ти помогна, не съм гледала Стар Трек.

:angry:

Обаче си продължавам с офтопиците:

Ето и официалната страница: http://www.sanctuaryforall.com/

В първия епизод участва и Маккей :) Не му разбрах името обаче, не че разбрах от другото кой знае колко, но все пак основното го захапах.

Алти, утре ще го имаш в замунда с HDTV качество...339MB, ако намериш кой да го превежда и ако естствено има още след втори епизод... ще го качвам, без проблеми...

Мерси, но качеството ми харесва, все пак е 17 минути един епизод :blink:

Вече е преведен първия епизод, при това много бързо: http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=3567

Доколкото схващам ще го превеждат и по натам или поне се надявам. Ето и темата по въпроса.

Публикувано изображение

## Режисьор : Martin Wood

## В ролите : Amanda Tapping ( Dr. Helen Magnus), Robin Dunne ( Will Zimmerman)

## Гостуващи актьори : Dan Payne ( Monster on TV), Sarah Sands ( Babysitter), Lorena Gale ( Nurse), Sheri Noel ( Molly), Diana Pavlovska ( Jagna), Malik McCall ( Birch), Cainan Wiebe ( Alexi), Kavan Smith ( Detective Joe Kavanagh), Michael Adamthwaite ( Russo), Darien Provost ( Young Will), David Hewlett ( Larry Tolson), Ellie Harvie ( Eleanor)

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : Канада

## Година : 2007

## Времетраене : 17min.

## Език : Английски

## Субтитри : Да!

## Жанр : Научна фантастика/ Екшън/ Приключенски

## Рейтинг : 9.5 (tv.com)

## Официален Сайт : http://www.sanctuaryforall.com/home.php

Публикувано изображение

## Резюме :

Sanctuary/ Убежище

Аманда Тапинг пресъздава образа на 157-годишната Хелън Магнъс, една от първите жени лекари в Кралския колеж през Викторианска Англия.

Д-р Магнъс е била сгодена за Джак Изкормвача и има дъщеря от него на име Ашли, която не знае кой е баща й. Бащата на д-р Магнъс е създател на убежище за свръхестествени същества, събрани от цял свят. В процеса на работа с тези същества д-р Магнъс получава дълголетие.

Публикувано изображение

## В този епизод :

Sanctuary WebisodeS01E01 - Harbor Master Part 1

В самото начало на епизода, сюжетът ни запознава с миналото и от части настоящето на Д-р Магнъс. Среща ни също така и с младият Д-р Зимерман, който ще изиграе съществена роля понататък в сериала. Запознава ни с едни от най-големите му страхове срещу, които ще се изправи лично във стората част на пилотният епизод. Бива ни презентиран и героят на Дейвид Хюлет, Лари Толсън, който е смятан за опасен психопат-убиец...

За съжаление информацията, която може да се намери в интерент е или за целият сюжет на Harbor Master или откъслечни изречения, които са по-конкретно свързани с цялостният замисъл на сериала. Ето защо в първото резюме на сериала ще дам повече информация за него самия. Епизодите са по 17 минути, защото не се пускат по кабелна или национална телевизия, а се излъчват директно в интернет пространството на по-горе опоменатият официален сайт. За първите три се знае, че ще бъдат пуснати за безплатно гледане в сайта, но от 4ти насетне ще се заплащат. Въпреки възможностите за различни видове релийзи, за сега е пуснат само един основен, който се води Webisode...и има различни като големина и качество на картината релийзи. По-подробна информация може да получите на официалният сайт или като задавате конкретни въпроси, на които ще се опитам да отговоря максимално бързо и точно.

СУБТИТРИ

Супбтитрите са предоставени с любезното съдействие на Dance

Значи мисля, че ти обесних днес разликата е в качеството на файла, от там и количеството....А субтитрите, за малкият файл са същите като за този, чието резщме е дадено по-горе...Най-вероятно ще направя индивидуална тема...Зависи от това какви ще са ректомготе след излъчването на втората част от първи епизод, която предстои да се появи официално на бял свят на 28ми, а в България на 29...

Иначе тази серия, за която е и описанието, можете да свалите от тук : Sanctuary WebisodeS01E01 - Harbor Master Part 1

Междудругото, Аманда изглежда много добре в този си стил...Имам предвид облекло, движения, емоциите, които лицето й изразява. Изобщо външният вид и мимики на героинята й страшно много и отиват, но пък и самата актриса е такава с главно А.

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Незнам за вас но аз се опитвам да запълня дупката която остави старгейт с други сериали. спиквам се от гледане Farscape StarTreck Monk Heroes LOST BG и кво ли още не обаче не могат да заменят СтарГейт :)

ех ,измъчих се с този формат - инсталирах си куйк тайма щтото ми го иска и нищо ,

насича и е ужасно бавно .Не можах да го изгледам.Открай време мразя Куийка и сега пак се сетих защо.Докато не се появи в сносен формат няма да си играя повече.

Незнам за вас но аз се опитвам да запълня дупката която остави старгейт с други сериали. спиквам се от гледане

Farscape

StarTreck

Monk

Heroes

LOST

BG

и кво ли още не обаче не могат да заменят СтарГейт ;)

Аз изгледах 2,3,4, на Ентерпрайз и 1ви сезон на Вояджер.

В началото ми беше тъпо ,но свикнах - голяма зарибявка.

Има някаква игра във времето по което се развиват сезоните и последователността им на пускане на екрана. Някой може ли да разясни ?

Ей хора, кога ще илиза новият сезона на Старгейт Атлантис? Доколкото разбрах трябва да е юли тази година? Някой има ли някаква информация

• 2 седмици по-късно...

Някой знае ли кога ще бъде излъчен Сезон 4?

Очаква се излъчването на новия сезон на Атлантис да започне през есента.Поне такава информация се върти

из официалните фен-сайтове. :whist:

Очаква се излъчването на новия сезон на Атлантис да започне през есента.Поне такава информация се върти

из официалните фен-сайтове. :P

Благодаря.

Излезе нова информация за СГ-1 филмите и 4тия сезон на Атлантис:

Според gateworld.net новия сезон на Атлантис ще тръгне в Щатите през Септември,ала

както всички знаем, е възможно Канадските телевизии да изпреварят американските както

стана тази година и да имаме нови епизоди и преди това:

http://gateworld.net/news/2007/06/iatlanti...ci_fi_in_.shtml

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=878

Премиерата на двата direct-to-DVD филма за СГ-1 се отложи за началото на 2008.

Новината е съобщена на gateworld.net от Twentieth Century Fox.В поста също така

се твърди,че е възможно да се направят още филми по СГ-1 историята,в зависимост

от това какви приходи ще генерират първите два:

http://gateworld.net/news/2007/06/iark_of_...released_.shtml

Редактирано от venisha (преглед на промените)

... възможно да се направят още филми по СГ-1 историята,в зависимост

от това какви приходи ще генерират първите два:

http://gateworld.net/news/2007/06/iark_of_...released_.shtml

Ха дано. Два филма на година, както "се надяват" хората, ми изглежда малко... оптимистично, но стискам палци... а DVD-тата ще си ги купя и ще се надявам скромният ми принос да не е отишъл напразно.

Иначе тръпна в очакване на третия SG сериал, който ако правилно си спомням също трябва да тръгне по някое време през 2008. И дано е по-добър от Атлантис, който за мене си е едно голямо разочарование, е, все пак засега по-добре Атлантис, отколкото нищо...

Както знаете,от известно време насам се говори за трети сериал

по Старгейт франчайза. Работното му заглавие е Stargate: Universe

и досега продуцентите ни казваха, че той ще е с изцяло нови персонажи.

Е, наскоро един от продуцентите - Брад Райт - намекна, че все пак е

възможно да видим познато лице в третия СГ сериал. И макар засега това

да е само слух, кой знае - все пак говорим за Старгейт - а там няма нищо

невъзможно :ph34r:

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=874

П.С.Sci-fi channel обяви, че премиерата на 4ия сезон на Атлантис ще е на 28 септември.

Редактирано от venisha (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Скоро прочетох че това познато лице ще е Michael Shanks, тоест Даниел. Той ще бъде главен герой в третия Stargate филм.

Здравейте и от мен е вече ама много вереме съм фен на Старгате и двата и изкам да ви дам и от мене един сайт с много снимки .Като влезите и като цъкнета на The Alians ви се показват снимки от играта.Но някой знаели дали ще излиза все пак.http://altie-bg.com/Stargate/

Редактирано от mude (преглед на промените)

Не съм сто процента сигурна, но мисля че спряха играта. Този сайт е мой, качих преди известно време снимките там за някой, иначе ми стоят на компютъра от сума ти време. Взимала съм ги оттук, но сега като гледам са по-малко. Имаше си и сайт на играта, ама вече го нямам (ако съществува още).

ПП. :speak: За феновете на Фарскейп:

ВНИМАНИЕ!

Страхотна новина, прясна, прясна smile.gif от Gateworld!

Sci-Fi ще продължи Фарскейп с още 10 Web-епизода! Все още не е ясно кой актьори ще участват!

Ето го и текста:

Fans will return to the Farscape universe in an original Web series, set to be released on SCIFI.com. The 10-part series is executive produced by Brian Henson and Robert Halmi, Jr., and produced by The Jim Henson Company in association with RHI Entertainment. "The series will revive and expand the beloved Farscape universe," according to the network.

No word yet on just which actors or characters will be involved in the project, or just when it will arrive. After being unceremoniously cancelled after four seasons, the critically-acclaimed Farscape (starring Stargate SG-1's Ben Browder and Claudia Black) returned in 2004 for the 4-hour miniseries Farscape: The Peacekeeper Wars.

Много ми е интересно как точно би продължил сериала. Но както и да го направят ако не е със същите актьори... ще ми е много неприатно Публикувано изображение Ще видим :)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

А иначе до колкота разбрах от http://www.gateworld.net че ще излиза няква игра Stargate Wolrds.Изкам дави предложа нещо всеки да кажа как изгледажда за него най-силния кораб като зема части или нещо си такова само от Старгате разбирасе

Ето и мойта представа за най-добър кораб за мене: 1.Щитовете на Орай 2.Дроновете на Древните 3.Двигателите на Асгард 4.Сами кораб да е направен от репликатори 5.ДА има персонал от Асгардите,Древните,Таури и Нокс

• 4 седмици по-късно...

Наскоро изгледах 10-те сезона и да си кажа моето скромно мнение за старгеит От 1-ви до 5-ти сезон бяха добре ,единствено ме дразнеше персонажа О'Ниил с много глупавите си коментари От 5-ти сезон нататък филма премина под опеката на Скаи-Фаи и го развалиха отвсякъде Наи-слаби сезони за мен 9,10 и 7-ми !!! За Старгеит Атлантис мога да кажа че тва е едно голямо недоразумение С нечовеши усилия и 40-50 задрямвания досега съм на 7 серия 1 сезон но смятам да го трия тва е пълен булшит Или може да си оставя някоя серия вечер когато не мога да заспя да си я пускам да ме приспива :sobbing: И тея 10 сезона /220 или колкото са там серии спокоино можеха да ги съберат в 15-20 серии,всичко друго е пълнеж !!!!!! Та така..

• 1 месец по-късно...

Ами за мен най-якият кораб е:

1.Като платформа за кораба зимаме Атлатнис (Града) С щитове оръжива двигатели.

2. Към щитовете добавяме малко от на Ori щитовете смесени с на Asgard Shields

3. Дроновете които атлатнис истрелва са комбинарат с 2 от йонните поръдиа на Tollan. Тоест пристрелаб 1 дрон + 2 йони оръдия

4. Целия Атлатнтис е от злато като на сяка кула те са 6 смисал на сяко разклонение има по един от SUPERSHIPS на Анубис.Естествено със оръжието.

5. Hyper drive- е на атлатнис комбиниран с Hyper drive of the Asgards.

6. Маскираща технология

7. Транспортни пръстени и транспортери

8. Контролен пукт като на Goauld motherships и като на древните

9. Оръжия за командера тоест Аз :rolleyes:Публикувано изображение - hand device, glowing eyes, и всички онези супер сили дето родни получи във серията Tao of Rodney.Нешо като Loc'tar.

10. И контролният стол ще бъде като този в атлатнис или ксзто този в антактика (те са едни и същи)

11. А и място за 50 ZPMs I Естесено сичките са пълни в момента.

Тва е :)Публикувано изображение;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.