Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Индианци късат територия от САЩ

Featured Replies

Потомците на легендарните индиански воини Седящия бик и Лудия кон в Америка решиха да създадат своя държава и ще се отцепят от САЩ, съобщи американската телевизия Фокс.

Представители на вождовете на племето дакота (лакота) от народа на сиуксите обявиха, че разтрогват договорите, които са подписани преди повече от 150 години с правителството на САЩ. "Ние повече не сме граждани на Съединените щати и всички, които живеят в зоната, която ще бъде нашата страна, могат да се присъединят към нас", заяви известният борец за правата на индианците Ръсел Минс пред репортери и делегация на боливийското посолство. Бъдещата им страна ще се нарича Лакота и ще включва части от щатите Небраска, Южна Дакота, Северна Дакота, Монтана и Уайоминг, където живеят около 90 000 коренни жители от това племе.

Източник: Сега

Суперско! Отивам и аз.Ех,че кеф ще бъде! Ще ловя бизони,ще си пафкам от лулата на мира,и нощем ще се гушкам до млади индианки... biggrin.gif

Крайно време беше да си поискат своето - сега най много Хамериканците да ги изтребят до крак

Крайно време беше да си поискат своето - сега най много Хамериканците да ги изтребят до крак

По-скоро така ще стане.

Леле, мен както ми се очертава да ходя в Монтана лятото.....ще има коментари от мястото на събитието сигорно :)

Сега е момента да подкрепим братята индианци,и да им признаем държавата! cool.gifbiggrin.gif;):P;) Още повече че хората са си абсолютно прави... :Pcool.gif

Те ти Косово вкъщи.

Колелото се върти.

Да, обаче американците едва ли ще позволят да се случи подобно нещо...

Сега е момента да подкрепим братята индианци,и да им признаем държавата! cool.gifbiggrin.gif:):):wors: Още повече че хората са си абсолютно прави... :Pcool.gif

Кой ли ще ни чуе?

Да, обаче американците едва ли ще позволят да се случи подобно нещо...

Не мисля, че имат някакъв шанс американците с тези индианци. С техните камъни - по тяхната глава. Сега яростните "орли" не спят. Мислят как да надхитрят индианците и целия свят, нали остава още малко от мандатния край на шибания US президент Буш. :bighat:

Великият Вожд не спи и той. Чу молбите на закъсалите си чеда и им даде мааааалко земичка да копат и садят картофи. По-скоро да направят хазартна зона без данъци - казина и такива работи :P

Нямат шанс !

По-добре да учат Иврит ! ohmy.gif

Нямат шанс !

По-добре да учат Иврит ! ohmy.gif

Български да учат!Така ще изненадат много лошо Чичо Сам.Той иврит си знае. :Pcool.gif

Трудна работа е това ама не и невъзможна.Все пак трябва да са луди да се отделят напълно.По-скоро ще получат повече права.

Все пак се запитах, дали тая новина си заслужава вниманието. Ами ако аз кажа, че обявявам територията на "Русенска област" за славянска, дали някой ще ми обърне внимание? Спомняте ли си "Разградската република " преди 10-15 години? Иначе ще е чудесно, правдата за индианците да възтържествува и на англоговорящите да им натикат един гуй в устата!

Ми ти я обяви пък ще се види.Поне ще те дадат в новините.

• 2 месеца по-късно...

Хора, някой има ли представа какво се случи с Лакота в крайна сметак? Защото всичщки медии замлъкнаха почти веднага след като обявиха за първи път събитието. Последните новини, които изрових в нета са някъде от 26-ти декември и казват, че САЩ мълчи и не отговаря на Лакота. Дали е имало някакво развитие?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.