Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра забива на всички игри - ПРОБЛЕМА РЕШЕН

Featured Replies

Лошо.Това или е дъно или е РАМ или е прецакан драивер.Значи грешката е възникнала при слагане на ново видео.Съмнявам се да не е от това.И други хора се оплакват от този проблем след инсталиране на видео карта.А може при предишния проблем да си прекалил малко с бечмарковете и да си си испържил РАМ паметта.Прекалено големия стрес на компонентите при подобни програми може да е прецакало нещо.Но да знаеи-нямаш късмет.

• Отговори 67
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Kokomil, дъното ми е 1.0 и Биоса който съм качил е един и същи за 3-те вида. Вече почна да ми прави старите номера, играя малко и се рестартира компютъра. А цифрите от синия екран не съм ги записал, а само грешките: тях съм ги написал на 3-та страница последния пост. Поне се разбра, че не е от BIOS-a.

А пък аз в предния ми пост съм ти казал, че за ориентация служат цифрите от рода на

Stop: 0x000000D1 ....
:)
  • Автор

Моя грешка, аз несчетох за важно да запиша цифрите. Сега след преинстала ми прави същите номера. Някакви идеи?

Моя грешка, аз несчетох за важно да запиша цифрите. Сега след преинстала ми прави същите номера. Някакви идеи?

Ами без цифрите :headphones: на първо четене - пробвай само с едната плочка Рам ( ако са две) или вземи друга отнякъде за проба.

Запиши и постни каква е грешката . Изтествай с Mem test памета и с HDD Regenerator харда . М/у другото ако си имал проблем с паметта най-вероятно щеше да има ядове и при преинсталацията.

Според мен се е скапала видео картата от прегряването. Пробвай с друга подобна.

• Автор

Днес вече има развитие. Смених рам паметта - проблема остана. Смених видео картата, сложих ми GeForce 8400GS 512MB DDRII - с нея играх 1:30 минути на NFS ProSpeed и MotoGP 2007 без проблеми. Ходих във фирма обясних им какво е положението, взеха моята карта и я сложиха на техен работен компютър и човека игра 15 минути на Painkiller на максимални детайли, без да засече или забие картата. А на моя компютър забива постоянно и непрекъснато. От фирмата ми дадоха за събота и неделя една карта GeForce 8500GT 512 да пробвам и да кажа как е. Аз твърдо и категорично съм решил да я махна тая 7600 и да я заменя или за 8500GT или 8600GT с по 256MB DDR3. Някакви идеи, моя компютър ли е дефектен?

• Автор

Пак се почна. Играх около 10-тина минути и компютъра заби. Рестартирах го и ми показа СИН екран. Грешката този път я записах:

STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBFB48B28, 0xBFB48B28, 0xBO384B3C, 0x00000000)

nv4_disp.dll

• Автор

Проблема се оказа RAM памет и UPS.

Благодаря на всички които помогнаха да си реша проблема.

• 1 година по-късно...

Много моля да помогнете. И моя проблем е сходен. И на мен ми се рестартира компютъра и на син екран изписва:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

RtkHDAud.sys Adress B286c785 base at B281E000, Date stamp 497ad0c

Stop: 0x000000D1/0xB84D8220,0x00000002,0x00000001,0xB286C785

Beginning dump of physical memoty.

Physical memoty dump complete.

post-182780-1257190567,4_thumb.jpg

post-182780-1257190573,53_thumb.jpg

post-182780-1257190578,2_thumb.jpg

Възможни причини: кофти драйвер, кофти Рам, повреден файл на виртуалната памет rolleyes.gif

( случайно да нямаш Logitech Mouse ? )

За по-сигурно разкачи всичко , което е на USB ( ако си накачил разни devices).

Мауса на Лоджитек - ДА

И имам на всички юсб-та закачени джвъджки.

Ще изключа вс и ще пиша пак за резултата. Понеже съм пропуснал да кажа - със Win XP pro, SP3, като Win-а е на два дена още.

Пробата: при изключването на USB devices, конкретно на инфраред устройство компа пак заби и този път е:

stop: 0x0000000A (0x0000B834, 0x00000002, 0x00000001, 0x0806E6A8E)

На мишката да деинсталирам ли драйверите ?

Компонентите на компютъра ми:

Video card Palit GF9600GSO SMART PCI-E 512MB/DDR3/HDMI

CPU AMD Athlon64 II X2 250 /3.0G/2MB/BOX s.AM3

MB GIGABYTE MA74GM-S2H/AMD 740G/ s.AM2+

RAM DDR2 2GB/800MHz Kingston

Редактирано от ufuf (преглед на промените)

Мауса на Лоджитек - ДА

И имам на всички юсб-та закачени джвъджки.

Ще изключа вс и ще пиша пак за резултата. Понеже съм пропуснал да кажа - със Win XP pro, SP3, като Win-а е на два дена още.

Грешката може да се появи при използването на Logitech MouseWare версия 9.10 и 9.24.

"Възможни причини: кофти драйвер, кофти Рам, повреден файл на виртуалната памет" - това поправимо ли е? драйвера е кофти, ама кой...?

Първо разкарай Logitech MouseWare , после чистиш регистри, рестартираш и нова Logitech MouseWare .

Що се отнася до USB-та - възможно е OHCI endpoint да не успява да намери данните в списъка.

Обнови останалите драйвери ( ако не си с последните версии).

Що се отнася до Рам паметта - най-накрая пробваш само с една платка памет ( предполагам са две) на различните слотове, след това опитваш същоно и с другата платка.

ОК. Това ще стане утре. Благодаря за помощта. Като извърша манипулациите пак ще пиша.

Сега да напиша резултата: инсталирах паследните драйвери- на дъното и на видеокартата, преместих рамтана другия слот,

След всичко това пак имаше някакъв успех. После откачих ДВД-РОМа от дъното и захранването и вече цял ден не изключвал компютъра. Това е. Ще сложа други кабели на двд-то пък после ще видим. Благодаря за съдействието.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.