Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плеър използвате - Част 2

Кой плеър използвате - Част 2 327 гласували потребители

1. 1. Кой плеър използвате - Част 2

• BS Player
      14%
      68
    • Winamp
      18%
      87
    • Windows Media Player
      10%
      50
    • KM Player
      22%
      105
    • GOMplayer
      12%
      59
    • Jet Audio
      3%
      16
    • Crystal Player
      1%
      8
    • VLC
      5%
      27
    • MPlayer
      3%
      14
    • Друг
      6%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Jet Audio!!! Малко го ползват, ама е много добър и има ефекти. :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 76
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• то хубаво е вкарана анкетата само че kmplayer и mplayer трябваше да са заедно и да се добави и smplayer към тях щото са базирани на mplayer source (пък smplayer просто е интерфейс на mplayer) и защо л

За аудио използвам- Winamp

Реших да изпробвам няколко от най-известните видео плеъри за да видя ,дали не съм се минал ,че използвам така отхвърления от някои bsplayer.

Версиите на повечето плеъри са нови или Final.

VLC Media Player portable- сравнително добър плаеър,подходящ за използване и от FLASH памет,но със малко функции, прост интерфейс, малко ресурси. Плейва и ДВД.

Gom Player - много добра картина(може би най-добрата), добър интерфейс на BG език, лоша настройка на субтитрите,заема малко повече ресурси.Плюс е ,че плейва и ДВД.

KMPlayer- добър плеър наподобяващ на Gom Player. Няма нужда от кодеци. Лъскав интерфеис,малко объркващо меню за настройка (ровиш като пате в калчища докато намериш това което ти трябва). С Възможност за използване и като аудио плеър.Но като включих ефектите на визаулизиране при плейване на музика процесорния ресурс се увеличи много.При плейване на видео също е доста ресурсоемък.Следователно доста тежичък плеър с много функции и мн. добра картина,но мн. трудно меню.

BS Player v.2-добра картина, лесен БГ интерфейс,възможност за настройка на субтирите под картината ,които др. плеъри го нямат,заема не много ресурси,

плейва почти всички видео формати вкл. и ДВД видео.

WMP 11- много добра картина,отличен интерфейс. Плейва както видео така и аудио и ДВД видео.Минус-няма възможност за гледане на филми със субтири освен ако не е инсталирана програма Vobsub.

xulplayer-попаднах на него случайно, мн. лек плеър (може би най-лекия който съм пробвал )с малко функции,приличащ малко на BS Player, заема само около 5 % при гледане на видео.Минус- малко функции.

Следователно оставам на BS Player докато не излезне нещо по добро.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Видео- КМ плеър- не съм имал нещо да го пусна и да не е свирнало( mkv,x264, h264,flac,DTS,flv, и т.н.)

Музика-AIMP2 и WIN Amp- на единия са ми 50-60 радиа , а на другия всичко останало.

• 3 месеца по-късно...
Филми - BS Player

Музика - Winamp

DVD - PowerDVD

Филми:BS Player

Музика:Winamp,Jet Audio

Разни Клипове:Media Player Classic

Aма попринцип имам още 3/4 вида и некой път ползвам и тях ;)

Филми:

1. KMplayer (адски много настройки обаче)

2. VLC-то също но откъм поддръжка и настройки на субтитри е зле)

3. Gom (заради картината, минус е насичането при .wmv форматите и мисле все още се нуждае от MPEG-2 codec за да пуска DVD-та)

Звук:

1. Foobar (заради уникалния звук; учудвам се че го няма в анкетата)

2. Winamp (заради видео стрийма и звука)

3. VUplayer (заради бързия преглед)

4. Xion (заради добрия дизайн и звук)

Редактирано от adXok (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

За музика използвам - Winamp i JET AUDIO

За филми предпочитам KM player i GOM player

За гледане онлайн - VLC player

За клипчета - Jet audio

• 11 месеца по-късно...

И на Windows и на Linux, за видео ползвам само VLC

За аудио на Windows ползвам Foobar2000, а пoд Linux - Audacious

то хубаво е вкарана анкетата само че kmplayer и mplayer трябваше да са заедно и да се добави и smplayer към тях щото са базирани на mplayer source (пък smplayer просто е интерфейс на mplayer) и защо липсва един от малкото плеъри с хардуерно ускорение за h264 - mpc-hc

лично за мен vlc sucks (особенно под линукс, mplayer обаче плейва всичко особенно като се компилира с windows-ките кодеци:P)

Определено корейския GOM Player.От доста години си го използвам и HD филмчета си гледам без проблем.

За музика естественно Winamp... :-)

Ползвам JetAudio и нямам намерение да го сменям.

и аз така,това е най-готиния плеър който съм ползвал и за филми и за музика е перфектен,

даже последните версии имат и вградени кодаци

Windows Media Player. Доста време ми трябваше да му свикна, но от над половин година само с него плейвам и съм адски доволен. :yanim:

то хубаво е вкарана анкетата само че kmplayer и mplayer трябваше да са заедно и да се добави и smplayer към тях щото са базирани на mplayer source (пък smplayer просто е интерфейс на mplayer) и защо липсва един от малкото плеъри с хардуерно ускорение за h264 - mpc-hc

лично за мен vlc sucks (особенно под линукс, mplayer обаче плейва всичко особенно като се компилира с windows-ките кодеци:))

:biggrin::eek::eek:;):wors::wors::wors::wors:

Пък за музика AIMP c DFX или iZotope!

Редактирано от -TEN4O- (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.