Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В колко форума пишете?

В колко форума пишете? 145 гласували потребители

1. 1. В колко форума пишете?

• 1
      18%
      25
    • 2
      20%
      28
    • 3 до 5
      38%
      53
    • Повече от 5
      16%
      22
    • Не пиша,само чета
      5%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Интересно ми е да разбера кой какви места посещава и къде пише.Много от участниците тук съм виждал и по други места,други също вероятно пишат ама с друг ник.Добавил съм и една анкетка в която можете да дадете своя глас.Тук пък може да коментирате.

• Отговори 51
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е той моя ник си е все този навсякъде-haidukpikaso ;)

Стоя си все тук,в Калдата,понякога се отбивам до един подобен сайт да търся нещо инфо за компчето и там гледам доста познати хора

;)

Иначе си пиша и в сръбски форуми за музика - понеже съм меломан - много са учтиви всички,разбират ме за какво иде реч и ми тражат-я песен,я клип

:P

99% в Калдата са ми хубавите писанки ;) Имам около 30 постчета в регионалния форум.сливен.нет и няколко въпроса в тоя на адвокатчетата - лекс.бг.

От време на време или средно по един път на месец поглеждам в хардуер.бг, главно след линкове при питане на гугъла за разни проблемчета, но не ми допада техният стил и атмосфера там и си спомням, че си направих акаунт но не се стигна и до един пост дори. Може и да са спечелили хората там от това laugh.gif

Относни чуждите - при търсене на решение на някакъв проблем или търсене на информация често чета западни форуми. Няколко пъти съм намирал полезни линкове и в турски форуми дори... добре, че е ръчичката на мишката та да се ориентирам по-бързо но съм си вършил работа де. Най-често посещавания ми форум от западните е на Ейсус може би и на форумите с ревюта и анализ на хардуер. Преди няколко години четях здраво форумите по MSDN, различните скриптове, дот.нет и подобни но лека професионална промяна ме пренасочи към железарските теми cool.gif Имам си абонамент и за нюзгрупите на две бази данни но нямам време и особена стръв да ги разглеждам и все по-често ги изтривам на "килограм".

Имам и няколко коментара и благодарности към ъплоадерите в замундата и арената, преди това в датата. Навсякъде се представям с този никнейм, съвсем случай избран на времето, с явната цел да не си ги забравям имената :P Аз също засичам познати имена, явно не съм само аз с еднакъв никнейм ;)

• Автор

Пиша тук и в Сетком редовно.Чета Дира,Хардуербг,един за смартфони,It-light(понякога).Имах и собствен форум с който се мъчих ама поради липса на интерес отиде в кофата.Редовно се зачитам в коментарите под новините в news.bg,често има забавни постове.

Пиша активно тув и във форума на абв

и в няколко гръцки форума.

За други имам регистрации,но рядко пиша.

Mоя ник е все този навсякъде...

Имаm собствен форум //warezdark// ,a ne пиша tyk понеже съм пoзабpавил вългaрckия и

нямам бългaрckи бykви 3a ceгa...

Калдата e xyбав форум и oд врeme нa врeme влизam дa прoчетя нещо ново cool.gif

Тука и в топспорт.бг в раздел ф1 и тука има ф1 ама там ми е по интересно под всяка статия а и там съм по стар и се познавам с повечето

Регистрации-бол, даже вече се случва да се опитвам да се регна някъде, пък да се окаже, че съм го правил още преди години.Баси.

Писането обначе основно е тук,а от време на време в един форум с религиозна насоченост и един с поезия.Значи-общо три.

Писането обаче основно е тук,а от време на време в един форум с религиозна насоченост и един с поезия.Значи-общо три.

Хмм, за поезия казваш? И аз пиша в един такъв :)

Иначе основно си пиша тука и от време на време във форума на радио витоша но само тук никът ми е такъв

Интересно ми е да разбера кой какви места посещава и къде пише.Много от участниците тук съм виждал и по други места,други също вероятно пишат ама с друг ник.Добавил съм и една анкетка в която можете да дадете своя глас.Тук пък може да коментирате.

Понеже въпроса е в колко форума пиша, то мога да кажа, че е само един ...а в момента даже не пиша нямам време от работа и ангажименти....

Иначе регистрации имам не знам на колко места...

По малко тука,един за смартфони и няколко чуждестранни..

Еми имам регистрации във всички по известни форуми, но пиша само в един!

Понеже съм тайнствен и няма да кажа кой е :rolleyes:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

:rolleyes: Пиша в повечето форуми за политика,в останалите са ме бамнали за анти-партийна дейност ( заяждал сам се с всички партии) търся си форум където е разрешено употребата на лоши думи и изрази от чисто любопитство, cool.gif
Хмм, за поезия казваш? И аз пиша в един такъв ;)
Брех, много хулигани тука бе biggrin.gif

Аз съм моногамна. Тук загубих форумната си девственост и много-много не кръшкам, все още :wow:

Гласувах с "2", но изключенията са само едно потвърждение на правилото. :hush:

Освен в Калдата съм активен участник във форумите на Dnes.bg.Там е без регистрация и може да си под всякакъв ник.Към всяка новина могат да се правят коментари и се получават интересни дискусии.Участвам и във форумите на торент-тракери,най-вече Замунда.

Тук ще се затрудня да отговоря...Регистрациите не са чак толкова много...поне не и значимите такива.Имало е случаи да се регна някъде само и само да прочета или изтегля това, което ми трябва.Пиша основно тук, защото не остава много свободно време напоследък тепърва да почвам да пиша и на друго място.Чета обаче 99% от подобните форуми свързани с IT новини (няма да ги споменавам а и без това цензурата на KALDATA няма да позволи това, поне не с оригиналните имена).Чета още и много руски сайтове за често обновяване на версиите на програмите, а и често имат "лекарство" за дадена програма освен линк за сваляне и ми спестяват ровене из сайтове за серийни номера и подобни.Регистриран съм и из чужди форуми, главно като бета-тестер на дадена програма, която ми е харесала за да може колкото е възможно да помогна да се изчисти от бъговете...Също редовно следя за нови версии на програми за да ги публикувам тук ако някой от колегите ми е пропуснал това...но това рядко се случва (todor76, Underwater се справят супер с тази задача)...а за главната страница да не говорим там винаги изпреварват събитията и официалните страници - атомни RSS новини ли, незнам обаче са доста бързи за което мога само да им кажа RESPECT!

Естествено съм регнат и в доста торенти (предполагам не само аз), но там хич и не пиша - няма смисъл - ситуацията и спама е безнадежден (Още една причина да ми харесва форума тук - дисциплиниран, подреден...).Налагало ми се е все пак да влизам и в други форуми за решаване на даден проблем...но там вече където ме откара Google! Не мога да не поздравя и всички компетентни потребители и модератори на раздел "ХАРДУЕР"

PS: Раздавах се много и във форумите на DOWNLOAD.BG преди време, когато беше още в стария си формат...макар че новата бета визия на сайта е намалила доста АНАРХИЯТА там...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.