Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В колко форума пишете?

В колко форума пишете? 145 гласували потребители

1. 1. В колко форума пишете?

• 1
      18%
      25
    • 2
      20%
      28
    • 3 до 5
      38%
      53
    • Повече от 5
      16%
      22
    • Не пиша,само чета
      5%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

...(Още една причина да ми харесва форума тук - дисциплиниран, подреден...)...

По тази причина и аз съм предимно тук. Чета периодично още няколко форума, пиша в 3-4 от тях, но твърде рядко. Отговор и глас за "3 до 5".

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 51
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

По тази причина и аз съм предимно тук. Чета периодично още няколко форума, пиша в 3-4 от тях, но твърде рядко. Отговор и глас за "3 до 5".

Значи си на принципа: колкото повече, толкова повече!? :speak:;)

Значи си на принципа: колкото повече, толкова повече!? :P:)

Не, не съм на този принцип и не разбрах коя част от поста ми ти дава основание за такъв извод.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Пиша само в 1 - www.kaldata.com :help wanted3:

Регистриран съм в 3-4, но не съм влизал от преди 3 месеца ..

Е па на три езика и чат-пат даже и на лош руски си пописвам яко на периоди на много повече от 5 форума. Абсолютно на всякъде с различно име за по-добра анонимност.

На френските warez сайтове пиша заради директните линкове там към софтуер на този език. На един куп сайтове за VoIP на английски подрасквам също.

Тука преди време беше много кофти с репутацийте, добре че ги махнаха че се бях поотказал да пиша. Бях сменил няколко ника. Сега тоя последния се позадържа по-дълго време. Май му е време да го пенсионирам и него...

Аз влизам в повече от 5 форума (7) , но пиша в 5 от тях . Тук , два рибарски , за сат. техника , хардуеарбг форума и два други в коит оне пиша а само чета . Форумите са много хубаво нещо особено в случая за интернет-а като цяло . Едно време хората са зимали и черпели инфо единствено от книгите и то ограничена информация , а сега хората намаляват с всеки изминал ден този метод на набавяне , като той е заместен именно с думичката ИНТЕРНЕТ :headphones: Така ако нямаше интернет нямаше да си пишем сега biggrin.gif

Само в два - калдата (тук има всичко от което се интересувам, а екипа и хората ми допадат) и един автофорум :)

Ами основно в един за музика (няма да споменавам име ;) ) , още един за музика, където съм админ, калдата ...и още два, три за музика...ама там много рядко ;) В крайна сметка не остава време напоследък за нито един, ама... :angry:

Леле! 37% за 3-5 бройки.. Иначе мишката ми се спря на просвовутата(сред учащи) цифра 2 (kaldata и hardwarebg) :rolleyes: при това във втория съм рядко online, имам регове къде ли не(и в чужди сайтове-kaspersky, mobile-review и пр.), но влизането е за конкретни неща, на моменти.

Инче много ме радва "Не пиша, само чета" - Много силен, кратък израз biggrin.gif

Leslie_ четяйки края на поста ти, мислех че ще напишеш "не остава време за още", но щом е нито един, ще го приемеме :)

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Аз освен тук пиша и в БГ МАММА и в Бг бейби.Все бебешки неща ;)

Яяяя, каква тема имало ;) Аз май пиша само тук и в още два автофорума. Представям си да споря за едни и същи неща с едни и същи лица в 4-5 форума! Всъщност това става по автофорумите, ама там друга темата - сектанска cool.gif

Редовно пиша в 3 форума, рядко в още 4-5. Ника от калдата ползвам още на няколко места, но там рядко пиша, ползвам и други никове. В професионалните форуми обаче съм със собственото си име.

Пиша само тук.Има всичко,което ме интересува..за какво са ми други форуми?

В два-три, тук и основно в http://www.bulgar-bg.com/forum/ защото мога да пиша каквото си искам.

В два три мноооого рядко, в два- три само поглеждам.Ника си ми е този, но има още няколко фотита, така че не всяко фоти съм аз. в два съм с друг ник , защото нещо не можах да се регистрирам с моя. общо взето като цветарка ги обикалям.

• 3 месеца по-късно...

Много са и не съм ги броил - понякога намирам с учудване свои регистрации къде ли не - от предходни години..... Поздрави

Регистрации и аз имам много,даже някои съм си ги забравила,но във форум само тук пиша/може и някъде другаде,но единично/,нямам много време за да пиша на повече от едно място,тук има всичко,което ме интересува,даже и забавление/в празни приказки и забава/,така ,че добре се чувствам тука,от време на време влизам и в it-place.net/,но там само чета,не пиша във форум.Ако денонощно бях пред компютъра,не знам,може би можеше и да пиша и в други форуми....

6.

Тук, дир, един автофорум, един за MCU, един за Сиско и един за ОС Windows. Последните два са чуждоезични.

Брех, много хулигани тука бе biggrin.gif

Мда, ама в хулиганския имам регистрация, без да пиша. Иначе в един друг се вясвам повечко :whist:

Имам регистрации в още 1 - 2 форума, но съм вярна на kaldata и си пиша само тук :whist:

Регистрирана съм само в два форума ,тук и в този на Депеш,ама там не пиша,само чета последните новини и чакам следващото им турне. biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.