Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

чувствам се като боклук

Featured Replies

хораа хора нямам просто думи да опиша как се чувствам в момента ...Единственото момиче,което някога съм обичал скъса с мене днеска ...Връзката ни не беше от най-продължителните,но смея да твърдя че беше качествена ноо и да обяснявам какво е било смисъл няма ... вече няма да е същото. Лелел колко ми е гадно направо немога да стоя на едно място стоях 3 часа на една пейка в студа гледах в точка и си мислих всякакви глупости ....

Преди време да ми беше казал някой,че се чувства по този начин щях да му се изсмея или да не му повярвам но уви ... немога да си представя да бъда с друго момиче ... дано да греша.

А най мъчителното е че ще трябва да се виждаме всеки ден щем не щем ... от 1 клас сме ... на 18 години съм..

С две думи чувствам се като боклук ..

Просто трябваше някъде да напиша тези несвързани мои мисли .... и все пак по никакъв начин няма да покажа болката си,просто няма смисъл,а и съм си казал че след момиче което не иска да бъде с мене няма да бягам се пак достойнството трябва да си запазя ... life sux hard еби му майката ...

Каквото ви дойде на душата това напишете ...

При мен беше така преди време. Момичето с което ходих и обичах ме остави, при това заради най-добия ми приятел( и още е такъв). Не казвам че съм опитен бях на 16 години някъде, но след 2-3 години всичко ще е забравено. Ще си намериш друга, чувствата ти ще преминат(нали се равняват на един изяден шоколад biggrin.gif ).

Намери си хоби.. какво да правиш, без да се замисляш за нея и ще видиш как постепенно ще отмине.

ПП: и на мен да ми олекне душата и аз се изповядах ...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Преди време да ми беше казал някой,че се чувства по този начин щях да му се изсмея или да не му повярвам

Ами сега ти казвам, че няма да мине много време и болката ще отмине.

Пак като се сетиш за нея ще те стяга нещо, но ще е поносимо.

Това са нещата от живота, и колкото и да не ни се иска, трябва да ги изживеем.

Просто си помисли колко такива като теб има по света в този момент, изоставени и отчаяни, и ще разбереш, че една раздяла не трябва да се превръща в глобална драма.

Горе главата и гледай напред !

Приятел , с риск за спам и аз ще напиша тук,макар да е офтопик :angel19:

Имах нещо подобно на твоето когато бях на 15 години :) От моя клас си харесах една мома и съвсем случайно се влюбих.Тичах ли тичах след нея :) И най-накрая ме отряза,после тя се влюби в мен и тръгнахме и пак ме отряза.И болеше до едно време.Ще ти мине.Само ти трябват добри приятели и за нула време си почти като нов :)

Знам как се чустваш.Не мисли за глупости.Явно така ви е било писано и нищо на света не било в състояние да спре тази раздяла.Размисли се над вашата връзка,признай си пред себеси дали си виновен,ако е така запомни грешките които си направил.Ако нямаш вина,тогава главата горе и изпий горчивата чаша.Посрещни новия ден с усмивка,разгледай менюто и виж какво има днес cool.gif .Никой не знае когато ПЕЧЕЛИ какво ГУБИ и когато ГУБИ какво ПЕЧЕЛИ.

Ти не си боклук-избий си тия глупави мисли!

Ти си човек-със своите чувства и болки

А това че можеш да обичаш е нещо велико-не всеки го може това

Който не те иска-не те заслужава laugh.gif

Макар че всяка раздяла с Любовта боли и ни разкъсва

Горе главата

:angel19:

Болката в такъв момент наистина е голяма.Преди 4 дни момичето,с което бях 3 години и малко,ми призна(вече скъсали),че ми е изневерила 3 пъти.Най-много ме заболя когато разбрах,че един от тези пъти е бил когато отидохме тази година заедно на море.Една вечер се скарахме и хоп-получих си нож в гърба.Най-тъпото в цялата история е,че ми го казва чак сега и то дори по телефона.Няма смелост да застане и да си признае.Че ми е гадно-гадно ми е.Това е рана за дълго време,но пък не трябва да се унива.Сега пък съм свободен и животът продължава.Вчера излязох с една уникална мацка,с която много исках да излеза,но ме спираше бившето и не ми достигаше смелост.Ето,че може би всяко зло за добро.

П.П. Колко е хубаво човек да си излее душата :angel19:

Абе че си боклук, боклук си, ама и боклуците имат право на щастие.

Скивай сега моето момче, не ги слушай ония от горе дето ти викат да я забравиш. Моралната болка причинена от несподелена любов е гадна работа. Що ти е да се наказваш да страдаш?

От утре сутринта си правиш добре премислен план за сдобряване с момето по нейните условия и изисквания. И понеже цялата вина е само твоя, се извиняваш и обещаваш да се държиш така както тя очаква от теб да си с нея.

Аз прочетох и между редовете какво й казваш ти на нея с тази изповед и усещам че има сериозна надежда да сте пак заедно.

Тя не е единственото момиче което си обичал, тя е жената на твоя живот. И след 24 години когато един друг момък (дето ще ти одрал кожта) се почувства боклук вие с майка му ще сте си още заедно.

Я й кажи да хвърли едно око на тая страничка и ако иска тя може да ми пиша на ЛП да й кажа що знам че сте родени един за друг.

Ооо, ти много си се спекал :) Можеш да я накараш да съжалява за това :), а може и да се самонакажеш, като излезеш с приятелите си (надявам се че имаш такива) и да се напиете по мъжки. И гарантирам че ако има и някоя непозната мацка наблизо дори няма да се сетиш за твоята "бивша" любов.

Ако сам не си помогнеш,няма кой да ти помогне. cool.gif

• Автор
Ооо, ти много си се спекал :down: Можеш да я накараш да съжалява за това :nono:, а може и да се самонакажеш, като излезеш с приятелите си (надявам се че имаш такива) и да се напиете по мъжки. И гарантирам че ако има и някоя непозната мацка наблизо дори няма да се сетиш за твоята "бивша" любов.

Абе спекал не спекал така се чувствам,но се опитвам де се разсейвам максимално и мисля че успявам.А по въпроса с приятелите имам 2-3 добри и тази вечер ще излезем да ме разсеят и така продължавам напреде някак си....

Абе спекал не спекал така се чувствам,но се опитвам де се разсейвам максимално и мисля че успявам.А по въпроса с приятелите имам 2-3 добри и тази вечер ще излезем да ме разсеят и така продължавам напреде някак си....

;)

Точно така-излизай,срещай се с приятели

Не позволявай на тъгата и болката да те сринат

Намери време за любимите си неща-това също помага

;)

Няма да ти говоря захаросани глупости.

Истината е,че каквото и да правиш,

колкото и да се напиваш,

колкото и да се друсаш,

колкото още момичета да изчукаш,

ти никога няма да я забравиш.

4 години съм в твоето положение и още я обичам истински,

все още разпалено,все още сърцето ми бие заради нея и

все още "съм готов да умра заради нея",но тя така и не можа да го проумее.

Знам какво говоря,болката остава и няма да премине.

И да,тя също е в моя клас и все още е,говорим си все още,

но много рядко и нещо от сорта "Здравей","Здрасти".

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Едно ще кажа, ВСИЧКО СИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ!!!!. Днес сме живи утре не днес си с тая утре с друга. Просто кръговрат няма да е 1вата или последната.

Защо се чувстваш като боклук???

Ако не си я наранил с нещо, мисли позитивно кажи си "Не ме заслужава" и ....

Боже имам синове които не искам да се чувстват така ... недей!

Има толкова прекрасни момичета, които те чакат просто трябва да се огледаш, едно от тях е твоето момиче!

Защо се чувстваш като боклук???

Ако не си я наранил с нещо, мисли позитивно кажи си "Не ме заслужава" и ....

Боже имам синове които не искам да се чувстват така ... недей!

Има толкова прекрасни момичета, които те чакат просто трябва да се огледаш, едно от тях е твоето момиче!

Чувства се така заради предателството

А и тя е издигната на пиедестал-когато сложиш любимото същество на такъв пиедестал то така засиява че нищо не виждаш

sad.gif

Чувства се така заради предателството

А и тя е издигната на пиедестал-когато сложиш любимото същество на такъв пиедестал то така засиява че нищо не виждаш

sad.gif

Има много думи за това! Може да се чувства предаден, наранен, обиден, излъган, бодведен ..., ама боклук, айде моля !!!

Боклук е силна дума наистина за случая, мале мале на 18 години , живота е пред теб, точно след година и ще си викаш "как се бях задръстил с тая че тя е нищо особено" . Аз лично такава ще я накарам да съжалява до като е жива. Ще започна да свалям всичките и най добри приятелки (само ако са хубави)и само скъпи подаръци да си умира от яд .

Виж,много добре те разбирам.Попадала съм в подобни ситуации и знам какво ти е.Първото,което мога да ти кажа от опит го знам,че не е изключено да се съберете отново.Просто точно това събитие може да я накара да преусмисли вързката ви и да усети също като теб,че те обича безкрайно много.Може би точно такива случки закрепват любовта между нас хората,лично според мен,защото осъзнаваш колко скъп ти е човека до теб и колко много го обичаш и че можеш без него.

Вторият вариант е да не се съберете,но аз стискам палци това да не се случи,защото подобна раздяла трудно се преживява.Чувството си е точно все едно си ненужен боклук,поне при мен така беше.Но най-важното е да продължиш напред,колкото и трудно да е.Знам,че този изход на събитията води до безкрайна болка,но човек трябва да е подготвен за всяка подигравка от страна на гадния живот.И при това положение,ако успееш да се вдигнеш на крака,все едно си попедил самия живот,което си е най-сладката победа.

Леле...къв роман,ама сега не става с две думи.;)

Желая ти успех и стискам палци нещата да се развият благоприятно!Не унивай! ;)

Виж,много добре те разбирам.Попадала съм в подобни ситуации и знам какво ти е.Първото,което мога да ти кажа от опит го знам,че не е изключено да се съберете отново.Просто точно това събитие може да я накара да преусмисли вързката ви и да усети също като теб,че те обича безкрайно много.Може би точно такива случки закрепват любовта между нас хората,лично според мен,защото осъзнаваш колко скъп ти е човека до теб и колко много го обичаш и че можеш без него.

Вторият вариант е да не се съберете,но аз стискам палци това да не се случи,защото подобна раздяла трудно се преживява.Чувството си е точно все едно си ненужен боклук,поне при мен така беше.Но най-важното е да продължиш напред,колкото и трудно да е.Знам,че този изход на събитията води до безкрайна болка,но човек трябва да е подготвен за всяка подигравка от страна на гадния живот.И при това положение,ако успееш да се вдигнеш на крака,все едно си попедил самия живот,което си е най-сладката победа.

Леле...къв роман,ама сега не става с две думи.:rolleyes:

Желая ти успех и стискам палци нещата да се развият благоприятно!Не унивай! :clap:

Вдъхваш напразни надежди ...

Пич гледай само да се изправиш по-бързо ,за да не те ритат ;] ,колкото по-бързо се вземеш в раце ,ще бъде по-добре :wors: ,не само ти си минал през това има мнооого хора по тоя свят ,които са били в твоето положение и не знам още някой да е умрял (освен да се е самоубил ...) ,вдигай главата и си живей живота на full power , кой знае може утре да срещнеш другата ? ;] О да 10000000000000000000000% ще има друга ,не си мисли обратното ;]

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Toй изобщо прочел ли е отговорите по-темата си? Имам усещането, че си пишете сами от няколко дни насам

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

Toй изобщо прочел ли е отговорите по-темата си? Имам усещането, че си пишете сами от няколко дни насам

Май така-пишем си

sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.