Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ви липсва ли училището?

Featured Replies

Привет!Днес трябваше да излизам с едно момиче,но в последния момент тя се отказа в последния момент Публикувано изображение Стана ми кофти.Сетих се за едни момчета от 12 и 11 клас от моето училище.Познавам някой от 12 клас и напоследък особено от втория срок са се променили,някакси по кофти им е.С 11 клас е същото.Вчера на олимпиадата по инф. докато от 9 клас всички се хилихме и препесвахме един от друг,момчетата ат А група съсредооточено решаваха задачите без да гъгнат!Като се замисля от това им зависи бъдещето!Ами след няколко месеца вече няма да са ученици,след тях 11...а не слад дълго и аз :S . Не че ми е гот да уча или да съм сред моя клас,защото от там нямам много приятели,но все пак имам и ми е приятно да говоря с тях пък и с по-големи от мен ;( Ами като стана от най-големите в училище 12 клас!?!Ами като завърша!?!Кажете вие какво мислите...

Арагоне,чакам и твоето мнение...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

• Отговори 67
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• с всяка година отхвърлена зад гърба ни все нещо ново изживяно ни липсва... детската градина... училище... техникум... университет... първата месторабота... първия път... чувството когато се взима първ

• Не знам ... в момента нямам търпение да завършва и колкото по-малко остава, толкова по-нетърпелива ставам ... За сега няма такива изгледи

11 клас втория срок съм ... Макар че ни остава още една година всички ходят по уроци,говорят само за КС-и изпити и т.н .. ДАскалите и родителите от друга страна те спичат допълнително и ако се намери и некоя девойка нещо да ти мрънка на главата иии може да полудееш... направо отсега се усеща че 12 клас ще си е ебало майката а пък след това .. :lol6:

Така че в даскало си е яко до 10 клас след това започва якото мислене за понататък.И да ти отговоря конкретно на въпроса-даскалото ще ми липсва до 10 клас включително,след това не е работа Публикувано изображение

• Автор

Като гледам 9 и 11 ми става лошо-11 клас са вече улегнали хора,знаещи какво искат.За 9ти не ми се пише... Интересно как 10 клас променя всичко.И все пак училището не е място където трябва да се учи.//ОФ стават много парадокси....Чакам още мнения... M1st3r_X ти си вече студент.Кажи си твоето мнение...

никога никой няма да ти върне ученическите години,така че им се радвай максимално много,после ще се сещаш и ще се тормозиш че не си ги изживял пълноценно :)

• Автор

Знам това,но защо трябва да свършат тези мигове.... Миналата година като изпраштахме абитюрентите не мислех така...

Арагоне,чакам и твоето мнение...

Ем, моето мнение е, че няма да ми липсва особено училището. Даже и не ми липсва. Ходя си на изпитите, вземам си ги и съм си добре така. Преди около 5 години мислех съвсем различно - че училището ще ми липсва и т.н., но сега е съвсем различно. Просто някак си...там губя половината от деня си, след това се прибирам, уча и губя още 2 часа от деня да речем. Изморен съм, почивам още 2 часа и то вече е станало вечер. Да изляза за малко да се видя с някой друг приятел и това е. В училище има много часове в които буквално спиш. А така, като при мен си научавам всичко примерно за 4 часа и след това целия ми ден е свободен. Нищо не ми пречи да си намеря работа за 1-2 месеца и да си изкарам и някой лев... Тъкмо това говорихме със Shadowflame преди около 2 часа. Викаше, че всеки ден трябва да става рано, да отива на училище и там буквално нищо да не му влиза в главата...изгубва си половината ден там и след това в тях учи още няколко часа. А при мен е съвсем различно. Уча си няколко часа и, ако има нещо което не ми е ясно отивам да ми го обяснят и се виждаме чак на изпитите. Общо взето който, кавото ще да ми казва аз си оставам на мнение, че училището няма да ми липсва. Просто не съм улучил класа може би и затова, няма какво да ми липсва...

• Автор

А? Ако е само до работата,веднага може да си намеря.Единствения проблем са годините.Все пак не искаш ли да се върнат онези години,когато си бил 7-9 клас? На мен ми липсват,но ми е интересно какво ново ще се появе на хоризонта... // Колкото повече отговора,толкова повече въпроси...Нещо не му е сега времето да мисля над това.... Чакам вашите мнения...

А? Ако е само до работата,веднага може да си намеря.Единствения проблем са годините.Все пак не искаш ли да се върнат онези години,когато си бил 7-9 клас? На мен ми липсват,но ми е интересно какво ново ще се появе на хоризонта...

// Колкото повече отговора,толкова повече въпроси...Нещо не му е сега времето да мисля над това....

Чакам вашите мнения...

Никой не е казал, че е до работата. Това просто беше малка подробност. Ти ще си намериш работа и сега, но кога ще ходиш на училище, кога ще учиш уроците си? Идеята ми беше, че на училище се губят поне едно 6 часа в които нищо не ти влиза в главата и във вас губиш още няколко часа за да научиш уроците. Повече от половината ти ден се губи, а в моя случай се губят 1-2-3-4 часа най-много.

7-9 клас да ти кажа не ми липсват и те много. Седми клас до някъде, може би...но като си спомня какви сме били идиоти и колко глупости сме правили...губех си времето с правене на глупости и щуротии. Сега не съм такъв човек..искам да прекарвам времето си правейки много по-смислени работи. Абе, сложно е да го обясня точно. Общо взето - както казах няма да ми липсва много училището. Някои години може би, но като цяло не. Така съм си добре и това е.

Знам, че никой няма да ми върне тия години, но и без това не ги искам. А и да ми разправяте, че след време ще ми се промени мнението - еми, не мисля така.

Аз съм 12-и клас и вече усещам как адски много ще ми липсва училището.Та там е най-безгрижния живот.....От тук нататък следва трудното.Мисля, че нищо не може да се сравни с училището.Ще ми липсва и то много... :)Публикувано изображение

Училището ми липсва определено или по-точно хората, които съм срещнал там и нещата, които съм правил там различни от учебния процес. Нормално е когато се качваш на по-горна стълба в живота предната да ти е мила, това е знака, че все пак търпиш някакво развитие. След време може би и студентския живот ще ни липсва знам ли...

Завършила съм отдавна, но нито за момент не ми е липсвало училището. По наше време си беше терор...комунизъм - дисциплина, униформи, режеха се дънки, режеха се коси, задължително ходехме по манифестации, имаше наказания, намаляване на поведението, изключване.... Сега като ги гледам учениците до нас в Банковата гимназия, ми се струва че са отишли в другата крайност - всяко междучасие се лее бира, трошат се бутилките пред блока, пуши се трева във входа.......свобода, превърната в слободия, никакъв контрол, пълна анархия.....

Преди когато бях 8-9 клас всички ми казваха, че ще аз като стана 12ти клас само тогава ще усетя какво оначава края на ученическите години, защото на думи винаги е лесно. Ами да Ви кажа, сега съм 12ти клас и не се чувствам лошо. Ще ми се да да има какво да ми липсва, ама ...няма ;) С простотията на някои ученици свикнах, но с тази на учителите и да уча още 12 години пак няма да свикна! (естествено далеч съм от мисълта, че в университета всичко ще е розово...) Четири години подред гледах другите как си отиваха от гимназията и винаги съм се питала какво е ...е, живот и здраве тази година Май месец ще разбера :) ...пък кой знае - може после да намеря нещо, което да ми липсва. :)

Завършила съм отдавна, но нито за момент не ми е липсвало училището.

По наше време си беше терор...комунизъм - дисциплина, униформи,

режеха се дънки, режеха се коси, задължително ходехме по манифестации,

имаше наказания, намаляване на поведението, изключване....

Сега като ги гледам учениците до нас в Банковата гимназия, ми се струва

че са отишли в другата крайност - всяко междучасие се лее бира, трошат се бутилките пред блока, пуши се трева във входа.......свобода, превърната в слободия, никакъв контрол, пълна анархия.....

И? Кое е по-добре тогава?

Аз ся съм 6-ти клас и да ви кажа честно не съм сигурен дали е ми липсва училището... Покрай него само ядове, все ти мърморят за някоя петица или четворка, ние особено както сме по новата програма сме допълнително натоварени - от 5 клас учим втори чужд език, имаме ЗИП още от 1-ви клас и мен да питате половината от нещата, които учим в училище са пълни простотии. Както каза Мето и аз мисля, че на училище си губим времето. Едиственото което ми харесва в училището са часовете по физическо, извънредните по физическо и това че се виждам с приятели и си изкарвам приятно (което за съжаление става много рядко) Правим само контролни, всеки час се молиш да не те изпитат, все има някой дето се прави на отворен и ако нещо се сбиете ти го отнасяш, има много цигани, които нервят страшно много, ма си мълчиш щото кат уриташ 1 после идат още 10...бе не мисля че ще ми липсва... То това което ще ми липсва след училище си ми липсва и сега..

И? Кое е по-добре тогава?

Средно положение. Но ние сме хора и държава на крайностите.

Иначе, аз сега завършвам и не гледам назад с умиление или съжаление. Няма да ми липсва училището, защото съм човек на промяната и не мога да издържам дълго на еднообразието. Знам, че те първа ми предстоят много по-вълнуващи моменти. Не ме чака само университета, а ме чака и едно училище на Живота, което има още на мноооого неща да ме научи Публикувано изображение .

Аз ся съм 6-ти клас и да ви кажа честно не съм сигурен дали е ми липсва училището... Покрай него само ядове, все ти мърморят за някоя петица или четворка, ние особено както сме по новата програма сме допълнително натоварени - от 5 клас учим втори чужд език, имаме ЗИП още от 1-ви клас и мен да питате половината от нещата, които учим в училище са пълни простотии. Както каза Мето и аз мисля, че на училище си губим времето. Едиственото което ми харесва в училището са часовете по физическо, извънредните по физическо и това че се виждам с приятели и си изкарвам приятно (което за съжаление става много рядко) Правим само контролни, всеки час се молиш да не те изпитат, все има някой дето се прави на отворен и ако нещо се сбиете ти го отнасяш, има много цигани, които нервят страшно много, ма си мълчиш щото кат уриташ 1 после идат още 10...бе не мисля че ще ми липсва... То това което ще ми липсва след училище си ми липсва и сега..

ехе ти ме разби колко си зле честно ... от 6 клас щом неможе да траеш даскалото си представям нагоре как ще е ..

Ти още не си "ходил" на училище,че да ти липсва Публикувано изображение Жив и здрав .

Средно положение. Но ние сме хора и държава на крайностите.

Тя го каза преди мен...всяка крайност е вредна

Трябва да има и контрол, и толерантност...

Не искам да се замислям дали ще ми липсва. Не знам, прекалено много неща се случват много бързо. Знам само, че ме чакат изпити, които да си кажа честно ... са много и гадни. Нека ви кажа след няколко месеца? Мисля, че така ще е най-обективно.

аз завърших миналата година честно казано идва момент в който се сещам за хубави моменти от училище и ми става мъчно обаче като се сетя как ставахме в 6 6 30 ...... ужас. На мен училището не ми липсва причината е че не бяхме идеалин и съдружен клас. Но имам и хубави спомени разбира се те са от 5 .6 клас и 9 и 10 има още какво да пиша но не ми се пише сега.. :wors:

Аз пък мисля, че ще Ви липсва. Не самото училище, а времето прекарано там. И тогава това, че сте ставали в 6 и всички останали гадости ще останат в сянката на положителнителните емоции. :shake_puter:

Определено няма да ми липсва!!! Както lisssa по-горе е написала, какво да ми липсва, ужасно ранното ставане сутрин ли? Или учителите, които претентдират, че са високо еродирани и очакват от теб нещо повече от онова, което пише в учебника, а всъщност, за да ти предадат урока се налага постоянно да поглеждат в записките си? Или може би трябва да ми липсва правенето на клоун, когато посещавах банки и библиотеки, за да се "добера", буквално наистина да се "добера" до някаква информация, тъй като куросовите работа, които непрекъснато ни даваха бяха бузмно идиотски понякога и да намериш нещо по темата си беше живо изпитание? Нееее нищо от това няма да ми липсва. Имало е и приятни моменти, но не са чак толкова прекрасни, че да ме накарат да изпитам носталгия. Много по-добре си ми е сега! Радвам се, че завършишх Публикувано изображение

Аз пък мисля, че ще Ви липсва.

Не самото училище, а времето прекарано там.

И тогава това, че сте ставали в 6 и всички останали гадости ще останат в сянката на положителнителните емоции. :rolleyes:

Всъщност, мисля, че ще ни липсва волността и не толкова тежките задължения.

Колкото повече порастваме, толкова повече отговорности ще трябва да поемаме и ще ни липсва времето, когато отговорностите се свеждаха доподредена стая и хубави оценки. После от работа не можеш да се "чупиш" за час-два... Публикувано изображение

с всяка година отхвърлена зад гърба ни все нещо ново изживяно ни липсва... детската градина... училище... техникум... университет... първата месторабота... първия път... чувството когато се взима първата заплата, заработена лично с труд, пот и претеснение... първата сватба... първата брачна нощ... първото дете... първия милион... първия починал близък човек... да продължавам ли да изреждам... най-нормалното чувство на света е да ни липсва училището... е...естествено ще има и такива на които няма да липсва разбира се... но ми е интересно тези по-горе, които са писали само негативни неща, какво ще напишат ако си видят мненията тук след пет години...

На мен пък не ми липсва въобще

Какво научих-научих-много благодаря за което

Животът ме научи на останалото

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.