Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой след кого тича: мъжа след жената или !?

Featured Replies

Които има зор.. които има чувства той!Аз в момента съм в такава ситуация и незнам какво да направя за да си върна момичето .. :/ Както и да е, според мен няма определено само жената тряа да тича след мъжа, или само мъжа трябва да тича след жената.

Виж сега нали съм си Одисей ще кажа с риск да бъда охулен от дамското съсловие подир жена не се тича :)cool.gif

Няма смисъл. Жената търси две неща - сигурност и секс. Ако ги намери добре. Ако е зарязала някой то е защото е намерила тези две неща в друг. Другото за лириката и романсите това са си оправдания за романтиците.

• Отговори 52
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изобщо не се заблуждавай, че не те е забелязала как дебнейки отпиваш И търпеливо те чака да я хванеш

• Автор
Виж сега нали съм си Одисей ще кажа с риск да бъда охулен от дамското съсловие подир жена не се тича :super:cool.gif

Няма смисъл. Жената търси две неща - сигурност и секс. Ако ги намери добре. Ако е зарязала някой то е защото е намерила тези две неща в друг. Другото за лириката и романсите това са си оправдания за романтиците.

А какво търсят мъжете?! :)

А след мъж тича ли се?!

А какво търсят мъжете?! :)

А след мъж тича ли се?!

Мдааа първоначално секс, секс, секс после любов колкото и странно да звучи.

Имах приятел таназаниец, който казваше - първо да спим с жената и ако става това ще си говорим за любов :)

• Автор

Имах приятел таназаниец, който казваше - първо да спим с жената и ако става това ще си говорим за любов :)

Господи помилуй! sad.gif

Чудно!!! Последната ми приятелка и тя така казваше. " Ако не те бива в леглото, няма смисъл да се мъчим". В леглото ме биваше и се помъчихме, докато разбера, че нея не я бива за сериозна връзка.

• Автор
Чудно!!! Последната ми приятелка и тя така казваше. " Ако не те бива в леглото, няма смисъл да се мъчим". В леглото ме биваше и се помъчихме, докато разбера, че нея не я бива за сериозна връзка.

И какъв е извода от всичко? :P

Полза от тичане: zero! Тактиката е: дебнеш, отпиваш...дебнеш...отпиваш...приближаваш се...усмихваш се...нападаш изведнъж, така, че да нямат време и да си помислят да бягат :)

Изобщо не се заблуждавай, че не те е забелязала как дебнейки отпиваш :) И търпеливо те чака да я хванеш :)

Полза от тичане: zero! Тактиката е: дебнеш, отпиваш...дебнеш...отпиваш...приближаваш се...усмихваш се...нападаш изведнъж, така, че да нямат време и да си помислят да бягат :)

Абе Момчиле, това тактика за свалка ли е или за нападение с цел секс? :)

• Автор
Абе Момчиле, това тактика за свалка ли е или за нападение с цел секс? :wors:

Определено второто! sad.gif

Изобщо не се заблуждавай, че не те е забелязала как дебнейки отпиваш ;) И търпеливо те чака да я хванеш ;)

Подсети ме за стихотворното ми вдъхновение, което ме беше осенило някога преди година. laugh.gif

Абе Момчиле, това тактика за свалка ли е или за нападение с цел секс? :help:

Нима целта на всяка свалка не е именно това? Не, че не ми е приятно да си държим ръцете, но предпочитам да се потя цялостно, а не само в китките;)

Определено второто! sad.gif

А ти, стига си се вайкала - започни да се наслаждаваш на живота! ;)

Нима целта на всяка свалка не е именно това? Не, че не ми е приятно да си държим ръцете, но предпочитам да се потя цялостно, а не само в китките;)

Ама тактиката ти е убийствена, признавам си :headphones: Все едно не жена ще хващаш, ами сърничка (то има известна прилика, де ;) )

Иначе, да, то крайната идея на свалките е именно тази, но по някога си оставаш само със смучките ;)

Ама тактиката ти е убийствена, признавам си :speak: Все едно не жена ще хващаш, ами сърничка (то има известна прилика, де :) )

Иначе, да, то крайната идея на свалките е именно тази, но по някога си оставаш само със смучките :P

И какво значение има дали жената, или мъжът тича. Важното е гонитба да има :P Аааа, Би, не така, само със смучките не става. Не си струва цялата игра на гоненижа biggrin.gif

• Автор

Що ли не се изненадвам!

Всичко се превръща в едно единствено нещо, в една единствена цел!

И не е ли форума целия една празна приказка!

А ти, стига си се вайкала - започни да се наслаждаваш на живота! :speak:

Наслаждавам се, на живота! :)

Дори не знам какво означава думата вайка, не е част о речника ми! ;)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Що ли не се изненадвам!

Всичко се превръща в едно единствено нещо, в една единствена цел!

И не е ли форума целия една празна приказка!

Наслаждавам се, на живота! ;)

Дори не знам какво означава думата вайка, не е част о речника ми! ;)

Явно ти е беден речника. Дефиниция на възвратния глагол "вайкам се"- Публикуването на мнения от потребител ^^ANGELSING^^ във форума на kaldata.com ;)

• Автор
Явно ти е беден речника. Дефиниция на възвратния глагол "вайкам се"- Публикуването на мнения от потребител ^^ANGELSING^^ във форума на kaldata.com ;)

Не ми е беден речника, на теб ти е беден начина на мислене! ;) Животът и нещата не са плоски, всичко е триизмерно! ;)

Баба ми може и да се е вайкала, но аз надали! ;)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Кой след кого тича: мъжа след жената или жената след мъжа?!

Отговорът на този въпрос не е много сложен, той е отдавна извстен на чалга обществото в България! Защото както поетът е написал в тази песен на Кондьо:

Всички мацки ме обичат и след мене тичат
Не ми е беден речника, на теб ти е беден начина на мислене! ;) Живота и нещата не са плоски, всичко е триизмерно! :P

Баба ми може и да се е вайкала, но аз надали! ;)

В такъв случай, след като най-после си осъзнала, че всичко е триизмерно, даже и "живота" (с пълен член е когато е в началото на...впоследствие в края на... вече не е) и нещата...не смяташ ли, че е крайно време и темите, които пускаш да придобият формат по-различен от обратното на триизмерния?

"Мъжа ли трябва да е активен в отношенията си с жената или жената трябва да е активната в отношенията си спрямо мъжа?!Тук става дума за взаимоотношенията между двама души, които се харесват и не са си безразлични!Или просто се харесват..."

И "мъжа" - и той е с пълен член, без значение дали преследва или е преследван, в противен случай жената

едва ли би била активна спрямо него. ;)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• Автор
В такъв случай, след като най-после си осъзнала, че всичко е триизмерно, даже и живота (с пълен член е когато е в началото на...впоследствие в края на... вече не е) и нещата...не смяташ ли, че е крайно време и темите, които пускаш да придобият формат по-различен от обратното на триизмерния?

"Мъжа ли трябва да е активен в отношенията си с жената или жената трябва да е активната в отношенията си спрямо мъжа?!Тук става дума за взаимоотношенията между двама души, които се харесват и не са си безразлични!Или просто се харесват..."

И "мъжа" - и той е с пълен член, без значение дали преследва или е преследван, в противен случай жената

едва ли би била активна спрямо него. :P

Защо се мъчиш да пишеш, като никой не чете! ;)

А на мен не ми се пише!Поза от писане никаква!

Лека нощ, Германия!

Заповядай един подарък!

• 3 месеца по-късно...

Зависи кой държи пачката с парите в джоба си, и кой има по-голяма изгода от другия biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.