Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desperate Housewives - дискусии и линкове

Featured Replies

Малко - малко остава :hush: Едит: Леле, епизода беше доста як...

Катрин убийца, уау

Доста далеч е стигнала с нетърпение чакам нови епизодчета... :yanim:

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 123
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

добре,че прочетох тази тема Публикувано изображение от кога го дебна тоя сериал нямам търпение да го изгледам а кога ще излизат другите серии? :cheers:

Аз вече съвсем му изгубих нишката, защото го гледам от време на време, когато го хвана по телевизията. Я кажете до кой сезон са го докарали?

По Бтв в момента върви трети сезон,по фокс лайф е втори сезон а аз искам 12-та серия Виднага!! Публикувано изображение:lol6:

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

• Автор

...а аз искам 12-та серия Виднага!! Публикувано изображение

elizabet, язък за ентусиазма ти. Мнооооого глупав епизод се оказа, снощи го гледах. Орсън сумнанбула, разхожда се гол и си признава по абсурден начин за прегазването. Появата на Рик т.е. завръщането му в живота на Линет беше добра идея реализирана ужасно зле. А опита на Том да римува името му с "Brick" (тухла) беше от банален до самоубийствено скучен. Единственото готино беше пак Бри, дето трови Катрин. Чак почва да ми омръзва другите да нямат свестни закачки.

Чудя се дали Том подпали Rick's ?

И аз се чудех същотото а дали Катрин е убила мъжа си? :)
  • Автор

Ами да за това че го е убила съм почти сигурен да не кажа напълно!

Жив и здрав е човечеца, шава. Бри изрита Орсън Ревльов, а Катрин я изнуди за кетъринга. Тез двечките са опасни поотделно, а заедно... Чудя се дали Дана Дилейни ще остане и за следващия сезон.

Относно пожара ->

близнаците

Все ми се ще Андрю да има по-активна роля. Неговите сцени, с майка му естествено, са най-добрите в сериала! Малко е късно вече, но могат да го уличат по някакъв начин за мама Сулис... или да измислят нещо друго.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Хм, новия епизод беше як, май Дилън е осиновена, а пък тая дето заплашва - Кейла, тая малката ще я хвана и ще я удуша, малко отворено лапе :@

Дам, липсата на онез 11 шева беше силен жокер, че Дилън е осиновена. Въпреки, че не очаквах да погребе детето си в гората - малко шокиращо беше. Историята около Кейла и мен ме нервираше, дано не я видим скро - докато е при баба и дядо. А сега когато всички знаят за Бенджамин, очаквам Даниел да се върне и да стане дразнител номер едно.

Финалът беше супер и изненадващ. Кой би предположил, че ще ги покажат "5 години по-късно". Едно поне е сигурно, Дана Дилейни /Катрин Мейфер/ остава. :P А последния кадър, за ролята на Майк Делфино, трябва да го разнищя...

Уффф,финала мен направо ме шокира,всичко друго съм очаквала,ама не и Габриел с 2 деца и в този вид.За Майк...хмм незнам,може да не са сменили героя,може да е друг...На мен ми се струва,че с това "5 години по-късно" сценаристите са си оставили вратичка да не продължат сериала.

• Автор

Уффф,финала мен направо ме шокира,всичко друго съм очаквала,ама не и Габриел с 2 деца и в този вид.За Майк...хмм незнам,може да не са сменили героя,може да е друг...На мен ми се струва,че с това "5 години по-късно" сценаристите са си оставили вратичка да не продължат сериала.

Ох, попиках да се хиля на коментарите в IMDB форума. Като започна от темата "Кейла ще се върне да убие Линет" Публикувано изображение Има няколко човека които се опитват, доста сполучливо, да пишат сценарии за 5тия сезон. Не знам дали разбираш английски, но ето едно от тях което ми хареса:

Ok i'm giving this a shot!!! How bout if the 1st half of the Season 5 premier is still in the present...and ENDS 5 yrs later. It could start like this. Not too long after the events of the Season 4 finale, maybe like a day or two:

Julie is getting ready to go to that college or that internship or whatever and they ask her to write an essay like "what is your five year plan? or where do u see urself in five years, like career-wise?" and it can open with a scene showing her struggling over it...

Mary Alice: Where Will I Be Five Years From Today? For that matter, Where will I be tomorrow? Will I be comfortable? (show Gabby lounging, reading Vogue) Will my family be safe? (Lynette watching her kids play/Bree talking with Danielle and Andrew)Can I go about my life knowing everything is ok (Julie checking her info and packing her bags), or will I always have to stick close by? You know, to keep a close watchful eye over my friends and loved ones? (symbolizing Mary Alice...as she says this, imagine a shot of a gorgeous sky over Fairview)

AAAND because I feel Mary Alice (may fav DH character) has seriously lacked screen time the past couple seasons, AND because I have complete creative control mwah ha HA... I think i'll stick a Mary Alice flashback rite here!!! [[smile]] ...like show her five yrs before her suicide, thinking similar thoughts about the future, cut to her killing Dierdra, then committing suicide, THEN show a shot of her looking down onto Wisteria Lane!!!

Mary Alice: Yes. In the blink of an eye. Things can change (flashback to Rex dying, Bree leaving Andrew and driving off, Lynette finding out she has cancer, the tornedo). Some of the most dreadful situations end up having the most positive outcomes (Lynette beating cancer/ Bree and Katherine becoming friends/Bree and Orson reconcile). We learn from all the things that happen to us. Are some of these things a sign of things to come? (Carlos blind/ Maynard being born) Some of them! Others, you have to deal with now (Kayla being taken away/Katherine shooting Wayne/Edie driving away in a car with Travers with and a moving truck full of stuff following). Why? Because its all meant to build you up, make you strong, and ready for whats ahead!

And for the closing narration at the end...now 5 yrs later...

Mary Alice: Where will I Be five years from today? Will I Be happy? (show Gabby doing ANYTHING BUT lounging! Going crazy and looking tired) Will I be successful? (show Bree being interviewed by Regis & Kelly) Will I be surrounded by people who love and care about me? (Lynette walking with Tom and her kids)- Will they be there when I need them (Katherine hugging Dylan as she looks nervous about college). Can I trust them with my deepest, darkest secrets?...

...and as a cliffhanger until 5.02 Show a scene of something happening that will end up being the basis of the season 5 mystery...like cut to a mysterious new neighbor pulling up...or show a scene of someone getting ready to commit a crime

...and most importantly, will they be by my side when someone or someTHING comes into my life...threatening to cause me HARM?

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже откъде мога да си изтегля първи, втори и трети сезон на Отчаяни съпруги?!? Много много благодаря предварително!!!

• Автор

Някой може ли да ми каже откъде мога да си изтегля първи, втори и трети сезон на Отчаяни съпруги?!? Много много благодаря предварително!!!

Понеже никой не се включва изглежда ще се наложи аз да ти ги качвам на някой тракер. Ще се постарая утре да ти ги пусна в demonoid. Очаквай скоро линковете. ;)

ейййй благодаря ти много! наистина! но за твое облекчение - май няма да се наложи, намерих ги в замундата...просто не бях погледнала там, а в арената и датата ги нямаше...мн мн благодаря още веднъж!

Редактирано от FABRICIA (преглед на промените)

• Автор

ейййй

благодаря ти много!

наистина!

но за твое облекчение - май няма да се наложи, намерих ги в замундата...просто не бях погледнала там, а в арената и датата ги нямаше...мн мн благодаря още веднъж!

Да бе, верно, и аз не съм гледала там :doh:

Сезон 1

Сезон 2

Не, не, не. Тук пускам едни спойлери, които намерих, но направо ми развалиха настроението. Толкова гадни неща ще се случат, ВНИМАНИЕ! НЕ ЧЕТЕТЕ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

Сюзън е с нов мъж (Глен Харолд). Не се знае защо продуцентите изкарват Майк, прочетох, че неговите мениджъри очакват ново предложение (разбирай договор за повече пари) от продуцентите до края на юни месец.

Останалото сте го видели в 5-минутния край "5 години по-късно":
- Иди я няма (но ще се появи по-късно доста променена)
- понаддалата няколко кила Габриел има 2 пълнички осиновени дъщери (Хуанита и Силия, изиграни от Kaila Say и Danielle Baltodano) и продължава да се грижи за Карлос, който още е сляп
- Катрин е вече част от групата (играеха карти заедно). Не се знае дали Адам ще продължи участието си
- Бри е отново заедно с Орсън (чудя се дали е бил в затвора и тя му е простила?!) и се е превърнала във втора Марта Стюард, Андрю работи за нея
- Линет и Том имат проблеми с порастналите си деца
- Детето на Сюзън (и Иън, а не Майк, както се носят слухове) ще бъде наричано M.J. а не с ужасното остаряло немско име Мейнард
- Следващият сезон ще има 24 епизода и ще започне да се излъчва през септември.

Това, което не е ясно е:
- дали ще има нов кастинг за децата на Скаво или изобщо няма да ги има.
- със сигурност се знае, че Дилан, Джули и дъщерята на Бри (Даниел) няма да продължат да играят. Дилан излиза от сериала, защото има нов договор в друг сериал.

Превод: LeoWyatt

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

• Автор

Не, не, не. Тук пускам едни спойлери, които намерих, но направо ми развалиха настроението. Толкова гадни неща ще се случат...

Струва ми се малко рано за пускането тези слухове, като започнат снимките по новия сезон може и да им се вържа, но за сега ще стискам палци да не е вярно. Даниел /дъщерята на Бри/ няма да ми липсва, но младите бъдещи отчаяни съпруги Джули и Дилан си ги искам. :) То без младото поколение за къде сме, а и изглежда абсурдно да оставят само Андрю и момчетата на Скаво. Да не говорим, че имаше догадки, че едно от децата на Линет ще бъде "убито"... само го отлагат за да се съвземе от рака и торнадото дето я връхлетяха наскоро. Ядосват ме за Майк, един мачо мен да има :) Също така за Иди "the man-eating divorcee", като леля на Бенджамин и като единставената необвързана - не само трябва да я има, но и да и засилят ролята.

ПП: "Следващият сезон ще има 24 епизода" - това пък никой не може да го предвиди. Аз като заклета оптимистка викам да ни компенсират за липсващите епизоди този сезон Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Интересно какви ли проблеми ще имат Линет и Том.... :) Но наистина-рано е още да се каже.Едва ли сценаристите ще оставят да изтече информация току-така.

Съдейки по "5 години по-късно" Линет и Том ще си бият главите с палавите деца и полицията. Съвсем искренно,ако се окаже,че детето на Сюзън е от Иън(тъй ли се казваше),а не от Майк и хлопвам вратата на сериала,ще стане прекалено вече,но не ми се вярва такъв развой на нещата.По скоро ще направят Майк тотално пристастен към наркотиците или умрял от свръх доза,за да го изкарат от филма,което ще е жалко,щото е голям сладур.

Аз гледам сериала,когато го хвана!Иначе чух,че сериала ще продължи до 2011 и край Публикувано изображение
  • Автор

Аз гледам сериала,когато го хвана!Иначе чух,че сериала ще продължи до 2011 и край Публикувано изображение

Иха, още от сега с тъжните физиономии... загубените фенове в такъв случай трябва вече да плачат и да си скубят косите, техния е плануван до 2010та. Публикувано изображение До тогава има много време, а и всичко хубаво неизбежно има край - няма как. Ей на, "Приятели" заковаха идеално на 10ти сезон, а "Сексът и градът" още на шести. :speak: Тъй де, вечно млади няма... дори сред актьорите. :)

Стига де :speak:

Още 3 години ще си го гледаме.няма нужда да се превръща в "Дързост и красота".И така си е добре.Аз си го гледам редовно и няма да плача ...много.... като свърши Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.