Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desperate Housewives - дискусии и линкове

Featured Replies

• Автор

Новият сезон е както винаги на ниво Публикувано изображение...........но искам да попитам знае ли някой, откъде мога да гледам 6 сезон, озвучен на немски?

Благодаря предварително

Навярно към момента 6-ти би могъл да се намери дублиран само на испански. Често тези продукции американците ги правят двуезични заради огромната латино общност там. Едва ли го има новия сезон и на немски, а ти предполагам вече имаш 5-ти. Ето няколко примерни епизода от него:

Das geld der anderer

Die lieben Arbeitgeber

Verbrechen lohnt sich nicht

Die Geschichte von Lucy and Jessie

Ein ganz einfacher Plan

Die letzte Ruhestaette

Die Wendung

Verhandlungssache

Ein kleines bisschen Hochzeit

• Отговори 123
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Страхотен сериал. Обожавам го. Много се радвам, че шести сезон изобщо не си е занижил нивото. Още не съм гледала 6-та серия и нямам търпение. п.п. Защо са зяпнали така Габи и Карлос?

O, диалога им след това е на високо литературно ниво.

- You do realize I don't know how to teach.

- Really? You taught Juanita a few choice words.

- Me? How about you? What a blank of a day! Earl at the office is such a blank. I wanna kick the blank out of his blank.

- Oh, yeah? How about, that blanking hairdresser. Totally screwed up my blanking hair! Look at me! I'm totally blanked!

- The blanking client didn't sign the deal, and we lost a blankload of money. Wah! Blank, blank, blank!

- Okay. We are both at fault, but you're homeschooling her.

- Fine, but I know someone who isn't getting blanked tonight.

- Fine with me. I blanked off earlier.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

O, диалога им след това е на високо литературно ниво.

- You do realize I don't know how to teach.

- Really? You taught Juanita a few choice words.

- Me? How about you? What a blank of a day! Earl at the office is such a blank. I wanna kick the blank out of his blank.

- Oh, yeah? How about, that blanking hairdresser. Totally screwed up my blanking hair! Look at me! I'm totally blanked!

- The blanking client didn't sign the deal, and we lost a blankload of money. Wah! Blank, blank, blank!

- Okay. We are both at fault, but you're homeschooling her.

- Fine, but I know someone who isn't getting blanked tonight.

- Fine with me. I blanked off earlier.

Този диалог беше наистина много тъп!

Eто го и промото за следващия епизод:

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 8- 15-ти Ноември 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vzQIrOkMEb8

• Автор

Сетих се за ТАЗИ тема, та ако искате да пишете на някоя от отчаяните съпруги или техните съпрузи, може да го направите на следните адреси:

Desperate Housewives

Touchstone Television

100 Universal City Plaza

Bldg. 2128, Suite G

Universal City, CA 91608

USA

Desperate Housewives

ABC T.V.

500 S. Buena Vista St.

Burbank, CA 91521-4551

USA

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 9 29-ти Ноември 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QYLMNXD8spY&feature=related

Тази неделя няма да има епизод!Епизода ще е следващанта неделя 29-ти Ноември!Може би защото се пада 120 епизод

• 2 седмици по-късно...

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 10- 6-ти Декември 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2rEZ_6EHLl4&feature=related

• Автор

Spoilers

6-10

It's Christmas time on Wisteria Lane, but the festivities get interrupted by a plane crashing onto America's favourite cul-de-sac.

The show that gave us a hostage situation, a tornado, and a fire will once again have another special disaster episode, as a small plane crashes on Wisteria Lane as the people we know and love are enjoying an outdoor Christmas party. And, yes, someone's going to die!! Make that two someones! No -- make that three! 5 characters will die in total, including the pilot and his wife

A doctor informs a pilot (Dan Castellanetta) about his bad blood pressure; meanwhile, the Bolens decide to pay for their hospital expenses without insurance, probably because they don't have insurance with their new names. Danny realizes his mistake in admitting to the nurse that his real name's Tyler.

Lynette's and Gabrielle's friendship is about to collapse. This storyline climaxes in this episode.

Susan comes up with a plan to help crazy Katherine, who's framing Mike for the crime. Susan visits Mike in the hospital. Katherine's stabbed and Dylan returns. Lyndsy Fonseca is back as Katherine's daughter.

Orson finds out about Bree's affair, with severe consequences. Bree informs Orson she's filed for divorce, and also informs him of the photos she'll use against him if he tries to fight her. The plane heading for Wisteria Lane is sent by Karl, who's using a banner to propose marriage to Bree.

6-11

The women think about what their future might look like. The future is . . . now!

Various characters will fantasize about the future in this episode. Some of the fantasies will be people dreaming, while at least one will involve one of the housewives being under the influence of anaesthesia.

Lynette thinks about life with a mentally handicapped son Patrick, who has cerebral palsy: she envisions struggling to deal with him as a baby; refusing to indulge him as a child; and then seeing him as a fully grown man.

Another of the fantasies involves Gabrielle's children. Gaby sees Juanita as a lesbian (at age 20), while trying to couple Celia with MJ. Gabrielle struggles to turn Celia into an actress, to the frustration of the entire family, even as Celia's not successful at it. ,

In Susan's fantasy, she's gained a lot of weight.

Bree fantasizes about how her life would be if Orson was dead. Meanwhile, back in reality, it's actually Karl who's dead. Orson's alive, but possibly paralyzed.

Also, in another fantasy, a judge sentences Angie to life imprisonment, and a FBI agent questions Angie about the whereabouts of another criminal. Whether the scenes are "real" or not, we'll get major info on Angie's actual past -- which involves terrorism -- in this episode!

6-12

Tom's working at Carlos's company, but makes a mistake with a client that Lynette points out.

Thanks to Karl's will, Susan inherits a strip club and hopes to sell it. When she visits the club, though, she learns Mike's been a regular at the club!

One of the Solis kids (Juanita, we figure) is under the mistaken impression she's white, to Gabrielle's surprise.

Someone performs horribly at a comedy club.

Reportedly, Angie does not appear in this episode. This is not because they're writing her out of the show; Drea de Matteo has always been signed on to only do 20 episodes this season. That's still more than many of the supporting actors on DH, and I believe in season 2 the Applewhites only appeared in 16 or 17 episodes. We've heard all the rumors about Drea de Matteo (Angie) leaving the show earlier than expected because of dropping ratings leading to budget cuts, but don't believe them: she's sticking around for the season, and for episode 6-8 the show hit its best ratings since last March.

6-13

Orson's not getting support from Bree at home in relation to his physical therapy, and his physical therapist is displeased with this.

We meet a psychotherapist. She may not be the nice woman she appeared to be.

An elementary school math teacher tells a mother her daughter's doing well in class.

Ana and Porter may become involved with each other; ditto for Julie and Danny.

Other spoilers

DH creator Marc Cherry expects the show to run through season 9. He's talked before about doing a series called Vicious Cheerleaders, but who knows if that project will ever see the light of day.

Desperate Housewives S06E10 / Отчаяни съпруги Сезон 6 Епизод 10 `Boom Crunch`

Публикувано изображение

Download@######

Downlaod@######

Приятно гледане!

Това е последният епизад за тази година! Другият(6-11) ще се излъчи на 3-ти Януари 2010 Публикувано изображение

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 11- 3-ти Януари 2010(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=K9I-K9CxK7U

• 2 седмици по-късно...

Desperate Housewives S06E11 / Отчаяни съпруги Сезон 6 Епизод 11(3-тиЯнуари,2010година)

Публикувано изображение

Download@######

Download@######

Приятно гледане!

В този епизод имаше много тъжни моменти!Препоръчвам да го гледате!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Desperate Housewives S06E13 / Отчаяни съпруги Сезон 6 Епизод 13(17-ти Януари,2010година)

Публикувано изображение

Download@######

Download@######

Приятно гледане!

Следващия 14-ти епизод ще се излъчи на 31-ви Януари 2010 година

• 1 месец по-късно...

Не мислих, че ще го гледам...още по-малко си мислих, че ще го харесам..Но уви, страшно много ми допада. Актьорите са много добри в своите роли, винаги могат да те изнанедат. Почти във всяка серия има по 1-2 наистина смешни момента, в които се хващам за корема чак. :) Любимка ми е Габриел, дори когато не е права е много забавна. От мъжете харесвам Том..много е сладък, когато изпълнява задачките ;)

• Автор

Този сезон не беше добър (повече драма отколкото комедия), но дойде епизода със стриптизьорката (Julie Benz) и сериала отново ми привлече вниманието. Вляха свежа кръв с двата нови персонажа. Остроумната секси мацка със златно сърце и младежа (Sam Page) който идеализира Бри и се завърта около нея. Тя го наема на работа, но се питам те двамата имат ли роднинска връзка.

Този сезон не беше добър (повече драма отколкото комедия), но дойде епизода със стриптизьорката (Julie Benz) и сериала отново ми привлече вниманието. Вляха свежа кръв с двата нови персонажа. Остроумната секси мацка със златно сърце и младежа (Sam Page) който идеализира Бри и се завърта около нея. Тя го наема на работа, но се питам те двамата имат ли роднинска връзка.

Четох за следващия епизод 17-ти и пише `Bree discovers a shocking connection to her new employee, Sam`

Ето и едно мнение на зрител:

It's a little out there, but I may have potentially figured it out.

Ok, anyone remember when Rex and Bree were married and Rex was sleeping on the couch while they were in marriage counseling...?

Well one night, Bree came downstairs and said "...do you remember when you proposed?" Rex "Oh God." Bree "We sat on skyline drive and drank apple wine and you said you would make me happy (blah blah)..and even though I was engaged to TY GRANT..(and so on)

I think Sam may be Ty Grant's son. He's about the same age as Andrew so it would make sense..

Honestly, there is no chance that's how they are 'related,' it was just a theory,

What do you think?

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Появата на Julie Benz бе с гръм и трясък, като целия епизод бе посветен на нея, а после и натириха. Хубаво е да се оттървем за малко от Катрин, но е много жалко, че решиха точно тя да я изведе от сцената. Много подло, липсва секси сингъл лейди, дори тя да е уоманийтър. Искаше ми се да остане и да се сприятели с Андрю, очаквах да се задържи по-дълго на екран. А историята със Сам не се получава, никак не ми е симпатичен.

• 2 седмици по-късно...

Eто промото за 21-ви епизод, който ще е на 2-ри Май

Последния епизод беше много странен-какво мислите? Как според вас ще свърши сезона?
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Последния епизод беше много странен-какво мислите? Как според вас ще свърши сезона?

Имаме ясно изразени три злодея: Patrick Logan, Eddie Orlofsky & Sam Allen.

Доста са напреднали, при вече набрани 23 епизода - не знам как ще успеят да завършат, но определено ще претупат края.

I Guess This Is Goodbye

Original Air Date—16 May 2010

Gaby risks her safety to help Angie; Lynette's fate and that of her unborn child lie in the hands of Eddie; Susan comes to grips with her financial woes; Bree considers confessing a secret she's harbored for years; and Angie must submit to Patrick's demands in order to protect her son.

Имаме ясно изразени три злодея: Patrick Logan, Eddie Orlofsky & Sam Allen.

Доста са напреднали, при вече набрани 23 епизода - не знам как ще успеят да завършат, но определено ще претупат края.

I Guess This Is Goodbye

Original Air Date—16 May 2010

Gaby risks her safety to help Angie; Lynette's fate and that of her unborn child lie in the hands of Eddie; Susan comes to grips with her financial woes; Bree considers confessing a secret she's harbored for years; and Angie must submit to Patrick's demands in order to protect her son.

Очаквам да видя финалния епозод с нескрито нетърпение.

В началото нямах никакъв афенитет към сериала, но взех, че се доверих на Юлия и сега съм пристрастена... :)

Оххх, ама това ли е последният епизод от сезона ?! Аз яко съм се зарибила по "Bones" и съвсем изключих :)

Нарочно приключват сезона със заминаването на Сюзън, големи са хитреци, ей! Днес като се прибера задължително ще си го изтегля. :blink:

Любопитно ми е колко ли още сезона ще имат съпругите. До колкото знам, първоначалният договор на Marc Cherry с abc е бил за 7 сезона, от там нататък друг ще режисира сериала. От това, което прочетох, излиза, че ще гледаме "Отчаяни съпруги" поне до 2013-та година. :)

• Автор

Има ли някой да не е разбрал колко гущера са нужни на Габи за паркинга? Развръзката с Линет беше тъпа, но Том пак спаси положението - Have I been stabbed? А от всичките Сюзан ми беше най-безлична и ми беше безразлично заминаването й. Но едно нещо беше ценно в този епизод и това беше констатацията на Орсън...

Има ли някой да не е разбрал колко гущера са нужни на Габи за паркинга?

Развръзката с Линет беше тъпа, но Том пак спаси положението - Have I been stabbed?

А от всичките Сюзан ми беше най-безлична и ми беше безразлично заминаването й.

Но едно нещо беше ценно в този епизод и това беше констатацията на Орсън...

Да, да...

Тази развръзка най ме грабна.

А и Брии ми е любимка още от самото начало.

• Автор

Не е ли жалко, че "Отчаяни съпруги" не е мюзикъл? Вместо John Barrowman да блесне с таланта си, те го взривиха. Позор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.