Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desperate Housewives - дискусии и линкове

Featured Replies

Не е ли жалко, че "Отчаяни съпруги" не е мюзикъл? Вместо John Barrowman да блесне с таланта си, те го взривиха. Позор.

Именно.

Добра роля на психопат изкара. А е и много секси - определено е приятно допълнение на екрана.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 123
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко снимки от новият 7-ми сезон-премиерата му е на 26-ти Септември 2010

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ванеса Уилямс също ще участва в новият сезон

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Desperate Housewives S07E05 /Отчаяни съпруги Сезон7 Епизод5/ "Let Me Entertain You" (24-ти Октомври ,2010година)

Публикувано изображение

Download@######(HD 720p)

Desperate Housewives S07E06 /Отчаяни съпруги Сезон7 Епизод6/ "Excited and Scared" (31-ви Октомври ,2010година)

Публикувано изображение

Download@######(HD 720p)

Промо за епизод 7 "A Humiliating Business"

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T-zglLqxcWI

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Desperate Housewives S07E010 /Отчаяни съпруги Сезон7 Епизод10/ "Down the Block There's a Riot" (12-ти Декември ,2010година)

Публикувано изображение

Download@######(HD 720p)

Промо за епизод 11 "Assassins"

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=eSRy5tH0cG0

• 5 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Наистина жалко ,че това е последния сезон .Беше едно много приятно сериалче .Иначе дочух слухове ,че ако този сезон е много успешен може и да преосмислят мнението си.

• Автор

Не, че не тая надежда, но не вярвам да го продължат. За толкова години Марк Чери разкри характерите на героите си и му е доста трудно да ни изненадва с нови сюжетно линии и оригинални реплики. Макар да бях скептично настроена към появата на насилника на Габриел, това доведе до страхотен финал миналата година и послужи идеално за свръзка с настоящия сезон. Бри отновно блесна със своята бсъобразителност, като се сети за ключовете и тръгна да разследва цъкайки с дистанционното по улицата. Сценката с нея, Габи и детектива в колата (с ръчна скоростан кутия) беше забавна. От вскички героини на Марк Чери, Бри и Габи претърпяха най-голяма трансформация и то в противоположни една на друга посоки. Бри (Van De Kamp / Hodge), от домакиня отдадена единствено на съпруга и децата си, стана като магнит за изключително готини мъже. Като почнем от адвоката Karl Mayer (Richard Burgi), минем през Keith Watson (Brian Austin Green) и към момента завършим с Chuck Vance (Jonathan Cake). А Габи - обратното.

Финалната серия беше доста силна, за разлика от като цяло слабия сезон. Но можеше да вкарат повече интрига около пастрока й. А не само в последната серия.

От вскички героини на Марк Чери, Бри и Габи претърпяха най-голяма трансформация и то в противоположни една на друга посоки. Бри (Van De Kamp / Hodge), от домакиня отдадена единствено на съпруга и децата си, стана като магнит за изключително готини мъже. Като почнем от адвоката Karl Mayer (Richard Burgi), минем през Keith Watson (Brian Austin Green) и към момента завършим с Chuck Vance (Jonathan Cake). А Габи - обратното.

И аз така мисля.

Заради героинята на Марша Крос продължавам да гледам с голям интерес сериала.

Иначе на мен ми се иска да има още сезони. Да смени екипа от сценаристи и да се опита да ни изненада.

п.п. А някой да е гледал Off the map?

Беше се чуло че първия сезон имал слаб рейтинг и нямало да има втори. А дали наистина е така?

Редактирано от Ръчна (преглед на промените)

• Автор

п.п. А някой да е гледал Off the map?

Беше се чуло че първия сезон имал слаб рейтинг и нямало да има втори. А дали наистина е така?

Публикувано изображение

...

В графа ПРЕКРАТЕНИ записваме:

ABC: My Generation, The Whole Truth, Supernanny, Skating with the Stars, Brothers and Sisters, "V", No Ordinary Family, Detroit 1-8-7, Mr. Sunshine, Better with You, Off the Map

ABC Family: Greek, Huge

A&E: The Hasslehoff

CBS: Medium, Live to Dance, Chaos, S#*! My Dad Says, The Defenders, Mad Love

CW: Life Unexpected, Smallville, Hellcats, Shedding for the Wedding

Fox: Lone Star, The Good Guys, Running Wilde, Breaking In, The Chicago Code, The Good Guys, Human Target, Lie to Me, Traffic Light

HBO: Big Love

MTV: The City

NBC: Outlaw, Undercovers, Chase, The Cape, Perfect Couples, Friday Night Lights, The Paul Reiser Show, School Pride, Law and Order: Los Angeles, The Event, Outsourced

Syfy: Caprica

TNT: The Closer

Kiss Them Goodbye

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • Автор

Тези мацки на по 40+ ще ми липсват. След дългото, продължило от 04.12.2011 до 08.01.2012, коледно-новогодишно прекъсване, което ни остави цял месец да чакаме развръзката на една самоубийствена сцена, сега отново са в действие. :)

Марк Чери и екипа му успяха за има-няма 40 минути да съчетаят няколко жанра: личната драма на Бри държаща револвер, трагичното минало на Рене, която споделя за смъртта на майка си, комичния момент в който Габи шамаросва Карлос и той много бързо осъзнава къде се намира, мистериозното писмо с текст "YOU'RE WELCOME", криминалното деяние причинило смъртта на детектив Чък Ванс... и още. Само дето нямаме нещо ужасяващо, екшъна щеше да бъде пълен. :D

Този сериал е уникалем,толкова години живея с него ,луда сън по него и сега с този последен сезон с всчка серия си мисля ,само какво ще гледам като свърши.Толкова ми се иска в последният момент да решат да склучат договор за още един сезон.

• 4 месеца по-късно...

Публикувано изображение

http://www.vbox7.com/play:aa424e613e

Сериала наистина е прекрасен и най-големите суперлативи ще са малко за него. В сериала има толкова много мъдрости, че е трудно да се опишат в една книга. Не казвам, че аз съм разбрал и осмислил всичко на 100%, но в голяма степен.... Според мен малцина ще са тези, които ще могат да схванат всички мъдрости и поуки в този сериал, а ще са още по-малко тези, които ще могат да ги приложат в живота, а този, който успее ще бъде щастлив. Много хора могат да кажат, че този сериал е блудкав или т.н, но просто са слепи... Естествено, че е имало слаби серии, но това е единствения сериал с такова рамкиране на всяка серия и сезон -опитват се да ти обяснят посланието и да ти помогнат да прозреш житейска ситуация и мъдрост. Неповторим сериал.... Около тайните на хората се въртеше голяма част от сериала. Тайни, които рано или късно излизаха наяве с техните често трагични последици.... Съпругите в крайна сметка минаха през какво ли не за да бъдат най-сетне щастливи. И така ясно става, че колкото и ужасяващо гаден може да бъде живота той все пак е прекрасен и не бива да се пречупваме....

Невероятен сериал....

• Автор

Един финал посветен на спомените и извода, че те трябва да останат зад гърба ни за да имаме бъдеще, в преследване на мечти. Сбогуването беше болезнено. Всички тези хора, облечени в бяло, минали през живота ни. Тази съпоставка може да се направи дори в малкия ни виртуален квартал, форума.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.