Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desperate Housewives - дискусии и линкове

Featured Replies

Хей, а някой знае ли случайно откъде мога да си намеря саундрака на филма? Интересува ме една мелодия по-специфично - с нея завършват почти всичките епизоди от третия сезон, когато Мери Алис говори! Много, много ще съм благодарна!

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 123
  • Прегледи 26,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе хора, тая щерката на Том й трябва не психиатър, ами направо цял екип от опитни психотерапевти Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Публикувано изображение Митака пуснал тийзърче за "Изгубени" и си рекох да не остана много по-назад...

ГЛЕДАЙТЕ! на 28-ми септември ;)

Season 5 Spilers! Публикувано изображение

+

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Всички зрителки, които смятат, че приличат на Сюзън, Линет, Бри или Габриел от хитовия сериал "Отчаяни съпруги", могат да се явят на конкурса на bTV и "Огледала" за двойнички на дамите от Уистерия лейн. Конкурсът ще проведе от 25 до 31 януари в Сити Център София.

На помощ на кандидатките ще се притекат най-добрите фризьори и гримьори на "Огледала", които ще бъдат на разположение от 11 до 14 ч. и от 16:30 до 20 ч. в делничните дни, а в събота и неделя от 11 до 20 ч. За да участват в конкурса, кандидат-двойничките трябва да следят сериала по bTV и да отговорят правилно на пет въпроса в специална анкета. След като бъдат гримирани и фризирани, дамите ще получат снимка с новата си визия.

Жури на bTV и "Огледала" ще избере четирите най-успешни двойнички и лично водещата Радост Драганова ще ги обяви на 31 януари в 19:30 часа в Сити Център София.

Наградата за четирите победителки е преобразяване в предаването "Огледала". Актуална информация за конкурса ще бъде публикувана в сайта на bTV в секцията на "Отчаяни съпруги".

Източник: bTV

Ми, аз от време на време виждам по нещо от себе си в Сюзан и Габи Публикувано изображение Да взема да се канидатирам- мога да го изиграя, че съм много отчаяна :rolleyes: ама пък наградата не ме блазни хич- отдавна мина времето, когато предаването Огледала представляваше интерес за мен...

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!Аз търся Отчаяни съпруги, но вече 5ти сезон!Казаха ми, че е излязъл в нета, но нищо не мога да намеря!!!Помагайте Публикувано изображение

Здравейте!Аз търся Отчаяни съпруги, но вече 5ти сезон!Казаха ми, че е излязъл в нета, но нищо не мога да намеря!!!Помагайте Публикувано изображение

http://######/browse.php?search=despe...&incldead=1

Оф, как можа така да свърши тоя сезон...

но не ми се занимава да тегля другите серии, които има в нета. Може би ще си чакам да го пуснат пак по телевизията Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...

За тези които следят сериала ще кажа, че на 27-ми Септември 2009 година започва 6-тия сезон на `Отчаяни съпруги`

Публикувано изображение

Ето го и промото за 6-ти сезон

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cbNjviEhdzY

а това е част от 1-вата серия от 6-ти сезон

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WpEzteHpCrw

Преди не съм го гледал много сериала ,но на 5-тия сезон ми стана интересно и сега го следя- много хубав сериал!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

http://www.youtube.com/watch?v=SomTyATMYCI "I hope Angie will turn out to be a villainess." "She has the look and attitude for playing a bitch." "I can't wait to see who she clashes with." "The show really needs a new abrasive vixen now that Edie is gone."

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 2- 4-ти Октомври 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wKBfHLV8F4Q&feature=related

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 4- 18-ти Октомври 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tGu5QcxVVrM

Няма ли поне някой който гледа този сериал? Темата съвсем запустя!Очаквах поне някакви коментари за новия сезон!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• Автор

Няма ли поне някой който гледа този сериал? Темата съвсем запустя!Очаквах поне някакви коментари за новия сезон!

Има. :( Понеделник ми е резервиран ден за отчаяните съпруги. Епизод 4 на този сезон е изключително забавен. Голям смях, покрай малко драматични моменти, добра смесица.

Отлична работа на Марк Чери и екипа. Комедийните моменти са точно на място. А Андрю, липсваше ми това момче. Предните сезони любими ми бяха словесните битки с майка му. Харесвам енергията зад хапливите забележки и хумора скрит в играта с думи.

Отчаяни съпруги-промо сезон 6 епизод 5- 25-ти Октомври 2009(Неделя)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UUvB8zATZqc

Страхотен сериал. Обожавам го. Много се радвам, че шести сезон изобщо не си е занижил нивото. Още не съм гледала 6-та серия и нямам търпение. п.п. Защо са зяпнали така Габи и Карлос?

Страхотен сериал. Обожавам го. Много се радвам, че шести сезон изобщо не си е занижил нивото. Още не съм гледала 6-та серия и нямам търпение. п.п. Защо са зяпнали така Габи и Карлос?

Ами гледай 6-ти епизод и ще разбереш

Ето БГ субтитри цък

В IMDB има оценка 8/10! Много хубав сериал!

7-ми и 8-ми епизод ще са на 8-ми и 15-ти Ноември!

Новият сезон е както винаги на ниво Публикувано изображение...........но искам да попитам знае ли някой, откъде мога да гледам 6 сезон, озвучен на немски?

Благодаря предварително

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.